2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayaz benim secimim esim de biraz cebellesti cinar dedi ama sonunda kabul etti... Ama ben Adem Ayaz dedim esim sadce Ayaz olsun dedi. Soyadimiz biraz uzun onu one surdu.. Ademi de kabul ettirmek icin biraz daha zamanim var bakalim
Çok güzel isim Allah adıyla yaşatsın sağlıkla inşallahsen kabul ettirirsin korkma,imkansızı başarman zaman alır dermişim:)))

Bende sezeryan istedim doktorum 39.haftada yapiliyo sezeryan dedi 38 erken degil mi zaten bizimki 11-13 haziran gibi olucak
ama hep duyduğum 38 haftada sezeryan olanlardı.. artık bekliycez :)

bak ya canım ne kadar şanslısın aile hemşiren hep yanında olacak ohh değme keyfine valla :)

Kizlar seker yuklemesi yaptirmakta kararsizim dktor bana birakti karari ne yapsam bilmiyorumbu hafta son heralde
Takibi yapan doktorum şeker yüklemesi yaptırmalısın dedi, ayrıntılı ultrasonumu yapan prof yaptır dedi, kontrol için dahiliye doktoruna gitmiştim onada sordum oda yaptır dedi, en son tüp bebek doktorumu aradım; onun ne söyleyeceği benim için önemliydi o da yaptırmalısın dedi:) ben yaptırdım:)

Kizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))

valla benim de pek iç açıcı değil. 9-9,5 kilo falan aldım toplamda. aşırı irileşmedim ama karnım büyüdü. tuvalette bir yere dayanma isteği oluyor herhalde sırtım belim artık zorlandığından. yatağa yatınca sağa sola dönerken karnım çok acıyor. dediğin gibi öyle yere falan oturursam kendi başıma kalkmam pek mümkün değil. ayakkabılarım çıtçıtlı eğilip de onun çıtçıtlarını kapatmam bile sorun yani. zaten uzun süredir eğilmeyip dizlerimi kırarak çömelmeye çalışıyorum ama kilo artınca dizlerim bacaklarım da zorlanmaya başladı. yataktan dediğin gibi birden kalkmamak gerek önce ineceğin tarafa döneceksin sonra ayaklarını sarkıtacaksın sonra el desteğiyle kendini kaldıracaksın. ama artık benim bileklerim bile zorlanıyor beni taşırken etrafta direkler olsa onlardan destek alırım.
bir de artık öyle fazla yürüyemiyorum ayakta neredeyse hiç kalamıyorum. fena oluyorum hemen. enerjim çok düşük.
dışarıda tuvalet büyük problem ya. sen daha ne kadar çalışacaksın? ben allahtan evdeyim ama o da bunaltıyor bir yerden sonra. insan yüzü görmüyorsun.

ben de böyle insanlara çok şaşırıyorum ya. hiç mi belirti olmuyor ya da belirti oluyor da önemsemiyor mu? yani ani kilo alışları da mı fark edilmiyor... enteresan yaa...

Bende cuma gidecem gittigimde soracam tekrar bana direk tansiyonun düşmüştür diyorlar ilkez bu kadar uzun sürdü. Direk aklıma bebeğim geliyor o da strese girmesin Allahım diyorum bişey olmasın diye.
tansiyon da olabilir tabi bir de nefes almakta zorlanıyoruzya kalp de ister istemez zorlanıyor. ben pozisyon değiştirip derin nefes almaya çalışıyorum hep. sen de bir sor doktoruna. evde falan el tansiyon aleti varsa arada ölçebilirsin belki...

ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn

Teskler cnmm cvbin icin yok o kadar degil benimki arada oluyo demekki gunluk olabilecek seyler ya benim dr biraz sert herseyi sormak icin aramak istemiyorum

ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Cnm ben goruyorum hep msjini ama yazamadim cunku bilg imyok dondurulmus tedavisi olmadim uzlme arkadaslar yardimci olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…