• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar ablam doktor. Supradyn Pronatal içmiş hamileyken. İçindekiler diğerleriyle aynı. Marka olarak da güvenilir olduğundan ona başlayacağım.
Bir de benim kan değerim 9,2 ve düşükmüş. 4. aydan sonra iyice düşermiş normalde. Siz biliyor musunuz kan değerinizi? Doktor Ferrum Fort vermişti, onu içiyorum ama, siz kullanıyor musunuz kan ilacı? Ne içiyorsunuz?

Evet canim emziriyorum.ustelik benim kizim ek gidayi reddediyor.80% anne sutu.insAllah emzirmeye devam ede bilirim.
Ederiz inş Oğlum biraz zor bırakır memeyi çok iyi beslenmemiz Lazım ama çünkü bebek büyüdüğünde zorlaşacak Allah yardım etsin canım

Canim degerin gayet guzel kese gorunur ama kalp atisi icin daha cok erken ben 6000 i gordukten 4 gun sonra gittim doktora keseyi gordu kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Sabredicez canim:KK43:

Yaaa gittiğim kliniğe sordum 5000 den sonra duyulur dedi heveslendim bende :110: Neyse napalım 5+5 iz şimdi kısmet belki gösterir kendini de rahatlarım biraz Hoppa

Çok güzel artmış canım, maşallah :nazar: ama kalp atışı için erken sanki.. Değerle çok alakası yok bence canım. Haftasıyla alakalı bence. Benim değer 40000 falan olmuştu sanırım gittiğimde ama daha 5,5 haftalıktı ve duyamadık. Beni de 8. haftada çağırdı. 7-8. haftalarda net olarak duyulur canım.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin :KK68:

Önceki hamileliğimde 8. hafta gitmiştik gümbür gümbür sesini duymuştuk... Şimdi 5+5 iz kısmet bakalım belki de gösterir kendini bize o kadarı da yeter içimiz rahatlasın en azından bir sorun olmadığını öğrenelim :KK25:

kızlar 6+1 'de beta hcg değeri 36000'lere çıkmış geçen hafta 7500 civarındaydı sizce normal mi ben bu hafta 90000'lere çıkar değerim sanıyordum ama artık daha yavaş artacak sanırım. haftalara göre hcg değerlerine baktım normal aralıkta gözüküyor ama bilemedim. Hala beta hcg artışını kontrol edeniniz var mı 6 hafta ve üstü olup.

Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun:nazar:
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için :anneadayı:
Mide bulantım için Dramamine verdi birde rennie şurup :KK46:
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşaysın inşallah :)
Sat a göre 6+4 ultrasona göre 7 haftalık çıktık. o_O
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun :nazar:
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum :KK46:
Canım gozunaydin :) insallah bende duyabilirim cuma gunu kalp sesini :) karnindanmi bakti ? Bide bulanti ilaclarin ise yararsa bizimle paylas lutfen :)

Doktor randevumuz şahane geçti. Herşey normal. Toplu iğne başından az birşey büyük meleğim :)

folik trio kullanıyordum günde 3 tane. 1 yada 2 atsan yeterli dedi. takviye için kullanıyorsun zaten dedi.

köpeğimiz için aşıları tamsa endişe edecek bir şey yok dedi. yinede toxo testleri istedi.

3 hafta sonra tekrar kontrole gidicez. 7+4 olacak inşallah duyarız kalbini hala inanamıyorum çünkü :)

o kadar küçükki zor buldu valla.

bu arada konyada yaşıyorum doktorum tabiki Hikmet Karabacak :)

go
Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun:nazar:
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için :anneadayı:
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun :nazar:
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum :KK46:
gözün aydın tatlim maşallah kuzucuguna :)
darısı basimiza inşallah

Hanimlar doktordan geliyorum ayy cok heyecanli kesemizi gorduk. Beta hcg degerim 29955 ti okuyanlar hatirlar yazmistim cok yuksekti. Doktor ama tek kese gordu. Ikiz gibi durmuyo dedi. Sonradan degisiyor mu acaba bu. Bide benim hesabima gore 4+6 olmasi gerekiordu ama ultrasonda bebegim 5+4 cikti sorun gozukmuyormus kalp atislarida suan duyulacak gibi degil cok silik dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ay nasil beklicem ben simdi

arkadaslar merhaba
doktordan geliyoruz cuma gunu derinden duydugum pit pitlari bugun gümbür gümbür duyduk nasil kalbide atiyo ultrasonda allahim bu nasil bir mucize annesinin biricigi 5,4 mm olmus buyumus
insallah duymayanlar da en kisa zamanda duyar bu dunyanin en guzel sesini
Canim gunımuz aynıymış bende cmt gunu doktora gideceğim ıns bende duyarım :KK19:

Maşallah bebise, canım seninki de benimki gibi sağ tarafa TutunMuş, bazısı yedi haftalik usg görüntüsüne göre tahmin yapıyor ya kız mı olcak bizimkiler acaba, yoksa Çin takvimine göre erkek mmi :) ay çok tatlı ve heyecanli bir bekleyiş. Rabbim kız yada erkek sağ salim Kucağımiza almayi nasip etsin hepimize ve bütün anne adaylarına :)

Kızlar çok miğdem bulanıyor ama kusamıyorum:( sanki kussam rahatlıcam ne yapsam ne etsem bişeyde yiyemiyorum :(

sagol canima ma siteye giremiyorum dns problemi diyo sen baktinmi tahmine :)
Canım benim çin, rus ve bu sitede kız veriyor. Google'a baby bmp yaz ilk çıkan siteye tıkla. Önce ultrason tarihini istiyor. Kalp atışını duyduğunuz ultrason tarihini giriyorsunuz buraya. Sonra o gün ultrason kağıdında çıkan haftanızı ve en alta kalp atışını giriyorsunuz.

Canım benim çin, rus ve bu sitede kız veriyor. Google'a baby bmp yaz ilk çıkan siteye tıkla. Önce ultrason tarihini istiyor. Kalp atışını duyduğunuz ultrason tarihini giriyorsunuz buraya. Sonra o gün ultrason kağıdında çıkan haftanızı ve en alta kalp atışını giriyorsunuz.
girdim canim erkek dedi :KK46:bakalim dogru cikicakmi

Kaç çıkmıştı canım kalp atışınız? Genellikle 7.-8. haftada yapılan muayenede kalp atışı 140 ve üzeriyse kız deniliyor.
doktorum bisey soylemedi ultrason kagidinda bi 80 gordum ama degilmis esim cok guldu :))
bi dahaki gittigimde sorayim doktoruma

6+2 yiz ultrason kagidinda 80 yaziyo doktorum bisey soylemedi bende 80 yazdim :) ama tabi seninki daha buyuk oldugundan daha iyi sonuc verebilir biz daha ufagiz :)

Canım kalp atışını 7. haftada duymuşsun. İlk duyduğun kalp atışı önemli zaten. Bizde 7+1'de duyduk 144 çıktı. Kızların nabız sayısı daha yüksek çıkarmış ama tabi ki allah bilir, hepsi sağlıklı olsun ilk bebekte farketmez diye düşünüyorum. Benim gönlümden geçen yok mesela cinsiyet konusunda ama hissettiğim var.

Back
X