• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor:KK43:((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Kaç ay oldu canım kürtaj olalı zamana bağlı

2 martta kürtaj oldum martta adet olmadım.nisanda adet oldum.mayıs adetımde başlamayı düşünüorm erkenmı dıe korkuorm eşim istiyor ben korkuorm
Bence erken canım biraz daha bekle rahim dinlensin sende kendini toparla. Ben dondurulmuş olmadım ama ikinci tedavimi bile 3 ay sonra yaptım. btd08 btd08 nickli arkadaş senin durumunu yaşadı. Ona özelden sormani tavsiye ederim. O seni bilgilendirecektir:KK19:

bılmıom ben bu düşük korkusunu atmam lazım internettede aradgm cvpları bulamıorm
Hepsi bir olmaz ki canım bak benimde içimde biri canlı biri cansız iki melek var. Rabbim ne derse o olur kendini hazır hissettiginde doktor da uygun görürse tedaviye baslarsin. Kafana fazla takip psikolojini bozma. Moral çok önemli. Inşallah sende kavuşursun meleğine:KK15:

Kizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))
Ağdaya gitmekten başka seçenek kalmıyo sanırım.ben öyle yapıyorum.

ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Canim benim hamileligim dondurulmusla oldu ama ben yumurtalarin asiri uyarilmasindan dolayi ohss olmustum o yuzdEn bi ay ertelendi de donduruldu. Dr biliyordur hani rahim gebelige hazirlandiginda kalinlasma filan oluyo bu gibi seylere bakiliyordur illaki.. ona gore sen hazirsan transferin olacaktir sanirim.

2.adetin yani yaklaslsk 2ay fln sonraysa erkn degil bence.drek gdp rahmin kalnligi normalse ilac tedavisi fln yok naslsa bn olsam piskolojik olarak hazrsam yaptriridm.

Bişeyi merak ediyorum,benimle aynı şeyi farkeden var mı acaba? Bazı hesaplar böyle arada bi girip hiç bişey yazmadan . veya ... '' gibi noktalama işareti yazıp gidiyorlar.bunun amacı nedir,bilen varmı?
Gebelik takvimini takip etmek icin :KK39: benim fikrim bu yani. Bide ben yaptim bi kere yanlis alinti yapmisim onu da silip ciktigimda bile mesaj alaninda taslak olarak kaliyo ya o taslak mesaj silinsin diye yaptim ben :KK70:

Kizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))
Kuafore gidiyorum canm ben agdaya evire cevire yapiyo kadincaz :KK48:

Bnkide dondurulmstu.alttn ultrasyon girdm hersey yolnda olunca.bi gun onceden cozduruyolar.sendede hersey yolndaysa cozer yaparlar.ama uygun degilse zatn cozmezler.piskolojk olarak hazr olman daha onmli

Kızlar ayak bileklerinde şişme yaşayan varmı?neden olur bu ve napmak lazım?
Oncelikle h.geldiin ;) sevindim seni gorunce..Bende oluyor geceleri sabah kalktigimda farkediyorum dr tuzu kes dedi odem yapabilir diye oyle yani idrarda proteine baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur hani albummu falan diye degil

Bişeyi merak ediyorum,benimle aynı şeyi farkeden var mı acaba? Bazı hesaplar böyle arada bi girip hiç bişey yazmadan . veya ... '' gibi noktalama işareti yazıp gidiyorlar.bunun amacı nedir,bilen varmı?
Evet gebelik takvimi takibi yapiyorlar bunu coook once farketmistim ;)

Arkadaşlar merhaba ben ilk denememde hamile kaldım çok şükür dondurulmuş embriyolarım var eşim ona güvenmiyor dondurulmuşlarla hamile kalan arkadsşlardan öğrenmek istedim o embriyonun size ait olduğuna dair klinikler ekstra bişi yapıyor mu eşim nasıl ikna olacak yani nasıl bir uygulama var bana biri anlatabilir mi ???

Oncelikle h.geldiin :KK66: sevindim seni gorunce..Bende oluyor geceleri sabah kalktigimda farkediyorum dr tuzu kes dedi odem yapabilir diye oyle yani idrarda proteine baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur hani albummu falan diye degil
Hoşbulduk canım,çok teşekkürler:KK54:Bende bir kaç gündür olmay başladı.adalat diye bi ilaç başladı dr,güya ödem attırıcı ve servikal uzunluğu koruyucu gibi bişey.ama ödem atacak yerde şiştim,ne hikmetse:KK45:

Back