• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

a
canım ben sadece vitamin ve kan hapı kullanıyordum kilo alınca bıraktım valla napim :KK43: süt de sevmediğim için içemiyorum arada bir soğuk light süt ancak o zorla :KK43:

ya ne bilim ikisi bir olunca daha çabuk ayağa kalkılıyor dediler ben de taktım onu kafama :KK76:zaten doktor da gerek yok dedi bilmiyorum ki ben ameliyat sırasında ağrı hissetmekten korkuyorum anestezi filmini 1000 kere izleyince böyle oluyor sanırım :KK70::KK70:
Yok be güzelim ya,kim diyor onu:63:2 senemi hastanede geçirdim,bir de doğum yaptım,kardeşleriminkiler vs hiç böyle şey duymadım,gerek olduğunuda duymadım.sen kendini şartlama.anestezi druna güveniyorsan epidural yada spinal birine karar verip yaptır,zaten olmaz da hani olurya bişey hissedersen anında ilaç takviyesi yapıyolar.korkma boşuna:stop:

ben iki tane hastane çıkışı aldım canım yani illa hastanede giyecek diye bişey yok ama lazım da olabilir sonuçta kusar kirlenir değiştirmek gerekir ben hastane çantama koydum iki takımı da.. zaten bir tulum bir alt üst olmak üzere her bir sette 2 şer takım var yani hastaneye toplam 4 takım götürmüş olucam..fotoğrafta çekicez gelen giden olacak temiz temiz görsünler dedim :KK68::KK68:

Bir çok az canım,bi tanede yedeğin olsun en azından.ben birer tane battaniyeli hastane çıkışı aldım,3'er tanede 5'li hastane takımlarından aldım.yani 4'er taneleri var.birer taneyi son gün çıkışa saklıcam zaten.ilk oğlumda ben de bi takım almıştım ama daha doğduğu gün öğlen olmadan kaka-çiş bulaşınca değiştirmek zorunda kaldık.bu kez diğer kıyafetlerinden saçma sapan tulumlar,pijamalar giymek zorunda kaldı kuzum.en azından hastane içinde hastane takımı giydirmek daha şık oluyor.
teşekkür ederim kızlar haklısınız galiba..
ben en iyisi bi tane daha alayım 10 lu takimlardan.. 5li de olur ama Almisken battaniyesi de olsun ayrı alacağıma.. Bana herkes onları zaten çok giyemiyo abartma dediler, ben de tekli tulumlardan falan koyarım diyodum ama dediğiniz gibi takım daha sık olur.Hoppa

Süpermiş,öncesinde çekim yapıldığını bilmiyodum.ne kadara anlaştınız peki? Ya ben sordum en uygunu 500'den fln bsşlıyo paketlerin.benim beğendiğim gibisi 1000 civarı:KK12:eşimde tutturdu çok pahalıymış,bizim arkadaşa söyleyeçim o çeksin diye.arkadaşı reklamcı normalde ama fotoğraf çekiminden de anlıyo.bilmiyorum,içimden gelen bu değil tabi:KK43:

tabi canım doğumdan önce kendini iyi hissederken çektir. ben aslında iki ay önce falan istiyordum ama ancak kısmet oldu. doğumdan önce doğum sırasında ve doğum sonrasında çekilecek. albüm yapacak ayrıca da dijital olarak da verecek çektiklerini. bizim çektirdiğimiz kişi arkadaşımız hem çok başarılı hem de o kazansın istedik. o normalde 1200 e çekiyor ama bize baya bir indirim yaptı. neredeyse yarı fiyatına oldu.
ben açıkçası 300 e 500 e çekenlere çok güvenmiyorum. çok abuk subuk şeyler çıkabiliyor incelemek lazım çekimlerini. şimdi her eline makina alan ben fotoğrafçıyım diye geziyor. iyi birine emanet etmek lazım sonuçta çok sık yaşamıyoruz bugünler hayatta bir kere.
o reklamcı arkadaşınız da olabilir tabi. ama içine sinmiyorsa eşini ikna et bir şekilde bak hayatta bir kere olacak önemli bu hatıralar vs gibi...

Saat 12den beri ütüle-yerleştir yapıyorum.kan ter içinde kaldım.çok yoruldum ki daha bir sele dolusu renkliler var.onlara halim kalmadı,haftaya artık... Şuan banyo yapmam lazım ama gözlerim gitti gidiyor durumda. Bitmiş vaziyetteyim!
canım çok hırpalama kendini ya Allah korusun yığılıp kalırsın valla. bırak parça parça yap.

canım çok hırpalama kendini ya Allah korusun yığılıp kalırsın valla. bırak parça parça yap.
Fenalık geliyodu en son zaten:KK34:ikinci partiyi sona bıraktım.ya huyum bu benimde,hiç canıma acımıyorum.kafaya koydumya illa bitecek.hamileyim diye nolur nolmaz dedim,tırstım en son,bırak kızım kalsın dedim kendime:KK20:

tabi canım doğumdan önce kendini iyi hissederken çektir. ben aslında iki ay önce falan istiyordum ama ancak kısmet oldu. doğumdan önce doğum sırasında ve doğum sonrasında çekilecek. albüm yapacak ayrıca da dijital olarak da verecek çektiklerini. bizim çektirdiğimiz kişi arkadaşımız hem çok başarılı hem de o kazansın istedik. o normalde 1200 e çekiyor ama bize baya bir indirim yaptı. neredeyse yarı fiyatına oldu.
ben açıkçası 300 e 500 e çekenlere çok güvenmiyorum. çok abuk subuk şeyler çıkabiliyor incelemek lazım çekimlerini. şimdi her eline makina alan ben fotoğrafçıyım diye geziyor. iyi birine emanet etmek lazım sonuçta çok sık yaşamıyoruz bugünler hayatta bir kere.
o reklamcı arkadaşınız da olabilir tabi. ama içine sinmiyorsa eşini ikna et bir şekilde bak hayatta bir kere olacak önemli bu hatıralar vs gibi...
Yani,nikahta da öyle bi ton para verdik resim işine.niye?bi kere oluyo,hatıra olsun diye.ben buna da o gözle bakıyorum da işte ah bu erkekler:KK34: arkadaşı işi gereği iyi fotoğraf çeken biri ama sonuçta işin uzmanı değil.profesyoneller öyle kareler yakalıyorki bayılıyorum:KK36: tek tek ayaklar,eller,bazen bi bakış,ağlaması,ilk temas anı vs bunlar çok özel ve iyi bir bakış açısı istiyo.saçma sapan olduğu gibi çektikten sonra ne anlamı var:KK43: emin değilim o yüzdende.

teşekkür ederim kızlar haklısınız galiba..
ben en iyisi bi tane daha alayım 10 lu takimlardan.. 5li de olur ama Almisken battaniyesi de olsun ayrı alacağıma.. Bana herkes onları zaten çok giyemiyo abartma dediler, ben de tekli tulumlardan falan koyarım diyodum ama dediğiniz gibi takım daha sık olur.Hoppa
Bence 10'lu yerine iki tane daha 5'li alsan daha mantıklı olurdu.alacaklarını daha önce aldığına yakın seçersen,battaniyeyi ortak kullanabilirsin hepsiyle.sırf battaniyesi var diye bi de bi kaç abuk sabuk lazım olmıcak şeyle 10-12'li takımlar yapıp ateş pahasına satıyolar.karar senin tabi,ben böyle yaptım.

Ya güzelim yapma ev işi falan bırak birkaç gün dagınık kalsın sağlıgın yerine gelsin ufak ufak yaparsın işte.ağrının üzerine iş yaptıkça düzelmen de zor olur.hiç sorma bu popişleri atsan atılmaz satsan satılmaz dediklerinden:-)

Şöyle diyeyim 15 gün ile şimdinin arasında 750 gr almış oldugunu düşünürsek senin paşa da almıştır 400 gr. çok hızla kilo aldıgı dönemlere girdik çünkü.Ne depresyonu şekerim deme öyle şeyler oku kendinii bol bol arabası olan arkadaşlarının peşine takıl :KK19:

Aynen canım ya önce bizim sonra bebeklerimizin sağlıgı yerinde olsun da gerisi önemli değil takılmamak gerek kiloya zaten dogduklarında 300 gr ödem oluyor iki günde foss diye sönecek nasılsa :KK66: Bizim nazenin kız enseyi gösteriyor sürekli.doktor annesine sarılmış dedi oyyy çok hoşuma gitti:KK73:

:KK6::KK6::KK6:Lavmana gerek kalmadı çünkü gümrükte sıkıntı olmadı:KK70:
Yok cancazim ev isi filan yapmiyorum.. banyomu yapmayi gozum kesmiyo ev umrumda deil suan... gerci dun biraz ugrastim :oops: ama bizim evin isi bitmiyo ki. Oyle boyle deil benim esim cok daginik. ne camasir bitiyo ne bulasik. Ortaligi dagitmasi da cabasi. Oglusun hazirligi da tam bitmedi utulenip cntaya koyulcaklar var bi kac tane yikadim oyle duruyo. Hic halim yok vala. Bide erken erken diyorlardi ben hazirlik yaptikca. Artik hic hise yapamiyorum :KK43: kendimi o kadar aciz hissediyorum ki agridan yuruyemedigimde :cry: kac kez agladim... gezme konusuna gelince bi tanecik cok yakin arkadasim var. O hep diyo araba altimizda nasilsa gelim alip seni istedigin yere gotureyim diye merdiveni inmeyi gozum kesmiyo saol canm kalsin diyordm. Bugun durdurmadi cikardi moralimin bozuk oldugunun da farkindaydi. iyi gelmisti ama esimin yuzunu gordukce cinlerim tepeme zipliyo geri. O da bugun oglenden sonra evden cikmadi yuzunu verdi durdu karsima:KK62: bu arada bizim oglanla gorus gunumuz onumuzdeki hafta sali veya carsamba. Insallah o da tombik tombik olmustur:KK36: kurban olurum verene iyi ki o var yoksa hayat cekilmezz:KK51:

canım benim sen kötü müsün o kadar bi dra gitsene ya niye ihmal ediyosun ki :KK43:
Dr a onceki gittigimde soylemistim canim kalca kemigim agriyo diye. Cok onemsemedi bebek sagda oldugu icin agirlik sag tarafa daha cok biniyo ondan agriyoDur demisti. Annem hastanede dr a tekrar soylemis. Yuruyemiyo artik hep topalliyo diye. Magnezyum vermis. Suya atilip icilen. Onun da bi faydasi olmadi simdilik agrima 3 gundur filan iciyorum hatta agrim artiyo bile. Ama gecmezse artik onumuzdeki hafta gittigimde tekrar soylerim. Esime de cok sinirleniyorum. Hic umursamiyo emekliyorum topalliyorum agliyorum bazen agriyo die. Umursamiyo bile agrimi filan. bi tek nasilsa dun otururken dizine oturttu beni kucakladi cok agriyosa gotureyim dr a dedi gidelim dayanamiyorum dedim ama sabah 8 gibi uyandi cikti gitti evden. Unuttu dr a gidelim dedigini..

of zaten onların anlamasını beklemiyorum ben artık. dün bir şey oldu dedim ki en yakınımdaki insansın sen bile bunu söylüyorsan sana diyecek hiçbir sözüm yok. böyle bir afalladı hatasını anladı sustu ama ille benim mi söylemem lazım. iki dakika sonra dönüyor aynı adam. amaaaaaan hiç umrumda değil kimse Allah bana güç versin her şeyin üstesinden gelirim inşallah.
seninkisinin de taklit yapması çok acayipmiş benimki yapsa elime ne geçerse o an sert falan atarım kafasına herhalde...
Bende cok sinirlendim valla canim ya. Vurdum koluna bacagina o sinirle. Gomleginin icine gobek kismina bi kirlent soktu bi yandan belini tutuyo bi yandan topalliyo. Zaten kendinin sol bacagi aksak ondan haberi yok. Bnde ona giciklik verdim topallama konusunda cabalama orjinalinde var zaten die bide uzulurdum onun aksamasina. Bundan sonra bnde acimam guler dalga gecerim :63:

Dr a onceki gittigimde soylemistim canim kalca kemigim agriyo diye. Cok onemsemedi bebek sagda oldugu icin agirlik sag tarafa daha cok biniyo ondan agriyoDur demisti. Annem hastanede dr a tekrar soylemis. Yuruyemiyo artik hep topalliyo diye. Magnezyum vermis. Suya atilip icilen. Onun da bi faydasi olmadi simdilik agrima 3 gundur filan iciyorum hatta agrim artiyo bile. Ama gecmezse artik onumuzdeki hafta gittigimde tekrar soylerim. Esime de cok sinirleniyorum. Hic umursamiyo emekliyorum topalliyorum agliyorum bazen agriyo die. Umursamiyo bile agrimi filan. bi tek nasilsa dun otururken dizine oturttu beni kucakladi cok agriyosa gotureyim dr a dedi gidelim dayanamiyorum dedim ama sabah 8 gibi uyandi cikti gitti evden. Unuttu dr a gidelim dedigini..
Sadece kalça kemiğin mi ağrıyo yoksa ağrı bütün bacağa yayılıyo ve bacağın çekiliyomuş gibi oluyomu?

Bende cok sinirlendim valla canim ya. Vurdum koluna bacagina o sinirle. Gomleginin icine gobek kismina bi kirlent soktu bi yandan belini tutuyo bi yandan topalliyo. Zaten kendinin sol bacagi aksak ondan haberi yok. Bnde ona giciklik verdim topallama konusunda cabalama orjinalinde var zaten die bide uzulurdum onun aksamasina. Bundan sonra bnde acimam guler dalga gecerim :63:
Ay çok ayıp etmiş cidden yaa.hırsımdan ağlardım heralde.adama da bak sen,babamın evinden topal almadın,karnımda senin soyunu taşıyorum,karnım da topallamam da bu yüzden diyeydin:KK34:kafasını yar karpuz gibi anacım,bu odun erkeklerden illallah.her evde var bitane,nedir bu kadınların çilesi bilmem:KK14:

Fenalık geliyodu en son zaten:KK34:ikinci partiyi sona bıraktım.ya huyum bu benimde,hiç canıma acımıyorum.kafaya koydumya illa bitecek.hamileyim diye nolur nolmaz dedim,tırstım en son,bırak kızım kalsın dedim kendime:KK20:
sen yeni bir temizlikçi mi bakacaksın şimdi kendine? seninki doğum iznine ayrıldı galiba :)

seninki geçici bir durum ne de olsa onunkisi daha ciddi bir şeyya için de elvermiyordur dalga geçmeye. ben de yapamazdım herhalde fiziksel bir şeyle dalga geçmeyi her ne kadar karşındaki bunu çok hak etmiş olsa da... aman geçecek bugünler gülerek hatırlayacaksın sen de. kilo falan da kalmayacak hepsini vereceksin inşallah...

canım benim uzme kendini erkek milleti iste biraz kazma oluyorlar ama bunlar gecici seyler az kaldı sabret pasalarimiz gelince annelerini kimse ezemeyecek :63::63:

IMG-20150430-WA0000.jpg
Kızlar çok hoş değil mi:KK68: eşim göndermiş:KK30:

Back