2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlarrrr hepinize çooookkkkk teşekkür ederimmmmm ağlattınız beni :) sizlerin desteğiyle şu an daha güçlü hissediyorum,anneme söylesem tansiyonları fırlıyor ,eşim moralini bozma her şey kısmet dedikçe yazık zavallıya iyice sinir oluyorum,hormonlardan herald :)))) duanızı eksik etmeyin bakalım birlikte göreceğiz artık sonucu...

işte dediğin gibi zararı olmasa olanla idare edersin bir şekilde ama içeri girdiği andan itibaren hanselle gratel gibi parçalarını bıraka bıraka gidiyor her bir yere. ben 4 yıllık evliyim evlendiğimizde aldığımız koltuğu da kılıfla kullanmama rağmen öyle bir hale getirdi ki onu attık yeni takım aldık. şimdi diyor ki bunu da birkaç sene sonra değiştiririz rahat ver bana. ya niye habire sokağa para atalım ki sen yatıp yuvarlanacaksın diye üstündeki pis kıyafetlerle. ya da ev kıyafetin bile olsa insan gibi niye oturmuyorsun ki adam sanki köy ağası da yıllarca sedirde oturmuş sanarsın... adamda hijyen denen şey zaten yok. banyo yapmasını her seferinde ben söylüyorum, sakalını kes diye ben söylüyorum, dişini fırçala diye ben diyorum... her şeyi ben söylüyorum. bazen gerçekten sabrımın sınırlarını zorluyor. atsan atılmaz satsan satılmaz. bu saatten sonra değişmez de işte ya olduğu gibi kabul edeceksin ki ne kadar kabul ettim takmıyorum desen bile sinirleniyorsun zaman zaman bugün benim olduğum gibi ya da habire kavga edeceksin ona da benim mecalim yok öyle bir tip de değilim zaten.

Ben esime seni eskiciye verip yerine mandalla legen alicam diyorum mandal legen senden cok isime yarar diyorum aynen tartismaya gucum yok benimde. He sensin diyorum. Oglusuma odaklanmis durumdayim. Onu dusunmek hayalini kurmak rahatlatiyo beni

Mrb
Ben esime seni eskiciye verip yerine mandalla legen alicam diyorum mandal legen senden cok isime yarar diyorum aynen tartismaya gucum yok benimde. He sensin diyorum. Oglusuma odaklanmis durumdayim. Onu dusunmek hayalini kurmak rahatlatiyo beni
Mrb kızlar umarım herşey güzel gidiyordur, kocalardan bahsettiğinizi görünce yazmak istedim tam ağlıyordum,moralim çok bozuk ( az önce eşimle kavga ettik, bebeğin herşeyini alırken o karar verdi bana sadece onaylamak kaldı, çok bilmiştir kendisi sağolsun aldı ama, en son cibinlik düz beyaz üst kısmına renkli kumaşlardan süs yaptıracağız onun boyutuna bile o karar veriyor bende beğenmedim daha küçük parçalar olsun dedim, bari bırakta ona ben karar vereyim kadın işlerine bile karışıyorsun dedim,tepem attı bian, işitmediğim hakaret kalmadı(( birde annemle ilgili kadın 8 aydır hizmetimizi yapıyor, çayını bile ayağına götürür, elimize tek bir iş sürmüyoruz annem yapıyor, çok gücüme gitti, kendimi durduruyorum, tekrar başlıyorum ağlamaya((((

Canim merhaba hayirli olsun bebegin insallah seninledir bizim gittigimizde galiba 6.haftaydi keseyi ve bebegi gormustuk 1 hafta sonrada kalp atisini duymustuk her bebgin gelisimi bir degil canim kimisi daha gec duyulur senin doktorunda kara haber tellali gibiymis bi daha gitme bence iyi dusun iyi olsun

Oyy kıyamammm kendini üzme lütfenn( adam çok heveslenmiş demek ki,keşke biz de o aşamlara gelsek de birbirimizi yesek :)) ama hamilelikte hormonlardan insan daha hassaslaşıyor normalde gülüp geçeceği şeylere oturup ağlıyor,sizler çok daha iyi bilirsiniz benden :)

Çok teşekkür ederim canım, evet ben dış gebelik mi şu mu,bu mu diye tedirginlik yaparken adam resmen gebe değilsin gibi dedi. Hcg ye baktı yükselmiş,Protestana baktı iyi durumda. Öyle olunca ilaçları bir hafta daha kullan madem bir daha gel dedi. Başka dr a gittik gördü ama çok çok minik dedi. Bakalım Perşembe günü ortaya çıkacak varsa da yoksa da.. Ben de artık çok takmamaya çalışıyorum napiym

Doğru haklısın zaten sabahtan çok duygusaldım, tam ağlamaklı oldum

Canım seninde hayırlı olsun bebeğin, moralini hep yüksek tut Allah'ın izniyle sağlıkla gelişir bebeğin,merak etme, sen ne kadar stres yapmazsan bebeğin için okadar iyi, aynı endişeli süreçleri yaşadık benim doktorum sürekli moral moral dedi,güzel haberlerini bekliyoruz inşlh

Allah Allah ya seninkisi de anormal hevesliymiş. benimki de tam tersi birazını da sen araştır sen seç diyorum ama tek bir kalemi bile kendisi seçmedi her şey bana kaldı fenalık geçireceğim artık.
hakaret olayı hiç hoş değil. ama susmamak alttan almamak lazım ne kadar alttan alırsan o kadar tepene çıkıyorlar ben hep bunu tecrübe ettim. bir de yaptığın her şeyi kafasına vuracaksın yoksa iyiniyetle yap et sus kenarda kimse kimsenşn zaten heykelini dikmiyor bırak onu takdir de görmüyorsun.

selamun aleyküm arkadaşlar. Ben çalışıyorum 38. Hafta da sezaryan olucam .kacinda rapora ayrılmam gerek bazıları 30. Hafta bazıları 32 hafta da diyor kafam karıştı

Çok teşekkür ederim,gerçekten de hayatım 6 haftadır karardı dedim eşimebugün, öyle Yıkıcı bir stres bu.. Ama şanslıyım sizin gibi tecrübeli arkadaşlarım oldu burda :) sen d kafana takma beğenip de içinde kalan alamadığın bir şey varsa ben alır seve seve gönderirim sana

:-D :-D :-D

sakın öyle düşünme Rabbim onu verdiyse sana duana devam et,sabret, olumsuz düşünme göreceksin hepimiz hayırlısıyla alacağız yavrularımızı kucağımıza,içimde kalan değilde artık doldum sanırım yinede çok tşk ederim:)

Zaten çok hevesli diye tek kelime etmedim bugüne kadar,benim göğüs pedimi,kremimi araştırıp alacak kadar hevesli gerisini sen düşün, senin durumda çok zor gerçekten herşeyi tek başına yapmaya çalışmak bunların ortası yokmu allahaşkına... İşte her insanın farklı bir huyu var, çok canım sıkıldı bugün çok

İkimiz de en stresli zamanlardayız galiba arkadaşım,çok şükür ki sen kritik Sınırı aşmışsın. Hcgn kaçtı peki geçen hafta hatırlıyorum musun, bana bebek yok dediğinde 5110 du. Doktorun neler söylüyor peki sana? Gelişim geriliği önemli miymiş ?

İnaşşalh.. Dua ile...

Kızlar bu arada dün o Bahsettiğim yeni doktorum da kendi çocuklarına tüp bebek ile sahip olmuş. Çok çok empatik ve tatlı bir bayandı. Bizi bitik bir halde görünce,haklısınız çok stresli bir dönem ve bundan sonraki 9 ayınız da böyle geçecek hazır olun dedi:)
Şimdiye kadar yumurtam oldu mu olmadı mı,döllendi mi,embriyo oldu mu,tuttu mu,hcg arttı mı artmadı mı,kese oldu mu olmadı,bebek göründü mü,kalp atışı noldu diye diye takıntılı hale geldik valla. Bundan sonra eğer düşük olmaz da Allah'ın izniyle yaşarsa bakalım daha neleri takıntı yapacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…