Çok güzel isimAyazbenim secimim esim de biraz cebellesti cinar dedi ama sonunda kabul etti... Ama ben Adem Ayaz dedim esim sadce Ayaz olsun dedi. Soyadimiz biraz uzun onu one surdu.. Ademi de kabul ettirmek icin biraz daha zamanim var bakalim
ama hep duyduğum 38 haftada sezeryan olanlardı.. artık bekliycez :)Bende sezeryan istedim doktorum 39.haftada yapiliyo sezeryan dedi 38 erken degil mi zaten bizimki 11-13 haziran gibi olucak
Hahah aynen sabah topallaya topallaya hazirladim ya o kahvaltiyi adam pasa pasa oturdu yedi sofrayi oyle birakti gitti.. ondan gectim arkasindan kiyafetlerini topladim bide. Adam uzerini geze geze degistiriyo. Her gittigi yerde bi parca birakiyo... tam kolelikama yemek yapmadim canim disarda yemek istiyo diyip sansimi deniyim diyorum annem ayriliyo canim emekli olcak mayis15de insallah.. dogru soyluyosun ben ramazan oldugunu aklimdan cikarmisim. Oruc tutamiycaz nasilsa ya aklima bile gelmemisti yaa suslerin fiyati hakkaten uygun o zaman ben yeni yeni arastirmaya basladim ya bilemedim o yuzden
teşekkür ederim cnm.avent çekiş gücü iyi dediler yoksa ben lansinoh alacaktımBen lansinoh kullaniyotum.ikili oldugu icin tercih etmistim.memnunum.tavsiye edebilirim.
Kizlar seker yuklemesi yaptirmakta kararsizim dktor bana birakti karari ne yapsam bilmiyorumbu hafta son heralde
Takibi yapan doktorum şeker yüklemesi yaptırmalısın dedi, ayrıntılı ultrasonumu yapan prof yaptır dedi, kontrol için dahiliye doktoruna gitmiştim onada sordum oda yaptır dedi, en son tüp bebek doktorumu aradım; onun ne söyleyeceği benim için önemliydi o da yaptırmalısın dedi:) ben yaptırdım:)Kizlar seker yuklemesi yaptirmakta kararsizim dktor bana birakti karari ne yapsam bilmiyorumbu hafta son heralde
canım ben hamileliğin başından beri epey kilo aldım ve şimdiye kadar çok ağırlaşmamıştım oturup kalkmam yatakta dönmem uykum falan bi sıkıntı çıkmadı hatta çevremdekiler bu nasıl hamile normal normal oturup kalkıyo eğiliyor falan diyolarmış ama artık zorlamaya başlıyor yavaş yavaş.. çok afedersiniz ama ben lavaboda epey zorlanıyorumevde klozet var sıkıntı olmuyor ama iş yerinde öyle bi lüksüm yok maalesef dün sabah yataktan kalkarken çok zorlandım bide cumartesi günü pikniğe gitmiştik ayakkabımı giydim sonra kendimi kaldıramadım yerden kardeşimi çağırdım gel beni kaldır diye ama o da kaldıramadı biraz dinlendim öşle kalktım arada bir böyle zorlanıyorum ama genelde iyiyim bu aralar .. bide gece yatakta dönerken falan kalkıp oturur vaziyete gelip öyle dönmek gerekiyomuş ben dönüyorum valla öyle sağdan sola soldan sağa bilmiyorum zararı olur mu ? sende nasıl durumlar ??
ben de böyle insanlara çok şaşırıyorum ya. hiç mi belirti olmuyor ya da belirti oluyor da önemsemiyor mu? yani ani kilo alışları da mı fark edilmiyor... enteresan yaa...Kizlar bn kuafore gittm saclarmi kut kestrdm rahatladm wala.kuafor kadn son gebeliginde dogurana kadar hamile oldugundan haberi yokms.gece sancilanms acile gitmsler de dogum basladi dems sok olmslar.ama bn bi ara gittgimde hamilemisinz demstm.yok demsti bnde utandm kadnn gobegine hamilemsinz dedm die.ama o zaman hamileyms megerse:))))))))
tansiyon da olabilir tabi bir de nefes almakta zorlanıyoruzya kalp de ister istemez zorlanıyor. ben pozisyon değiştirip derin nefes almaya çalışıyorum hep. sen de bir sor doktoruna. evde falan el tansiyon aleti varsa arada ölçebilirsin belki...Bende cuma gidecem gittigimde soracam tekrar bana direk tansiyonun düşmüştür diyorlar ilkez bu kadar uzun sürdü. Direk aklıma bebeğim geliyor o da strese girmesin Allahım diyorum bişey olmasın diye.
medela swing aldım motoru hastane tipine en yakın olanlardan biriymişArkadaşlar süt sağma makinesi alan varmı .hangi markayı onerirsiniz avent ve lansinoh markası arasında kararsız kaldim
çok tatlısın canım yaa :)Gunumun yuzde 90i yatarak geciyo canimayakta oldugumda zaten sag taraftaki agridan topalliyorum ha birde gunde 3 5 defa oglusun esyalarini yastigini kiyafetlerini vs seviyorum
Teşekkür edrim tatlimmedela swing aldım motoru hastane tipine en yakın olanlardan biriymiş
bende de daha şimdiden oluorr ve 4 kg aldım şimdiden yaaaaArkadaşlar sizde çarpıntı oluyormu ara ara aniden çarpıntı oluyor.şuanda da cok fena atıyor kalbim ne yapsamki
Canm ben dun girememistim kusura bakma simdi gordum. Benim bacaklarimda belimde kalcama dogru goguslerimde bide gobegimde oldu kasinti. Ama bnimki alerji gibi bise galiba yuvarlak yuvarlak yara gibi kucuk biseler cikti. Bi dunya sey denedim kremler bitkisel yaglar merhemler vs.... sadece bepanthen biraz hafifletti. Onu da dr yazmamisti arastirdim zarari yokmus oyle bi denedim. Ben buldummm ben bennama dr una bi sor mutlaka sen Cunku karacigerle alakali bi sorunun belirtisi olabiliyormus kasinti. Sadece bi kan veriyoSn. Kasinti cok fenaa. Allah yardmcin olsun. Bnim kasinan bolgeler de malum her zaman heryerde kasinmiyo. Bazen insan icinde duramiyorum kasinmaktan uyuz gibi
Cnm ben goruyorum hep msjini ama yazamadim cunku bilg imyok dondurulmus tedavisi olmadimya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?