• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

napıcaksın canım ya mecbur işte. ben de sürekli şikayet eder gibi olmamak için artık soranlara iyiyim diyorum. oram kötü buram kötü dedikçe sanki herkes benden bıkıyor ya da çok şikayet ediyormuşum gibi geliyor...
Bende aynen oyleym canim iyim diyorum yada sikayetlerimi dile getirmiyorum. Gunlerdr topalliyorum. Esim hic orali bile deil. Hani ben Dr a gidelim desem.goturur ama soylenir birsuru canin ne kadar tatli.nazlisin vs.. Zaten o kadar dalgaya aliyo ki.gicik gicik oturup kalkislarimin yuruyusumun taklidini yapiyo :(
Ama bugun dama dedi bilmiyorm nolcak.emekliyorm artik Kalcamin kemigi kirik galiba diyorm bazen.

Canın sıkıldıgında sen bana yaz böyle kahkaha attırırım :KK70::KK70: Doktor uyumlu haftası ile dedi ama netten baktım gerçekten az tombul galiba.aman sağlıkla gelsin cimcime kızım zayıfta olsa büyür inşaallah:KK76:
Masallah canm.bence de tombik prenses. Bnim pasa 9 gun once 2050 gramdi. Gunumuz ayni ya ondan diyorm 9 gunde bizmki sanmiyorm 400 gram alsin ki beslenme duzenim berbat.. Depresyonda gibiydim Gunlerdir...

Merhaba güzel anneler hepinizde yazmışsınız telden cevap atıyorum tek tek alıntı yapamadım teşekkür ederim hepinizde çok haklısınız bizde o gün bir sinir doktorum yeni geçtiği merkeze gitti embriyolar var ama resmi olarak kayıtlı değil sağlık bakanlığı ile de görüştük büyük bir suç olduğunu söylediler ama biz şikayette bulunmadık resmi belgeleri istedik veremezlerse sağlık bakanlığını devreye sokup embriyoları ve dondurma için verdiğimiz ücreti isteyeceğiz sağlık bakanlığından bahsedince doktor biraz tutuştu bakalım neler olacak ama o embriyoları gözden çıktım onlarla denemeyi düşünmüyoruz artık Sinek mındar değil mide bulandırır hesabı yaşımız çok geçmeden bi daha deneriz tüp bebeği bunlar olsaydı süper olacaktı hem maddi hem manevi rahatlıkta ama nasip değilmiş demekki. KNTMMM KNTMMM sen sormuştun sanırım canım ben 28 yaşındayım gerçekten çok yumurtam oluşmuştu ama ben çok kötü oldum 41 yumurtadan 15. Birinci kaliteydi 2 tanesi transfer edildi 13 tane döndürüldü ama kendi kendime nazarım değdi sanırım gerçi çok olması önemli değil bir tane de olsa yeter ki senin azmıştı ama bak mutlu son ;) Merkez batıkmıştı meğersem apar topar bizden dondurma parasını aldı gerisini önemsemedi aslında doktorumu çok seviyorum bebeğine kavuşmama da vesile oldu ama diğerleri için de çok kötü şeyler yaşattı bize birazcık hatırı olmasa çoktan başvuru mu yapmıştım sağlık bakanlığına bu arada sağlık bajanlığı çok iyi çalışıyor bu konuda bir kere aradım onlar beni üç dört kez aradı

Ben çok iyi değilim de kızımın kilosu boyu haftası ile uyumlu çok şükür ama kordon boynuna dolanmış kan dolaşımı iyiymiş korkma dedi...:KK17:

Amiinnn ama kızım bana sarılmış durumda oldugu için yine yüzünü göstermedi nazlı kızım :KK66:

Aslında yüksek oranda iyi olmuştum ama bir öğünde yanlış yemek yemem suyu normalden az içmem biraz kitledi beni o yüzden rahat çıkamadım wc de zorlandım ve bölge şişti sabaha kadar ağrı çek uyuduğum vakitte ise resmen kabuslar gördüm ve balon gibi şişmiştim.Eczaneden tek kullanımlık lavman aldım ondan sonra rahatlarım inşaallah:KK51:

2420 gr olmuş fındık kızım ,bundan sonra her hafta nst için hastaneye gideceğiz.tam tarih vermesede 1 ile 9 haziran arası hazır ol kıymetli bebeği alacağız dedi doktor amcamız:KK36:

Gerçekten tam nazlı prenses yada ikizlerin esereklisi olacak:KK48: 2420 olmuş canım kızım.sen de dikkat et kendine çalışıyorsun aman dikkat canımmmm...:KK19:

Benden millet bıktı artık sürekli popodan ameliyat agrı sızı:KK61:Hemşire bile hayırlısı ile bir doğursaydınız diyor komedi yaaa:KK70::KK70:Millet hamile iken bulantıdan,mide yanmasından şikayet eder ben totomdan,taşikardiden,el uyuşukluğundan dert yanıyorum büyük oynuyoruz biz:-):-)
maaşallah fındık kızına :nazar::nazar::nazar:bizim kız da 2400 gr olmuş doktor baya tontonlaşmış dedi babaya benzediğini da her gittiğimizde söylüyor zaten:KK48:ne güzel senin doktorun en azından gün vermiş bizimki hep erken diyor bakalım bize ne zaman gün verecek :KK51:sağlıklı olsunr da gerisi mühim değil bekleriz napalım:KK51::anneadayı:

Bende aynen oyleym canim iyim diyorum yada sikayetlerimi dile getirmiyorum. Gunlerdr topalliyorum. Esim hic orali bile deil. Hani ben Dr a gidelim desem.goturur ama soylenir birsuru canin ne kadar tatli.nazlisin vs.. Zaten o kadar dalgaya aliyo ki.gicik gicik oturup kalkislarimin yuruyusumun taklidini yapiyo :KK43:
Ama bugun dama dedi bilmiyorm nolcak.emekliyorm artik Kalcamin kemigi kirik galiba diyorm bazen.

of zaten onların anlamasını beklemiyorum ben artık. dün bir şey oldu dedim ki en yakınımdaki insansın sen bile bunu söylüyorsan sana diyecek hiçbir sözüm yok. böyle bir afalladı hatasını anladı sustu ama ille benim mi söylemem lazım. iki dakika sonra dönüyor aynı adam. amaaaaaan hiç umrumda değil kimse Allah bana güç versin her şeyin üstesinden gelirim inşallah.
seninkisinin de taklit yapması çok acayipmiş benimki yapsa elime ne geçerse o an sert falan atarım kafasına herhalde...

Yok canim tek beniM , evet ikiz olunca iki katına çıkıyo tabi.. Çocuk başına kaç hastsne cikisi aldinnn,?? Benim bi tane var ikinciyi alsam mi diye düşünüyorum
Bir çok az canım,bi tanede yedeğin olsun en azından.ben birer tane battaniyeli hastane çıkışı aldım,3'er tanede 5'li hastane takımlarından aldım.yani 4'er taneleri var.birer taneyi son gün çıkışa saklıcam zaten.ilk oğlumda ben de bi takım almıştım ama daha doğduğu gün öğlen olmadan kaka-çiş bulaşınca değiştirmek zorunda kaldık.bu kez diğer kıyafetlerinden saçma sapan tulumlar,pijamalar giymek zorunda kaldı kuzum.en azından hastane içinde hastane takımı giydirmek daha şık oluyor.

iyi olmuş güle güle kullan canım. benim çok bozulmuyor aslında normal zamanda ama çok sık yıkıyorum herhalde saçlarımı böyle yağlanma eğilimi var. o güzel olmuyor. bir de ameliyatta işlemlerde terle üşü şu bu iyice berbat olabilir diye düşünüyorum. gerçi çantama kuru şampuan da koydum. ama o da beyaz beyaz yapıyor bazen dipleri çok sevmiyorum. dediğin gibi maşa daha uzun sürdüğü için kollarım ağrıyor. normalde o kadar etkilenmem yaparım da artık bu zamanlarda halsizlikten pek bir şey yapacak gücüm olmuyor. bir de daha uzun sürüyor düzgün yapayım dediğimde...
doğum fotoğrafçısı işini hallettim ben canım. hatta önceki fotoğrafları da çektirdik. doğumda çekilecek bir de doğumdan bir on gün sonra falan bebekleri evde çekecek. o şekilde canım.
Süpermiş,öncesinde çekim yapıldığını bilmiyodum.ne kadara anlaştınız peki? Ya ben sordum en uygunu 500'den fln bsşlıyo paketlerin.benim beğendiğim gibisi 1000 civarı:KK12:eşimde tutturdu çok pahalıymış,bizim arkadaşa söyleyeçim o çeksin diye.arkadaşı reklamcı normalde ama fotoğraf çekiminden de anlıyo.bilmiyorum,içimden gelen bu değil tabi:KK43:

Ben çok iyi değilim de kızımın kilosu boyu haftası ile uyumlu çok şükür ama kordon boynuna dolanmış kan dolaşımı iyiymiş korkma dedi...:KK17:

Amiinnn ama kızım bana sarılmış durumda oldugu için yine yüzünü göstermedi nazlı kızım :KK66:

Aslında yüksek oranda iyi olmuştum ama bir öğünde yanlış yemek yemem suyu normalden az içmem biraz kitledi beni o yüzden rahat çıkamadım wc de zorlandım ve bölge şişti sabaha kadar ağrı çek uyuduğum vakitte ise resmen kabuslar gördüm ve balon gibi şişmiştim.Eczaneden tek kullanımlık lavman aldım ondan sonra rahatlarım inşaallah:KK51:

2420 gr olmuş fındık kızım ,bundan sonra her hafta nst için hastaneye gideceğiz.tam tarih vermesede 1 ile 9 haziran arası hazır ol kıymetli bebeği alacağız dedi doktor amcamız:KK36:

Gerçekten tam nazlı prenses yada ikizlerin esereklisi olacak:KK48: 2420 olmuş canım kızım.sen de dikkat et kendine çalışıyorsun aman dikkat canımmmm...:KK19:

Benden millet bıktı artık sürekli popodan ameliyat agrı sızı:KK61:Hemşire bile hayırlısı ile bir doğursaydınız diyor komedi yaaa:KK70::KK70:Millet hamile iken bulantıdan,mide yanmasından şikayet eder ben totomdan,taşikardiden,el uyuşukluğundan dert yanıyorum büyük oynuyoruz biz:-):-)
Maşallah kızına:nazar::nazar: lavmana alıştırmasan kendini keşke:KK17:

evet canım oluyormuş anestezi uzmanına sordum gerek yok ki kombine anesteziye dedi ama tabi ben acımın derdindeyim istiycem :KK28::KK28:
Ama ikiside omurilikten ve riskli şeyler sonuçta,Allah korusun.komayamı sokturcan kendini zorla:KK70:bencede çok gereksiz.epidural çok rahat oluyo,üstelik ameliyat sonrası kanülü çıkarmıyolar belinden,ağrı hissetiğinde ordan takviye yapıyolsr hemen.

Coraspini bıraktım sadece.full vitamin,clexane iğne,kan hapı,birde kalsiyum hapı kullanıyorum .Süt bende içemiyordum gaz yapıyor diye pınarın laktozsuz sütünü tavsiye ederim hem gaz yapmıyor hemde şekerli gibi günde 2 bardak içiyorum dene istersen.
a
canım ben sadece vitamin ve kan hapı kullanıyordum kilo alınca bıraktım valla napim :( süt de sevmediğim için içemiyorum arada bir soğuk light süt ancak o zorla :(

Ama ikiside omurilikten ve riskli şeyler sonuçta,Allah korusun.komayamı sokturcan kendini zorla:KK70:bencede çok gereksiz.epidural çok rahat oluyo,üstelik ameliyat sonrası kanülü çıkarmıyolar belinden,ağrı hissetiğinde ordan takviye yapıyolsr hemen.

ya ne bilim ikisi bir olunca daha çabuk ayağa kalkılıyor dediler ben de taktım onu kafama :KK76:zaten doktor da gerek yok dedi bilmiyorum ki ben ameliyat sırasında ağrı hissetmekten korkuyorum anestezi filmini 1000 kere izleyince böyle oluyor sanırım :KK70::KK70:

Sorma canim sag kalcamin kemigi agriyo diyorum ya hep. Emekliyorum artik evin icinde :KK43: yuruyemez duruma geldim. Hayattan soguttu desem yeridir.bide ustune bi kac gundur esimle cok derin mevzulardan aramiz limoniydi. Icimden bise yapmak gelmiyordu.bugun arkadasim saolsun arabayla evden aldi geri birakti bi kahvalti kacamagi yaptik. Hareket etmekte zorlandim ama acik hava kir kahvaltisi bide arkadasla dertlesmek azcik iyi geldi.. sen de ben de popolarla pperisan olduk:KK51:
Ya güzelim yapma ev işi falan bırak birkaç gün dagınık kalsın sağlıgın yerine gelsin ufak ufak yaparsın işte.ağrının üzerine iş yaptıkça düzelmen de zor olur.hiç sorma bu popişleri atsan atılmaz satsan satılmaz dediklerinden:-)
Masallah canm.bence de tombik prenses. Bnim pasa 9 gun once 2050 gramdi. Gunumuz ayni ya ondan diyorm 9 gunde bizmki sanmiyorm 400 gram alsin ki beslenme duzenim berbat.. Depresyonda gibiydim Gunlerdir...
Şöyle diyeyim 15 gün ile şimdinin arasında 750 gr almış oldugunu düşünürsek senin paşa da almıştır 400 gr. çok hızla kilo aldıgı dönemlere girdik çünkü.Ne depresyonu şekerim deme öyle şeyler oku kendinii bol bol arabası olan arkadaşlarının peşine takıl :KK19:

maaşallah fındık kızına :nazar::nazar::nazar:bizim kız da 2400 gr olmuş doktor baya tontonlaşmış dedi babaya benzediğini da her gittiğimizde söylüyor zaten:KK48:ne güzel senin doktorun en azından gün vermiş bizimki hep erken diyor bakalım bize ne zaman gün verecek :KK51:sağlıklı olsunr da gerisi mühim değil bekleriz napalım:KK51::anneadayı:
Aynen canım ya önce bizim sonra bebeklerimizin sağlıgı yerinde olsun da gerisi önemli değil takılmamak gerek kiloya zaten dogduklarında 300 gr ödem oluyor iki günde foss diye sönecek nasılsa ;) Bizim nazenin kız enseyi gösteriyor sürekli.doktor annesine sarılmış dedi oyyy çok hoşuma gitti:KK73:

Maşallah kızına:nazar::nazar: lavmana alıştırmasan kendini keşke:KK17:
:KK6::KK6::KK6:Lavmana gerek kalmadı çünkü gümrükte sıkıntı olmadı:KK70:

Sorma canim sag kalcamin kemigi agriyo diyorum ya hep. Emekliyorum artik evin icinde :KK43: yuruyemez duruma geldim. Hayattan soguttu desem yeridir.bide ustune bi kac gundur esimle cok derin mevzulardan aramiz limoniydi. Icimden bise yapmak gelmiyordu.bugun arkadasim saolsun arabayla evden aldi geri birakti bi kahvalti kacamagi yaptik. Hareket etmekte zorlandim ama acik hava kir kahvaltisi bide arkadasla dertlesmek azcik iyi geldi.. sen de ben de popolarla pperisan olduk:KK51:
canım benim sen kötü müsün o kadar bi dra gitsene ya niye ihmal ediyosun ki :(

Ya güzelim yapma ev işi falan bırak birkaç gün dagınık kalsın sağlıgın yerine gelsin ufak ufak yaparsın işte.ağrının üzerine iş yaptıkça düzelmen de zor olur.hiç sorma bu popişleri atsan atılmaz satsan satılmaz dediklerinden:-)

Şöyle diyeyim 15 gün ile şimdinin arasında 750 gr almış oldugunu düşünürsek senin paşa da almıştır 400 gr. çok hızla kilo aldıgı dönemlere girdik çünkü.Ne depresyonu şekerim deme öyle şeyler oku kendinii bol bol arabası olan arkadaşlarının peşine takıl :KK19:

Aynen canım ya önce bizim sonra bebeklerimizin sağlıgı yerinde olsun da gerisi önemli değil takılmamak gerek kiloya zaten dogduklarında 300 gr ödem oluyor iki günde foss diye sönecek nasılsa :KK66: Bizim nazenin kız enseyi gösteriyor sürekli.doktor annesine sarılmış dedi oyyy çok hoşuma gitti:KK73:

:KK6::KK6::KK6:Lavmana gerek kalmadı çünkü gümrükte sıkıntı olmadı:KK70:
Oohhhh,bol bol löp löp yap inşallah:KK70::KK70:

Back