2015 Ekim Anneleri

Hangi mağazasından alıyorsun canım?
Bak şimdi siteden baktım poposu desenli 3 tane takım var tanesi 49a düşmüş ama 9 aylıkları var. Vereceğim ben hemen sipariş.
Forum istanbul ve mall off tan almıştık canım sitesinde daha uygunmus bizde 6 aylık lar var 9 yok hiç bende siparis vereyim :)

V
Cok tskler canim bende arastirdim bi sorun yok diyor kullanabilirmisiz suphe kalmasin icinizde bizim icin en iyisi bu ama hep ayni saatte icilecek ona dikkat

V

Cok tskler canim bende arastirdim bi sorun yok diyor kullanabilirmisiz suphe kalmasin icinizde bizim icin en iyisi bu ama hep ayni saatte icilecek ona dikkat
Telefonlara alarm kurduk mu tamamdır. Ben daha öncede başka bir hap kullanmıştım. O dönem de alarm kurmuştum ve bir de en çok taktığım çantamın bir gözüne de koymuştum aynı haptan 1 kutu. Gerçi bebişlerle geç saatlere kadar dışarda kalamayız. Gece 12 gibi içersek kaçırma ihtimalimiz olmaz.

Evet canim bende almayi dusunuyorum eczaneye solicem elinde yokmus getirtsin diye

Evde topfer mi ne alman markası var lansinoh garmastan evicap madicasol benim yaralarım şükür geçti de ucun çevresi aciyo yani ısırıyo gibi o yüzden şişiyor sızlıyor resmen
Ya benimde uçta değil ama kahverengi bölgede minik minik isilik gibi birşeyler başladı önce sonra onlar toplu olarak yara gibi kaldı anlamadımki. Temre gibi birseyler oldu. Doktor sorun olmaz geçer dedi ama geçmedi hala diğer göğsümde de oluştu..

Kızlar çok sling alasım var ama bebiş toplu olunca uzun çok kısa kullanıcak olursam diye emin değilim sonra kanguruda almayı düşünüyorum öyle 1 ay sonra kullanamıyacsksam biraz daha bekleyip kanguru mu alsam

Ay hap varsa daha iyi ya bende yrn görüşcem doktorumla. Hapa başlayınca extra eşin korunmasına gerek yok dimi cnm

Bnce direk kanguru al cnm yenidoğan setleri var içinde şimdi de kullabilirsin

Ay hap varsa daha iyi ya bende yrn görüşcem doktorumla. Hapa başlayınca extra eşin korunmasına gerek yok dimi cnm
Yokmuş canım. Doktoruna sorunca bizi de bilgilendirir misin? Ben 2 doktorla görüştüm, 2si de kullan gönül rahatlığı ile dedi. Bir de senin doktorun görüşüne bakalım.

Bnce direk kanguru al cnm yenidoğan setleri var içinde şimdi de kullabilirsin
Bende öyle düşğmmüştüm face de babywearing sayfasında sorunca en az 3 ay sling kullanmayı önerdiler çok mecbur kalmadıkça kanguru tercih etmeyin demişler ondan emin olamadım gerçi sling çok sıkı bizimki içinde durur mu emin olamıyorum kucakta taşırken bile sabit bir pozisyonda durunca sıkılıyor sürekli değiştiriyoruz:)

Benim arkadaşlar hep öyle başlamışlar 6 aydan sonra çocuklar da yeme problemi olabiliyormuş mama yiyeceğine ek gıda yesin bu arada iyi vermişsin ya biraz sporla hiç sarkık falan kalmaz Merak etme

Keske bende biraz kilo alsa 16 kilo almıştım hamileyken şimdi -2 kg daha verdim bnm kuzu hep ağlıyor hep kucakta evde dört dönüyorm günde 1 öğün anca yiyorum ;(
Can'ım senin durumda zormuş gerçi benim bebe de öyle iki günde bir ama 2 aydır annem ve kv vardı ben yan gel yat totoyu büyüttüm sütün Nasıl peki ?o kadar az beslenmeye süt olmaz ki

Iyi geceler kizlar. Netten erken egitim zeka kartlari aldım. 0-6 aylık. Memnunuz iki gündür çalışıyoruz. 16 tane kart var. Siyah beyaz bebeklerimize uygun. Dvd de var içinde. Bebegimin ilgisini çekti. Tavsiye ederiz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…