2015 Ekim Anneleri

Bnde oldum geçen hafta aynı zamanı geçmiş ama bişey olmaz dedi yaptı hemşire hala acıyo

Ayy benimde bu persembeymis simdi baktimda haftaya persembe kizimin 3.ay kontrolu var bende ozmn yaptirsam bi sorun olmaz heralde

Kızımın saçları üstten döküldü resmen dedesine benzedi:) arkada uzun saçlar üstte 3-5 tel saç:) hatta bir de terleyince öyle bir tüleriyor ki çok komik oluyor
Benimkinin de alninin yanları açıldı babasının saçlarına benzedi bir an önce uzasa da kokos kokos tokalar taksak ya

Ayy benimde bu persembeymis simdi baktimda haftaya persembe kizimin 3.ay kontrolu var bende ozmn yaptirsam bi sorun olmaz heralde
Bi sorun olacağını sanmıyorum canım yaa bnm günüm de geçmiş yinede yaptı bişey olmaz diye

Son düzenleme:
Benimkinin de alninin yanları açıldı babasının saçlarına benzedi bir an önce uzasa da kokos kokos tokalar taksak ya
Ayy aynen bir kutu saç bandı var onları takıyorum da tokalarımızı takamıyoruz uzasa saçları da taksam onları :)

Hadi ya üzüldüm silinmesine sürekli bilgisayara giremiyorum telefondan arada oraya bakabiliyordum en azından Neyse artık kısmet kilo konusunda da benimde başım dertte 6 ay bitince başlamayı düşünüyorum bende bi ek gıdalara geçelimde bakalım ondan sonra inşallah. Bide bişey sorucam kızlar benim kızım bazen uyurken birden uyanıp çok fena ağlamaya başlıyo normalde ağlayan bi çocuk değil böyle zamanlarda susturamıyorum ama rüyasında korkuyor mu acaba? Böyle bişey yaşayan varmı

Canı yanmış korkmuş gibi demi ya bnm kızım öle ağlıyor içim gidiyor

Senin kuzun insafliymis canim dinlenirsin en azindan:)

Bana da zeytinyağı sürü bir saat bekle tarakla bastırmadan zıt yönüne tara kaldır diyolar napcam bilemedim :)

Nasıl bir şampuan tam adı ne
Mustela konak sampuani adi canim. Oburune de batim bella b bee konak sampuaniymis, dogal bir sampuan sanirim. Ikisini de anlasmali eczanelerde bulabilirsin canim. Ama istersen once bir zeytinyagini dene bosuna masraf olmasin

aynen oyle canım anlamda veremiyorum korkuyorum yani bişey mi oldu çocuğa diye zor sakinleşiyor
Neden öyle hiç bilmiyorum doktorâ gittiğimde danışayım diyorum unutuyorum da uykusunda korkutuyolar olabilir

Ay canim ya sen niye uyuyamadin ki? Bazen insan asiri yorulunca da uyuyamiyor oyle mi oldu ki. Iyi olmus arkadaslarinin erteledigi umarim dinlenirsin sonunda

Bence bi donemden geciyoruz kizlar baturalp dun gece 1bucuga kadar uyumadimi gunduz de uyumamisti insalah bu donem neyin nesiyse kisa surer

Bence bi donemden geciyoruz kizlar baturalp dun gece 1bucuga kadar uyumadimi gunduz de uyumamisti insalah bu donem neyin nesiyse kisa surer
Benim kızım da öyle ya zaten gunduzden belli oluyor gece nasıl olacağı dün gece o kadar ugrastim ki tam dalıyor pat acıyor gözlerini sanki hiç uyumamis gibi

Her zamanki gibi ayni seyi yazmisiz. Cok komik hep boyle oluyor birsey yaziyorum bir bakiyorum aynisini sen yazmissin benden once
Evet canım ya ben de farkediyorum:) üniversite yıllarında en yakın ardaşımla artık konuşmadan birbirimizi anladığımız birbirimizin sözünü tamamlamaya başlamıştık bir an o canlandı gözümde:) yoksa sen benim kankam mısın:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…