• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Guzel annel

Canim dun film actik izlerjen giremedim aksamda misafr vardi canim benim sormana cok sevindim hayirli cumalar bu arada
Hayırlı cumalar canım iyi ol da önemli değil ne güzel zaman ayıranilnişsiniz. Biz geçen 2.30 saatlik filmi 6 saatte ancak izledik zevki falan kalmadı

Cnm gunduz gece kavramini ayird edici seyler yapiyrmusun kuzun icin karanlik oda belirli rutin seyler vs bide mesala biz 10gibi uyuyrz 6dan sonra kizimi uyutmamaya alistirdim uyursa eger 2-3 lere kadar uyumuyor.insallah uyumustur kuzucugunda dinlenmissinizdir
Canım gece gündüzüayırt etmesi için dikkat ediyorum ama dün gece yine midesi yanıyordu sanırım tam emziriyorum gazını çıkarıp uyuyakalıyor biraz bekliyorum yatağına yatırıyorum tam oh ben de yatacağım derken hop uyanıyor. Sabah 5.30dan sonra uyudu çok yordu beni de kendini de

Hayırlı cumalar canım iyi ol da önemli değil ne güzel zaman ayıranilnişsiniz. Biz geçen 2.30 saatlik filmi 6 saatte ancak izledik zevki falan kalmadı
Canim benim sagolasin..melek kizin dun anneyi yormus düşkün olacak sana kokunu arıyor yatinca uyanıyor alisacak benimki 1 den once uyumaz alstim napim erken uyuyanlara maasallah duzene grer hepimizin ins

S Sevdalinka00 pessinus pessinus mayca mayca G gunde S saygili45 kizlar cevaplarınız için teşekkürler karar verdik yaptirmicaz 3. Ay kontrolümüzu de iptal ettik herkes hastalıktan kiriliyoken hastaneye gitmek pek mantıklı gelmedi doktorumuzu da aradık önemli bisey yoksa gelmeyelim dedik o da onayladı herkese sağlıklı bi hafta sonu diliyorum

Canim benim sagolasin..melek kizin dun anneyi yormus düşkün olacak sana kokunu arıyor yatinca uyanıyor alisacak benimki 1 den once uyumaz alstim napim erken uyuyanlara maasallah duzene grer hepimizin ins
Kızım da erken yatmazdı alışmıştım ama huzursuzluk vardı dün bir ayrıydı inş önümüzdeki üç gün böyle yaşamayız

S Sevdalinka00 pessinus pessinus mayca mayca G gunde S saygili45 kizlar cevaplarınız için teşekkürler karar verdik yaptirmicaz 3. Ay kontrolümüzu de iptal ettik herkes hastalıktan kiriliyoken hastaneye gitmek pek mantıklı gelmedi doktorumuzu da aradık önemli bisey yoksa gelmeyelim dedik o da onayladı herkese sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
Ayy en azından bir karar vermişsin sevindim canım. Benü de çok korkutuyor ama mecbur gideceğiz kalça ultrasonumuz tekrarlanacak

Canim iyi dudunmussun ortalikta salgin var kontrol içinss beklenir biz rahatszdi diye gttik mecbur bide rota asisi zorunlu degil zati Rabbim hastaliklardan korusun evlatlarimizi

Canım gece gündüzüayırt etmesi için dikkat ediyorum ama dün gece yine midesi yanıyordu sanırım tam emziriyorum gazını çıkarıp uyuyakalıyor biraz bekliyorum yatağına yatırıyorum tam oh ben de yatacağım derken hop uyanıyor. Sabah 5.30dan sonra uyudu çok yordu beni de kendini de
Ahh kuzum ya usutuyormuyuz bebisleri yoksa yedijlerimizdenmi ne bazen boyle huzursuz oluyor minikler insaAllah bu gece misil misil uyuyup dinlenirsiniz

Ahh kuzum ya usutuyormuyuz bebisleri yoksa yedijlerimizdenmi ne bazen boyle huzursuz oluyor minikler insaAllah bu gece misil misil uyuyup dinlenirsiniz
inş canım benim pazartesiye kadar yalnız olacağım eşim şehir dışına gidecek Allah yardımcımız olsun..

Kendi kendine uyuyan 2 pispisla uykuya dalanbebek bana hayal gibi geliyo baturalp cok zor uyuyan bi bebek ağlıyarak uyuyo bu da beni çok uzuyo bi arkadaş demiş yaa sallamam diyodum ama büyük konuşmuşum diye aynısını ben de diyorum keşke ayağımda sallayarak uyutabilseydim biz en sonunda tavana beşik astık başka türlü uyutamadık beyfendiyi

Canım benim hafta sonu beni Daha çok korkutuyor eşim bu akşam izmir e iş için gidecek pazartesi öğlen dönecek ne yapacağımı hiç bilmiyorum:KK43: 4.45 te eşimi uyandırdım tükendim artık diye 5.30 a kadar oyaladı karnı acıkmış emzirdim o saatten sonra ancak uyudu sonra da öğleden sonra ikiye kadar uyuduk. Mahvoldum bir de ayağımın altı üzerine bastıkça ağrımaya başladı bu kuş da kucakta gezmek istiyor. Otururken ağlıyor kalkınca ayağa sanki hiçbir şey olmamış gibi. İnş şu üç günü sorunsuz atlatırız:KK43:
Ben de esin haftasonu daha cok yardim eder diye dusunup oyle demistim. Insallah kuzucuk cok uslu olur haftasonu.

Back