2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sadece fatura var onda da dondurma yazmıyor tüp bebek faturasında yazan şey yazıyor
Olmaz öyle saçmalık,nasıl bi merkezmiş bunlar hayret doğrusu.bence aç telefonu sizi dava edicem , yaptığınız yasal değil de.tutuşsunlar biraz.kaç embriyom vardı,kaçı transfer edildi,kaçı donduruldu,dondurulmuş emriyolarının labratuar fotoğraflarıyla birlikte kanıtını vs iste bence.

ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Slm cnm benjm benjm dondurulmuş lâ oglusum olacak Allahın izniyle ohss olduğumdan transferim bir ay sonra yapıldı ikinci adetimle

Benimde oyle oldu cnm

Gerekmez olurmu.matbuu bi formdur o.hasta şu protokolle tedaviye alınmış,tedavi şu kadar gün sürmüş,şukadar folikülden bu kadar yumurta elde edilmiş,elde edilen yumurtalardan şu kadarına MSCI yapılmış,işlem sonrası şu kadarı başarıyla döllenmiş,bölünmüş,hastaya bu kadarı hastaya transfer edilmiş kalan şu kadar sağlıklı embriyo hasta izni ve onayı ile dondurulmuştur,eğer varsa örn. şu kadar embriyoda gelişimi bozuk olduğu için imha edilmiştir diye tek tek tek anlatılır,maddeleştirilir ve bir nüshası hastada olmak üzere imzalanıp alınır.peki dondurma için işlem ücreti alınmafımı sizden..?

maşallah canım. sütün iyi mi peki o kadar su içmeye. ben de 3 lt içiyorum ama 4 lt baya baya çok.

Aaa,o ayrı bi durummuş bak şimdi.ne saçmaymış onlar da,taşınmışlar,yazı vermemişler.e peki siz bi imza verdinizmi embriyoları dondurmak için?
ya benim de aklıma ne geliyor karışma ihtimali değil de şimdi fazlaları dondurduk acaba onların da mı hepsinin cinsiyeti erkektir ki? nakil olmadan cinsiyetleri belli oluyor ama bilmiyoruz falan diyorlar yasak olduğu için cinsiyet belirleme...

41 yumurta mı? of çok fazla değil mi? ne kadarını dondurdular peki?

Ağdaya gitmekten başka seçenek kalmıyo sanırım.ben öyle yapıyorum.

Kuafore gidiyorum canm ben agdaya evire cevire yapiyo kadincaz

Ağdaya gitmekten başka seçenek kalmıyo sanırım.ben öyle yapıyorum.

Kuafore gidiyorum canm ben agdaya evire cevire yapiyo kadincaz

Eskiden bende agda ya gidiyordum ama yasadigim bir sorundan sonra gidemiyorum artik ve birde hamilelik nedeniyle vucut hassaslasti sanirim kendim yapayim dedim dayanamadim anlasilan hepiniz agdaya gidiyosunuz ben bir secenek daha bulmam lazim bakalim tesekkurler kizlar

Çok şükür canım ufak ufak düzeliyorum,çok dikkat etmek zorundayım bilirsin ne kabızlık nede ishal kabul etmiyor bu hastalık.Bu arada doktorlar çok korkutuyor bulundugun hastanenin diyetisyenine paslıyorlar ticari yaklaşım gibi görüyorum. bende ilk zamanlar gittim diyetisyene ama sonra vazgeçtim ve şu tarihte 11 kilo aldım sağlığımızda yerinde çok şükür.Diyetisyenin mantıgını zaman zaman yürütüp kendimi ve kilomu kontrol altında tutuyorum.Yoksa bende dikte edilen şeyleri yapamıyorum ilk zaman baş ağrısından ölüyordum kuralları delip geçince rahatladım ohhh sefam olsun

kızlar özellikle de 30 ve sonrası haftalarda olanlar
neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? nasıl oturup yatıp kalkıyorsunuz ??
Ayy eşim gibi sordun"günün nasıl geçti neler yaptın":) Bende cevabı aynen yazıyorum"Hiiiiçç uzandım sıkılınca koltugun diger tarafına geçiyorum ordan sıkılınca diger odada ki koltuga uzanıyorum"Günlük işlerimi ara ara dinlenerek yapıyorum.internet,ve bir iki gündüz dizisi izleyerek geçiriyorum.Bir tane kitabım var baş ucumda ama bir türlü okumak gelmiyor içimdentembellik tavan yapmış durumda.İki gündür karnım büyüdü ve gözle görülecek durumda o yüzden önceden rahatlıkla egilip kalkarken şimdi zorlanıyorum.yatakta dönmede zorluk yok ama kalkarken ağır çekim gibi

Aslında sen kendini yazarken ben kendimi görüyorumİki gündür kolaylıkla egilemiyorum doğrulamıyorum. Eşimin eve gelip yemege oturmak 20.30u buluyor iki tabak yesem karnım taş gibi oluyor ondan sonra sıgamıyorum hiç bir yere.Hayırlısı olsun bakalım perşembe günü minnak kızımı görmeye gideceğiz çok sevgili doktorum ne diyecek

Hadi canım kınamayayım ama pess yani hadi bulantı,kusma,olmadı hadi kilo aldım diyebilir de bebeb hiç mi hareket etmemiş abla kendini hep gazlımı hissediyor muş şaka gibi yaaa

Kizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))
Kullandıgın yöntem eğer jilet ise el alışkanlıgın olmalı gözün kapalı bile yapabilirsin ama yok görmeden yapamam dersen ayna kullan derim ki ben öyle yapıyorum.Ağdayı ne yapabiliyorum nede yaptırırım kendimi kese kese ben yaparım Bazılarının eşleri temizliyormuş bunuda biliyorum

Maşaallah hemde 41 kere tu tu kaç yaşındasın tatlım.dünyanı takviyesini kullandığım halde ite kaka 5 yumurta topladılar benden.

ahahah eşim bana da soruyor ben de her gün hiiiç diyorum hiç demekten içime fenalık geldi :) kendime atraksiyon arıyorum ama aynı şeyler hep. benim de bir koltuğum var ona oturuyorum her pozisyonu deniyorum sonra kalkıp etrafı bir dolaşıyorum sonra bir odaya geçiyorum biraz orada yatıyorum sonra banyodur yemektir hep aynı şeyler. kitap ben de çok istememe rağmen okuyamıyorum çünkü uygun pozisyonu bulamıyorum. en kolayı tv izlemek ama tvde de hiçbir şey yok. şu son birkaç haftayı da atlatsak da hayırlısıyla kurtulsak yarı açık cezaevinden.

Tunaydin kızlar
Biz hastaneden geldik bebeğim iyi çok şükür ama önceden bir hafta önde giderken şimdi iki hafta gibi önden gidiyor. Doktor gizli şeker var mı diye gizli şekere bakacak. Yarın aç ve tok halde kan vercem. Şuanda 33+6 oldum fakat bebek 36+3 gösterdi. Erken mi dogurcam ne inşallah bişey çıkmaz

Ayy hamile değilde marazlı gibiyim çok oturunca kaburgalarım batıyor yatınca sol bel boşlugum acıyor,dolaşıp iş yapınca dermanım kalmıyor.arada popişim acıyor,taşikardi,el uyuşukluğunuda ortaya karışık koyunca şahane bir konsept çıkıyor ortaya Bazen utanıyorum oram acıyor buram sızlıyor demeye"iyi iyi idare ediyorum " diye geçiştiriyorum.
Dün akşam bir trip atmışım ki ben bile şok oldum.Adamcağız kahvaltımızı hazırladı yedik topladık,iğnemi yaptı selamet dileyerek dua ederek yolcu ettim.Akşam 21 de geldi (çok yoğun oluyor ay sonları) yemeği ye kalk sofradan odaya geç saat oldumu 22 uzanarak tv izliyoruz ve günün kritiğini yapıyoruz bir ara diziye takıldık oda ne bir horlama sesi olamaz uyumuş saat22:30 Toplasan adamı 1 saat gördüm konuştum ben duruma hak versemde sinir oldum.Uyandıgında saat 23:50 bende ki suratı gör turşu gibi" Zaten bütün gün yalnızım birde yemek sonrası hemen uyuyorsun çok sıkıldım ben yatıyorum dedim ne öptüm ne iyigeceler diledim gittim yattım" ayy ne edepsizim benYaptıgıma üzüldüm ama o uyurken iki kat şiştim

Bilmezmiyim ne illettir.çok çok geçmiş olsun tekrardan,geçenlerde okudum biyerde hemoroid için bezelyeleri dondurup buzdolabı poşetine koyarak bölgeye masaj yapmak çok rahatlatıyomuş,kaşıntıyı alıyomuş.ama nimeti oraya sütmek ne derece doğru bilemedimYani,dr umdan hiç ummuyorum öyle bişeyi ama neden olmadın.dediğin gibide olabilir.inan 80tl fark ödedim diyetisyen için,ne kilomu tarttı,ne bişey.vereceği listeyi anlattı,bilgisayardan print etti verdi elime,gönderdi.ilk etapta direkt diyetisyene yönlendirmek yerine dr umda şekeri ve beyaz unu kesinlikle kes,pilav,makarna yeme,haftaya bi daha bakalım dese olurdu.ha yine düşmezse o zaman sıkıntı var demektir diyerek yönlendirilebilir.amaaan,valla ellerine düştük ya bi kere Allah kurtarsın diyorum ben.

Yani embriyonun cinsiyeti mikroskopla bakılıp görülecek bişey olmuyor,PGD denen genetik ayrıştırma yöntemiyle embriyodan alınan örneğin kromozom koduna bakılarak belirleniyor diye biliyorum.ben hatta özellikle sormuştum bunu tedavimizi yapan merkezin embriyoloğuna.sadece cinsiyete bağlı genetik kod bozukluğu olan,örn.erkek bebrkleti hep ms hastası doğan ya da kız bebekleri hem mongol olan aile soylarında kromozomal bozukluk olan çiftlerde yasal izne tabii olarak yapılıyor,o da her bir embriyo için 5 bin tl gibi çok pahalı bir işlem oluyor demişti.istesekte keyfi bakamayız demişti.o yüzden dondurulanlar şimdilik kardanadam oluyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…