- 28 Kasım 2012
- 339
- 273
- 83
- 44
Bunda da bir hayir vardir uzulme cnm bosver canin sagolsun..Doğru diyosun arkadaşım ama kendime kiziyorum cahillihime kiziyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda da bir hayir vardir uzulme cnm bosver canin sagolsun..Doğru diyosun arkadaşım ama kendime kiziyorum cahillihime kiziyorum
Afedersin canım ya kafa gitti bende .elde yıkama ayarı yok kuzum 15 dakika ayarı var.artık ablam à devredecem çaresi ne bakar ben calisyorum çünkü.yasa üstüne yüz yaparım kısmet artık. Teşekkür ederim cnmyok makinada olduğunu anladım da makinada elde yıkama ayarı varya onu demek istedim. 30 derecede elde yıkama ayarında sıktırmadan yapsaydın. aldığın yere de bir sor istersen ne yapılabilir falan diye...
Sağol bitanem a101 sen aldım bende sizin sayenizde alan yazmisti bende aldım bitane ona hiç birşey olmadı yıkadim ama pamuk olanlar ziyan olduKiz cok sikma canini ben a101den yastik yorgan almistim. Elyaf ama gayet guzel.. olmadi onlardan alirsin kisa daha cook var illaki yine gelir fiyati 20 liraydi.. takip edersin alamazsam da haber ver ben gonderrim alip burdan a101 de calisanlarla kanka oldum zaten ayirttiririz. Esimin dukkaninin dibinde a101 bi kac kez cay filan yapip goturdum bizim dukkandan. Saolsunlar kapidan girince yenge hosgeldin yenge bu hafta su var bu var diyolar. Begendigim bisey olursa da zaten ayirin diyorum
Bende cuma gidecem gittigimde soracam tekrar bana direk tansiyonun düşmüştür diyorlar ilkez bu kadar uzun sürdü. Direk aklıma bebeğim geliyor o da strese girmesin Allahım diyorum bişey olmasın diye.bana da oluyordu nefes de alamadığım için sık sık çok korktum bir iki gün önce kalp krizi mi geçiriyorum noluyor diye üst üste oldu sonra geçti. bir de bizim ailede de kalp olduğundan korkuyorum bende de olur diye... çarşamba doktora gideceğim gittiğimde de soracağım ama o anda doktorun yanında olmadığın sürece sonradan yapabileceği pek bir şey yok daha önce de çünkü öyle oldu...
Aynen cnm ne yapalım kısmet ten öteye birsey yokBunda da bir hayir vardir uzulme cnm bosver canin sagolsun..
Buarada aynıyiz senle doğumda aynı zamanBende cuma gidecem gittigimde soracam tekrar bana direk tansiyonun düşmüştür diyorlar ilkez bu kadar uzun sürdü. Direk aklıma bebeğim geliyor o da strese girmesin Allahım diyorum bişey olmasın diye.
Kizlar bn kuafore gittm saclarmi kut kestrdm rahatladm wala.kuafor kadn son gebeliginde dogurana kadar hamile oldugundan haberi yokms.gece sancilanms acile gitmsler de dogum basladi dems sok olmslar.ama bn bi ara gittgimde hamilemisinz demstm.yok demsti bnde utandm kadnn gobegine hamilemsinz dedm die.ama o zaman hamileyms megerse:))))))))
Bende sezeryan istedim doktorum 39.haftada yapiliyo sezeryan dedi 38 erken degil mi zaten bizimki 11-13 haziran gibi olucakkızlar tek gebelik wasayip doktoruyla dogum zamanını konusan var mi? bizim dr 39 da cati muayenesi yapıp karar vercem dedi ama etrafimda sezeryan dogum yapan herkes 38. haftada yaptı ben az kaldı dedikce zaman cogaliyo sanki :-(
Gittigidiyorda gordum canim. Sepet besiklere bakarken tesadufen cikti oyle aslinda gorumce marasta calisiyo birinden marasta tanesini 50 75 kurusa yapiyolar diye duymustum ama gorumceye minnet etmek istemedigimden sormadim bileHangi siteymiş o?ben de bakayım bi,uygunmuş bayağı.
Bn kiz olursa gokcen(bnm babam cok istiyo)erkk olursa mustafa (esimin babasinin adi).ama dr kiza benziyo gbi dedi:)nasılsınız annişler? bebeklerinize ne isimleri vereceksiniz düşündünüz mü? :)
Ben lansinoh kullaniyotum.ikili oldugu icin tercih etmistim.memnunum.tavsiye edebilirim.Arkadaşlar süt sağma makinesi alan varmı .hangi markayı onerirsiniz avent ve lansinoh markası arasında kararsız kaldim
Hahah aynen sabah topallaya topallaya hazirladim ya o kahvaltiyi adam pasa pasa oturdu yedi sofrayi oyle birakti gitti.. ondan gectim arkasindan kiyafetlerini topladim bide. Adam uzerini geze geze degistiriyo. Her gittigi yerde bi parca birakiyo... tam kolelik ama yemek yapmadim canim disarda yemek istiyo diyip sansimi deniyim diyorum annem ayriliyo canim emekli olcak mayis15de insallah.. dogru soyluyosun ben ramazan oldugunu aklimdan cikarmisim. Oruc tutamiycaz nasilsa ya aklima bile gelmemisti yaa suslerin fiyati hakkaten uygun o zaman ben yeni yeni arastirmaya basladim ya bilemedim o yuzdendün bizim odunların insanlık günüymüş galiba benimki de beni kahvaltıya götürdü nerden esmişse artık.. ama dediğin gibi bu bizi 10 gün rahat götürür sanırım bu arada köleliğe devam ederiz
annenin sende kalması çok mantıklı valla izin alsın en az 1 ay kalsın yanında dediğin gibi kimse karışmaz annene bişey de diyemezler zaten çoluk çocuk ayak altında dolaşmaz en azından hem ramazan giriyor gündüzleri bence çok misafir gelmez gelse de ikram istemezler bebek şekerlerini ben de düşünüyorum hastanede dağıtmak için bi arkadaşımn bana hediye olarak hazırlıyormuş henüz görmedim ama beğenirim büyt ihtimalle :) beğenmezsem her pastanede var satılan onlardan alıcam 1-2 kutu kadar da bizimkilere yetmez diye düşünüyorum bunu oğluma bunu kocama bunu torunuma diye diye her gelen 5-6 tane alıp götürüyor en sinir olduğum durum o yüzden hastaneye çok pahalı bişey almıcam. yakın arkadaşlarım ve aileme ise mıknatıslı buzdolabı süsü ya da hediyelik sabun düşünüyorum onuda 75 ya da 100 tane yaptırırım sanırım fiyat hakkında bi bilgim yok araştırmadım daha ama 50 tanesi 50 TL yse gayet iyiymiş mervecim ben internette 1-2 kişiye sordum tanesi 3-3,5 diyen oldu..
Gunumun yuzde 90i yatarak geciyo canim ayakta oldugumda zaten sag taraftaki agridan topalliyorum ha birde gunde 3 5 defa oglusun esyalarini yastigini kiyafetlerini vs seviyorumkızlar özellikle de 30 ve sonrası haftalarda olanlar
neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? nasıl oturup yatıp kalkıyorsunuz ??
Ayaz benim secimim esim de biraz cebellesti cinar dedi ama sonunda kabul etti... Ama ben Adem Ayaz dedim esim sadce Ayaz olsun dedi. Soyadimiz biraz uzun onu one surdu.. Ademi de kabul ettirmek icin biraz daha zamanim var bakalimnasılsınız annişler? bebeklerinize ne isimleri vereceksiniz düşündünüz mü? :)
Anladım canım.iyi yapmışsın,kendi göbeğini kendin kesGittigidiyorda gordum canim. Sepet besiklere bakarken tesadufen cikti oyle aslinda gorumce marasta calisiyo birinden marasta tanesini 50 75 kurusa yapiyolar diye duymustum ama gorumceye minnet etmek istemedigimden sormadim bile