- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Aynen canim evham yapiyoruz epey normal dedi doktorBenim de uzun süre yeşil olunca tahlil yapmıştık temiz çıkmıştı. Demek ki normal böyle şeyler. Biz mi cok evham yapıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim evham yapiyoruz epey normal dedi doktorBenim de uzun süre yeşil olunca tahlil yapmıştık temiz çıkmıştı. Demek ki normal böyle şeyler. Biz mi cok evham yapıyoruz
Hayırlı cumalar canım iyi ol da önemli değil ne güzel zaman ayıranilnişsiniz. Biz geçen 2.30 saatlik filmi 6 saatte ancak izledik zevki falan kalmadıGuzel annel
Canim dun film actik izlerjen giremedim aksamda misafr vardi canim benim sormana cok sevindim hayirli cumalar bu arada
Canım gece gündüzüayırt etmesi için dikkat ediyorum ama dün gece yine midesi yanıyordu sanırım tam emziriyorum gazını çıkarıp uyuyakalıyor biraz bekliyorum yatağına yatırıyorum tam oh ben de yatacağım derken hop uyanıyor. Sabah 5.30dan sonra uyudu çok yordu beni de kendini deCnm gunduz gece kavramini ayird edici seyler yapiyrmusun kuzun icin karanlik oda belirli rutin seyler vs bide mesala biz 10gibi uyuyrz 6dan sonra kizimi uyutmamaya alistirdim uyursa eger 2-3 lere kadar uyumuyor.insallah uyumustur kuzucugunda dinlenmissinizdir
Canim benim sagolasin..melek kizin dun anneyi yormus düşkün olacak sana kokunu arıyor yatinca uyanıyor alisacak benimki 1 den once uyumaz alstim napim erken uyuyanlara maasallah duzene grer hepimizin insHayırlı cumalar canım iyi ol da önemli değil ne güzel zaman ayıranilnişsiniz. Biz geçen 2.30 saatlik filmi 6 saatte ancak izledik zevki falan kalmadı
Kızım da erken yatmazdı alışmıştım ama huzursuzluk vardı dün bir ayrıydı inş önümüzdeki üç gün böyle yaşamayızCanim benim sagolasin..melek kizin dun anneyi yormus düşkün olacak sana kokunu arıyor yatinca uyanıyor alisacak benimki 1 den once uyumaz alstim napim erken uyuyanlara maasallah duzene grer hepimizin ins
Ayy en azından bir karar vermişsin sevindim canım. Benü de çok korkutuyor ama mecbur gideceğiz kalça ultrasonumuz tekrarlanacakS Sevdalinka00pessinus
mayca G gunde S saygili45 kizlar cevaplarınız için teşekkürler karar verdik yaptirmicaz 3. Ay kontrolümüzu de iptal ettik herkes hastalıktan kiriliyoken hastaneye gitmek pek mantıklı gelmedi doktorumuzu da aradık önemli bisey yoksa gelmeyelim dedik o da onayladı herkese sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
Canim iyi dudunmussun ortalikta salgin var kontrol içinss beklenir biz rahatszdi diye gttik mecbur bide rota asisi zorunlu degil zati Rabbim hastaliklardan korusun evlatlarimiziS Sevdalinka00pessinus
mayca G gunde S saygili45 kizlar cevaplarınız için teşekkürler karar verdik yaptirmicaz 3. Ay kontrolümüzu de iptal ettik herkes hastalıktan kiriliyoken hastaneye gitmek pek mantıklı gelmedi doktorumuzu da aradık önemli bisey yoksa gelmeyelim dedik o da onayladı herkese sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
Insallah canim arada oluyor bebislere bizimki dun sıçrayarak uyandi sonra uzun sure yirtinircasna agladi durmadiKızım da erken yatmazdı alışmıştım ama huzursuzluk vardı dün bir ayrıydı inş önümüzdeki üç gün böyle yaşamayız
Ahhhh bide kullanabilsem birde su kk yi bir etiketleyemedim:))))@m r b nerelerdesin cnm merak ettim
Ahh kuzum ya usutuyormuyuz bebisleri yoksa yedijlerimizdenmi ne bazen boyle huzursuz oluyor minikler insaAllah bu gece misil misil uyuyup dinlenirsinizCanım gece gündüzüayırt etmesi için dikkat ediyorum ama dün gece yine midesi yanıyordu sanırım tam emziriyorum gazını çıkarıp uyuyakalıyor biraz bekliyorum yatağına yatırıyorum tam oh ben de yatacağım derken hop uyanıyor. Sabah 5.30dan sonra uyudu çok yordu beni de kendini de
inş canım benim pazartesiye kadar yalnız olacağım eşim şehir dışına gidecek Allah yardımcımız olsun..Ahh kuzum ya usutuyormuyuz bebisleri yoksa yedijlerimizdenmi ne bazen boyle huzursuz oluyor minikler insaAllah bu gece misil misil uyuyup dinlenirsiniz
Allah kolayligini verir cnm mrak etmeinş canım benim pazartesiye kadar yalnız olacağım eşim şehir dışına gidecek Allah yardımcımız olsun..
Canim anliyorum valla bazen uyusunlar da nasil uyurlarsa uyusunlar oluyor insan.ana yine de gelecekteki kendine haksizlik olmasin sen enerjin oldugu bir gun baska turlu uyutmayi bir dene bakalimCanım her uykuda öyle emerken bi sureden sonra uyuyo.bende yatırıyorum yatağına![]()
Ben de esin haftasonu daha cok yardim eder diye dusunup oyle demistim. Insallah kuzucuk cok uslu olur haftasonu.Canım benim hafta sonu beni Daha çok korkutuyor eşim bu akşam izmir e iş için gidecek pazartesi öğlen dönecek ne yapacağımı hiç bilmiyorum4.45 te eşimi uyandırdım tükendim artık diye 5.30 a kadar oyaladı karnı acıkmış emzirdim o saatten sonra ancak uyudu sonra da öğleden sonra ikiye kadar uyuduk. Mahvoldum bir de ayağımın altı üzerine bastıkça ağrımaya başladı bu kuş da kucakta gezmek istiyor. Otururken ağlıyor kalkınca ayağa sanki hiçbir şey olmamış gibi. İnş şu üç günü sorunsuz atlatırız
![]()