• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar sayfalara yetişemiyorum valla :) bisey sormak istiyorum ben bebeğimi emzirirken uyutuyorum bu yanlış mi öyle yatağına yatırıyim pış pışlayim uyusun öyle bi şey yok ortalığı ayağa kaldırır napmaliyim

Günaydın kızlar sayfalara yetişemiyorum valla :) bisey sormak istiyorum ben bebeğimi emzirirken uyutuyorum bu yanlış mi öyle yatağına yatırıyim pış pışlayim uyusun öyle bi şey yok ortalığı ayağa kaldırır napmaliyim
Cnm yanlismi dogrumu o noktada fikir sahibi degilim ama cogu anne bana o emzirirken uyutmaya alistirma cok zor olyr demisti bide seninde uyima riskin var eger yatarak emziriyrsan Allah korusun gogsun nefes almasini engelleyebilir daha bebislerimiz cok kucuk 3 aydan sonra daha dikkat etmek gerekyrms cunku artik her yapilan onun daha sonraki surecte aliskanligi haline gelirmis mesela geceleri uyandirip emziriyrsan hergun o saatlerde uyanmaya alisacak bunyesi artik valla uyusunda nasil uyursa uyusun dyrz cogu zmn ama ilerisinide dusunerek bizide bebegide en az yoracak uyku ritueli yakalamak lazim bence

Hayırlı cumalar kızlar rotavirusu asisini hala yaptirmadik ve vakit daraldı cok kararsızim yaptıralım sizce

Canım bunları dr unla paylaş mutlaka bazen üşütmüş falan da olabiliyorlar dr lar daha iyi bilir. İnşallah bir sorun yoktur ve sünnetiniz de sorunsuz geçer. Bozma moralini bebişinim sana ihtiyacı var
Ahh çok teşekkür ederim aylık kontrolde soracağım inşallah

erciyes111 erciyes111 bizde yaptirmadik cnm sonucta bebege canli virus enjekte ediyrlar bu asilar bizim gibi ulkelerde denenyrmus hic bir avrupa ulkesinde yapilmyr bu asilar insallah ihtiyacta duymayacak bebeklerimizin minik bedenleri Allah korusun hepsini

Amin canım keşke mümkün olsa da hiç hasta olmasa yavrularımız. Size de geçmiş olsun nasıl anlaşıldı peki bu durum? Daha iyi olmaları için hepsi canım ben de üzülüyorum ama ne yapalım:KK43:
İlk öğrendiğimde çok üzüldüm ama şimdi alıştım çok şükür ki farkettik te tedavi oluyor.
Uzayan sarıldıktan farkedildi bizimki. 1 aylık olup sarılığı geçmeyince tahlillerde çıktı.

Cnm yanlismi dogrumu o noktada fikir sahibi degilim ama cogu anne bana o emzirirken uyutmaya alistirma cok zor olyr demisti bide seninde uyima riskin var eger yatarak emziriyrsan Allah korusun gogsun nefes almasini engelleyebilir daha bebislerimiz cok kucuk 3 aydan sonra daha dikkat etmek gerekyrms cunku artik her yapilan onun daha sonraki surecte aliskanligi haline gelirmis mesela geceleri uyandirip emziriyrsan hergun o saatlerde uyanmaya alisacak bunyesi artik valla uyusunda nasil uyursa uyusun dyrz cogu zmn ama ilerisinide dusunerek bizide bebegide en az yoracak uyku ritueli yakalamak lazim bence
Doğru söylüyorsun alışıyorlar ama ne biliyim onun dışında hic bişekilde uyumuyor.karni tokta olsa memede uyuya kalıyor.sonra yatağına yatırıyorum.yatağına yatirdiktan sonra zaten bizim evde hayat bitiyor çit çıkmaması gerekiyor tabi bu anlattığım gece için geçerli. Dediğin gibi uyusunda nasılı önemli değil diyoruz.Allah'im korusun meleklerimİzi

Doğru söylüyorsun alışıyorlar ama ne biliyim onun dışında hic bişekilde uyumuyor.karni tokta olsa memede uyuya kalıyor.sonra yatağına yatırıyorum.yatağına yatirdiktan sonra zaten bizim evde hayat bitiyor çit çıkmaması gerekiyor tabi bu anlattığım gece için geçerli. Dediğin gibi uyusunda nasılı önemli değil diyoruz.Allah'im korusun meleklerimİzi
İnsan evlenince yapmam dediklerini yapıyor derdim asıl çocuk sahibi olunca yaparmış yeni anladım. Uyusunda nasıl uyursa uyusun diyoruz hepimiz.

Bilmiyorum canım olabilir sizde de reflü. Yani çoğu çocukta bir yaşına gelmeden bitiyormuş. Katı gıdaya geçince ağırlık yapıyormuş midesinde onunla ve oturmaya başlamasıyla bebeğin azalıyormuş belirgin şekilde. O kadar ilaç vermeyeyim diye uğraştım azalmıştı da kusmalar ama sonra acı acı ağlaması huzırsuzluğu içimi acıttı. Gaviscon ve motilium diye ilaç vermişti doktor tekrar onlara başladım şimdi daha iyiyiz
Canim geçmiş olsun dun kustu kanape hali inanilmaz korktum doktora dedigmde cdden bi cozum sunmadi deli ettu beni sanirim kendilignden gecmesini bekliyo insallah tez vakit bebislermzin rahatlar mideleri

Dün akşam oğlumun kakası sümüksü gibi geldi biraz dikkat edeyim diye düşündüm. Emzirirken midesi bulandı ters çevirmemle birlikte bütün mideyi boşalttı. Zaten çok kusan bi bebek ama bu kadarını hiç görmemiştim. Çok korktum bir iki saate kendime gelemedim. inşallah kötü birşey yoktur. :KK43:
Aksi gibi bugün sünnet ettireceğiz.ben domuz gribinden korkarken bu da tuz biber oldu. Çok moralim bozuk:KK43:
Canim gecmis olsun o durumu bende hergun yasiyorm sumuksu kakada sık oluyor afedersin foto cekip kakalarini doktora gosterdm bunlar normal dedi yesil de gosterdm yedignden dedi insallah hemen gecer tatlim

Bir bebek bu saat olur da hala neden uyumaz ve yatağına konulunca dönencesiyle sesli şekilde konuşup güler anlam veremiyorum. Mahvoldum resmen başımdan tutun da bacaklarım belime kadar her yerim ağrıyor çıldırmama bir tık kaldı.
Canim uyutmadi mi prenses. Oy kuzucuk gazdan falan mi uyumadi acaba ..gun icerisnde uyursa sende dinlem tatlim yorulmussun epey

Back