Valla çok gülüyorum popoyu da süte bağlıyorlar ya:)Ya var ya bu insanlar ne kadar boş konuşuyor ağzı olan konuşuo die boşuna demiyorlar. Boşver cnm gül geç
Forum istanbul ve mall off tan almıştık canım sitesinde daha uygunmus bizde 6 aylık lar var 9 yok hiç bende siparis vereyim :)Hangi mağazasından alıyorsun canım?
Bak şimdi siteden baktım poposu desenli 3 tane takım var tanesi 49a düşmüş ama 9 aylıkları var. Vereceğim ben hemen sipariş.
Allah kabul etsin canim masallah tosuna cok tatliTeyzeleri bizim bugün mevlütümüz vardııı
Cok tskler canim bende arastirdim bi sorun yok diyor kullanabilirmisiz suphe kalmasin icinizde bizim icin en iyisi bu ama hep ayni saatte icilecek ona dikkat
Telefonlara alarm kurduk mu tamamdır. Ben daha öncede başka bir hap kullanmıştım. O dönem de alarm kurmuştum ve bir de en çok taktığım çantamın bir gözüne de koymuştum aynı haptan 1 kutu. Gerçi bebişlerle geç saatlere kadar dışarda kalamayız. Gece 12 gibi içersek kaçırma ihtimalimiz olmaz.V
Cok tskler canim bende arastirdim bi sorun yok diyor kullanabilirmisiz suphe kalmasin icinizde bizim icin en iyisi bu ama hep ayni saatte icilecek ona dikkat
Evet canim bende almayi dusunuyorum eczaneye solicem elinde yokmus getirtsin diyeTelefonlara alarm kurduk mu tamamdır. Ben daha öncede başka bir hap kullanmıştım. O dönem de alarm kurmuştum ve bir de en çok taktığım çantamın bir gözüne de koymuştum aynı haptan 1 kutu. Gerçi bebişlerle geç saatlere kadar dışarda kalamayız. Gece 12 gibi içersek kaçırma ihtimalimiz olmaz.
Ya benimde uçta değil ama kahverengi bölgede minik minik isilik gibi birşeyler başladı önce sonra onlar toplu olarak yara gibi kaldı anlamadımki. Temre gibi birseyler oldu. Doktor sorun olmaz geçer dedi ama geçmedi hala diğer göğsümde de oluştu..Evde topfer mi ne alman markası var lansinoh garmastan evicap madicasolbenim yaralarım şükür geçti de ucun çevresi aciyo yani ısırıyo gibi o yüzden şişiyor sızlıyor resmen
Teyzeleri bizim bugün mevlütümüz vardııı
Amin canım Allah hepimizin evlatlarını saklasın nazarlardan :)Maşallah canım Allah saklasın nazardan gözlere bak nasıl güzel bakıyor :)
Ay hap varsa daha iyi ya bende yrn görüşcem doktorumla. Hapa başlayınca extra eşin korunmasına gerek yok dimi cnm
Bnce direk kanguru al cnm yenidoğan setleri var içinde şimdi de kullabilirsinKızlar çok sling alasım var ama bebiş toplu olunca uzun çok kısa kullanıcak olursam diye emin değilim sonra kanguruda almayı düşünüyorum öyle 1 ay sonra kullanamıyacsksam biraz daha bekleyip kanguru mu alsam
Yokmuş canım. Doktoruna sorunca bizi de bilgilendirir misin? Ben 2 doktorla görüştüm, 2si de kullan gönül rahatlığı ile dedi. Bir de senin doktorun görüşüne bakalım.Ay hap varsa daha iyi ya bende yrn görüşcem doktorumla. Hapa başlayınca extra eşin korunmasına gerek yok dimi cnm
Bende öyle düşğmmüştüm face de babywearing sayfasında sorunca en az 3 ay sling kullanmayı önerdiler çok mecbur kalmadıkça kanguru tercih etmeyin demişler ondan emin olamadım gerçi sling çok sıkı bizimki içinde durur mu emin olamıyorum kucakta taşırken bile sabit bir pozisyonda durunca sıkılıyor sürekli değiştiriyoruz:)Bnce direk kanguru al cnm yenidoğan setleri var içinde şimdi de kullabilirsin
Benim arkadaşlar hep öyle başlamışlar 6 aydan sonra çocuklar da yeme problemi olabiliyormuş mama yiyeceğine ek gıda yesin bu arada iyi vermişsin ya biraz sporla hiç sarkık falan kalmaz Merak etmeCanim 4 ay olunca baslanir mi ki 6 ayi beklemeli miyiz? Ve kilolar ilk 20 gun gitti bugun 43 gunluguz artik hic gtmiyor Allah affetsin o gobegi gordukce kafayi yiyorum...12 gtti benim ama daha kaldim sarkik bir gobek...esimin gormesini hic istemem maalesef alsmak gerek sut gder diye yiyorum...bi iki gun denedm az yedim cdden azaldi napim bole bi sure
Can'ım senin durumda zormuş gerçi benim bebe de öyle iki günde bir ama 2 aydır annem ve kv vardı ben yan gel yat totoyu büyüttümKeske bende biraz kilo alsa 16 kilo almıştım hamileyken şimdi -2 kg daha verdim bnm kuzu hep ağlıyor hep kucakta evde dört dönüyorm günde 1 öğün anca yiyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?