- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Insallah canim sabir diyelim zamanla toparlicaz insallah once gobislere veda ederz umarim☺Döneriz inşallah canım umudumuzu kaybetmeyelim vücudun kendini toplayabilmesi için zamana ihtiyacı var biz hemen olsun istiyoruz
Evet tatlim ben cocugu uyuttum az takilayim.burada dedim yaziyordum uyumusum sizde uyuyakaldiniz hemi anali kızlı ne guzel☺☺Vücut o kadar yorgun ki çok normal tatlım:) ben de sabah kızımın altını alırken dalıp dalıp gidiyordum kendimi kaç kez yakaladım öyle. Ben ayrı kızım ayrı alt değiştirirken uyukladık
Canim insallah benimkinde de gecer cok yayilmis vucuduna uzuldum ama kremlerle gecer ins o kremede bir bakayim sagolasin canimmCanim benim uzulme benim bebiste de vardi oyle kizariklik yuzunde kafasinda 1 ayliktik o zaman doktor olabilir normal demisti nemlendirici bi krem verdi duzeldi kremin ismi linola
Canim seninkinin haftasi benden kucuktr belki 4 gune biz uc aylik olcaz bide dogum kilosu 3850idi sonra 3780 e dustu ay olarak dustu ya bende uzuldum yani emziryorm ama doyuyor saniyorum.tatlim bilemedim cdden gelecek ay az olursa tahliller yapcam dedi..bende duzenli beslencem ins ama durmuyo gunduz pek odadan ciksam agliyor ins guzelce buyur hepsiS Sevdalinka00 ayrica bebisine masallah kilosu da boyu da cok iyi 2 hafta once benim oglan 6 kg 60 cmdi seninki cok iyi maşallah
Canim ya cok sagol iyiki varsiniz buraya grince iyi hissediyorum☺abur cuburu kesip duzgun seyler yicem ogluma sutle geciyo cipsler çikolatalar vs cdden abarttim aklima da inan gelmedi panik.oldum vucudu oyle artınca...aslinda saglikli olsunlar yeter napayin varsin az zayif olsun bebekken cocukken okul boyunca hep zayftim bana cekti belkide gerci su an zayifin z si yok bende o ayri☺☺Rabbim saglik versin evlatlarimza cumlemize...Canım kendini yıpratma evet bense çok fazla abur cubur yiyorum bu konuda dikkat etmeliyiz onun vücudu ne ki bunları yükleme yapalım dr bu konuda hakli. Ama kilo artışı normal arkadaşım benden 2 ay önde 2 ayda da 500 gr aldı kızı ve dr normal demiş bu ara artış düşer demiş. Bence de 6500 iyi. Evde oğlum kilo almiyo almiyo diye geziyorum babam sen sonunda yeter dedi kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değil yeter ki cani içinde olsun aktif bi çocuk olsun. Üzülme yani kilosu iyi. Vücudundakiler de geçicek sabırlı ol dikkatli ol yediklerine bizim stresimiz çocuğumuza geciyo çünkü yapmamalıyızçok geçmiş olsun :)
Tatlim iki bucuk ayda 6 iyi maasallah ins 2 haftada da guzel almistir kuzucugun..annelik baska imis..2 gun sonra 3 aylik olcaz canim 2bucuk aylikken 6kg idi
Canim maasallah suphanallah prensese☺nazar degmesinoğlun tam olarak ne kadarlık canım?benim kızım 2 ay 5 günlükken 6100 gr 59 cm di.
Evet tatlim ben cocugu uyuttum az takilayim.burada dedim yaziyordum uyumusum sizde uyuyakaldiniz hemi anali kızlı ne guzel☺☺
Amin canım benim kız da bu ay az aldı gibi geliyor da bakacağız artıkCanim maasallah suphanallah prensese☺nazar degmesin
Dun butun gun egitimim vardi kizlar, bugun de hastaneye goz kontrolumuze gittik, birikmis isler vardi bir de hastaliktan yapamadigim ancak simdi girebiliyorum. Ozlendiniz:)Bugün çok sessizsiniz kızlat nerelerdesiniz?
Canim benim de ayni sag yanakta cikmis dun. Mustelanin atopik deriler icin dedigi kremi surdum bugun cok azalmisBenim kızımın da sol yanağında var canım dışardan sadece hafif bir kızarıklık gibi görünse de dokununca yara kabuğu gibi sert. Sağlık ocağında geçen haftalarda yaptırdığımız aşıda sağ tarafta vardı dt dermatit demişti isterseniz ilaca başlayalım demişti ben istemeyince vermedi o taraf geçti bu kez de solda var bilmiyorum ne olacak
Canim merak ettim neredesin?Valla senin memleket soğuk baya hiç kızımı alıp gezmeye çıkamadım geçenlerde -10 -12 leri gördük burada. Benim de eşimin dışarda işi vardı bugün ondan girip girip durdum
Ay kuzum benim ne kadar minikmis. Canim anneligine sapka cikardim. Kim bilir neler yasadinnnn????1140dogdu kizim mamada veriyrz suan 2bucuk aylik olduk
Canim bizim 3 ay kontrolunde kilo 6 350, boy 64 cikti, doktor gayet iyi dedi. Bence seninkinin ki de cok iyi. Ne dedi doktor gelisimine?Kizlar bugun moralim bozuk doktora gttik once cocuk doktoruna ardindan cildiyeye bebegimin tum vucudu kizarik sert dokuntulu yayildi her yere gecer dedm artti cildiyeci atopik dermatit mi be ole bse dedi kasinir cok ve rahatsz eder bu dedi bir krem bi nemlendrici bise daha verdi bana da bi sure yasak koydu yumurta kuruyemis balik baharatlar pekmez salca vs bicok sey yasak gecen cok cikolata yedim 3 gunde 4 paket benim yuzumden tutamadm bogazi...bunu gectim sagliksz beslendgim abur cuburla doydgm icin oglum kilo almamams neredeyse...4 gun var 3 aylik olmasna erken gttik biz sadece 550 gr almis hadi 50 daja alsa 600...cok uzuldm sut az mi bilmem gorunmuyo ki emziryorm ama...kalitesi dustu belkide..6500 kg boy iyi sayilir 65..insallah kilo alir canim sikildi
Dun butun gun egitimim vardi kizlar, bugun de hastaneye goz kontrolumuze gittik, birikmis isler vardi bir de hastaliktan yapamadigim ancak simdi girebiliyorum. Ozlendiniz:)
Canim merak ettim neredesin?
Biz bugun olduk canim goz doktoru bakiyor, bir goz damarlarina bakti, bir de bir aletle gormesineKızlar burada havalar soguk.üç aylık muayenemize gidemedik 3ay sekiz gunluguz annem on gün sonra gelecek birlikte götürelim dedik.korkuyorum şimdi her yer grip.bir sorum daha göz muayenesi olmadık doktorumuzda birşey demedi capaklanma var bir gözünde masaj yapıyoruz bu gidisimizde Onuda soracağız.göz doktoru yapıyor dimi
Canim bizim 3 ay kontrolunde kilo 6 350, boy 64 cikti, doktor gayet iyi dedi. Bence seninkinin ki de cok iyi. Ne dedi doktor gelisimine?
3 aylikken canimKızlar selam. Göz muayenesine ne zaman gidiliyor?
Canim daha iyiyim cok sukur, oksuruk ates kalmadi, ama bogaz agrisi ve halsizlik devam. Bugun hem goze hem kalca ultrasonunun tekrarina gittik.bizim kemiklesme olmamisti ilk ay. Hersey notmal cikti cok sukur. Goz kontrolu de cok kolaydi. Bir isikla gozune bakti bir de isikli bir alete bakmasini istedi, bizimki isiklara bayiliyor hemencecik bakti:)Hoşgeldin canım sen de özlendin:) işlerini halletmiş olmana sevindim biraz daha iyileştin mi bari? Göz kontrolünüz nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?