2015 Ekim Anneleri

Kalan sütü oğluma verdim zor sağmıştım güzel bi kustu üstüne ciyak ciyak ağlıyo adam gelmiş hadi iyi geceler diyo ay çıldıracam dedim o kelimeyi kullanıp durma dedi kızdı gitti yattı çocuğun üstünü değiştim yine aşırı ağlıyo şimdi meme verdim öyle salonun ortasında yapayalnız hissediyorum sırtımdan sular gelerek

Cnm bendede vardı ondan mantarmış sanırım travacort krem verdi doktorum geçti

Kolay gelsin Cnm

Hayirli geceler kizlar cildirmak uzereyim oglum 7 den beri uyumadi mahvetti sagolsun ac mi dyorum 3 dk emip cildiryor kafasini ittiriyor salliyorum yok hala mucadeledeyim bakiyo uyku yok

Benim arkadaşlar hep öyle başlamışlar 6 aydan sonra çocuklar da yeme problemi olabiliyormuş mama yiyeceğine ek gıda yesin bu arada iyi vermişsin ya biraz sporla hiç sarkık falan kalmaz Merak etme
Cok mantikli aslinda ben bunu bilmiyordum mama vermiyorum.ama o aylara sut duruma bilinmez ek gida iyi olur aslinda...canim insallah su kilolardan kurtuluruz

Bizde de her gece cocugu ters cevırıyo bacagına yatırıyo kolayına gelıyo tabı
Ve her seferınde kusuyo
Bu saatlerde sutte kalmadıgı ıcın bebek delırıyo ben de delırıyorum yemın ederım ya
Yenı yattı ama uyumuyo saat oldu ıkı
Babası 11 den beri mışıl mışıl ne güzel
Vallahi kim ne derse desin anne ile baba kıyaslanamaz bile

Ela memeyi almıyor artık bunda benim payım büyük devamlı sütü sağıp verirsem reddeder tabi ki. Eskiden tak kafasını döndürürdü şimdi hiç.

Hayirli geceler kizlar cildirmak uzereyim oglum 7 den beri uyumadi mahvetti sagolsun ac mi dyorum 3 dk emip cildiryor kafasini ittiriyor salliyorum yok hala mucadeledeyim bakiyo uyku yok
Gecen de yazmıstım biz de her gece o durum var göğsüme vuruyo
Kendini ordan oraya hareket ettiriyo hızlıca
Sanırım uykuya gecıs cıldırıyo

Ay canim yaa afedersin ama bu erkekler tam bir öküz benimki gene normalde gece.ogluma mama veriyorum rahat uyusun tam doysun diye bu aksam vermicem dedim.cunku artik mamayi icmeden uymaz oldu iyice.alismasin diye wermedim ki saat basi emmek istedi emzirdim 20 ser dk goguslerimi yok neymis efendim doymamismis mama yapaymisim. yapmicam dedim besigine yatirdim basladi aglamaya benimki sinirli sinirli kalkti gitti mama hazirladi al icir dio bi sinir geldi bana gectim salona rahat uyu bebegin aglama sesinden rahatsiz olma sen dedim sinirle pesimden geldi bi dunya bagirdi cagirdi gecti salona yatti aldim oglumu geldim yatak odasina bi guzel agladim uyudu kaldi orda bende oglumu uyuttum sinirden sabaha kadar uyuyuyamicam

Merhaba kızlar nasılsınız?
Merhaba güzel anne.. bende gündüz fazla olan sütü gece biberonla takviye amaçlı veriyorum acaba bizimki de memeyi bırakır mi endişe ediyorum gece Sütüm çok az ve beybi gece uyumuyor 1 den 7ye kadar nobette minigim şuan 25 günlük olduk 40 tan sonra duzelirmi acep Ececim?

Ayy kuzum boşver kocalar hep böyle ınanki...benim bebis de uyumuyor geceleri agliyor surekli...suan ayagimda salliyorum mesela eşim horul horul uyuyor dünya yansa tık yok..sen boşuna kendini üzme canimmm beybin uyuyunca yat uyu takma hiç...

Saol canim haklisin aslinda vala degmez bunlar icin bende sallayarak zar zor uyuttum arada ikinio uyancak die odum kopuo o uyanmadan yatsam iyi olcak

Her gece sadece emmek için uyanip, uykuya devam eden bücür; 2 pırt derdine uyandi. Şimdi de uykusu olduğu halde dalamiyor. Galiba ayağimda sallarken sarhoş edicem çocuğu^^ Uyu artik kııız!!

Can'ım senin durumda zormuş gerçi benim bebe de öyle iki günde bir ama 2 aydır annem ve kv vardı ben yan gel yat totoyu büyüttüm sütün Nasıl peki ?o kadar az beslenmeye süt olmaz ki
Annem gelip gdyr tabihep yanmda olması gibi degl azaldıson gunlerde zaten tek meme veriyorm sol göğsü emmiyor ucu yok diye

Uyku düzenimiz falan kalmadı yaa 38 günlük olduk hala gecenin ikisinde uyanıp bu saatlere kadar tutuyor annesini kızım sırtım belim her yerim ağrıyor koca desen gram uykum yok deyip yattı uyuması 2 dk sürmedi şimdi de top atsan uyanmıyor. miniğim desen bu saatte kaka yaptı değiştireyim bezi derken çiş yaptı bütün kıyafetler ıslandı baştan ayağa değiştirfik her şeyi ve yine olan bana oldu. Sırt bel ağrısından duramıyorum. İşin en enn kötü tarafı da kv ve kp yarın bize geliyormuş akşam arayıp söylüyorlar sormak bile yok müsait misiniz diye. Sinir tavan yaptı sabah eşim de yatırmaz hadi hadi misafir gelecek diye. Yarın cinnet geçirmem inş çok mutsuzum çoook

Ela memeyi almıyor artık bunda benim payım büyük devamlı sütü sağıp verirsem reddeder tabi ki. Eskiden tak kafasını döndürürdü şimdi hiç.
Cnm bi dönem oluyor sanırım biliyosun ben doğdugundan beri sağıp veriyordum hafta başından beri alperende memeyi almadı çığlık attı memeye yaklaşıınca 2 gun biberonu verdim uyurken 2 çekti hemen memeyi verdim orda devam etti şimdi çok şükür emmeye başladı tekrar pes etme sen

Cnm azdaha sbret 2 aya girince yavaş yavaş düzene giriyorlar bizde o gunlerde öuleydik şimdi baya gece uykusuda gündüz uykusuda düzene girdi .
Bu kocalar hep mi aynı ya
Valla bizimkidenişten baya sinirli geldi şefiyle tartışmış başı ağrıuodu bnmde 10 gibi miğdeme ağrı girdi kıvranıyorum bu güya cocugı sallıyo koltukta uyudu yatağa yatırdım bidaha bide bana diyoki kötü olursan kaldır :)

Ben momfortbaby aldım cnm tbi
Hala gelmedi kullanamadm ama kullanan atkadaslarım çok memnun bakalm inşlh bizde memnun kalırıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…