- 8 Mart 2015
- 244
- 352
- 33
Gerçekten benziyorlarEki Görüntüle 1749430 bu da benim kızım:)
HoşgEldin canım aramıza:)kızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Tatlisiz hayat gecmez vazgecilmezim oldu sabah iyi gidiyor hem yakılıyor☺☺Ay bende devamlı var bu aç karna çok seviyorum tatlıyı tok karnâ yiyemiyorum baş dönmesi yapıyor :)
Hoşgeldin canım benim paşamda 30.10.15 doğumlukızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Canim bende sutlu tatli yapıyorum kek kurabiye pek yapip yemeyim desem de arada kaciyo insallah ole olur smdilik ayina gore iyu boyuuc aylikken 66 cm idi fena dgl☺annesi kisa ama☺Canim ben hayatimda tatli sevmedim ama hamilelikte inanilmaz cekiyordu canim ben de abartmadan yedim. Canin bu kadar cekiyorsa vucudun bir bildigi vardir diye dusunuyorum. Sen de bence muhallebi sutlac fln sutlu tatlilardan ye hem sana hem oglusuna yarasin bol bol sut olsun oglusun adi gibi yigit olsun
Aynen canim gecen de yüzümü cizdi bu uşak napicaz bunlarla☺☺Canim o ediz in mutlu hali bir de sinirliyse memeye vurmasi kolumu cimdiklemesi var ki sorma kolum ne zaman moraracak diye bekliyorum. Haylaz bu ogluslar haylaz
Allah yardimcimiz olsun canım ya anlamadım ki neden böyle oluyor inşallah zamanla uykulari daha düzenli olur ne yapacağını şaşırıyor insan sinirlenince kendimede kızıyorumCanım sakin olmaya çalış ben de kaç gündür neler çekiyorum hatta sabaha karşı uyandı benim kız ıhlayıp duruyordu o sesi duyasım gelmedi sabaha kadar uykum kaçmış uyuyamamıştım odadan çıktım gittim ağladım biraz sinirimden sonra geldim tekrar eşim almış yatağından kucağıma getirdi öyle tatlı bakıyordu ki bu kez de üzüldüm çok sonra uykum açıldı unuttum gitti. Geçecek sizin de. Kızım narkoz almış gibi sürekli uyudu tabi ben de gece yine uykusuz geçecek sanırım şimdi hala uyuyor uyandıramadım
İnsanız canım duygularımız var ve bunları hissetmek de gayet doğal. Önemli olan bunu zarar vermeden atlatmak kontrol edebilmek. Suçluluk da hissetme. Sabır taşı değiliz nihayetindeAllah yardimcimiz olsun canım ya anlamadım ki neden böyle oluyor inşallah zamanla uykulari daha düzenli olur ne yapacağını şaşırıyor insan sinirlenince kendimede kızıyorum
Beni de çiziyor kızım sürekli özellikle emerken göğüslerimi çok mıncıklıyor tırnaklarını geçiriyorAynen canim gecen de yüzümü cizdi bu uşak napicaz bunlarla☺☺
aa tamam canım bn wee de olduğunu bilmiyordum öğrendim iyi oldu çok saolHifaa canım belli bir markaya odaklanıp kalma çok pahalı bir şey de değil biz tarak fırça seti olarak almışız wee olabilir markası. Eski tip taraklar var ya sık dişleri olan onlardan bu dediğimiz
Pardon canım bebedor muş markasıaa tamam canım bn wee de olduğunu bilmiyordum öğrendim iyi oldu çok saol
Hosgeldin canim :)kızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Evet canım benim son zamanlarda bu kadar çok uyumlu olduğum kimse yoktu hiç kaçırır mıyım seniölümüne kankayız
Merhaba canımMrb kızlar ne zamandır göremiyorum.Ne faydalı oluyoruz birbirimize ya bende bebeğim neden kacgundur huysuz diyordum büyüme ataklari varmış demekki hemen hemen hepiniz yasiyormussunuz.şimdi size sorularm var bebislerinize yaklaştığınızda gözlerini yıLı hızlı kirpistiriyorlarmi benden korkuyor mu yoksayada yüksek sesle onu severken yaklasacakken yapıyor oyle.diğer sorum elacik alnını kiristirdiginda kaslarını kaldırdığında alnını başiyla birleştiği yer hafif çukur gibi oluyor kendimde denedim bende de oyle sizler farkettinizmi böyle birşey merak ettim .birde üçüncü Tetanoz vurukmadim tarihin geçti haftaya gideyim diyorum
Hoşgeldin canım :)kızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Fark yapmaz ona da bakarım canımPardon canım bebedor muş markası
Canim hosgeldin ozlettin kendini. Goz kirpmaya cevap veriyim ediz de cok var. En kucuk seste kirpistiriyor, dedigin gibi hafiften urkuyor sanirim, cingiragina mesala bir de ben operken ama yine de opuyorumMrb kızlar ne zamandır göremiyorum.Ne faydalı oluyoruz birbirimize ya bende bebeğim neden kacgundur huysuz diyordum büyüme ataklari varmış demekki hemen hemen hepiniz yasiyormussunuz.şimdi size sorularm var bebislerinize yaklaştığınızda gözlerini yıLı hızlı kirpistiriyorlarmi benden korkuyor mu yoksayada yüksek sesle onu severken yaklasacakken yapıyor oyle.diğer sorum elacik alnını kiristirdiginda kaslarını kaldırdığında alnını başiyla birleştiği yer hafif çukur gibi oluyor kendimde denedim bende de oyle sizler farkettinizmi böyle birşey merak ettim .birde üçüncü Tetanoz vurukmadim tarihin geçti haftaya gideyim diyorum
Hay masallah guzel kizinahatırlıyorum :)
işte kızım
Anaaam durumuz da tam yemelikmis. Masallah masallah bin kere masallahEki Görüntüle 1749430 bu da benim kızım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?