2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay canım ya maşallah. Allah bozmasın bir yastıkta kocayın inşallah. başak burcu mu senin eşin? onlar detaycı ve titiz olurlarya. bu arada dediğin çok doğru kayınvalidenden Allah razı olsun anne etkeni çok önemli erkeklerde. kimisi suyunu bile ayağına getiriyor sonra bizimkiler gibi öküz oluyorlar. iyi bir şey yapayım derken sen o çocuğu eğitmiyorsun gelişimini engelliyorsun aslında. ama kimisi de gerçekten eğitiyor sevgiyi saygıyı güzel veriyor.
benim eşim de beni çok sevip değer veriyor ona şüphem yok. ama dediğin şeyleri yapmamış ki adam hayatında. bir tanesini yapıyor mesela kırk kere ofluyor pofluyor. bu sefer benim cinlerim tepeme çıkıyor. dün benimkisi de hayatında nadiren yaptığı şeylerden birini yaptı tek başına kahvaltı hazırladı. ama bu sefer ne oluyor akşama kadar teşekkür etmemi bekliyor. bir teşekkür yetmiyor. çünkü yaptığı ona göre o kadar olağanüstü bir şey ki ödül alkış bekliyor.
ona baktıkça diyorum inşallah ben oğullarımı güzel eğitirim de babaları gibi olmazlar. en büyük korkum iki tane daha evde ondan olması...

Kizlar bunu yaptim nasil olmus
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle giysin prenses :):)

Benimde 39 olacak ama tam tarih daha belli değil canım ablam sezeryan 39 da oldu 38 bitmiş 39 dan gün aldığı zaman

etrafımdaki herkes 38.haftaada yaptık dedi acaba 38 bitip 39 a girince mi demek istediler bilmiyorum ki.. ben de günleri sayıyorum artık bir an önce hayırlısıyla gelsin istiyorum kızlar inanmazsınız o kadar heyecanlıyım ki oğluşumun yıkayıp ütülediğim kıyafetlerini yeniden yeniden yıkamak ütülemek istiyorum psikopata bağladım galiba

ahh canım maaşallah de eşine biyerlerini kaşı vallahi nazara gelmeyin... ne güzel yetişmiş bi erkek Allah bozmasın inşallah mutluluğunuzu.. Kayınvaliden konusunda da çok haklısın.. erkek ya da kız fark etmiyor çocukları yetiştiren anneler çok önemli kızlar bizlerde yakın gelecegin anneleriyiz özellikle erkek çocuklarımızı kadına saygılı, yardımcı ve sevgi dolu biri olarak yetiştirelim ki bizde böyle güzel güzel dualar alalım gelinlerimizden inşallah

Olsun canm tek bebeklerimiz iyi olsunda beklemek zorda olsa geciyo bnde bir hafta gecmz diyodum ama ustunden iki hafta gecmis bak insallah guzel haberlerle gelcekksinmerak etma masallh degerin dusmemis kanamanda yok

Günaydın güzeller,nasılsınız?
Eşler konuşulmuş yine.Hassası,öküzü,titizi,umursuzu maşaallah her model var.Benimki de sabahın kör ayazında kalk duşunu alıp kahvaltıyı hazırlamış yanıma uzanıp "tatlım hadi kalk sana kahvaltı hazırladım,kızımızda acıkmıştır" diyor yüzüme de güneş vuruyor misss ama benim nasıl uykum var anlatamam.neyse zor bela kalkıp yüzümü yıkadım kahvaltı sofrasına geçtim kafamı kaldırıp saate baktım amanınnn oda ney saat 06:55 bende ki tipi görmeniz gerek aynen böyle duruyorum nerdeyse bir gözüm kapalı içimden homurdanarak yaptım kahvaltıyıEşimi görmeniz gerek bana nasıl bakıyor "ne oldu uykun mu var"diyor birde.kırmamak için yooo açılmadım diyorum ama külliyen yalan uykumm varrrrr
Eveeet bu hikayedeki öküzü bulun bakayım

Hepinize merhaba topiginize uğradım çok mutlu oldum hepinizin doğumu yaklaşmış maşallah allahım kucaginiza almayida nasip etsin bana çok yardımınız oldu her sorumu endiselerime cevap verdiniz.aman keseyi gorecekmiyim şöyle böyle derken 5aya geldim oglusum olacakmış teyzeleri çok şükür binlerce çok şükür allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın eylül topigindeyim fakat sizin yeriniz çok farklı ve çok özel arkadaslar hepinizi seviyorum allaha emanet olun yavrularinizla yine ugrarim çok öptüm hepinizi

Cok guzel bi gunden herkese gunaydin cici annelerr masallah bugun cok guzl uyandik kocacim babamiz saolsun cok guzel uyandirdi uyanmis bizi izliyomus opucukle gozumuzu actik canm bnm ya simdiden hem cok yardimci ev islerine hemde bnmle ilgili canm babamizz masallh ona kaynanamda kahvalti hazirlamiss oraya gidiyoruz

Hayırlısı kuzum Mayıs girince çabuk geçecek merak etme

Maşaaallah sana ve minik oğluna rabbim kavuşturmayı nasip etsin hepimizede.bize sık sık uğra çünkü arka arkaya doğumlar gerçekleşiyor çok motive edici oluyor vede deneyimler paylaşılıyor öpüyorummm

kızz öyle deme adamcağız seni düşünmüş hazırlık yapmış birazcık erken kaldırımış sadece o kadar :) :)

hatırlıyorum seni canım demek oğluşun olacak çok sevindim gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…