2015 Ekim Anneleri

Kızlar uyku tulumu aldım mothercare den. 2 gündür Dora bir uyuyor bir uyuyor anlatamam. Herhalde sevdi sıcak sıcak. Bir de 3-6 ay aldım haliyle biraz büyük. Öyle deli gibi elini kolunu da sallayamiyor. Hani aklınızda olsun. Belki çare olur

Çok şükür bir mesaiyi daha bitirdik :) Hasılatımız baya sağlam :) 3 bez, 2 takım kıyafet batırdık.
Bir de korkulu bir uyanış gerçekleştirdik. Miniğim kundağını yine çözmüş, beşiğinden ayak ucuna kadar kaymış. Reflü yatağı var beşiğinde. Yarısına kadar geliyor beşiğin. Nasıl yaptıysa en uca gelmiş. Yatağın gelmediği yere sığdırmış kendini. Dönüp baktığımda sadece üzerine örttüğümüz battaniyesini gördüm ayak ucunda. Reflü yatağı bomboştu. Annem de yanımda yatıyor, ağladı babası aldı sandım gelip. Nerdeee! Koştur koştur salona ve babamızın yattığı odaya baktım yok. Beşiğe geldim, battaniyeyi bi kaldırdım, minik altında. Nasıl sığdırdı kendini oraya bilemiyorum. Annemi kaldırdım şok oldu. Şimdi o reflü yatağından sonra boş kalan yere de bir yastık koydum. Umarım kaymaz tekrar. Hem kundak battaniyesi hem üzerine örttüğümüz battaniyesi kafasına kadar çekiliyken nasıl uyudu onu da anlamadık. Güya ya annem ya ben devamlı da uyanıp bakıyorduk.
Annem pazar günü gidiyor, bir de onun tedirginliği sardı beni şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Ela memeyi almıyor artık bunda benim payım büyük devamlı sütü sağıp verirsem reddeder tabi ki. Eskiden tak kafasını döndürürdü şimdi hiç.
Canım medela calm biberonu denedin mi işe yarar mı acaba?

Bebek olunca müsait olmama şansımız yok canım bir de bizimkiler pazar günleri çıkıp çıkıp gelmeye başladılar habersiz ne de olsa evdeyim hep müsait olmak zorundayım ya

Allahm bu gece kabus gibiydi yarm saatte bir uyandk şimdide miril mirilll.....uyumak istyrm( esimlede tartstk gece gece sinirler tavan yaptı iyce canm çok sıkkın..evden cekp gidesm var...sutum yeterli olmyr mama takviyesi yapiorm mecburen...eşime sorsanz mama ile herkes annelik yapıyormuş..yaparmış missss.. Bunu esmden dymak beni çok ama çok uzdu

Kızlar selam. Dün bi işim için dışarı çıktım yolumun üzerindeki aktarads uğrayıp süt artırıcı ne var diye sordum. Baya yaşlı bir amcaydı sahibi 40 yıllık eczacıyım ben dedi kimyasallı işlem görmüş şeyleri içmeyin süt artırsın diye yoksa acısını sonradan çekersiniz, şerbetci otu rezene ve vefa boza için yeter zaten süt kanalları tam anlamıyla 2. Aydan sonra açılır dedi.
Yani sütü yetmeyen anneler az daha sabredin emzirmeyi denemekten vazgeçmeyin

Beklenen son oldu 2 de uyuyunca 7 de uyanmısım
Alarmı hatırlamıyorum bile
Eşime bir şey demedim hiç birşey değişmiyor çünkü..
Bazen bebeğe yetemediğimi düşünüyorum
Ve üzülüyorum
Her sabah bardak dolusu kahve içiyorum ben
Ona bile laf.. ne yapayım kahve de ıcmıyım de hepten uyukluyayım
Tek kahve acıyor gozumu cunku

Ya
dün de demez mi üstü acılıyor senın bakman lazım
Oldu dedim saat başı bir de onu gözlerim
Olmadı nöbet tutarım

İtti
i
İttiriyorlar canım kendilerini
Bana da oldu
Yere koyunca ön arka sağ sol yastık koyuyorum korkudan
Farkındaysan eni biraz kısa

Vay saygisiz

Canım b
CAnım nereye Bakıyoruz eklenip eklrnmediğimi görmek için

Gruplarina bak canim, ben istek yollayanlari kabul ettim olmustur büyük ihtimalle..

Kızlar facedrn 2015 ekım annelerine bende katıldım
Nasıl eklıceksınız
Ayrıca grubun kapalı olması super

Eklenmissindir canim, ben kabul ettim istekleri

bu kadar odun olmayi nasil basariyorlar acaba :/ bi tuhaflar yaa..

Bizim bebişlere göre de var mi yaa bunu öğrendgm çok iyi oldu canım valla

Gece 3.30 gözü bir açtı 7 ye kadar ayaktaydık oturduğumuz yerde dursa birşey demicem ama hep ayakta zıplamak istiyor bende bel dayanmıyor artık uykusuzluk ayrı 7 de uyudu biraz uyusaydı bari 8.30 da ayaktayız kaka yapıyor ıkınırken uyku tümden açılıyor bari biraz uyusaydı gözüm açılmıyor valla 2 gündür aynı alıştı galiba 3.30 da uyanmaya gündüz çıkarmadığı sesleri çıkarıyor birde konuşcak nerdeyse:)

Günaydınnnlarr :) dün misafirim vardi baya bi kalabalık 3 aile ve çocukları. .bizim kız yadirgadi hiç uyumadi neredeyse onlar varken. Bayanlar sağolsun yardimci oldular da ben atlattim misafirleri.
Ya kizlar benim cimcime 3 gündür deli gibi parmak emiyor. Geceleri şapırtısına uyanyrm..gülüyoruz eşimle ama kötü bir durum..kuzenimin çocuğu 2 yaşında hala emiyormş parmağını. Parmağı incelmiş artik. Emziğe alıstrmaya çalışıyorum bir alıyo bir almiyo.. napicam bilmiyorum. .netteki yorumlarda üzerinde durmayin siz müdahale ettikçe daha çok yapar gibilernden yorumlar var..
Sizde de var mi bu durum? ??

yaramaza bak yaa sen nasıl da kaymis gitmiş öyle yalnız sende hem besikte hem babasının yanında göremeyince nasıl korkmussundur

anne =meme demek miymis esine bi sormak lazım kusura bakma da eşin de tam odunmus yani

yaramaza bak yaa sen nasıl da kaymis gitmiş öyle yalnız sende hem besikte hem babasının yanında göremeyince nasıl korkmussundur

anne =meme demek miymis esine bi sormak lazım kusura bakma da eşin de tam odunmus yani
Hem de nasıl korktum. Ama en büyük korkuyu battaniyenin altında görünce yaşadım. Nefesine falan baktım hemen. Mıncıkladım tepki versin diye
Çok şükür homurdanınca kuzum rahat nefes aldım.

Canım bugünlerde bu çocuklar ayrı bir huysuzlar sanırım. Benim kız da saat 2 gibi bir uyandı 4.30 gibi uyutup koymuştum yatağına ki yeniden ağlamaya başladı sinirlerim bozuldu zaten sırt bel kalmamıştı ben de onunla ağlamaya başladım. Eşim kalktı o halimi görünce kızı alıp diğer odaya gitti ağlaya ağlaya saat 7 yr kadar uyumuşum. Benim kız altını kirletmiş acıkmış eşim getirdi verdi bana o da uykusuzluğa dayanamayıp uyuyakaldı 7 den beridir mahvolmuştum ayağımda sallarken uyuyakaldı kızım da. Ama yatağına almaya korkuyorum

Canım benim kızımda da başladı yakın zamanda. Bazen bakıyoruz sırayla parmaklarını emiyor hangisimi yakalayabilirse emzik durumumuz da aynı bazen alıyor ağzından çıkaramıyoruz bazen de midesi bulanıyor bir türlü almıyor. Parmak meselesi bence şimdilik çok sıkıntı değil çünkü bilinçli yapmıyor ben o yüzden çok önemsemiyorum nasılsa her gün farklı bir alışkanlık ediniyor diğerlerini unutuyor bu da öyle olur

Canım 4-5 saat uyumaları normalmiş hiç sıkma canını. Tehlikeli zamanları geçti bebişlerimizin acıkmadmki demekki annesi onların da uykuya ihtiyacı var artık

Kızlar trendyol da carters ürünleri satışta. Burada seven anneler var galiba gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…