2015 Ekim Anneleri

kızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :) 29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*

Canim bende sutlu tatli yapıyorum kek kurabiye pek yapip yemeyim desem de arada kaciyo insallah ole olur smdilik ayina gore iyu boyuuc aylikken 66 cm idi fena dgl☺annesi kisa ama☺

Allah yardimcimiz olsun canım ya anlamadım ki neden böyle oluyor inşallah zamanla uykulari daha düzenli olur ne yapacağını şaşırıyor insan sinirlenince kendimede kızıyorum

Allah yardimcimiz olsun canım ya anlamadım ki neden böyle oluyor inşallah zamanla uykulari daha düzenli olur ne yapacağını şaşırıyor insan sinirlenince kendimede kızıyorum
İnsanız canım duygularımız var ve bunları hissetmek de gayet doğal. Önemli olan bunu zarar vermeden atlatmak kontrol edebilmek. Suçluluk da hissetme. Sabır taşı değiliz nihayetinde

Hifaa canım belli bir markaya odaklanıp kalma çok pahalı bir şey de değil biz tarak fırça seti olarak almışız wee olabilir markası. Eski tip taraklar var ya sık dişleri olan onlardan bu dediğimiz
aa tamam canım bn wee de olduğunu bilmiyordum öğrendim iyi oldu çok saol

Merhaba canım
Göz kırpıştırma hifâ da da var canım bide
Aşın da fark etmez diyor sağlık ocağı hemşireleri :)

Canim hosgeldin ozlettin kendini. Goz kirpmaya cevap veriyim ediz de cok var. En kucuk seste kirpistiriyor, dedigin gibi hafiften urkuyor sanirim, cingiragina mesala bir de ben operken ama yine de opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…