• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim dr a kalsa benim vucut tipim bebegin durumu cok uygunmus normal doguma. Com zorlanmazsin uzun surmez filan dedi ama duydugum en kotu dogum hikayeleri normal dogum:KK43: kendi adima hiic bi korkum yok Allah sabrini dayanma gucunu vercek nasilsa. Oglusumu riske atmak istemiyorum. Sezeryan da oyle kafama yatiyo. Ama net olarak karar veremedim hala. Dr da karar senin dedi. Dusunuyorum bakalim daha zamn var :KK51::KK51:
Hayırlısı olsun,vücut tipin uygunsa epidural normal doğum deneyebilirsn benim kuzenim 3 nü de öyle doğurdu çok memnun.

Günaydın canım, ne güzel moral verdin sabah sabah bana :) inşallah ben de inanıyorum bebeğimizin gelişeceğine,tabi Hayırlısı kısmet bakalım Allah ana baba olmayı Layık görüp nasip ederse tabi :) maşallah sen de 29. Haftana gelmişsin umarım her şey yolundadır. Burdan bakınca o kadaaarrrr uzak geliyor ki sizin haftalarınız bana :)))
Zaman geciyor cnm bir bakmissin 10-15-20-29 ultrasonu beklemekle gunler geciyor :) herseyi takmamaya calis insallah iyi haberlerini burdan yazarsin.

Maşaallahı var enişte öyle de öküzlük bende onu göremediniz bir türlü:KK70::KK70::KK70: İşleri çok olduğu için bugün işe erken gitmesi gerekiyormuş ne yapsın nafakamız için çalışıyor canım benim o:KK74:
Maşallah masallah nazar degmesin enisteye :KK45:ehhh birazda naz yapilir tabi bilerek de olsa kac kere hamile kalcaz demi yaani :) calissinlar bizde evde keyf yapalim ohhhh :anneadayı:

Sanada maşaallah canım ne güzel yapmışsın, bugün bilmezse yarın bilir üzme sen tatlı canını elbette görüyordur ama dillendirmiyordur, dilerim dogumdan sona sanada kendisinede kalbi yumuşar,çoook merhametli ve kıymet bilen bir babaya dönüşür.Sen vazgeçme elinden geleni yap :KK66:

amin canım amin :)

Bencede değil de ne bileyim moralimi bozdu,hemen diyetisyenle görüş dedi,bebeklerin gelişimi de demek bundanmış dedi.testten öncede diğer ikiz hastalarıyla kıyadlıyodu beni,çok iyi bakıyosun kendine de bebeklere de diyodu.ben de bebeklere yarayacak şekilde beslenmeye çalışıyorum,genelde ızgara vs tüketmeye çalışıyorum,balık yiyorum dedi.hatta somon ye,somon resmen atak yaptırıyo bebekte dedi,çıkışta hemen somon aldım fln vs... Testten sonrada sanki şeker hastasıymışım gibi konuşunca çok üzüldüm.iki ündir tadım tuzum kaçtı.
Allah Allah ya belki ilerisi için önlem amaçlı demiştir canım yoksa şuan öyle aman aman bi durum yok bence tabi drun daha iyi biliyodur ama senin aşırı bi kilo alımında yokmuş ..

Benim dr da zamani hakkinda bise demiyo kiz. ama sanirim 40a kadar bekletecek. Napalim 8 yil bekledim bi iki hafta daha beklerim.yeterki oglusum iyi olsun.. keyfi yerinde olsn annelik fedakarlik isiymis. Feda olsun ona iki hafta cekecegim sikintilar ve ozlemim.. :KK68:

tabi canım onlar iyi olsun sağlıklı olsun da geç gelsinler.. aynen benim dr da 40 ı gösterecek sanırım görelim bakalım ne varmış bu 40 da :KK53::KK53:

tabi canım onlar iyi olsun sağlıklı olsun da geç gelsinler.. aynen benim dr da 40 ı gösterecek sanırım görelim bakalım ne varmış bu 40 da :KK53::KK53:
Ya beni en cok rahatsiz eden bu popomun kemigindeki agri..:KK51: mide yanmam kasinmam ufak tefek agrilar vs gectim onlardan.. kilo konusuna artik girmiyorum bile.. sag taraf resmen kemigi agriYo. Dun yuruyemez oldum esime dedim kirilmaya kirildi bu kemik de ben napacam onu dusunuyorum dedim. Benim oglus sag taraftaymis dr un dedigine gore sag tarafta yuk ve baski daha fazlaymis ondan olurmus. Magnezyum filan vermedi.birde sabahlari ozellikle yasli ninelerin romatizma agrisi gibi bi agri oluyo bacaklarimda. Cayi demleyemedim ya. Esime de baktim hic kalkip hazirlayacagi yok. Dun khvaltiya goturdu ya artik bi hafta on gun onunla idare etmemi bekler.. gerci aksam da kalkamadim o hazirlamisti yemegi hakkini yemiyim. Topalliyorum valla o halimle zor bela bi cay yapip dolapta olani cikariverdim. Oyle yaptk kahvaltiyi:KK43:

Kizlar bu arada bizim dogum tam okullarin kapanis siralarina denk gelcek.. bi kaynimla gorumcem ogretmenler tatile buraya gelirler asagiya kaynananin evine.. daha once de demistim esimin yegeni bizim evden cikmaz hiic. Ki bu sefer annesi de hamile ki annesi umursamaz benim burdan cikmaz yine. birde malum 9. Yil gelen bi bebek gormeye geleni vs cok olcak bizm oglusun... Annemde kalirim diyordum ama bu sefer yine bi sure sonra eve geldgmde gelenler olur ev kalabalik olur. Bnde annemle konusup dogumdan sonra kendi evime gecip anneme yanimda kal diycem. Insallah kabul eder. Hem annem olunca kaynanagil filan cok karismaz herseye. Hem de misafiri filan annem halleder aradan cikmis olur diye dusundum.. kabul ederse anacigim super olcak. Birde ben bebek sekeri veya miknatisli olan suslerden dusunuyorum. 50 tanesi 50 70 lira arasi internette gordm. 50 tane yeterli olur bana. hastaneye cok gelen olmaz benim eve gelenlere vermeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu kucuk bebek susleri hakkinda. Bide fiyat hakkinda bi bilginiz var mi :KK25:

:KK70::KK70::KK70: benimki de evde bi is yaptiginda evin butun isi bitti saniyo... bide oflayip puflamalar yorulmus havalari elini beline koymalarr:KK70: Allahimmmmm kizz yine de Allah basimizdan eksik etmesin. Her haliyle seviyorum ben de kocami onun da sevgisinden hiic suphem yok. Kucuk yaslarda evlendik gozlerimiz birbirimizde actik. ona bise olsa nefes alamam gibi geliyo. Kii gecen yil kaza gecirdiginde yogunbakimdayken filan yasadiklarimi tarif etmemin imkani yok.. eglenceye vurmak lazim bu sekil kocalari:confused:

e öyle tabi canım. arkadaşların eşlerine bakıyorum yine benimkisi en iyisi diyorum. ama işte bu öküzlükleri de olmasa ya da karşısındakiyle biraz daha empati kursa çok iyi olur da işte o yok ne yazık ki...

Canım Hazır yorgan olurmu ki bebek magazasindan aldım ya varya acemilik yada benjm ki tube düz cahillik
Kiz cok sikma canini ben a101den yastik yorgan almistim. Elyaf ama gayet guzel.. olmadi onlardan alirsin kisa daha cook var illaki yine gelir Hoppa fiyati 20 liraydi.. takip edersin alamazsam da haber ver ben gonderrim alip burdan :KK19: a101 de calisanlarla kanka oldum zaten ayirttiririz. Esimin dukkaninin dibinde a101 bi kac kez cay filan yapip goturdum bizim dukkandan. Saolsunlar kapidan girince yenge hosgeldin yenge bu hafta su var bu var diyolar. Begendigim bisey olursa da zaten ayirin diyorum :KK39:

Arkadaşlar sizde çarpıntı oluyormu ara ara aniden çarpıntı oluyor.şuanda da cok fena atıyor kalbim ne yapsamki
bana da oluyordu nefes de alamadığım için sık sık çok korktum bir iki gün önce kalp krizi mi geçiriyorum noluyor diye üst üste oldu sonra geçti. bir de bizim ailede de kalp olduğundan korkuyorum bende de olur diye... çarşamba doktora gideceğim gittiğimde de soracağım ama o anda doktorun yanında olmadığın sürece sonradan yapabileceği pek bir şey yok daha önce de çünkü öyle oldu...

Kizlar bu arada bizim dogum tam okullarin kapanis siralarina denk gelcek.. bi kaynimla gorumcem ogretmenler tatile buraya gelirler asagiya kaynananin evine.. daha once de demistim esimin yegeni bizim evden cikmaz hiic. Ki bu sefer annesi de hamile ki annesi umursamaz benim burdan cikmaz yine. birde malum 9. Yil gelen bi bebek gormeye geleni vs cok olcak bizm oglusun... Annemde kalirim diyordum ama bu sefer yine bi sure sonra eve geldgmde gelenler olur ev kalabalik olur. Bnde annemle konusup dogumdan sonra kendi evime gecip anneme yanimda kal diycem. Insallah kabul eder. Hem annem olunca kaynanagil filan cok karismaz herseye. Hem de misafiri filan annem halleder aradan cikmis olur diye dusundum.. kabul ederse anacigim super olcak. Birde ben bebek sekeri veya miknatisli olan suslerden dusunuyorum. 50 tanesi 50 70 lira arasi internette gordm. 50 tane yeterli olur bana. hastaneye cok gelen olmaz benim eve gelenlere vermeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyosunuz bu kucuk bebek susleri hakkinda. Bide fiyat hakkinda bi bilginiz var mi :KK25:
ben internetten almadım da canım burada bazı yerler var bu tür ürünler satan 50 tanesini 40 liraya almıştım 2 ay kadar önce.

Ya beni en cok rahatsiz eden bu popomun kemigindeki agri..:KK51: mide yanmam kasinmam ufak tefek agrilar vs gectim onlardan.. kilo konusuna artik girmiyorum bile.. sag taraf resmen kemigi agriYo. Dun yuruyemez oldum esime dedim kirilmaya kirildi bu kemik de ben napacam onu dusunuyorum dedim. Benim oglus sag taraftaymis dr un dedigine gore sag tarafta yuk ve baski daha fazlaymis ondan olurmus. Magnezyum filan vermedi.birde sabahlari ozellikle yasli ninelerin romatizma agrisi gibi bi agri oluyo bacaklarimda. Cayi demleyemedim ya. Esime de baktim hic kalkip hazirlayacagi yok. Dun khvaltiya goturdu ya artik bi hafta on gun onunla idare etmemi bekler.. gerci aksam da kalkamadim o hazirlamisti yemegi hakkini yemiyim. Topalliyorum valla o halimle zor bela bi cay yapip dolapta olani cikariverdim. Oyle yaptk kahvaltiyi:KK43:
dün bizim odunların insanlık günüymüş galiba :KK70: benimki de beni kahvaltıya götürdü nerden esmişse artık.. ama dediğin gibi bu bizi 10 gün rahat götürür sanırım bu arada köleliğe devam ederiz :KK57::KK57::KK57:

annenin sende kalması çok mantıklı valla izin alsın en az 1 ay kalsın yanında dediğin gibi kimse karışmaz annene bişey de diyemezler zaten çoluk çocuk ayak altında dolaşmaz en azından hem ramazan giriyor gündüzleri bence çok misafir gelmez gelse de ikram istemezler :KK48::KK48: bebek şekerlerini ben de düşünüyorum hastanede dağıtmak için bi arkadaşımn bana hediye olarak hazırlıyormuş henüz görmedim ama beğenirim büyt ihtimalle :) beğenmezsem her pastanede var satılan onlardan alıcam 1-2 kutu kadar da bizimkilere yetmez diye düşünüyorum bunu oğluma bunu kocama bunu torunuma diye diye her gelen 5-6 tane alıp götürüyor en sinir olduğum durum :KK62: o yüzden hastaneye çok pahalı bişey almıcam. yakın arkadaşlarım ve aileme ise mıknatıslı buzdolabı süsü ya da hediyelik sabun düşünüyorum onuda 75 ya da 100 tane yaptırırım sanırım fiyat hakkında bi bilgim yok araştırmadım daha ama 50 tanesi 50 TL yse gayet iyiymiş mervecim ben internette 1-2 kişiye sordum tanesi 3-3,5 diyen oldu..

amin canım amin :)

Allah Allah ya belki ilerisi için önlem amaçlı demiştir canım yoksa şuan öyle aman aman bi durum yok bence tabi drun daha iyi biliyodur ama senin aşırı bi kilo alımında yokmuş ..
Şu dönem aldım bende,5. Aya kadar iyiydi de 5-6 arası bende de atak oldu.zaten en çok kilo 6. Ayda alınıyomuş sanırım.8-9 kg oldu şuana kadar.bencede önlem olabilir diye düşünüyorum çünkü normal diyabet teşhisinde 90-110 arası normal kabul ediliyor.90'ın altı şeker düşmesi sayılırken gebede nasıl oluyoda 95 altı olmalı deniyor anlamadım.sınırları bayağı bi düşük tutuyorlar ne hikmetse.ben de bu ara bi dikkat edicem bakalım cumartesiye kadar değişiklik olacakmı.

Hangi siteymiş o?ben de bakayım bi,uygunmuş bayağı.

kızlar özellikle de 30 ve sonrası haftalarda olanlar
neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? nasıl oturup yatıp kalkıyorsunuz ??
canım ben hamileliğin başından beri epey kilo aldım ve şimdiye kadar çok ağırlaşmamıştım oturup kalkmam yatakta dönmem uykum falan bi sıkıntı çıkmadı hatta çevremdekiler bu nasıl hamile normal normal oturup kalkıyo eğiliyor falan diyolarmış ama artık zorlamaya başlıyor yavaş yavaş.. çok afedersiniz ama ben lavaboda epey zorlanıyorum :( evde klozet var sıkıntı olmuyor ama iş yerinde öyle bi lüksüm yok maalesef :( dün sabah yataktan kalkarken çok zorlandım bide cumartesi günü pikniğe gitmiştik ayakkabımı giydim sonra kendimi kaldıramadım yerden kardeşimi çağırdım gel beni kaldır diye ama o da kaldıramadı biraz dinlendim öşle kalktım arada bir böyle zorlanıyorum ama genelde iyiyim bu aralar .. bide gece yatakta dönerken falan kalkıp oturur vaziyete gelip öyle dönmek gerekiyomuş ben dönüyorum valla öyle sağdan sola soldan sağa bilmiyorum zararı olur mu ? sende nasıl durumlar ??

Back