2015 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar galiba bu dönem hepsi öyle canım gündüzleri mışıl mışıl uyuyan kızım 2 gündür dalarken uyuyor yerine yatırinca uyanıyor nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa anlamiyorum

Kızlar bebeğimin kafası kabuk tuttu bizim burda konak tutmuş diyolar sizde de öle bişey olan var mı
benim oğlumdada konak vardı doğduğundan beri zeytinyağ sürüp 1 saat bekledik sonra yıkadık ama yinede kaldı bende napcam bilmiyorum kendiliğinden geçer mi acaba

benim oğlumdada konak vardı doğduğundan beri zeytinyağ sürüp 1 saat bekledik sonra yıkadık ama yinede kaldı bende napcam bilmiyorum kendiliğinden geçer mi acaba
Canim ben de ayni sekilde yaptim gecmiyordu bir turlu doktorumuz konak sampuani onerdi mustela veya birsey bee unuttum adini. Ben mustela aldim bizimkine yaradi gecti cok sukur

Bana da zeytinyağı sürü bir saat bekle tarakla bastırmadan zıt yönüne tara kaldır diyolar napcam bilemedim :)

Canim ben de ayni sekilde yaptim gecmiyordu bir turlu doktorumuz konak sampuani onerdi mustela veya birsey bee unuttum adini. Ben mustela aldim bizimkine yaradi gecti cok sukur
Nasıl bir şampuan tam adı ne

Bebişlerinizin saçları dökülüyo mu kızlar bizimkinin dökülmeye başladı

Sanirim bebisler atak donemlerindeler tam duzene girdi derken alt ust olyrlar tamamen bigunleri bigunlerini tutmuyr hayirlisiyla atlatsak su donemlerini

Onu da denerim ay baya tuttu çünkü bu galiba anne sütü yağlı olunca tutuyormuş öle diyolar bna :)
Anne sütünün etkisini bilmiyorum canım bazen de şampuandan falan deniliyor. Bence çocukta olacaksa oluyor. Benim kızım da da oldu baya uğraştırdı zeytinyağı sürüp beklettim sonra tarağıyla onları kaldırıp banyo yaptırdım her banyoda denedim bir süre sonra kalmadı. Zeytinyağını görünce hemen kabarıyorlar zaten

Bebişlerinizin saçları dökülüyo mu kızlar bizimkinin dökülmeye başladı
Kızımın saçları üstten döküldü resmen dedesine benzedi:) arkada uzun saçlar üstte 3-5 tel saç:) hatta bir de terleyince öyle bir tüleriyor ki çok komik oluyor

Hamilelik kilolarini bitirmek uzeresin canim. Benim normal oldugu icin yapiyorum mekik fln. Simdi diyet asla olmaz. Karin hareketi sezaryanda sanirim 6 aydan sonra. Bir kac aya kollari sivarsin
İnşallah gidecek canım bunlar da. Dediğin gibi şimdi mekik falan çekemiyorum 6. Aydan sonra havalar biraz ısınınca yürüyüş de yaparım inşallah.

Kızımın saçları üstten döküldü resmen dedesine benzedi:) arkada uzun saçlar üstte 3-5 tel saç:) hatta bir de terleyince öyle bir tüleriyor ki çok komik oluyor
Ayy yerim bn onuuu. Nasıl komik tatlı bişey olmuştur

Dalin kullanıyorum değiştirsem mi ki? Zeytinyağı sürcem denicem de taramaktan korkuyorum

Canım ya ben denedim de duru hanım uyanık kalmayı beceremedi dürtükledim kaç kez baktım olmayacak bıraktım kendi haline. Çok şükür dün daha iyi uyudu yani 1.5-2 saatte bir emmek için uyansa da uykuya devam etti. Ne yazık ki annesinin uykusu kaçtı sadece yarım saat uyudum sabah da dr a gideceğiz diye kalktım kalkış o kalkış hala ayaktayım. Belim omuzlarım kollarım ve bacaklarım infilak etti ağrısından duramıyorym yarın öğle arası arkadaşlar gelecekti hazırlığa başlıyordum çok şükür arayıp ertelediler ne yapacağımı bilmiyordum çok iyi oldu böyle

Kızlar tetanos aşılarının 3. Sünü oldunuz mu? Ben unutmuşum 2 hafta önceymiş tarihi bugün hemşireye söyleyince bir şey olmaz dedi yaptı aşı. Biraz yukarı kaldırınca ağrıyor eşim öğleden sonra gidecek işe akşam boyu tontiş kızımı nasıl kaldıracağım ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…