Yok cnm rota yi vurulmadikRotayı da vururdunuz tabi ağır gelmiştir.bizimki daha veremle rota olmadı ona rağmen çok huysuzdu hele kalça ultrasonu çekerken yırttı ortalığı.sıra veremde bakalım napıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm rota yi vurulmadikRotayı da vururdunuz tabi ağır gelmiştir.bizimki daha veremle rota olmadı ona rağmen çok huysuzdu hele kalça ultrasonu çekerken yırttı ortalığı.sıra veremde bakalım napıcak
Biogaia günde 1 kez 5 damla yaklaşık aynı saatte veriyorum sab simplex günde 4 kez 7 şer damlaIkisini birden Kaçar damla kullanıyorsun.nurse harvey kullanıyorum o bitmek üzere o bitince bi de bunlardan alayım o zaman
Bende medela kullanıyorum değişmiyor mı ucuŞimdilik medela calm kullanıyorum. ama onun emziği ayrıca satılmıyor sanırım. Değiştireceğim zaman dr browns alayım diyorum. Teşekkürler canım.
tek olarak ucundan satıldığını görmedim canımBende medela kullanıyorum değişmiyor mı ucu
Sagol cnm Allah yavrularimiza saglik sihhat versin insallah yavas yavas alisyrm bebegm biraz kucuk dogdu 2.ayimizda 2300 duk zor gunlet gecirdik 21gun yogun bakimda kaldik ama cok sukur hepsi geride kaldi bizde abla olduk nerdeyseCanım Allah bağışlasın yavruna Allahım hayırlı ömürler versin. Kırkma sen de alışacaksın. Daha on günlükken başbaşa kaldık biz annem kayınvalidem gitmişlerdi her şeyiyle kendim ilgilendim. Bundan daha minik ve kırılgandı. Rabbim gücünü veriyor onunla ilgilenebiliyorsun. Çok şükür eşim de bebek bakımı konusunda çok yardımcı desteği olmasa daha da zorlaAnırdım. Öyle böyle 72 günlük kocaman abla olduk şimdi![]()
hoş geldin canım :) başın Sağolsun çok şükür ki bak bir evladın yanında, Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın tatlım.. Hem hiç bir anne acemi değildir hiç inanmıyorum buna.. Bir günde anne oluyoruz canım.. Sağlıkla büyüT inş Bebeğini
Sagol canim hosbulduk ayrica Allah razi olsun acemilik degilde saglik sıkıntılarıydı beni zorlayan cok sukur gecti sayilir onlarda meleginle birlikte hayirli omurler insallahhoş geldin canım :) başın Sağolsun çok şükür ki bak bir evladın yanında, Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın tatlım.. Hem hiç bir anne acemi değildir hiç inanmıyorum buna.. Bir günde anne oluyoruz canım.. Sağlıkla büyüT inş Bebeğini
saolasın tatlı anneSagol canim hosbulduk ayrica Allah razi olsun acemilik degilde saglik sıkıntılarıydı beni zorlayan cok sukur gecti sayilir onlarda meleginle birlikte hayirli omurler insallah
ayy canım fazla giremediğim için çok geç ggördüm mesajını kusura bakma.muz hariç her meyveden veriyor um. O an ne yiyorsam meyve yemek vs. suyundan veriyorum veya yalatıyorum hiç sakınmıyorum hazır gıdalar hariç tabi. Alışsın çünkü şuan 3 buçuk aylığız 15 gün sonra ek gıda geçicem tamamen değil ama. kaşık maması meyve püreleri yemek suları falan.Selam canım maşallah bebeğine çok tatlı. Hangi meyvelerin sularını veriyorsun şuanda. Gazsız olması çok iyi bizim hala devam ediyor ağlamalarımız. Dedeler torunları çok sever benşm babamda uğurlarken gözleri doluyor.![]()
Canim masallah nazar degmesin cok buyumuskızlar bebişler ne kadarlık kaç kilo kaç cm oldular ? Biz 3 ay 17 günlüğüz. Boy 66 kilo 8. son 3 seferdir 15 günde 1 kilo alıyor en sonuncu da 15 günde 1 buçuk kilo almış. sadece mama ile besleniyor. 3 saatte 120 cc veriyorum. Gece 4 saatte veriyorum nadiren 5 saati buluyor. maşallah![]()
Canım benim kızımda da oldu. Dr bize yarım çay bardağı zeytinyağı na iki tane bebe aspirin i ezip karışımı bebeğin kafasına sürmeyi önermişti.Kizlar bebegimde konak olustu ozellikle kaslarinda cok fazla saclarinda o kadar yok ne yapabilirim acaba bilen varmi
Canım doğum kilonuz kaçtı 8 kilo maşallah diyeyim. Bizimkisi 3140 gr doğdu 47 cm di 3 aylık kontrolde 5700 gr 59 cm çıktı. Anne sütü alıyor sadece.kızlar bebişler ne kadarlık kaç kilo kaç cm oldular ? Biz 3 ay 17 günlüğüz. Boy 66 kilo 8. son 3 seferdir 15 günde 1 kilo alıyor en sonuncu da 15 günde 1 buçuk kilo almış. sadece mama ile besleniyor. 3 saatte 120 cc veriyorum. Gece 4 saatte veriyorum nadiren 5 saati buluyor. maşallah![]()
Yaza kullanamaz canım baua büyümüş oluyorlar portbebe kısmını kullanırsınHafif olması da çok güzel cnm.aklıma takılan bu anakucaklarina bizim bebisler yazın biner mi yani küçük gelir mi
Kızlar bebeğim 72 günlük hala emziğe alıştıramadım. Chicco kauçuk 0+ kullanıyorum. Sizler ne veriyorsunuz nasıl alıştırdınız?
cnm bugun aldım aventin cam olanını 240 ml lik aldım ki ileride içeceği sut miktarı artacak diye eve gelir gelmez sutumu sağdım sirkeli suda biberonu kaynattım 50 cc sağdım denem için kızım çok aç olmadığı halde hepsini içti valla çok sevindim o benim çalışırken elim ayağım olacak o kadar sevindim yani biberon işine sağ olasın,hiç biberon kullanmadığı halde aldı kızım biberonu her gün bir kere vercem biber ondan ki işe başlayana kadar unutmasın onu:)
Canim masallah nazar degmesin cok buyumus
Benim oglus 2 aylikken 6 kilo 62 cm idi 15 inde 3 aylik olacak ama benimki ayda 1 ila 1300 arasi anca aliyor az sanırım ama sadece sut mama hic vermedm versemmi acaba sormadim hic doktora o da bise demedi bde benim ki gece 5 6 saat uyanmiyor ac olsa uyanir sanirim belkide ondan alamiyo kilo![]()
canım doğum kilomuz 2730 du boy 49 cm diCanım doğum kilonuz kaçtı 8 kilo maşallah diyeyim. Bizimkisi 3140 gr doğdu 47 cm di 3 aylık kontrolde 5700 gr 59 cm çıktı. Anne sütü alıyor sadece.