- 6 Eylül 2009
- 103
- 278
- 103
Canım medela calm biberonu denedin mi işe yarar mı acaba?Ela memeyi almıyor artık bunda benim payım büyük devamlı sütü sağıp verirsem reddeder tabi ki. Eskiden tak kafasını döndürürdü şimdi hiç.
Bebek olunca müsait olmama şansımız yok canımUyku düzenimiz falan kalmadı yaa 38 günlük olduk hala gecenin ikisinde uyanıp bu saatlere kadar tutuyor annesini kızım sırtım belim her yerim ağrıyor koca desen gram uykum yok deyip yattı uyuması 2 dk sürmedi şimdi de top atsan uyanmıyor. miniğim desen bu saatte kaka yaptı değiştireyim bezi derken çiş yaptı bütün kıyafetler ıslandı baştan ayağa değiştirfik her şeyi ve yine olan bana oldu. Sırt bel ağrısından duramıyorum. İşin en enn kötü tarafı da kv ve kp yarın bize geliyormuş akşam arayıp söylüyorlar sormak bile yok müsait misiniz diye. Sinir tavan yaptı sabah eşim de yatırmaz hadi hadi misafir gelecek diye. Yarın cinnet geçirmem inşçok mutsuzum çoook
dün de demez mi üstü acılıyor senın bakman lazımBeklenen son oldu 2 de uyuyunca 7 de uyanmısım
Alarmı hatırlamıyorum bile
Eşime bir şey demedim hiç birşey değişmiyor çünkü..
Bazen bebeğe yetemediğimi düşünüyorum
Ve üzülüyorum
Her sabah bardak dolusu kahve içiyorum ben
Ona bile laf.. ne yapayım kahve de ıcmıyım de hepten uyukluyayım
Tek kahve acıyor gozumu cunku
iÇok şükür bir mesaiyi daha bitirdik :) Hasılatımız baya sağlam :) 3 bez, 2 takım kıyafet batırdık.
Bir de korkulu bir uyanış gerçekleştirdik. Miniğim kundağını yine çözmüş, beşiğinden ayak ucuna kadar kaymış. Reflü yatağı var beşiğinde. Yarısına kadar geliyor beşiğin. Nasıl yaptıysa en uca gelmiş. Yatağın gelmediği yere sığdırmış kendini. Dönüp baktığımda sadece üzerine örttüğümüz battaniyesini gördüm ayak ucunda. Reflü yatağı bomboştu. Annem de yanımda yatıyor, ağladı babası aldı sandım gelip. Nerdeee! Koştur koştur salona ve babamızın yattığı odaya baktım yok. Beşiğe geldim, battaniyeyi bi kaldırdım, minik altında. Nasıl sığdırdı kendini oraya bilemiyorum. Annemi kaldırdım şok oldu. Şimdi o reflü yatağından sonra boş kalan yere de bir yastık koydum. Umarım kaymaz tekrar. Hem kundak battaniyesi hem üzerine örttüğümüz battaniyesi kafasına kadar çekiliyken nasıl uyudu onu da anlamadık. Güya ya annem ya ben devamlı da uyanıp bakıyorduk.
Annem pazar günü gidiyor, bir de onun tedirginliği sardı beni şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Vay saygisizAllahm bu gece kabus gibiydi yarm saatte bir uyandk şimdide miril mirilll.....uyumak istyrm( esimlede tartstk gece gece sinirler tavan yaptı iyce canm çok sıkkın..evden cekp gidesm var...sutum yeterli olmyr mama takviyesi yapiorm mecburen...eşime sorsanz mama ile herkes annelik yapıyormuş..yaparmış missss.. Bunu esmden dymak beni çok ama çok uzdu
Canım b
CAnım nereye Bakıyoruz eklenip eklrnmediğimi görmek için
Kızlar facedrn 2015 ekım annelerine bende katıldım
Nasıl eklıceksınız
Ayrıca grubun kapalı olması super
Ay canim yaa afedersin ama bu erkekler tam bir öküz benimki gene normalde gece.ogluma mama veriyorum rahat uyusun tam doysun diye bu aksam vermicem dedim.cunku artik mamayi icmeden uymaz oldu iyice.alismasin diye wermedim ki saat basi emmek istedi emzirdim 20 ser dk goguslerimi yok neymis efendim doymamismis mama yapaymisim. yapmicam dedim besigine yatirdim basladi aglamaya benimki sinirli sinirli kalkti gitti mama hazirladi al icir dio bi sinir geldi bana gectim salona rahat uyu bebegin aglama sesinden rahatsiz olma sen dedim sinirle pesimden geldi bi dunya bagirdi cagirdi gecti salona yatti aldim oglumu geldim yatak odasina bi guzel agladim uyudu kaldi orda bende oglumu uyuttum sinirden sabaha kadar uyuyuyamicam
Bizim bebişlere göre de var mi yaa bunu öğrendgm çok iyi oldu canım vallaKızlar uyku tulumu aldım mothercare den. 2 gündür Dora bir uyuyor bir uyuyor anlatamam. Herhalde sevdi sıcak sıcak. Bir de 3-6 ay aldım haliyle biraz büyük. Öyle deli gibi elini kolunu da sallayamiyor. Hani aklınızda olsun. Belki çare olur
yaramaza bak yaa sen nasıl da kaymis gitmiş öyle yalnız sende hem besikte hem babasının yanında göremeyince nasıl korkmussundurÇok şükür bir mesaiyi daha bitirdik :) Hasılatımız baya sağlam :) 3 bez, 2 takım kıyafet batırdık.
Bir de korkulu bir uyanış gerçekleştirdik. Miniğim kundağını yine çözmüş, beşiğinden ayak ucuna kadar kaymış. Reflü yatağı var beşiğinde. Yarısına kadar geliyor beşiğin. Nasıl yaptıysa en uca gelmiş. Yatağın gelmediği yere sığdırmış kendini. Dönüp baktığımda sadece üzerine örttüğümüz battaniyesini gördüm ayak ucunda. Reflü yatağı bomboştu. Annem de yanımda yatıyor, ağladı babası aldı sandım gelip. Nerdeee! Koştur koştur salona ve babamızın yattığı odaya baktım yok. Beşiğe geldim, battaniyeyi bi kaldırdım, minik altında. Nasıl sığdırdı kendini oraya bilemiyorum. Annemi kaldırdım şok oldu. Şimdi o reflü yatağından sonra boş kalan yere de bir yastık koydum. Umarım kaymaz tekrar. Hem kundak battaniyesi hem üzerine örttüğümüz battaniyesi kafasına kadar çekiliyken nasıl uyudu onu da anlamadık. Güya ya annem ya ben devamlı da uyanıp bakıyorduk.
Annem pazar günü gidiyor, bir de onun tedirginliği sardı beni şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
anne =meme demek miymis esine bi sormak lazım kusura bakma da eşin de tam odunmus yaniAllahm bu gece kabus gibiydi yarm saatte bir uyandk şimdide miril mirilll.....uyumak istyrm( esimlede tartstk gece gece sinirler tavan yaptı iyce canm çok sıkkın..evden cekp gidesm var...sutum yeterli olmyr mama takviyesi yapiorm mecburen...eşime sorsanz mama ile herkes annelik yapıyormuş..yaparmış missss.. Bunu esmden dymak beni çok ama çok uzdu
Hem de nasıl korktum. Ama en büyük korkuyu battaniyenin altında görünce yaşadım. Nefesine falan baktım hemen. Mıncıkladım tepki versin diyeyaramaza bak yaa sen nasıl da kaymis gitmiş öyle yalnız sende hem besikte hem babasının yanında göremeyince nasıl korkmussundur
anne =meme demek miymis esine bi sormak lazım kusura bakma da eşin de tam odunmus yani
Gece 3.30 gözü bir açtı 7 ye kadar ayaktaydık oturduğumuz yerde dursa birşey demicem ama hep ayakta zıplamak istiyor bende bel dayanmıyor artık uykusuzluk ayrı 7 de uyudu biraz uyusaydı bari 8.30 da ayaktayız kaka yapıyor ıkınırken uyku tümden açılıyor bari biraz uyusaydı gözüm açılmıyor valla 2 gündür aynı alıştı galiba 3.30 da uyanmaya gündüz çıkarmadığı sesleri çıkarıyor birde konuşcak nerdeyse:)
Günaydınnnlarr :) dün misafirim vardi baya bi kalabalık 3 aile ve çocukları. .bizim kız yadirgadi hiç uyumadi neredeyse onlar varken. Bayanlar sağolsun yardimci oldular da ben atlattim misafirleri.
Ya kizlar benim cimcime 3 gündür deli gibi parmak emiyor. Geceleri şapırtısına uyanyrm..gülüyoruz eşimle ama kötü bir durum..kuzenimin çocuğu 2 yaşında hala emiyormş parmağını. Parmağı incelmiş artik. Emziğe alıstrmaya çalışıyorum bir alıyo bir almiyo.. napicam bilmiyorum. .netteki yorumlarda üzerinde durmayin siz müdahale ettikçe daha çok yapar gibilernden yorumlar var..
Sizde de var mi bu durum? ??
Canım 4-5 saat uyumaları normalmiş hiç sıkma canını. Tehlikeli zamanları geçti bebişlerimizin acıkmadmki demekki annesi onların da uykuya ihtiyacı var artıkBeklenen son oldu 2 de uyuyunca 7 de uyanmısım
Alarmı hatırlamıyorum bile
Eşime bir şey demedim hiç birşey değişmiyor çünkü..
Bazen bebeğe yetemediğimi düşünüyorum
Ve üzülüyorum
Her sabah bardak dolusu kahve içiyorum ben
Ona bile laf.. ne yapayım kahve de ıcmıyım de hepten uyukluyayım
Tek kahve acıyor gozumu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?