• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ya nmaaşallah ne güzel anlatmışsın canım eşini bi kadını mutlu etmek ne kadar kolay işte görssünler :) bende sabahın kör vaktinde kalkıp poğaça yaptım odun kocam mutlu olsun diye akıllanmadım hala ben ya :oops::oops:
Sanada maşaallah canım ne güzel yapmışsın, bugün bilmezse yarın bilir üzme sen tatlı canını elbette görüyordur ama dillendirmiyordur, dilerim dogumdan sona sanada kendisinede kalbi yumuşar,çoook merhametli ve kıymet bilen bir babaya dönüşür.Sen vazgeçme elinden geleni yap ;)

peki drun de dedi bu duruma?? şekerin de çok yüksek değilmiş ki onunla bi alakası var dedim ilk önce ama..
Bencede değil de ne bileyim moralimi bozdu,hemen diyetisyenle görüş dedi,bebeklerin gelişimi de demek bundanmış dedi.testten öncede diğer ikiz hastalarıyla kıyadlıyodu beni,çok iyi bakıyosun kendine de bebeklere de diyodu.ben de bebeklere yarayacak şekilde beslenmeye çalışıyorum,genelde ızgara vs tüketmeye çalışıyorum,balık yiyorum dedi.hatta somon ye,somon resmen atak yaptırıyo bebekte dedi,çıkışta hemen somon aldım fln vs... Testten sonrada sanki şeker hastasıymışım gibi konuşunca çok üzüldüm.iki ündir tadım tuzum kaçtı.

Annisler napiyosunuz biz doktordan geldik oglusum iyi allah a sukur nst mizde iyi cikti 3 hafta sonra tekrar cagirdi kontrole bizimki donmus kafasi asagidaydi 2 hafta once yukardaydi surekli donuyo bi resmini cektirmedi eliyle yuzunu kapatiyo hep merakta birakiyo bizi :KK54:

Çok da yüksek çıkmamış şekerin benimde hemen hemen aynı çıktı.sadece beslenmene dikkat et şekeri ve hamur işini kes,bol su iç evelallah dengeye girecektir.doktorunun ne dediğide önemli tabi,inşaallah korkutmamıştır seni.
Bu arada epeydir yoktun,nasılsın görüşmeyeli:KK66:
İyi diyelim canım ya,nasıl olayım.bana sorarsan bomba gibiydim ama kafam karıştı şu sıra.sen nasılsın?iyimisin biraz daha,şikayetlerin azalmış olmalı iyice.nasıl hissediyorsun?
Ya işte dr un surat ifadesi canımı sıktı.hemen bi şeker cihazı al,evde devamlı ölç dedi.ev revire döndü dedim bende,tansiyon aleti şeker cihazı yok bilmemne.diyetisyene git hemen,bebeklerin durumu da bundanmış demek fln dedi.sevindiğim şeye üzülür oldum.çok güzel dinlendim,ne güzel tatil oldu derken tüy dikti bu iş keyfime.hayattada nefret ederim baskı altında olmaktan.onu yeme şunu ye,şunda şu kadar gram ye vs...

mrb kızlar parkyatak alanların ya da düşünenlerin yardımına ihtiyacım var. ebatları nasıl olursa kullanışlı olur genelde 70-110 ölçüsünde olanlara bakıyorum ama bilemiyorum yine de yardımcı olursanız sevinirim :110:
Canim ben aldim 60-120 benimki. Yatak odasina koyarim diyordum sigiyo ama baya daraltiyo. cok guzel kullanisli gorunuyo. Olmazsa bi iki yil dar olur yatak odamiz napalim. Benim aldigim baby max bedside.. sirf bi kenari inip anne yani olabilmesi bile yeterince guzel bence Hoppa

sensizim89 sensizim89 cnm bu kasinti olayi sende olmustu degii nasil nasil olmustu bendede basladi el parmaklarimda kolumda bi bolumde ince ince kabarmis surekli kasinmiyor ama aksamlari ve sabah kalkinca ozellikle oluyor bunun icin ne yapmaliyiz
Canm ben dun girememistim kusura bakma simdi gordum. Benim bacaklarimda belimde kalcama dogru goguslerimde bide gobegimde oldu kasinti. Ama bnimki alerji gibi bise galiba yuvarlak yuvarlak yara gibi kucuk biseler cikti. Bi dunya sey denedim kremler bitkisel yaglar merhemler vs.... sadece bepanthen biraz hafifletti. Onu da dr yazmamisti arastirdim zarari yokmus oyle bi denedim. Ben buldummm ben benn :KK70: ama dr una bi sor mutlaka sen Cunku karacigerle alakali bi sorunun belirtisi olabiliyormus kasinti. Sadece bi kan veriyoSn. Kasinti cok fenaa. Allah yardmcin olsun. Bnim kasinan bolgeler de malum her zaman heryerde kasinmiyo. Bazen insan icinde duramiyorum kasinmaktan uyuz gibi:63:

kızlar tek gebelik wasayip doktoruyla dogum zamanını konusan var mi? bizim dr 39 da cati muayenesi yapıp karar vercem dedi ama etrafimda sezeryan dogum yapan herkes 38. haftada yaptı ben az kaldı dedikce zaman cogaliyo sanki :-(
Benim dr da zamani hakkinda bise demiyo kiz. ama sanirim 40a kadar bekletecek. Napalim 8 yil bekledim bi iki hafta daha beklerim.yeterki oglusum iyi olsun.. keyfi yerinde olsn annelik fedakarlik isiymis. Feda olsun ona iki hafta cekecegim sikintilar ve ozlemim.. :KK68:

ay canım ya maşallah. Allah bozmasın bir yastıkta kocayın inşallah. başak burcu mu senin eşin? onlar detaycı ve titiz olurlarya. bu arada dediğin çok doğru kayınvalidenden Allah razı olsun anne etkeni çok önemli erkeklerde. kimisi suyunu bile ayağına getiriyor sonra bizimkiler gibi öküz oluyorlar. iyi bir şey yapayım derken sen o çocuğu eğitmiyorsun gelişimini engelliyorsun aslında. ama kimisi de gerçekten eğitiyor sevgiyi saygıyı güzel veriyor.
benim eşim de beni çok sevip değer veriyor ona şüphem yok. ama dediğin şeyleri yapmamış ki adam hayatında. bir tanesini yapıyor mesela kırk kere ofluyor pofluyor. bu sefer benim cinlerim tepeme çıkıyor. dün benimkisi de hayatında nadiren yaptığı şeylerden birini yaptı tek başına kahvaltı hazırladı. ama bu sefer ne oluyor akşama kadar teşekkür etmemi bekliyor. bir teşekkür yetmiyor. çünkü yaptığı ona göre o kadar olağanüstü bir şey ki ödül alkış bekliyor.
ona baktıkça diyorum inşallah ben oğullarımı güzel eğitirim de babaları gibi olmazlar. en büyük korkum iki tane daha evde ondan olması...
:KK70::KK70::KK70: benimki de evde bi is yaptiginda evin butun isi bitti saniyo... bide oflayip puflamalar yorulmus havalari elini beline koymalarr:KK70: Allahimmmmm kizz yine de Allah basimizdan eksik etmesin. Her haliyle seviyorum ben de kocami onun da sevgisinden hiic suphem yok. Kucuk yaslarda evlendik gozlerimiz birbirimizde actik. ona bise olsa nefes alamam gibi geliyo. Kii gecen yil kaza gecirdiginde yogunbakimdayken filan yasadiklarimi tarif etmemin imkani yok.. eglenceye vurmak lazim bu sekil kocalari:confused:

Şekerim mahallelerde yorgancı olur ya onlara ver özel bir makinaları var onunla tarıyorlar ve eski haline geliyor.ben kendi kullandığım yastıkları verecegim önümüzdeki ay.kabarır miss gibi olur sıkıntı yapma onun için:KK66:
Canım Hazır yorgan olurmu ki bebek magazasindan aldım ya varya acemilik yada benjm ki tube düz cahillik

Günaydın canım, ne güzel moral verdin sabah sabah bana :) inşallah ben de inanıyorum bebeğimizin gelişeceğine,tabi Hayırlısı kısmet bakalım Allah ana baba olmayı Layık görüp nasip ederse tabi :) maşallah sen de 29. Haftana gelmişsin umarım her şey yolundadır. Burdan bakınca o kadaaarrrr uzak geliyor ki sizin haftalarınız bana :)))
aidana aidana toplantıdaydım alıntılayamamışım canım üsttekini sana yazmıştım:KK33: bu arada maşallah kocana valla :nazar: cennetten yazıyorsun sandım Allah bozmasın:KK70:

:KK70::KK70::KK70: benimki de evde bi is yaptiginda evin butun isi bitti saniyo... bide oflayip puflamalar yorulmus havalari elini beline koymalarr:KK70: Allahimmmmm kizz yine de Allah basimizdan eksik etmesin. Her haliyle seviyorum ben de kocami onun da sevgisinden hiic suphem yok. Kucuk yaslarda evlendik gozlerimiz birbirimizde actik. ona bise olsa nefes alamam gibi geliyo. Kii gecen yil kaza gecirdiginde yogunbakimdayken filan yasadiklarimi tarif etmemin imkani yok.. eglenceye vurmak lazim bu sekil kocalari:confused:
Hhhhh gelmiş geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın kaza bela:(

günaydın arkadaşlar ya moralim sıfır bebeğin pamuk yorganını attım makineye kuruyunca sarı oldu tekrar attım bu sefer tfitik oldu.tam skışık zamanda tanesini bide 80 tl ye aldım mahvettim bıraktım hemde iki tanesini :cry:
canm bi yorganci bulup gotur hallederler eminim.. sikma canini napalim mala gelsin tek. Insan uzuluyo tabi ama olan olmus artik yapacak bise yok.. cozum yolu bulmak lazim :KK19:

ya nmaaşallah ne güzel anlatmışsın canım eşini bi kadını mutlu etmek ne kadar kolay işte görssünler :) bende sabahın kör vaktinde kalkıp poğaça yaptım odun kocam mutlu olsun diye akıllanmadım hala ben ya :oops::oops:
O pogacalari bende esimin dukkanina azmi tasidim canm. Ama son zamanlarda popomun kemigi agriyo cok fena. Yemegi zor yapiyorum. pogaca filan luks artik ona :KK70: bazen arayip gel biseler hazirlada karnimiz doysun diyorum :KK70:onu demedigim gunlerde yatip kalkip sukretsin artik :KK31:

Ay ne güldüm ne güldüm,bu üzüntümün üstüne ne iyi geldi valla çok sağol:KK70:

valla çok haklısın,Ömrü varsa şu 3 -4 ayı bir atlatsak gerisi gelir diyorum ama daha ultrasonda bile görünmeyecek kadar minik olan yavru hayatımızı şimdiden değiştirdi,ondan başka bişey yok hayatmızda. Annelik babalık böyle demek ki.. Saçım,başım,6 haftadır pespaye gibiyim aynaya bile bakmıyorum diyebilirim. Bu 2 haftayı da atlatalım da hayırlısıyla. Sen sezeryan mi normal mi doğum yapcan? Ben şimdiden karar ı verdim : sezeryan! :KK70:
Canim dr a kalsa benim vucut tipim bebegin durumu cok uygunmus normal doguma. Com zorlanmazsin uzun surmez filan dedi ama duydugum en kotu dogum hikayeleri normal dogum:KK43: kendi adima hiic bi korkum yok Allah sabrini dayanma gucunu vercek nasilsa. Oglusumu riske atmak istemiyorum. Sezeryan da oyle kafama yatiyo. Ama net olarak karar veremedim hala. Dr da karar senin dedi. Dusunuyorum bakalim daha zamn var :KK51::KK51:

Back