Al benden de o kadar galiba bu dönem hepsi öyle canım gündüzleri mışıl mışıl uyuyan kızım 2 gündür dalarken uyuyor yerine yatırinca uyanıyor nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa anlamiyorumAy kizlar bittim ben ya. Ediz 40i cikmadanki haline dondu gece 2 saatte bir emmek istedi. Kakasini yapmak icin meme istiyor siksik acikiyor meme istiyor uyumak icin meme istiyor. Haa bir de uyumak icin normal neme de yetmiyor yakinda amuda kalk oyle ver anne yoksa uyumam yapacak. Dun yururken emzirdim anca oyle uyudu. Bakalim bugun ne numaralar bekliyor bizleri?pessinus canim daha butun sayfalari okuyamadim dun gunduz uyutmamayi deneyecektin duru yu denedin mi ise yaradi mi?
benim oğlumdada konak vardı doğduğundan beri zeytinyağ sürüp 1 saat bekledik sonra yıkadık ama yinede kaldı bende napcam bilmiyorum kendiliğinden geçer mi acabaKızlar bebeğimin kafası kabuk tuttu bizim burda konak tutmuş diyolar sizde de öle bişey olan var mı
Canim ben de ayni sekilde yaptim gecmiyordu bir turlu doktorumuz konak sampuani onerdi mustela veya birsey bee unuttum adini. Ben mustela aldim bizimkine yaradi gecti cok sukurbenim oğlumdada konak vardı doğduğundan beri zeytinyağ sürüp 1 saat bekledik sonra yıkadık ama yinede kaldı bende napcam bilmiyorum kendiliğinden geçer mi acaba
benim oğlumdada konak vardı doğduğundan beri zeytinyağ sürüp 1 saat bekledik sonra yıkadık ama yinede kaldı bende napcam bilmiyorum kendiliğinden geçer mi acaba
Nasıl bir şampuan tam adı neCanim ben de ayni sekilde yaptim gecmiyordu bir turlu doktorumuz konak sampuani onerdi mustela veya birsey bee unuttum adini. Ben mustela aldim bizimkine yaradi gecti cok sukur
İnsaAllah cnm yeterki k mavisim kilo alsinnn :)Canim sen ikizlere gore cok az almissin hamilelikte mavis kizin kilo alinca onu tasimak spor olacak sana hemen verirsin yaza
Evet aşırı derecede kedi kılı gibi hemde :)Bebişlerinizin saçları dökülüyo mu kızlar bizimkinin dökülmeye başladı
Sanirim bebisler atak donemlerindeler tam duzene girdi derken alt ust olyrlar tamamen bigunleri bigunlerini tutmuyr hayirlisiyla atlatsak su donemleriniAy kizlar bittim ben ya. Ediz 40i cikmadanki haline dondu gece 2 saatte bir emmek istedi. Kakasini yapmak icin meme istiyor siksik acikiyor meme istiyor uyumak icin meme istiyor. Haa bir de uyumak icin normal neme de yetmiyor yakinda amuda kalk oyle ver anne yoksa uyumam yapacak. Dun yururken emzirdim anca oyle uyudu. Bakalim bugun ne numaralar bekliyor bizleri?pessinus canim daha butun sayfalari okuyamadim dun gunduz uyutmamayi deneyecektin duru yu denedin mi ise yaradi mi?
Bizede dr badem yagi surup bekle yunusayinca gazli bezle kazi dedi ise yaramisti simdi kalmadiKızlar bebeğimin kafası kabuk tuttu bizim burda konak tutmuş diyolar sizde de öle bişey olan var mı
Benin kizim kel dogdu zatenBebişlerinizin saçları dökülüyo mu kızlar bizimkinin dökülmeye başladı
Onu da denerim ay baya tuttu çünkü bu galiba anne sütü yağlı olunca tutuyormuş öle diyolar bna :)Bizede dr badem yagi surup bekle yunusayinca gazli bezle kazi dedi ise yaramisti simdi kalmadi
Anne sütünün etkisini bilmiyorum canım bazen de şampuandan falan deniliyor. Bence çocukta olacaksa oluyor. Benim kızım da da oldu baya uğraştırdı zeytinyağı sürüp beklettim sonra tarağıyla onları kaldırıp banyo yaptırdım her banyoda denedim bir süre sonra kalmadı. Zeytinyağını görünce hemen kabarıyorlar zatenOnu da denerim ay baya tuttu çünkü bu galiba anne sütü yağlı olunca tutuyormuş öle diyolar bna :)
Kızımın saçları üstten döküldü resmen dedesine benzedi:) arkada uzun saçlar üstte 3-5 tel saç:) hatta bir de terleyince öyle bir tüleriyor ki çok komik oluyorBebişlerinizin saçları dökülüyo mu kızlar bizimkinin dökülmeye başladı
İnşallah gidecek canım bunlar da. Dediğin gibi şimdi mekik falan çekemiyorum 6. Aydan sonra havalar biraz ısınınca yürüyüş de yaparım inşallah.Hamilelik kilolarini bitirmek uzeresin canim. Benim normal oldugu icin yapiyorum mekik fln. Simdi diyet asla olmaz. Karin hareketi sezaryanda sanirim 6 aydan sonra. Bir kac aya kollari sivarsin
Ayy yerim bn onuuu. Nasıl komik tatlı bişey olmuşturKızımın saçları üstten döküldü resmen dedesine benzedi:) arkada uzun saçlar üstte 3-5 tel saç:) hatta bir de terleyince öyle bir tüleriyor ki çok komik oluyor
Dalin kullanıyorum değiştirsem mi ki? Zeytinyağı sürcem denicem de taramaktan korkuyorumAnne sütünün etkisini bilmiyorum canım bazen de şampuandan falan deniliyor. Bence çocukta olacaksa oluyor. Benim kızım da da oldu baya uğraştırdı zeytinyağı sürüp beklettim sonra tarağıyla onları kaldırıp banyo yaptırdım her banyoda denedim bir süre sonra kalmadı. Zeytinyağını görünce hemen kabarıyorlar zaten
Canım ya ben denedim de duru hanım uyanık kalmayı beceremedi dürtükledim kaç kez baktım olmayacak bıraktım kendi haline. Çok şükür dün daha iyi uyudu yani 1.5-2 saatte bir emmek için uyansa da uykuya devam etti. Ne yazık ki annesinin uykusu kaçtı sadece yarım saat uyudum sabah da dr a gideceğiz diye kalktım kalkış o kalkış hala ayaktayım. Belim omuzlarım kollarım ve bacaklarım infilak etti ağrısından duramıyorymAy kizlar bittim ben ya. Ediz 40i cikmadanki haline dondu gece 2 saatte bir emmek istedi. Kakasini yapmak icin meme istiyor siksik acikiyor meme istiyor uyumak icin meme istiyor. Haa bir de uyumak icin normal neme de yetmiyor yakinda amuda kalk oyle ver anne yoksa uyumam yapacak. Dun yururken emzirdim anca oyle uyudu. Bakalim bugun ne numaralar bekliyor bizleri?pessinus canim daha butun sayfalari okuyamadim dun gunduz uyutmamayi deneyecektin duru yu denedin mi ise yaradi mi?
Canım bebekler için taraklar var top gibi uçlatı var onlarla yapabilirsin canını acıtmıyor onlarDalin kullanıyorum değiştirsem mi ki? Zeytinyağı sürcem denicem de taramaktan korkuyorum
Çok komik oldu canım tombul bir yüz büyük bir kafa ve azıcık saç:)Ayy yerim bn onuuu. Nasıl komik tatlı bişey olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?