- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
Cnm ben goruyorum hep msjini ama yazamadim cunku bilg imyok dondurulmus tedavisi olmadim uzlme arkadaslar yardimci olacaktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben goruyorum hep msjini ama yazamadim cunku bilg imyok dondurulmus tedavisi olmadim uzlme arkadaslar yardimci olacaktir
Kaç ay oldu canım kürtaj olalı zamana bağlıya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
2 martta kürtaj oldum martta adet olmadım.nisanda adet oldum.mayıs adetımde başlamayı düşünüorm erkenmı dıe korkuorm eşim istiyor ben korkuormKaç ay oldu canım kürtaj olalı zamana bağlı
Bence erken canım biraz daha bekle rahim dinlensin sende kendini toparla. Ben dondurulmuş olmadım ama ikinci tedavimi bile 3 ay sonra yaptım. btd08 nickli arkadaş senin durumunu yaşadı. Ona özelden sormani tavsiye ederim. O seni bilgilendirecektir2 martta kürtaj oldum martta adet olmadım.nisanda adet oldum.mayıs adetımde başlamayı düşünüorm erkenmı dıe korkuorm eşim istiyor ben korkuorm
Hepsi bir olmaz ki canım bak benimde içimde biri canlı biri cansız iki melek var. Rabbim ne derse o olur kendini hazır hissettiginde doktor da uygun görürse tedaviye baslarsin. Kafana fazla takip psikolojini bozma. Moral çok önemli. Inşallah sende kavuşursun meleğinebılmıom ben bu düşük korkusunu atmam lazım internettede aradgm cvpları bulamıorm
Ağdaya gitmekten başka seçenek kalmıyo sanırım.ben öyle yapıyorum.Kizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))
Canim benim hamileligim dondurulmusla oldu ama ben yumurtalarin asiri uyarilmasindan dolayi ohss olmustum o yuzdEn bi ay ertelendi de donduruldu. Dr biliyordur hani rahim gebelige hazirlandiginda kalinlasma filan oluyo bu gibi seylere bakiliyordur illaki.. ona gore sen hazirsan transferin olacaktir sanirim.ya sinirlerim çok bozukkk
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
2.adetin yani yaklaslsk 2ay fln sonraysa erkn degil bence.drek gdp rahmin kalnligi normalse ilac tedavisi fln yok naslsa bn olsam piskolojik olarak hazrsam yaptriridm.ya sinirlerim çok bozukkk
Gebelik takvimini takip etmek icin benim fikrim bu yani. Bide ben yaptim bi kere yanlis alinti yapmisim onu da silip ciktigimda bile mesaj alaninda taslak olarak kaliyo ya o taslak mesaj silinsin diye yaptim benBişeyi merak ediyorum,benimle aynı şeyi farkeden var mı acaba? Bazı hesaplar böyle arada bi girip hiç bişey yazmadan . veya ... '' gibi noktalama işareti yazıp gidiyorlar.bunun amacı nedir,bilen varmı?
Kuafore gidiyorum canm ben agdaya evire cevire yapiyo kadincazKizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))
ben yaptirmadim canim. Aclik ve tokluk sekerime baktirdim sadece farkli zamanlarda o da. Normal cikti hic ugrasmadim.Kizlar seker yuklemesi yaptirmakta kararsizim dktor bana birakti karari ne yapsam bilmiyorumbu hafta son heralde
Bnkide dondurulmstu.alttn ultrasyon girdm hersey yolnda olunca.bi gun onceden cozduruyolar.sendede hersey yolndaysa cozer yaparlar.ama uygun degilse zatn cozmezler.piskolojk olarak hazr olman daha onmliya sinirlerim çok bozukkk
Oncelikle h.geldiin sevindim seni gorunce..Bende oluyor geceleri sabah kalktigimda farkediyorum dr tuzu kes dedi odem yapabilir diye oyle yani idrarda proteine baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur hani albummu falan diye degilKızlar ayak bileklerinde şişme yaşayan varmı?neden olur bu ve napmak lazım?
Evet gebelik takvimi takibi yapiyorlar bunu coook once farketmistimBişeyi merak ediyorum,benimle aynı şeyi farkeden var mı acaba? Bazı hesaplar böyle arada bi girip hiç bişey yazmadan . veya ... '' gibi noktalama işareti yazıp gidiyorlar.bunun amacı nedir,bilen varmı?
Hoşbulduk canım,çok teşekkürlerBende bir kaç gündür olmay başladı.adalat diye bi ilaç başladı dr,güya ödem attırıcı ve servikal uzunluğu koruyucu gibi bişey.ama ödem atacak yerde şiştim,ne hikmetseOncelikle h.geldiin sevindim seni gorunce..Bende oluyor geceleri sabah kalktigimda farkediyorum dr tuzu kes dedi odem yapabilir diye oyle yani idrarda proteine baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur hani albummu falan diye degil
Şaşırtıcı....Evet gebelik takvimi takibi yapiyorlar bunu coook once farketmistim