Bnde oldum geçen hafta aynı zamanı geçmiş ama bişey olmaz dedi yaptı hemşire hala acıyoKızlar tetanos aşılarının 3. Sünü oldunuz mu? Ben unutmuşum 2 hafta önceymiş tarihi bugün hemşireye söyleyince bir şey olmaz dedi yaptı aşı. Biraz yukarı kaldırınca ağrıyor eşim öğleden sonra gidecek işe akşam boyu tontiş kızımı nasıl kaldıracağım ki ben
Ayy benimde bu persembeymis simdi baktimda haftaya persembe kizimin 3.ay kontrolu var bende ozmn yaptirsam bi sorun olmaz heraldeKızlar tetanos aşılarının 3. Sünü oldunuz mu? Ben unutmuşum 2 hafta önceymiş tarihi bugün hemşireye söyleyince bir şey olmaz dedi yaptı aşı. Biraz yukarı kaldırınca ağrıyor eşim öğleden sonra gidecek işe akşam boyu tontiş kızımı nasıl kaldıracağım ki ben
Kızımın saçları üstten döküldü resmen dedesine benzedi:) arkada uzun saçlar üstte 3-5 tel saç:) hatta bir de terleyince öyle bir tüleriyor ki çok komik oluyor
Bi sorun olacağını sanmıyorum canım yaa bnm günüm de geçmiş yinede yaptı bişey olmaz diyeAyy benimde bu persembeymis simdi baktimda haftaya persembe kizimin 3.ay kontrolu var bende ozmn yaptirsam bi sorun olmaz heralde
Ayy aynen bir kutu saç bandı var onları takıyorum da tokalarımızı takamıyoruz uzasa saçları da taksam onları :)Benimkinin de alninin yanları açıldı babasının saçlarına benzedi bir an önce uzasa da kokos kokos tokalar taksak ya
Hadi ya üzüldüm silinmesine sürekli bilgisayara giremiyorum telefondan arada oraya bakabiliyordum en azındanNeyse artık kısmet kilo konusunda da benimde başım dertte 6 ay bitince başlamayı düşünüyorum bende bi ek gıdalara geçelimde bakalım ondan sonra inşallah. Bide bişey sorucam kızlar benim kızım bazen uyurken birden uyanıp çok fena ağlamaya başlıyo normalde ağlayan bi çocuk değil böyle zamanlarda susturamıyorum ama rüyasında korkuyor mu acaba? Böyle bişey yaşayan varmı
Senin kuzun insafliymis canim dinlenirsin en azindan:)Ay bu böle bir dönem galiba bnm zeyneb hifaam da yattığımız yerde emeyim diyor :) yatıyoruz ana kız 2.80 1.90 öle emiyor zeyneb
Bide bnm kızımda bu aralar 3 gündür gündüz uykusu aşırı derecede uyuyor saat başı uyanıp emip tekrar uyuyor o yönden gündüz uyutma da gece uyusun diye bişey yok bence
Ahh evet renngarenk cesit cesit tokalar...kiz annelerinin en buyuk eglencesi bebislerin saclari olacak yakindaBenimkinin de alninin yanları açıldı babasının saçlarına benzedi bir an önce uzasa da kokos kokos tokalar taksak ya
Mustela konak sampuani adi canim. Oburune de batim bella b bee konak sampuaniymis, dogal bir sampuan sanirim. Ikisini de anlasmali eczanelerde bulabilirsin canim. Ama istersen once bir zeytinyagini dene bosuna masraf olmasinBana da zeytinyağı sürü bir saat bekle tarakla bastırmadan zıt yönüne tara kaldır diyolar napcam bilemedim :)
Nasıl bir şampuan tam adı ne
Bide üç gündür böle canım ama ne zaman uyanacak belli olmuyor :)Senin kuzun insafliymis canim dinlenirsin en azindan:)
Canı yanmış korkmuş gibi demi ya bnm kızım öle ağlıyor içim gidiyor
Istersen konak taraklari var bebekler icin uclari yumusakDalin kullanıyorum değiştirsem mi ki? Zeytinyağı sürcem denicem de taramaktan korkuyorum
Neden öyle hiç bilmiyorum doktorâ gittiğimde danışayım diyorum unutuyorum da uykusunda korkutuyolar olabiliraynen oyle canım anlamda veremiyorum korkuyorum yani bişey mi oldu çocuğa diye zor sakinleşiyor
Ay canim ya sen niye uyuyamadin ki? Bazen insan asiri yorulunca da uyuyamiyor oyle mi oldu ki. Iyi olmus arkadaslarinin erteledigi umarim dinlenirsin sonundaCanım ya ben denedim de duru hanım uyanık kalmayı beceremedi dürtükledim kaç kez baktım olmayacak bıraktım kendi haline. Çok şükür dün daha iyi uyudu yani 1.5-2 saatte bir emmek için uyansa da uykuya devam etti. Ne yazık ki annesinin uykusu kaçtı sadece yarım saat uyudum sabah da dr a gideceğiz diye kalktım kalkış o kalkış hala ayaktayım. Belim omuzlarım kollarım ve bacaklarım infilak etti ağrısından duramıyorymyarın öğle arası arkadaşlar gelecekti hazırlığa başlıyordum çok şükür arayıp ertelediler ne yapacağımı bilmiyordum çok iyi oldu böyle
Nerden bulabilirim ki onlardanIstersen konak taraklari var bebekler icin uclari yumusak
Her zamanki gibi ayni seyi yazmisiz. Cok komik hep boyle oluyor birsey yaziyorum bir bakiyorum aynisini sen yazmissin benden onceCanım bebekler için taraklar var top gibi uçlatı var onlarla yapabilirsin canını acıtmıyor onlar
Bence bi donemden geciyoruz kizlar baturalp dun gece 1bucuga kadar uyumadimi gunduz de uyumamisti insalah bu donem neyin nesiyse kisa surerAy kizlar bittim ben ya. Ediz 40i cikmadanki haline dondu gece 2 saatte bir emmek istedi. Kakasini yapmak icin meme istiyor siksik acikiyor meme istiyor uyumak icin meme istiyor. Haa bir de uyumak icin normal neme de yetmiyor yakinda amuda kalk oyle ver anne yoksa uyumam yapacak. Dun yururken emzirdim anca oyle uyudu. Bakalim bugun ne numaralar bekliyor bizleri?pessinus canim daha butun sayfalari okuyamadim dun gunduz uyutmamayi deneyecektin duru yu denedin mi ise yaradi mi?
Benim kızım da öyle ya zaten gunduzden belli oluyor gece nasıl olacağı dün gece o kadar ugrastim ki tam dalıyor pat acıyor gözlerini sanki hiç uyumamis gibiBence bi donemden geciyoruz kizlar baturalp dun gece 1bucuga kadar uyumadimi gunduz de uyumamisti insalah bu donem neyin nesiyse kisa surer
Evet canım ya ben de farkediyorum:) üniversite yıllarında en yakın ardaşımla artık konuşmadan birbirimizi anladığımız birbirimizin sözünü tamamlamaya başlamıştık bir an o canlandı gözümde:) yoksa sen benim kankam mısın:):)Her zamanki gibi ayni seyi yazmisiz. Cok komik hep boyle oluyor birsey yaziyorum bir bakiyorum aynisini sen yazmissin benden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?