2015 Ekim Anneleri

Vücut o kadar yorgun ki çok normal tatlım:) ben de sabah kızımın altını alırken dalıp dalıp gidiyordum kendimi kaç kez yakaladım öyle. Ben ayrı kızım ayrı alt değiştirirken uyukladık
Evet tatlim ben cocugu uyuttum az takilayim.burada dedim yaziyordum uyumusum sizde uyuyakaldiniz hemi anali kızlı ne guzel☺☺

Canim benim uzulme benim bebiste de vardi oyle kizariklik yuzunde kafasinda 1 ayliktik o zaman doktor olabilir normal demisti nemlendirici bi krem verdi duzeldi kremin ismi linola
Canim insallah benimkinde de gecer cok yayilmis vucuduna uzuldum ama kremlerle gecer ins o kremede bir bakayim sagolasin canimm

S Sevdalinka00 ayrica bebisine masallah kilosu da boyu da cok iyi 2 hafta once benim oglan 6 kg 60 cmdi seninki cok iyi maşallah
Canim seninkinin haftasi benden kucuktr belki 4 gune biz uc aylik olcaz bide dogum kilosu 3850idi sonra 3780 e dustu ay olarak dustu ya bende uzuldum yani emziryorm ama doyuyor saniyorum.tatlim bilemedim cdden gelecek ay az olursa tahliller yapcam dedi..bende duzenli beslencem ins ama durmuyo gunduz pek odadan ciksam agliyor ins guzelce buyur hepsi

Canim ya cok sagol iyiki varsiniz buraya grince iyi hissediyorum☺abur cuburu kesip duzgun seyler yicem ogluma sutle geciyo cipsler çikolatalar vs cdden abarttim aklima da inan gelmedi panik.oldum vucudu oyle artınca...aslinda saglikli olsunlar yeter napayin varsin az zayif olsun bebekken cocukken okul boyunca hep zayftim bana cekti belkide gerci su an zayifin z si yok bende o ayri☺☺Rabbim saglik versin evlatlarimza cumlemize...

Evet tatlim ben cocugu uyuttum az takilayim.burada dedim yaziyordum uyumusum sizde uyuyakaldiniz hemi anali kızlı ne guzel☺☺

Yatarken bunu yapıyor olsam güzeldi de kızım yattığı yerden altı açıkken uyukluyordu ben de oturur halimle değiştirirken kaç kez uyukladım bilemedim sonra da emzirip uyuttuğum gibi ben de uyudum:) kendime bir türlü gelemiyorum gündüz

Canim benim de ayni sag yanakta cikmis dun. Mustelanin atopik deriler icin dedigi kremi surdum bugun cok azalmis

Canim bizim 3 ay kontrolunde kilo 6 350, boy 64 cikti, doktor gayet iyi dedi. Bence seninkinin ki de cok iyi. Ne dedi doktor gelisimine?

Dun butun gun egitimim vardi kizlar, bugun de hastaneye goz kontrolumuze gittik, birikmis isler vardi bir de hastaliktan yapamadigim ancak simdi girebiliyorum. Ozlendiniz:)

Hoşgeldin canım sen de özlendin:) işlerini halletmiş olmana sevindim biraz daha iyileştin mi bari? Göz kontrolünüz nasıl geçti

Biz bugun olduk canim goz doktoru bakiyor, bir goz damarlarina bakti, bir de bir aletle gormesine

Canim bizim 3 ay kontrolunde kilo 6 350, boy 64 cikti, doktor gayet iyi dedi. Bence seninkinin ki de cok iyi. Ne dedi doktor gelisimine?

Maşallah canım senin oğlunun boyu kilosu da iyiymiş. Bakalım benimki ne kadar oldu. Tuğbanın oğlu yaklaşık bir ayda 550 gr kadar almış ondan üzülmüş. Aslında çok da az değil bence gelişimin hızı değişebiliyor

Hoşgeldin canım sen de özlendin:) işlerini halletmiş olmana sevindim biraz daha iyileştin mi bari? Göz kontrolünüz nasıl geçti
Canim daha iyiyim cok sukur, oksuruk ates kalmadi, ama bogaz agrisi ve halsizlik devam. Bugun hem goze hem kalca ultrasonunun tekrarina gittik.bizim kemiklesme olmamisti ilk ay. Hersey notmal cikti cok sukur. Goz kontrolu de cok kolaydi. Bir isikla gozune bakti bir de isikli bir alete bakmasini istedi, bizimki isiklara bayiliyor hemencecik bakti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…