2015 Ekim Anneleri

Canim gule gulr gidip gel insallah sen calisiyordun dimi ucretsiz mi alcaksin hayirlisi insallah...ah canim.nerede 12 verdim 6 daha verecem ama inmiyor artik takili kaldim...maasallah iyi gitmis 18 almistm ben cogu son ay☺

Teşekkür ederim canım öğretmenim ben ayın 19 unda iznim bitiyor kızımı bu kadar küçük bırakamayacağım o yüzden ücretsiz izne ayrılacağım ikinci dönem itibariyle. 19 kilo almıştım ben de ve normal seyrinde giden kilo alımım yaz tatili ardından bu bayram tatilleriyle falan hızlandı. Ye iç yat modunda olunca bu kadar kilo aldım. İnşallah zamanla veririz iki haftadır aynı kiloda gibiyim ama bakalım artık

Merhabalar
Ben de bir Ekim annesiyim iki buçuk aylık bir oğlum var.
Hamilelik dönemimde forumdan çok faydalandım.
Şimdi oğlumu büyütürken tecrübelerinizden faydalanmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak istiyorum.

Canim ben bugun yaptırdım ates yapmiyo dedi hemşire agizdan verdiler bende bilmiyordum igne vuracaklar sandim. Atesi yok canim
Agizdan verildigini okumustum bi yerde ben de o zaman sasirmistim asi deyince vurulacak diye dusunmustum size gecmis olsun canim darisi bize artik

Merhabalar
Şimdi oğlumu büyütürken tecrübelerinizden faydalanmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak istiyorum.

Hoşgeldin canım yavrunu da ALLAH bagislasin ekim anneleri grubunda bi elin parmak sayısı kadar bile kalmadık ne yazikki artik bi kac kisi idare edicez :)

Canim bende ogretmenim ama borc var maalesf 2.donem baslicam ..hayirlisi mecburiyetten..aynen eve tikandim cok yiyordum biraz azalttim artik ins gder yavas yavas kilolar

Merhabalar
Hosgeldin canim az kaldik buralarda herkes face grubuna gecti bizde 3 5 kisi giryoruz dahil olman guzel olmus☺☺

Rotavirusu aşısı ateş yapiyo mu kızlar biz de 3. Ay kontrolümüzde yaptircaz
Selam biz ilk dozunu 3. Ayda yaptırdık enjektör gibi ağza sıkılıyor banyoda yaptırabilirsiniz demisti hemşirene ateş ne huzursuzluk yapmadı hiç ikinci dozunu haftaya olu caz 5. Ay
Bizim rotateq marka 3-5-7 aylarda yapiliyo 3 sefer yaptircaz diğeri rotarix 2 kez yapiliyo o
Rotateq 125 di sanirim
Başka sorun olursa cevaplayabilirim biz 5 aylik olduk artik

Canim bende ogretmenim ama borc var maalesf 2.donem baslicam ..hayirlisi mecburiyetten..aynen eve tikandim cok yiyordum biraz azalttim artik ins gder yavas yavas kilolar
Ben de ogretmenim burda kalanlar dahep ogretmen mi ne :)

Sagol canim crvap verdigin icin siz bayaa buyumussunuz masalaah :)

Merhaba guzel annisler ve tatli bebisleri, yogunluktan malesef hamilelikte araniza katilamadim, ama simdi anne olarak beni araniza kabul ederseniz cok sevinirim. Ismim bahar, oglusum 26 eylul dogumlu ismi ediz. Psikologum. Tracy teyzenin kitabini okuyorum da merak ettigim bebislerinizin gunluk bir rutini var mi? Herkese sevgiler ve simdiden tesekkurler

Hosgeldin aramiza bahar :) Soyle bi rutinimiz var her sabah kalktigimizda altini aciyorum bebisimin yarim saat kadar alti acik bi sekilde tepisiyo bu arada sohbet ediyoruz :)

Hosgeldin saygili45 ben de yeni katildim, basin sagolsun, meleginin omru kardesininkine ve seninkine eklensin insallah. Ne acemisi, sen bir omurde edinecegimiz sabir ve tecrubeyi edinmissin, senin bize ogretecegin cok sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…