• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

zaten sürekli vc ye çıkıyorum her saat başı yok canım ailede kimsenin başına gelmedi ama bende polikistik over vardı klomenle ben gebe kaldım haftaya perşembe günü gidicez bakalım bir danışırım doktorada
Bende de polikistik over var ilk çocuğum tedaviyle oldu şimdide kendiliğindenhamile kaldim tedavi olmadan

Hoşgeldiniz.. Sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize inşalllaahh :KK68:

Çok güzel artmış canım, maşallah :nazar: ama kalp atışı için erken sanki.. Değerle çok alakası yok bence canım. Haftasıyla alakalı bence. Benim değer 40000 falan olmuştu sanırım gittiğimde ama daha 5,5 haftalıktı ve duyamadık. Beni de 8. haftada çağırdı. 7-8. haftalarda net olarak duyulur canım.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin :KK68:

Maşallah canım :nazar: Gözünüz aydın :KK68: Sağlıkla büyüsün inşallaahh..

sagol canim insallah herkez duysun :nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar, ben de hamile olduğumu bugün öğrendiö. Kısmetse ve Allah izin verirse Ekimde ben de anne olucam inşallah. İlkini 4 ay önce düşürdüm 11 hftalıkken. Biraz korkuyorum tabi yine aynısı olursa diye ama çok güzel bir duygu tekrar hamile olmak

Merhaba arkadaşlar, ben de hamile olduğumu bugün öğrendiö. Kısmetse ve Allah izin verirse Ekimde ben de anne olucam inşallah. İlkini 4 ay önce düşürdüm 11 hftalıkken. Biraz korkuyorum tabi yine aynısı olursa diye ama çok güzel bir duygu tekrar hamile olmak
Hayırlı olsun, inşallah bebeğini kucağına alırsın canım. İnşallah sağ selamet doğar yavrularımız. :)

Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım.. Üzüntünü unuttursun inşallah.. Hayırlı olsun

Bu hamile olmak ne kadar kolay oldu benim için şöyle düşünüyorumda, birbuçuk yıl beklemisken, o kadar depresyonlar üzüntüler kayboldu gitti, Allah u Teala taktir buyurdu karnımızda adeta fidan gibi büyüyen bebek var, hiç haberimiz olmadan büyüyor maşallah, herşey vaktinde oluyor demekki. Subhanallah..

ARKADAŞLAR İDRAR YAPARKEN YANMA HİSSEDEN VAR MI? GALİBA BENİM ENFEKSİYONUM VAR. BİRDE ÇOK NADİR SARI AKINTIM OLUYOR TOPLU İĞNE BAŞI KADAR AMA KOKU YOK

ölede şimdi arada kaldım herkes aynı şeyi söylüyor vicudumada çok hap yüklemesi yapmak istemiyorum günde 3 tane progestan 2 tanede folbiol kullanıyorum birde sürekli uyukluyorum :)
Doktordan geldim progestan bana da verdi uyku yapıyor diye sabah 1 akşam 2 iç defi çğlen vermedi :) folbiolü de devam et dedi Canım.

iyi düşün iyi olsun annesi :) Allahın izniyle bişey olmaz .kaç haftalık cnm bnmde yarın randevum inşlh duyarım acaba ertlesem mi bikaçgün daha :KK43:
6+1 canım bakalım inşallah bir şey olmaz. doktor bana cuma tekrar gel gözükür dedi. Gözükür inşallah seninkide canım. sen benden önde gözüküyorsun içini ferah tut.

Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun:nazar:
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için :anneadayı:
Mide bulantım için Dramamine verdi birde rennie şurup :KK46:
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşaysın inşallah :)
Sat a göre 6+4 ultrasona göre 7 haftalık çıktık. o_O
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun :nazar:
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum :KK46:

Eklentiler

• 20150218_144010.webp
    20150218_144010.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 127
  • 20150218_143921.webp
    20150218_143921.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 110
Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun:nazar:
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için :anneadayı:
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun :nazar:
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum :KK46:
ay cnm çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inlh darısı yarın benm başıma :)

Çok sevindim canım, maşallahh :nazar::KK68: Allah nazarlardan saklasın..

Back
X