• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hayırlı cumalar kızlar rotavirusu asisini hala yaptirmadik ve vakit daraldı cok kararsızim yaptıralım sizce
Canim biz yaptirdik ilk dozu 11 haftalık idi 12 14 arasi yanlis bilmiyorsam ilk dozu ikinci dozu 5 aylikken..istersen yaptir gecmediyse doktor önerdi canim ama Rabbime emanet hepsi asi sadece tedbir

İnsan evlenince yapmam dediklerini yapıyor derdim asıl çocuk sahibi olunca yaparmış yeni anladım. Uyusunda nasıl uyursa uyusun diyoruz hepimiz.
Okadar doğru söylüyorsun ki derdim asla çocuğumu bacagimda sallamicam çocuğun beynini uyuşturuyoruz yok derdim şimdi oooooo kurtarıcim bacağım oldu. Bundan böyle bi daha asla büyük konuşmam

Dün akşam oğlumun kakası sümüksü gibi geldi biraz dikkat edeyim diye düşündüm. Emzirirken midesi bulandı ters çevirmemle birlikte bütün mideyi boşalttı. Zaten çok kusan bi bebek ama bu kadarını hiç görmemiştim. Çok korktum bir iki saate kendime gelemedim. inşallah kötü birşey yoktur. :KK43:
Aksi gibi bugün sünnet ettireceğiz.ben domuz gribinden korkarken bu da tuz biber oldu. Çok moralim bozuk:KK43:
Canim cok gecmis olsun. Doktoruna sorabildin mi bugun? Yine de sunnet olacak misiniz?

Bir bebek bu saat olur da hala neden uyumaz ve yatağına konulunca dönencesiyle sesli şekilde konuşup güler anlam veremiyorum. Mahvoldum resmen başımdan tutun da bacaklarım belime kadar her yerim ağrıyor çıldırmama bir tık kaldı.
Canim benim cok kolay gelsin, haftasonu biraz dinlenirsin belki. Duru hanimmmm annenizin biraz dinlenmesine izin verin kuzum. Ay bizimki de bir tuhaf bugunlerde. Ben boyle bir asabiyet gormedim o memeyi emmem oburunu isterim yok emzik istemem uyumam nasil ciglik cigliya nasil vuruyo annesine!! Simdiden ergenlige girdi:KK4:

Kızlar bebisleriniz günde kaç cc sut ya da mama alıyor yani bu donem ihtiyacı ne kadardır??? Ben yoktum sabahtan 110 cc içmiş kusmamış ama dun gece 90 cc verdim yarısını kustu acaba dedim fazla mi geliyo

Canim gecmis olsun o durumu bende hergun yasiyorm sumuksu kakada sık oluyor afedersin foto cekip kakalarini doktora gosterdm bunlar normal dedi yesil de gosterdm yedignden dedi insallah hemen gecer tatlim
Benim de uzun süre yeşil olunca tahlil yapmıştık temiz çıkmıştı. Demek ki normal böyle şeyler. Biz mi cok evham yapıyoruz

ama kızlar bişi itiraf ediyim
gözünüzüde korkutmam istemem ama çalışırken gece kalkmak çok zor
işe geliyorum ama bide bana sorun
bide 4 yaşında abisi var valla yakındır herhalde sıyırmam

Bnm kizm 9 dan sonra huysuzlanmaya basliyr biraz altini acik tutuyrm sakinlestryrm altini aldiktan sonra odaya gecyrz emziriyrm gazini cikartip yatagina yatiriyrm yatagini bizim yattigimiz yatakla birlestirdik yanimda yatirmaya korktugum ama hemde yanimda yatirmak istedigim icin bu sekilde yaptik yataga yatirinca hafif gobusune dokunup pispisliyrm uykuya gecmesi cok uzun surmyr cok sukur uyku duzenimiz olustu gibi bu sekilde
Canim bizimki de ayni boyle. 8 bucuk 9 gibi banyosu var. Sonra ben emziriyorum odada. Babasi bir iki sarki soyluyor. Sonra elini tutup pispisliyarak uyutuyorum. Masallah guzel kizinin duzenine:nazar:

Günaydın kızlar sayfalara yetişemiyorum valla :) bisey sormak istiyorum ben bebeğimi emzirirken uyutuyorum bu yanlış mi öyle yatağına yatırıyim pış pışlayim uyusun öyle bi şey yok ortalığı ayağa kaldırır napmaliyim
Canim sadece gece yatirirkense bence sikinti yok. Ama her uykusundan onceyse aliskanlik yapar diye korkardim sanirim

ama kızlar bişi itiraf ediyim
gözünüzüde korkutmam istemem ama çalışırken gece kalkmak çok zor
işe geliyorum ama bide bana sorun
bide 4 yaşında abisi var valla yakındır herhalde sıyırmam
Canim benim cennet annelerin ayaklarinda dedikleri bu olsa gerek. Ne kadar dayansan kar canim. Ek gidaya gecince rahatlarsin zaten. Dayanamazsan da dayanamazsin kuzum babasi mama verir arada sen dinlenirsin fln. Bu gune kadar cok iyi gelmissin. Ucaklardaki anons gibi once kendi gaz maskesini takacaksin sonra cocugunkini. Tirlatmis bir anneyken emzirsen ne kar kuzucuklarinin oncelikle sana ihtiyaci var. Allah gucunu arttirsin canim

Canim benim cok kolay gelsin, haftasonu biraz dinlenirsin belki. Duru hanimmmm annenizin biraz dinlenmesine izin verin kuzum. Ay bizimki de bir tuhaf bugunlerde. Ben boyle bir asabiyet gormedim o memeyi emmem oburunu isterim yok emzik istemem uyumam nasil ciglik cigliya nasil vuruyo annesine!! Simdiden ergenlige girdi:KK4:
Canım benim hafta sonu beni Daha çok korkutuyor eşim bu akşam izmir e iş için gidecek pazartesi öğlen dönecek ne yapacağımı hiç bilmiyorum:( 4.45 te eşimi uyandırdım tükendim artık diye 5.30 a kadar oyaladı karnı acıkmış emzirdim o saatten sonra ancak uyudu sonra da öğleden sonra ikiye kadar uyuduk. Mahvoldum bir de ayağımın altı üzerine bastıkça ağrımaya başladı bu kuş da kucakta gezmek istiyor. Otururken ağlıyor kalkınca ayağa sanki hiçbir şey olmamış gibi. İnş şu üç günü sorunsuz atlatırız:(

Back