- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim ben bugun yaptırdım ates yapmiyo dedi hemşire agizdan verdiler bende bilmiyordum igne vuracaklar sandim. Atesi yok canimRotavirusu aşısı ateş yapiyo mu kızlar biz de 3. Ay kontrolümüzde yaptircaz
Canim gule gulr gidip gel insallah sen calisiyordun dimi ucretsiz mi alcaksin hayirlisi insallah...ah canim.nerede 12 verdim 6 daha verecem ama inmiyor artik takili kaldim...maasallah iyi gitmis 18 almistm ben cogu son ay☺
Agizdan verildigini okumustum bi yerde ben de o zaman sasirmistim asi deyince vurulacak diye dusunmustum size gecmis olsun canim darisi bize artikCanim ben bugun yaptırdım ates yapmiyo dedi hemşire agizdan verdiler bende bilmiyordum igne vuracaklar sandim. Atesi yok canim
Canim bide asiyi kaca aldiniz asinin bi markasi falan var miCanim ben bugun yaptırdım ates yapmiyo dedi hemşire agizdan verdiler bende bilmiyordum igne vuracaklar sandim. Atesi yok canim
Merhabalar
Ben de bir Ekim annesiyim iki buçuk aylık bir oğlum var.
Hamilelik dönemimde forumdan çok faydalandım.
Şimdi oğlumu büyütürken tecrübelerinizden faydalanmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak istiyorum.
Canim bende ogretmenim ama borc var maalesf 2.donem baslicam ..hayirlisi mecburiyetten..aynen eve tikandim cok yiyordum biraz azalttim artik ins gder yavas yavas kilolarTeşekkür ederim canım öğretmenim ben ayın 19 unda iznim bitiyor kızımı bu kadar küçük bırakamayacağım o yüzden ücretsiz izne ayrılacağım ikinci dönem itibariyle. 19 kilo almıştım ben de ve normal seyrinde giden kilo alımım yaz tatili ardından bu bayram tatilleriyle falan hızlandı. Ye iç yat modunda olunca bu kadar kilo aldım. İnşallah zamanla veririz iki haftadır aynı kiloda gibiyim ama bakalım artık
Canim 150 ye aldik bi marka yok sanirim biz rota asiso dedik direk bunu verdiler yaptrdil agizdan enjekte ettiler sıkıntısızCanim bide asiyi kaca aldiniz asinin bi markasi falan var mi
Sagol canim benim acisiz bise..dgeri 5.ay dedi gec degil mi ki 2 dozmusAgizdan verildigini okumustum bi yerde ben de o zaman sasirmistim asi deyince vurulacak diye dusunmustum size gecmis olsun canim darisi bize artik
Hosgeldin canim az kaldik buralarda herkes face grubuna gecti bizde 3 5 kisi giryoruz dahil olman guzel olmus☺☺Merhabalar
Ben de bir Ekim annesiyim iki buçuk aylık bir oğlum var.
Hamilelik dönemimde forumdan çok faydalandım.
Şimdi oğlumu büyütürken tecrübelerinizden faydalanmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak istiyorum.
Selam biz ilk dozunu 3. Ayda yaptırdık enjektör gibi ağza sıkılıyor banyoda yaptırabilirsiniz demisti hemşirene ateş ne huzursuzluk yapmadı hiç ikinci dozunu haftaya olu caz 5. AyRotavirusu aşısı ateş yapiyo mu kızlar biz de 3. Ay kontrolümüzde yaptircaz
Ben de ogretmenim burda kalanlar dahep ogretmen mi ne :)Canim bende ogretmenim ama borc var maalesf 2.donem baslicam ..hayirlisi mecburiyetten..aynen eve tikandim cok yiyordum biraz azalttim artik ins gder yavas yavas kilolar
Yok canim gec degil 6. Aydan once olmasi gerekiyomus onemli olan oymus benim bildigimSagol canim benim acisiz bise..dgeri 5.ay dedi gec degil mi ki 2 dozmus
Sagol canim crvap verdigin icin siz bayaa buyumussunuz masalaah :)Selam biz ilk dozunu 3. Ayda yaptırdık enjektör gibi ağza sıkılıyor banyoda yaptırabilirsiniz demisti hemşirene ateş ne huzursuzluk yapmadı hiç ikinci dozunu haftaya olu caz 5. Ay
Bizim rotateq marka 3-5-7 aylarda yapiliyo 3 sefer yaptircaz diğeri rotarix 2 kez yapiliyo o
Rotateq 125 di sanirim
Başka sorun olursa cevaplayabilirim biz 5 aylik olduk artik
Galiba oyle canim öğretmenler kaldik yilmadan burada devam ☺☺Ben de ogretmenim burda kalanlar dahep ogretmen mi ne :)
Iyi o zaman canim ben de tam bilmiyordum hayırlısı insallahYok canim gec degil 6. Aydan once olmasi gerekiyomus onemli olan oymus benim bildigim
mrb hanımlarrr....9ay boyunca hamileligim el verdiği ölcüde sizeri takip ettim buraya yazacak ne vakit nede takat bulamadım simdiye kadar ne yazıkki..ikiz bebeklerime hamileliğim oldukça zorlu gecti sürekli hastanede serumlarla bitirdim diyebilirim 39.haftada maalesef bebegimin brini kaybettim ama Allaıma sukurler olsun ki melegimin birini aldı ama birini bana bağısladı Allahım...kızım 16 gun yogun bakımda tplam 57 gun hastanede kaldı sükürler olsunki simdi bir haftadır evimizdeyiz, daha yeni yeni anneliği tadıyorum diyebilirim eminim sizler artık birer profesyonel annelersiniz ben hala acemilik cekiyorum sizlere soracagım danısacagım bi çok sey olacak emin olabilirsiniz:)hepinizi öpyrm anneler ve melekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?