Cnm hc moralini bozma.bn 7.haftada altn muayne ile duydum kalp atslarini.oda yogun bi kanamam olmustu dusuk yaptm sanip ole gttgmde duymstm.daha cok erkn senn icin bazi bebeklerin gec duyulabiliyo kalp atslarisaknoraliniin moralini bzma.Rabbim yardmcin olsun
Hoş Geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hiç üzülme öyle dna hasarlı doktorlar da var ne yazık ki . Inşallah bebeğin gelişecek 7. Haftada hepsini göreceksin. Kalp atışı basladiysa bebeğin seninle demektir. Sen o doktora gitmeyip ikinci gittiğin doktorda devam edeceksin. Rabbim sana bağışlasın
D didyu canim moralini bozma hic. 8. Haftaya kadar yolu var kalp atimi icin. Olabilir senin melegin belki biraz daha nazlanacak agirdan aliyordur.. dua et bol bol. Bende ederim tabiki senin icinRabbim ol dedikten sonra doktorlar ne bilirmiss benim 8. Haftamda kanamam olmustu ilk gittigim dr dusecek olduktan sonra yapacak bise yok demisti acik acik yuzume karsi tam okurken ilk dr bole bole dedi yazmissin ya icimden ben olsam baska dr a giderdim dedim kii sende oyle yapmissin... tupcu dr umu saymazsak 3uncu dr a gidiyorum suan. Kafami bozani biraktim. Hatta simdi biri dogumumu filan yaptiracak olan digeri de arada kimseye demeden kacamak yapip gittigim dr sonunaa kadar katiliyorum bizler cok fedakar anneleriz ve bebeklerimiz cooook degerli. Insallah o bi hafta acigi kapatir kuzu.. hersey normale doner ve acaba soyle mi boyle mi korkularin gecer gider.. stresi uzak tutmaya calis kendinden. Duani edip Allaha birak canim..
kızlarrrr hepinize çooookkkkk teşekkür ederimmmmm ağlattınız beni :) sizlerin desteğiyle şu an daha güçlü hissediyorum,anneme söylesem tansiyonları fırlıyor ,eşim moralini bozma her şey kısmet dedikçe yazık zavallıya iyice sinir oluyorum,hormonlardan herald :)))) duanızı eksik etmeyin bakalım birlikte göreceğiz artık sonucu...Canmm bnm seni cok coooookk iyi anliyorum cunku gecen hafta bnm dokyorumda bana aynisini yapti burdaki arkadadlar cok iyibiliyo bana bebek var ama kalp atisi yok dedi aglamaktan helak oldum inan ama cok sukur allahima bebegim iyi bir hafta sonrada kalp atisini duydukbnm bebegimde geriden geliyomus korkma allahima dua et rabbim hayrlisiyla size bagislasin bebeginizi insallah sende iyi haberlerini alirsin hem ne sacma doktormus bebek gormedim diyo ama bak diger doktrun bebegi gormus ki hatta kalp atisi bile gormus kucukte olsa bnde o bile yoktu bebegin kalbinin atigini gosteren isik bile yoktu ama hamd olsun bebegim iyi sadece birazcik kucuk bi kac gun geriden geliyp bende baya yazdim ama ne yaoalim bebegimiz konu olunca tutamiyoz kendimizi
Anladim cnm diger 2 li 4 lu tarama falan yaptirmadin o halde sen direk hormoni yaptirdin tesekkurler cvp icinHarmony yaptirdim sonucum cok sukur iyi. Zaten detaylida burun kemigine falan bakiyorlar yinede
Benim esimi anlatmissin sanki. Yeminle gardrobunu acmak gelmiyo icimden elime gelen esofman tisort vs kapagi ucundan aciverip atiyorum dolabina.. hic duzenlemeyi gozum kesmio. Benim kanepeler cok acik renkli uzrine ortu yaptirdim mecburen yoksa esimin surekli oturdugu yer gunun resimli menusu gibi. Bi insan meyve yerken bile doker mi ya dokuyo valla. O ortulerde aynen debelene debelene yattigi icin durmadan kayiyo. Azonce bi toparladim ama eve gelip evde 10 dk zaman gecirmesine bakar hersey.. bulasiklari dizdirmiyorm ben artik. Makina bozulacak yoksa. Kirini pisini ellemeden atio. Bide en cok sinirlendigim olay gidip berberine sac yaptiriyo. Jolesiyle yatip kalkiyo. Hem heryere saci dokuluyo hem de iki gune bir yastik kilifi degistirmek zorunda kaliyorm. Fayda beklememek lazim zararlari olmasa yeter galiba.
Ben esime seni eskiciye verip yerine mandalla legen alicam diyorumişte dediğin gibi zararı olmasa olanla idare edersin bir şekilde ama içeri girdiği andan itibaren hanselle gratel gibi parçalarını bıraka bıraka gidiyor her bir yere. ben 4 yıllık evliyim evlendiğimizde aldığımız koltuğu da kılıfla kullanmama rağmen öyle bir hale getirdi ki onu attık yeni takım aldık. şimdi diyor ki bunu da birkaç sene sonra değiştiririz rahat ver bana. ya niye habire sokağa para atalım ki sen yatıp yuvarlanacaksın diye üstündeki pis kıyafetlerle. ya da ev kıyafetin bile olsa insan gibi niye oturmuyorsun ki adam sanki köy ağası da yıllarca sedirde oturmuş sanarsın... adamda hijyen denen şey zaten yok. banyo yapmasını her seferinde ben söylüyorum, sakalını kes diye ben söylüyorum, dişini fırçala diye ben diyorum... her şeyi ben söylüyorum. bazen gerçekten sabrımın sınırlarını zorluyor. atsan atılmaz satsan satılmaz. bu saatten sonra değişmez de işte ya olduğu gibi kabul edeceksin ki ne kadar kabul ettim takmıyorum desen bile sinirleniyorsun zaman zaman bugün benim olduğum gibi ya da habire kavga edeceksin ona da benim mecalim yok öyle bir tip de değilim zaten.
Mrb kızlar umarım herşey güzel gidiyordur, kocalardan bahsettiğinizi görünce yazmak istedim tam ağlıyordum,moralim çok bozukBen esime seni eskiciye verip yerine mandalla legen alicam diyorummandal legen senden cok isime yarar diyorum aynen tartismaya gucum yok benimde. He sensin diyorum. Oglusuma odaklanmis durumdayim. Onu dusunmek hayalini kurmak rahatlatiyo beni
Canim merhaba hayirli olsun bebegin insallah seninledir bizim gittigimizde galiba 6.haftaydi keseyi ve bebegi gormustuk 1 hafta sonrada kalp atisini duymustuk her bebgin gelisimi bir degil canim kimisi daha gec duyulur senin doktorunda kara haber tellali gibiymis bi daha gitme bence iyi dusun iyi olsunHepinize hayırlı günler dünyanın en fedakar anneleri. Aranıza izin verirseniz şu an Katılıyorum. Maşallah hepiniz 37. Haftalarınızda,bir çoğunuz da doğum yapıp bebeklerinize kavuşmuş durumdasınız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Burdan bakınca sizin evrelere sanki ben hiç o günlere gelemeyeceğim gibi,öyle uzak geliyor ki... Hepinize şuan dünyanın en şanslı,seçilmiş kadınları olarak baktığım doğrudur efendim :))
Sizler çok farklı evrelerdesiniz;konuştuğunuz konular, telaşlarınız,korkularınız,seviçleriniz çok farklı. Bense daha kesenin içinde bebek görüp göremeyeceğimi bile bilmiyorum. Bir yandan Sizin tecrübelerinizin,deneyimlerimizin bana çok iyi geleceğini düşünürken,bir yandan da farklı boyutlarda olduğunuz için yolun daha çok başında olan benimle ilgilenmek istemeyebilirsiniz diye düşnüüyorum her neyse çenem açıldı :))
Benim ilk tüp bebek denememde gebeliğim gerçekleşti çok şükür. 5 yumurta,4 embriyo vardı,2 tane 1. Kalite 2. Gün embriyosu transfer edildi,bir tanesi tutundu. Şu an 6+2 yim. Aslında yazarken her şey çok yolunda gitmiş gibi görüyorum ama öyle bir doktora düşmüşüm ki Sürecin başından beri her gidişimde şen gidip yaslı çıktık resmen. Her konuda demoralize etti,ya bozuk moralle ya da ağlayarak eve döndüm. En son dün ilk kontrolümde bana "kese var ama bebek görünmüyor,bu hafta kalp atımını bile görmem gerekiyordu,muhtemelen bir hafta içinde görünmezse haftaya bitecek bu gebelik" dedi. Nasıl ağladım anlatamam. Hemen başka özel bir hastaneye gittik Allah o kadından Razı olsun. Bana 6. Haftalık ama usg ye göre 5 haftalık görünüyor biraz gelişmemiş. Minik bir kalp atımı da görüyorum. Haftaya tekrar gelin tekrar bakalım,bundan sonrası artık Allah'ın takdiri dedi.
Bana dua edin şayet kromozomal genetik bir sıkıntı yoksa hayırlısıyla bebeğim sağlıkla gelişmeye devam etsin. Sizin bebek keseden sonra ne zaman göründü? Ultrasonda haftasından 1 hafta geri görünen oldu mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ay dolmuşum herhalde ne uzun yazdım:) İnşşşşalahh benimle ilgilenirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Oyy kıyamammm kendini üzme lütfennMrb
Mrb kızlar umarım herşey güzel gidiyordur, kocalardan bahsettiğinizi görünce yazmak istedim tam ağlıyordum,moralim çok bozuk( az önce eşimle kavga ettik, bebeğin herşeyini alırken o karar verdi bana sadece onaylamak kaldı, çok bilmiştir kendisi sağolsun aldı ama, en son cibinlik düz beyaz üst kısmına renkli kumaşlardan süs yaptıracağız onun boyutuna bile o karar veriyor bende beğenmedim daha küçük parçalar olsun dedim, bari bırakta ona ben karar vereyim kadın işlerine bile karışıyorsun dedim,tepem attı bian, işitmediğim hakaret kalmadı (( birde annemle ilgili kadın 8 aydır hizmetimizi yapıyor, çayını bile ayağına götürür, elimize tek bir iş sürmüyoruz annem yapıyor, çok gücüme gitti, kendimi durduruyorum, tekrar başlıyorum ağlamaya ((((
Çok teşekkür ederim canım, evet ben dış gebelik mi şu mu,bu mu diye tedirginlik yaparken adam resmen gebe değilsin gibi dedi. Hcg ye baktı yükselmiş,Protestana baktı iyi durumda. Öyle olunca ilaçları bir hafta daha kullan madem bir daha gel dedi. Başka dr a gittik gördü ama çok çok minik dedi. Bakalım Perşembe günü ortaya çıkacak varsa da yoksa da.. Ben de artık çok takmamaya çalışıyorum napiymCanim merhaba hayirli olsun bebegin insallah seninledir bizim gittigimizde galiba 6.haftaydi keseyi ve bebegi gormustuk 1 hafta sonrada kalp atisini duymustuk her bebgin gelisimi bir degil canim kimisi daha gec duyulur senin doktorunda kara haber tellali gibiymis bi daha gitme bence iyi dusun iyi olsun
Doğru haklısın zaten sabahtan çok duygusaldım, tam ağlamaklı oldumOyy kıyamammm kendini üzme lütfenn( adam çok heveslenmiş demek ki,keşke biz de o aşamlara gelsek de birbirimizi yesek :)) ama hamilelikte hormonlardan insan daha hassaslaşıyor normalde gülüp geçeceği şeylere oturup ağlıyor,sizler çok daha iyi bilirsiniz benden :)
Canım seninde hayırlı olsun bebeğin, moralini hep yüksek tut Allah'ın izniyle sağlıkla gelişir bebeğin,merak etme, sen ne kadar stres yapmazsan bebeğin için okadar iyi, aynı endişeli süreçleri yaşadık benim doktorum sürekli moral moral dedi,güzel haberlerini bekliyoruz inşlhOyy kıyamammm kendini üzme lütfenn( adam çok heveslenmiş demek ki,keşke biz de o aşamlara gelsek de birbirimizi yesek :)) ama hamilelikte hormonlardan insan daha hassaslaşıyor normalde gülüp geçeceği şeylere oturup ağlıyor,sizler çok daha iyi bilirsiniz benden :)
Allah Allah ya seninkisi de anormal hevesliymiş. benimki de tam tersi birazını da sen araştır sen seç diyorum ama tek bir kalemi bile kendisi seçmedi her şey bana kaldı fenalık geçireceğim artık.Mrb
Mrb kızlar umarım herşey güzel gidiyordur, kocalardan bahsettiğinizi görünce yazmak istedim tam ağlıyordum,moralim çok bozuk( az önce eşimle kavga ettik, bebeğin herşeyini alırken o karar verdi bana sadece onaylamak kaldı, çok bilmiştir kendisi sağolsun aldı ama, en son cibinlik düz beyaz üst kısmına renkli kumaşlardan süs yaptıracağız onun boyutuna bile o karar veriyor bende beğenmedim daha küçük parçalar olsun dedim, bari bırakta ona ben karar vereyim kadın işlerine bile karışıyorsun dedim,tepem attı bian, işitmediğim hakaret kalmadı (( birde annemle ilgili kadın 8 aydır hizmetimizi yapıyor, çayını bile ayağına götürür, elimize tek bir iş sürmüyoruz annem yapıyor, çok gücüme gitti, kendimi durduruyorum, tekrar başlıyorum ağlamaya ((((
Çok teşekkür ederim,gerçekten de hayatım 6 haftadır karardı dedim eşimebugün, öyle Yıkıcı bir stres bu.. Ama şanslıyım sizin gibi tecrübeli arkadaşlarım oldu burda :) sen d kafana takma beğenip de içinde kalan alamadığın bir şey varsa ben alır seve seve gönderirim sanaCanım seninde hayırlı olsun bebeğin, moralini hep yüksek tut Allah'ın izniyle sağlıkla gelişir bebeğin,merak etme, sen ne kadar stres yapmazsan bebeğin için okadar iyi, aynı endişeli süreçleri yaşadık benim doktorum sürekli moral moral dedi,güzel haberlerini bekliyoruz inşlh
:-D :-D :-DAllah Allah ya seninkisi de anormal hevesliymiş. benimki de tam tersi birazını da sen araştır sen seç diyorum ama tek bir kalemi bile kendisi seçmedi her şey bana kaldı fenalık geçireceğim artık.
hakaret olayı hiç hoş değil. ama susmamak alttan almamak lazım ne kadar alttan alırsan o kadar tepene çıkıyorlar ben hep bunu tecrübe ettim. bir de yaptığın her şeyi kafasına vuracaksın yoksa iyiniyetle yap et sus kenarda kimse kimsenşn zaten heykelini dikmiyor bırak onu takdir de görmüyorsun.
32. Haftada dogum izni basliyor .ikiz gebelikte 30. Haftada basliyorselamun aleyküm arkadaşlar. Ben çalışıyorum 38. Hafta da sezaryan olucam .kacinda rapora ayrılmam gerek bazıları 30. Hafta bazıları 32 hafta da diyor kafam karıştı
sakın öyle düşünme Rabbim onu verdiyse sana duana devam et,sabret, olumsuz düşünme göreceksin hepimiz hayırlısıyla alacağız yavrularımızı kucağımıza,içimde kalan değilde artık doldum sanırım yinede çok tşk ederim:)Çok teşekkür ederim,gerçekten de hayatım 6 haftadır karardı dedim eşimebugün, öyle Yıkıcı bir stres bu.. Ama şanslıyım sizin gibi tecrübeli arkadaşlarım oldu burda :) sen d kafana takma beğenip de içinde kalan alamadığın bir şey varsa ben alır seve seve gönderirim sana
Zaten çok hevesli diye tek kelime etmedim bugüne kadar,benim göğüs pedimi,kremimi araştırıp alacak kadar hevesli gerisini sen düşün, senin durumda çok zor gerçekten herşeyi tek başına yapmaya çalışmak bunların ortası yokmu allahaşkına... İşte her insanın farklı bir huyu var, çok canım sıkıldı bugün çokAllah Allah ya seninkisi de anormal hevesliymiş. benimki de tam tersi birazını da sen araştır sen seç diyorum ama tek bir kalemi bile kendisi seçmedi her şey bana kaldı fenalık geçireceğim artık.
hakaret olayı hiç hoş değil. ama susmamak alttan almamak lazım ne kadar alttan alırsan o kadar tepene çıkıyorlar ben hep bunu tecrübe ettim. bir de yaptığın her şeyi kafasına vuracaksın yoksa iyiniyetle yap et sus kenarda kimse kimsenşn zaten heykelini dikmiyor bırak onu takdir de görmüyorsun.
İkimiz de en stresli zamanlardayız galiba arkadaşım,çok şükür ki sen kritik Sınırı aşmışsın. Hcgn kaçtı peki geçen hafta hatırlıyorum musun, bana bebek yok dediğinde 5110 du. Doktorun neler söylüyor peki sana? Gelişim geriliği önemli miymiş ?Canmm bnm seni cok coooookk iyi anliyorum cunku gecen hafta bnm dokyorumda bana aynisini yapti burdaki arkadadlar cok iyibiliyo bana bebek var ama kalp atisi yok dedi aglamaktan helak oldum inan ama cok sukur allahima bebegim iyi bir hafta sonrada kalp atisini duydukbnm bebegimde geriden geliyomus korkma allahima dua et rabbim hayrlisiyla size bagislasin bebeginizi insallah sende iyi haberlerini alirsin hem ne sacma doktormus bebek gormedim diyo ama bak diger doktrun bebegi gormus ki hatta kalp atisi bile gormus kucukte olsa bnde o bile yoktu bebegin kalbinin atigini gosteren isik bile yoktu ama hamd olsun bebegim iyi sadece birazcik kucuk bi kac gun geriden geliyp bende baya yazdim ama ne yaoalim bebegimiz konu olunca tutamiyoz kendimizi
İnaşşalh.. Dua ile...sakın öyle düşünme Rabbim onu verdiyse sana duana devam et,sabret, olumsuz düşünme göreceksin hepimiz hayırlısıyla alacağız yavrularımızı kucağımıza,içimde kalan değilde artık doldum sanırım yinede çok tşk ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?