- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lizz_1702 canım o benim ama hikayedeki öküz bu sefer benim
Seninle aynı tarihlerdeyiz en son ultrsn da 11 haziran göründü ama 1 hazirandan sonra heran alırız dedi bakalım zaman ne getirecek.bu arada cantayı hazırlamadım hafta sonuna kadar yaparım inşaallah daha çok eksik var çookkk
günaydın arkadaşlar ya moralim sıfır bebeğin pamuk yorganını attım makineye kuruyunca sarı oldu tekrar attım bu sefer tfitik oldu.tam skışık zamanda tanesini bide 80 tl ye aldım mahvettim bıraktım hemde iki tanesini
22+2 de iken 441 gr mış canım öyle not almışım ama 24. haftalarda 500_600 gr olması gerek diye biliyorum. erkenden üzme kendini sürekli değişen bir durum kilo olayı bir bakarsın bir hafta önde bir bakarsın iki hafta geride kalmıiş.arkadaşımın şekeri yok ama bebeği tam üç hafta önden gidiyor.takılma şimdiden içini ferah tut canımKızlar günaydın.rica etsem 24. Haftada olanlar ve 24'ü geçen ikiz annişleri o haftadaki bebek ağırlıklarını paylaşabilirler mi? Şeker şüphesi var bende,bebeklerimin ağırlığı anormalmi diye karşılaştırmak istiyorum sadece.yardımcı olursanız sevinirim...
Çok teşekkür ederim tatlım,mesaj da attım şimdi sanaOlsun canm tek bebeklerimiz iyi olsunda beklemek zorda olsa geciyo bnde bir hafta gecmz diyodum ama ustunden iki hafta gecmis bak insallah guzel haberlerle gelcekksinmerak etma masallh degerin dusmemis kanamanda yok
canım skılıldı kendım ettim kendim buldumestağfurullah canım benim herşeyim hazır küvetini, kovasını, tırnak makasını falan filan herşeyi aldım bi tek bezi kaldı onuda artık doğuma giderken alırım inşallah.. annemler ankaradan epey bişey getirmişlerdi dün onları yıkadık kuruyor simdi onlarıda ütüledik mi dolaba yerleştiricem herşeyini başka da bi eksik kalmadı sanırım.. bana da ayrıntılı ultrasonda normal tarih 11 haziran görünüyor demişti ama bakalık ne zaman gelicek paşa bekliyorum artık hayırlısıyla :)
canım pamuk makinaya atılıyormuydu ben bilmiyordum ama bilen birine götür belki bi hal çaresi bulunur
niye sıkıyorsun canını çok şükür gelen mala gelsin yenisini alırsın olur biter boşver tatlı canını üzme arkadaşım mağazalar yorgan dolu zaten kışa daha çok var alırsın yinecanım skılıldı kendım ettim kendim buldum
canım benim bilgim yok ama ne dedi ki dr kiloları çok mu önde gidiyormuş ??Kızlar günaydın.rica etsem 24. Haftada olanlar ve 24'ü geçen ikiz annişleri o haftadaki bebek ağırlıklarını paylaşabilirler mi? Şeker şüphesi var bende,bebeklerimin ağırlığı anormalmi diye karşılaştırmak istiyorum sadece.yardımcı olursanız sevinirim...
Ya sorma çok canım sıkıldı bu işr.korku sardı beni,bebeklerim boş mu kilo alıyor diye.ya da bu durumun bebeğe zararı nedir?benimkiler 24+6 da 900gr sınırındalar.895gr fln. Oğlum 3.750 gr doğmuştu,onun 24. Hafta ultrasonunu buldum,tam 600 gr mış.ideal sınırda.şimdi hem ikiz hemde bu kadar iyi kiloda olmalarına çok sevinirken şeker testi tuz biber ekti içine.gerçi şekerim de sadece açlık yüksek çıkmış,<95 olması gerekirken 101 çıkmış benimki.1. Ve 2. Saat değerleti üst değerin 1 birim altı.22+2 de iken 441 gr mış canım öyle not almışım ama 24. haftalarda 500_600 gr olması gerek diye biliyorum. erkenden üzme kendini sürekli değişen bir durum kilo olayı bir bakarsın bir hafta önde bir bakarsın iki hafta geride kalmıiş.arkadaşımın şekeri yok ama bebeği tam üç hafta önden gidiyor.takılma şimdiden içini ferah tut canım
Bir hafta kadar öndeler...canım benim bilgim yok ama ne dedi ki dr kiloları çok mu önde gidiyormuş ??
Şekerim mahallelerde yorgancı olur ya onlara ver özel bir makinaları var onunla tarıyorlar ve eski haline geliyor.ben kendi kullandığım yastıkları verecegim önümüzdeki ay.kabarır miss gibi olur sıkıntı yapma onun içingünaydın arkadaşlar ya moralim sıfır bebeğin pamuk yorganını attım makineye kuruyunca sarı oldu tekrar attım bu sefer tfitik oldu.tam skışık zamanda tanesini bide 80 tl ye aldım mahvettim bıraktım hemde iki tanesini
canım pamuksa belki şöyle oklava ile dövülse kendine gelir. hangi ayarda yıkadın ki niye öyle oldu acaba? elde yıkamada yıkayıp sıktırma yapmasaydın keşke.günaydın arkadaşlar ya moralim sıfır bebeğin pamuk yorganını attım makineye kuruyunca sarı oldu tekrar attım bu sefer tfitik oldu.tam skışık zamanda tanesini bide 80 tl ye aldım mahvettim bıraktım hemde iki tanesini
Çok da yüksek çıkmamış şekerin benimde hemen hemen aynı çıktı.sadece beslenmene dikkat et şekeri ve hamur işini kes,bol su iç evelallah dengeye girecektir.doktorunun ne dediğide önemli tabi,inşaallah korkutmamıştır seni.Ya sorma çok canım sıkıldı bu işr.korku sardı beni,bebeklerim boş mu kilo alıyor diye.ya da bu durumun bebeğe zararı nedir?benimkiler 24+6 da 900gr sınırındalar.895gr fln. Oğlum 3.750 gr doğmuştu,onun 24. Hafta ultrasonunu buldum,tam 600 gr mış.ideal sınırda.şimdi hem ikiz hemde bu kadar iyi kiloda olmalarına çok sevinirken şeker testi tuz biber ekti içine.gerçi şekerim de sadece açlık yüksek çıkmış,<95 olması gerekirken 101 çıkmış benimki.1. Ve 2. Saat değerleti üst değerin 1 birim altı.
Kasidim kasidim sizlerden nazar gelmez cnm.poponu Kaşi nazar değmesin kız. Benim kocada iyidir sağolsun fabrika çıkışı olsa senin koca özelliğinde yaptirirdik tüm kocalari ama ne edecen Allah vergisi herkesin huyu suyu farklı
peki drun de dedi bu duruma?? şekerin de çok yüksek değilmiş ki onunla bi alakası var dedim ilk önce ama..Bir hafta kadar öndeler...
Gunaydin cnm. Ben enisteyi gayet caliskan duygusal nazik ailesine bagli buldum bir okuzluk goremedim acikcasi :) ama biraz 8-9 gibi kaldirsaymis çok erken yaa...Günaydın güzeller,nasılsınız?
Eşler konuşulmuş yine.Hassası,öküzü,titizi,umursuzu maşaallah her model var.Benimki de sabahın kör ayazında kalk duşunu alıp kahvaltıyı hazırlamış yanıma uzanıp "tatlım hadi kalk sana kahvaltı hazırladım,kızımızda acıkmıştır" diyor yüzüme de güneş vuruyor misss ama benim nasıl uykum var anlatamam.neyse zor bela kalkıp yüzümü yıkadım kahvaltı sofrasına geçtim kafamı kaldırıp saate baktım amanınnn oda ney saat 06:55 bende ki tipi görmeniz gerek aynen böyle duruyorum nerdeyse bir gözüm kapalı içimden homurdanarak yaptım kahvaltıyıEşimi görmeniz gerek bana nasıl bakıyor "ne oldu uykun mu var"diyor birde.kırmamak için yooo açılmadım diyorum ama külliyen yalan uykumm varrrrr
Eveeet bu hikayedeki öküzü bulun bakayım
Maşaallahı var enişte öyle de öküzlük bende onu göremediniz bir türlü İşleri çok olduğu için bugün işe erken gitmesi gerekiyormuş ne yapsın nafakamız için çalışıyor canım benim oGunaydin cnm. Ben enisteyi gayet caliskan duygusal nazik ailesine bagli buldum bir okuzluk goremedim acikcasi :) ama biraz 8-9 gibi kaldirsaymis çok erken yaa...
ya nmaaşallah ne güzel anlatmışsın canım eşini bi kadını mutlu etmek ne kadar kolay işte görssünler :) bende sabahın kör vaktinde kalkıp poğaça yaptım odun kocam mutlu olsun diye akıllanmadım hala ben yaMaşaallahı var enişte öyle de öküzlük bende onu göremediniz bir türlü İşleri çok olduğu için bugün işe erken gitmesi gerekiyormuş ne yapsın nafakamız için çalışıyor canım benim o