2015 Ekim Anneleri

Merhaba kasım annesiyim, süt anne olmak isteyen var mı? sütü fazla olan paylaşmak isteyen varsa aklınızda olsun, teşekkürler.
hangi şehir hangi ilçe bebeğin cinsiyeti de önemli oluyor sanırım. ayrıca facebookta gruplar var oralarda da arayabilirsin

hangi şehir hangi ilçe bebeğin cinsiyeti de önemli oluyor sanırım. ayrıca facebookta gruplar var oralarda da arayabilirsin
Bebeğim erkek İstanbuldayım.Her ayın ihtiyacına göre süt üretimi oluyor dedikleri için kasım ya da ekim de doğum yapmış birisinden alabilirim o yüzden ilk buraya yazdım ama bulamazsam ordan da denicem.Teşekkürler

Merhaba kızlar elimde hiç acilmamis mustela şampuan ve losyon var. İlgilenen olursa uygun fiyata vericem. Elimizde kaldı kullanan birileri faydalansin istiyorum.

Selam güzel anneler bisey sormak istiyorum doktor 2 aylık kontrolünde oğlumun biraz beyaz olduğunu kan ilacına başlamamız gerektiğini söyledi ferrum diye bi ilaç günde 3 damlayla başladım.kullanan arkadaşlar var mi

Cnm bizde kullaniyrz amA benm kizimda gelisim geriligi vardi hala arayi kapatamadik o yuzden kullanyrz

Kimse ugramiyormu artik buraya size danisacagim okadar cok sey varken birden sessizlesti buralar :-( sanirim faceden grup acilmis beni ekleyebilecek olan varmi acaba
Canim uyanikken kesiyorz ama biz biraz uzatıyoruz korkuyorm bi yerini acitirz diye☺canim ben hep aktiftim ancak faceye dondu sohbet bende dahil olamadm facem yok buraya gryorm.arada ama kimse yazmiyor ki cok alismisim buraya

Canim uyanikken kesiyorz ama biz biraz uzatıyoruz korkuyorm bi yerini acitirz diye☺canim ben hep aktiftim ancak faceye dondu sohbet bende dahil olamadm facem yok buraya gryorm.arada ama kimse yazmiyor ki cok alismisim buraya

Canım ben de alışkanlıkla hep gelip bakıyorum ama kimsecikler kalmadı artık. Oysa hala birbirimizden öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki... bazen aklıma takılan şeyleri soracak oluyorum sonra kim cevap yazacak ki diyorum vazgeçiyorum

Merhabalar benim çarpontılarım 12.haftada başladı be 20 haftamızı doldurduk ara ara hala devam ediyor kardiyolojiye gittim sıkıntı yok dedi bnmki sanırım biraz da psikolojik ilk doktora gittiğmde nabzım 170 180 atıyordu ölüyorum sandım panik atak sandım bilmiyorum öyle mi ama daha öncesinde hiç böyle problemler yaşamadım bnm hamileliğim çok zor geçiyor her gün farklı bir yerim ağrıyo dayanmaya çalışıyorum nefes almakta yemek yemekte zorlanıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin

Aynen canim bazen giriyorum ama sayfalar sabit duruyor neredeyse acikcasi ben face olayina uzuldum cunku hic kimsecikler kalmadi soracagim benimde oluyo bazen sonuçta bebislerimiz akran napalim insallah artar burasi zor gbi

Aynen canim bazen giriyorum ama sayfalar sabit duruyor neredeyse acikcasi ben face olayina uzuldum cunku hic kimsecikler kalmadi soracagim benimde oluyo bazen sonuçta bebislerimiz akran napalim insallah artar burasi zor gbi

face grubu kurulduğunda söylemiştik de burayı boşlamayız demişlerdi durum üzücü ama ne yapalım kendi kendimize öğreneceğiz artık bazı şeyleri. senin bebişin nasıl oldu var mı sıkıntı? 3 aya yaklaştılar artık

Canim ben cok alistim buraya ama artik grmiyilar napalim bizde face yok☺canim sukur iyi ama cok kusuyo doktor ilac da vermiyo emme arasini uzat dyor da gunduz durmuyor maalesf..dogdugundan beri hep kusuyo 15 inde 3 aylik olacak insallah senin bebis nasil tatlim yoktur insallah sıkıntı

Canim carpinti benimde oluyordu normal diye biliyorm gebelikte insallah azalir gecer canim Rabbim kolaylik versin insallah saglicakla alirsin melegini kucagna...surec biraz zorluyor ama sonuc cok mutlu edici gececek hepsi dogumda geliyo geciyo gonlunu ferah tut

İnşallah geçer ne diyim bende böyle sınanıyorum sanırım

Canim sirf beyaz diye mi dedi ilginc gerci anlar doktor bizde bise demedi bazen renksiz geliyo ama anlamam tabiiki saglikli olsunlarda Allah hepimizin yardmcisi olsun

Gecer canim benim Allahin izniyle yavruna kavusunca unutucan bu gunleri...bende de cati ağrısı cok olmustu son ay cok kilo almistm ama hepsi geciyo inanki kolaylik versin Rabbim kac aylik hamilesin canim

Kusma sıkıntısı bizde de var canım. Dr ilaç vermişti bir etkisini göremedim bıraktım biraz da böyle tedbirlerle deneyeyim dedim. Beslenme süresini biraz uzattım uyanınca biraz oyaladım öyle emzirdim gazını çıkarıp dik konumda tuttum yastığını da iyice yükselttim biraz rahatladı. Fazla tutmadan yatırınca ağzına geliyor boğazına kaçıyor bazen o da beni korkutuyor onun dışında çok şükür iyiyiz uykumuz da geceleri daha düzenli olmaya başladı. 20 sinde 3 aylık olacak bizim de. Bu arada agulamaları başlamıştır çoktan değil mi? Bizim 1.5 aylıkken başlamıştı şimdi artık farklı sesleri de çıkarmaya çalışıyor hece sayısı arttı falan

Geçecek canım merak etme kendini oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış. Düşünüp durdukça insan daha kötü oluyor. Ben de yaşadım sonra bir şekilde çözdüm sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…