- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Kizlaarr ben kocami anlatayim ovunmek gibi olmasin ama :) her cumartesi- pazar kahvalti hazirlar yatagi toplar camasirlari makineye attigimda onlari asar bulasik makinesini bosaltir. Banyodan cikinca ayak tirnaklarimi keser ve corabimi giydirir bebek sıkışmasın diye :) saclarimi kurutur tarayarak cok uzadigi icin yorulma diye o kadar hosuma gidiyor ki anlatamam. Kendisi temiz ve titiz bir insandir bide biraz detaycidir. Hergun aksam oturur karnimi sever kiziyla konusur. Bizim cocugumuz olcak dimi bizim cocugumuz olcak dimi diye canim benim hep gozume bakiyor. Aklima gelenler bunlar. Biz cok severek evlendik hala ilk gunku gibi asigim kendisine. Boyle bir evlat yetistirdigi icin kaynanamdan allah razi olsun bunu inkar edemiycem bu bir gercek :) bu da diger erkek modeli kizlar. Elinden gelene kadar yardimci olmaya calisiyor.
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle giysin prenses :):)Kizlar bunu yaptim nasil olmus
Benimde 39 olacak ama tam tarih daha belli değil canım ablam sezeryan 39 da oldu 38 bitmiş 39 dan gün aldığı zaman
ahh canım maaşallah de eşine biyerlerini kaşı vallahi nazara gelmeyin... ne güzel yetişmiş bi erkek Allah bozmasın inşallah mutluluğunuzu.. Kayınvaliden konusunda da çok haklısın.. erkek ya da kız fark etmiyor çocukları yetiştiren anneler çok önemli kızlar bizlerde yakın gelecegin anneleriyiz özellikle erkek çocuklarımızı kadına saygılı, yardımcı ve sevgi dolu biri olarak yetiştirelim ki bizde böyle güzel güzel dualar alalım gelinlerimizden inşallahKizlaarr ben kocami anlatayim ovunmek gibi olmasin ama :) her cumartesi- pazar kahvalti hazirlar yatagi toplar camasirlari makineye attigimda onlari asar bulasik makinesini bosaltir. Banyodan cikinca ayak tirnaklarimi keser ve corabimi giydirir bebek sıkışmasın diye :) saclarimi kurutur tarayarak cok uzadigi icin yorulma diye o kadar hosuma gidiyor ki anlatamam. Kendisi temiz ve titiz bir insandir bide biraz detaycidir. Hergun aksam oturur karnimi sever kiziyla konusur. Bizim cocugumuz olcak dimi bizim cocugumuz olcak dimi diye canim benim hep gozume bakiyor. Aklima gelenler bunlar. Biz cok severek evlendik hala ilk gunku gibi asigim kendisine. Boyle bir evlat yetistirdigi icin kaynanamdan allah razi olsun bunu inkar edemiycem bu bir gercek :) bu da diger erkek modeli kizlar. Elinden gelene kadar yardimci olmaya calisiyor.
Olsun canm tek bebeklerimiz iyi olsunda beklemek zorda olsa geciyo bnde bir hafta gecmz diyodum ama ustunden iki hafta gecmis bak insallah guzel haberlerle gelcekksinmerak etma masallh degerin dusmemis kanamanda yokDeğerim artıyor 5110 filandı 6+1 ken. Zaten küçük başladı benim hcg yavaş yavaş arttı. Dediğin gibi belki 10 kere hcg testi yaptık 2 güne 1 ama hiç düşme olmadı artıyo çok şükür. Perşembe belli olacak artık kısmetse , Hayırlısı inşallah beklemekle geçiyor ömrümüz
Hayırlısı kuzum Mayıs girince çabuk geçecek merak etmeçok güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle giysin prenses :):)
etrafımdaki herkes 38.haftaada yaptık dedi acaba 38 bitip 39 a girince mi demek istediler bilmiyorum ki.. ben de günleri sayıyorum artık bir an önce hayırlısıyla gelsin istiyorumkızlar inanmazsınız o kadar heyecanlıyım ki oğluşumun yıkayıp ütülediğim kıyafetlerini yeniden yeniden yıkamak ütülemek istiyorum psikopata bağladım galiba
Maşaaallah sana ve minik oğluna rabbim kavuşturmayı nasip etsin hepimizede.bize sık sık uğra çünkü arka arkaya doğumlar gerçekleşiyor çok motive edici oluyor vede deneyimler paylaşılıyorHepinize merhaba topiginize uğradım çok mutlu oldum hepinizin doğumu yaklaşmış maşallah allahım kucaginiza almayida nasip etsin bana çok yardımınız oldu her sorumu endiselerime cevap verdiniz.aman keseyi gorecekmiyim şöyle böyle derken 5aya geldim oglusum olacakmış teyzeleri çok şükür binlerce çok şükür allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın eylül topigindeyim fakat sizin yeriniz çok farklı ve çok özel arkadaslar hepinizi seviyorum allaha emanet olun yavrularinizla yine ugrarim çok öptüm hepinizi
Öyle ama evlatlarımızın gelişimi tamamlaması için sabretmek zorundayız.Zahmetli süreçler geçirdik ya hemen kucagımıza almak istiyoruz.bende senin gibiyim sabırsızson haftalar geçmek bilmiyor resmen
kızz öyle deme adamcağız seni düşünmüş hazırlık yapmış birazcık erken kaldırımış sadece o kadar :) :)Günaydın güzeller,nasılsınız?
Eşler konuşulmuş yine.Hassası,öküzü,titizi,umursuzu maşaallah her model var.Benimki de sabahın kör ayazında kalk duşunu alıp kahvaltıyı hazırlamış yanıma uzanıp "tatlım hadi kalk sana kahvaltı hazırladım,kızımızda acıkmıştır" diyor yüzüme de güneş vuruyor misss ama benim nasıl uykum var anlatamam.neyse zor bela kalkıp yüzümü yıkadım kahvaltı sofrasına geçtim kafamı kaldırıp saate baktım amanınnn oda ney saat 06:55 bende ki tipi görmeniz gerek aynen böyle duruyorumnerdeyse bir gözüm kapalı içimden homurdanarak yaptım kahvaltıyı Eşimi görmeniz gerek bana nasıl bakıyor "ne oldu uykun mu var"diyor birde.kırmamak için yooo açılmadım diyorum ama külliyen yalan uykumm varrrrr
Eveeet bu hikayedeki öküzü bulun bakayım
hatırlıyorum seni canım demek oğluşun olacak çok sevindim gözün aydın :)Hepinize merhaba topiginize uğradım çok mutlu oldum hepinizin doğumu yaklaşmış maşallah allahım kucaginiza almayida nasip etsin bana çok yardımınız oldu her sorumu endiselerime cevap verdiniz.aman keseyi gorecekmiyim şöyle böyle derken 5aya geldim oglusum olacakmış teyzeleri çok şükür binlerce çok şükür allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın eylül topigindeyim fakat sizin yeriniz çok farklı ve çok özel arkadaslar hepinizi seviyorum allaha emanet olun yavrularinizla yine ugrarim çok öptüm hepinizi
inşallah canım ya kuzular gelse hayırlısıyla bir an önce de bi sevsek öpsek koklasak nasıl bi özlem var anlatamamHayırlısı kuzum Mayıs girince çabuk geçecek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?