2015 Ekim Anneleri

Ay evet ya elimle seviyorum ufak çekiyorum elimde ful saç korkmaya başlamıştım annem normal dedi simdi sizleri de okuyunca rahatladim.oh :KK54:
Sorun etmeyin canlar :)) benim kızım safi şactan ibaret doğdu 4 aylık olcaz 5gün sonra 2 kere tras ettik 3 numaraya vurduk dökülüyo bazen ama o hafta balık ve vitamin alınca duruyo ...15tatilde büyüklerimizle duamız var ondan sonra 3. Traşımızı olcaz :D böyle şeyleri dert etmeyin benim eşimin ve dr umuzun tek bi lafı var emzirin ya da besleyin geçer :D

Cok saol canim omerin trakeostomisinde ciddi bir enfeksiyon cikti.bir onceki hastane yatisimizda kaptigi dusunuluyor. Hastabe enfeksiyoni oldugu icin cok direncli. Suan etki edebilecek sadeec 1 antibiyotik var onun tedavisine baslandi. Uzuluyorum ama sabretmeye devam ediyorum. Senin kuzundasa gelisim geriligi mi var? Hic canini sikma benim kuzum bugun 3 ay 12 gunluk 3700 daha. Burdaki bir cok kisinin dogum kilosu aslinda...

Insallah canim eve cikmistik guzek de gidiyordu aalinda hersey makinadan ayirmaya baslamistim yavas yavas ama bir anda hersey tepetaklak oluverdi iste:KK43:

Allah razi olsun canim. Rabbin sizin evlatlarinizi sizlere bagislasin hastaliklarini gostermesin insallah.
Cnm Allah öner bebeğe sağlık şifa versin inşallah.dualarimiz seninle Allah herkesin evladını korusun bağışlasın sağlık sıhhat versin safi adıyla herzaman.Allaha emanetler insallah

Mrb kızlar ne zamandır göremiyorum.Ne faydalı oluyoruz birbirimize ya bende bebeğim neden kacgundur huysuz diyordum büyüme ataklari varmış demekki hemen hemen hepiniz yasiyormussunuz.şimdi size sorularm var bebislerinize yaklaştığınızda gözlerini yıLı hızlı kirpistiriyorlarmi benden korkuyor mu yoksa:( yada yüksek sesle onu severken yaklasacakken yapıyor oyle.diğer sorum elacik alnını kiristirdiginda kaslarını kaldırdığında alnını başiyla birleştiği yer hafif çukur gibi oluyor kendimde denedim bende de oyle sizler farkettinizmi böyle birşey merak ettim .birde üçüncü Tetanoz vurukmadim tarihin geçti haftaya gideyim diyorum

Mrb kızlar ne zamandır göremiyorum.Ne faydalı oluyoruz birbirimize ya bende bebeğim neden kacgundur huysuz diyordum büyüme ataklari varmış demekki hemen hemen hepiniz yasiyormussunuz.şimdi size sorularm var bebislerinize yaklaştığınızda gözlerini yıLı hızlı kirpistiriyorlarmi benden korkuyor mu yoksa:KK43: yada yüksek sesle onu severken yaklasacakken yapıyor oyle.diğer sorum elacik alnını kiristirdiginda kaslarını kaldırdığında alnını başiyla birleştiği yer hafif çukur gibi oluyor kendimde denedim bende de oyle sizler farkettinizmi böyle birşey merak ettim .birde üçüncü Tetanoz vurukmadim tarihin geçti haftaya gideyim diyorum
Merhaba canım ben 1. Soruyu cevaplayayim göz kirpistirma benim kızımda da var en ufak seste yapıyor

Anladım canım tekrardan hoşgeldiniz o zaman:) kalanlar olarak sayımız biraz arttı yeni gelen arkadaşlarla. Canım bebişin nasıl bu arada? Senin kızının resmini görüp kendi kızıma çok benzettiğim zamandan beri merak ediyorum acaba değişti mi şimdi nasıl acaba diye. Eğer sana da uyarsa bir fotoğrafını paylaşabilir misin yenilerden? İlk doğdukları zaman çok benziyorlardı sana yazmıştım yine hatırlar mısın bilmiyorum.
hatırlıyorum :)
işte kızım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bugun işe başladım kızım çok ağlamış biberon istememiş 3. Biberon aldık, 270ml süt bırakmıştım 180 içmiş ama 17.30 dan beri beni emdi şimdi uyuyor yani 180 az ama artırır sanırım

Kafayı yemek üzereyim kızlar ya koskoca gün boyu sadece 1 kere düzgün uyudu onun dışında sallarken uyuyor yerine yatırinca uyanıyor ninni söylemekten sinirden başıma ağrılar girdi:mad:

Kafayı yemek üzereyim kızlar ya koskoca gün boyu sadece 1 kere düzgün uyudu onun dışında sallarken uyuyor yerine yatırinca uyanıyor ninni söylemekten sinirden başıma ağrılar girdi:mad:
Canım sakin olmaya çalış ben de kaç gündür neler çekiyorum hatta sabaha karşı uyandı benim kız ıhlayıp duruyordu o sesi duyasım gelmedi sabaha kadar uykum kaçmış uyuyamamıştım odadan çıktım gittim ağladım biraz sinirimden sonra geldim tekrar eşim almış yatağından kucağıma getirdi öyle tatlı bakıyordu ki bu kez de üzüldüm çok sonra uykum açıldı unuttum gitti. Geçecek sizin de. Kızım narkoz almış gibi sürekli uyudu tabi ben de gece yine uykusuz geçecek sanırım şimdi hala uyuyor uyandıramadım

Back