2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben artik bicok seyi oglum dogsunda duruma gore almam gerekirse alirim diyorum. Bnde sepet besik bakiyorum bu aralar. Buyuk park besik yatak odamizi baya daraltti ama annemle esim bi dur bebis dogsunda ona gore almamiz gerekirse aliriz dediler. Vazcaydim bakalim

gerçi o sepet beşikler çok kısa süre kullanılabiliniyor bebek büyüyünce olmuyor sadece birkaç ay için yani. bence park yatakla idare edebilirsin. onların zaten altlarında sallanma aparatı da var.
benim de her şey hazır bekliyorum gelsinler de tosunlarım kullansınlar eşyalarını diye...

Bilmiyorumki benimki nasil size gore buyukmu kucukmu kiz ya top gibi olur diyolar kiz karni bi ara yapmistik ne guzel karinlarimizin resmini cekip atmistik yine.yapalim

Selam guzel anneler
Ben geldim . Sayfalar 1200 lerden 1300 lere ilerlemis. Bakamadim umarim herkes iyidir.
bzlerileri soracak olursaniz dermisim :)
cok sukur ben hayirlisiyla bu dunyadaki vuslatima erdim. Miniklerimi kucagima aldim. Hep miniklerimi diyordum ya artik minnaklarimi diyorum cunku biri kucuk digeri daha da kucuk :))
minnak minnaklaar. Malesef herkesin bana kizdigi premature takimlari giyiyoruz.
kizlar ikiz oldugunu ikiz hamilrliginin farkli oldugunu konusuyoruz ya hep dun gece itibariyle anladim ikizin ne demek oldugunu. Oncesi hicbirseymis :) ben cok kotu olsugum icin ablam ilgileniyor( korkmayin tamamen benle alakali bunye meselesi) dun gece gozunu kirpmadi kadin. Biri agliyor. Susturuyoruz koyacak digeri basliyor. Butun gece bu devran boyle devam etti arada bir nobetlerini karistirip ayni ana denkgetirdikleri de oldu sagolsunlar :) o kisma girmiyorum bile.
cok sukur biz evimize geldik, onlar evlerine ben de onlara alismaya calisiyorum.
Kuzucugumun birinin sesi kus gibi diferinin sesi kedi yavrusu gibi cikiyor. Cok tizler. Kuvoz durumundan dolayi bizi biraz korkuttular ama cok sukur kuvoz disindaki mudahalelerle 6 7 saatte kurtildular kuvozden. Oksijen cadiri mi diyorlar oyle birseye lkoymuslar. bana soylemediler aksama kadar simdi birazdan simdi birazdan serken bekledim. Hersey bittikten sonra bize verince soyledi esim.
en onemli mevzuu sut. Kizlar malesef hemen sutum gelmedi. Zaten minnaklarim cok gucsuz oldugu icin ememiyorlar. Mama biberonunda bile iki yudumda yorulup uyuyorlar. Pompayla ugrasiyorum. Cok az sut denemez o kolostrum denen muhtesem seyi bebeklere cay kasigi ile vermeye calistik. Toplamda 10 15 cc birsey geldi 3 gunde. Ablam besliyor esim gazini aliyor ben de pompa elimde cikardigim iki damla ile oyalaniyorum. Simdilik durum boyle
Ben de simdi ayuzlu yu merak ediyorum. Nesil oldu acaba. Dedigim gibi sayfalari okumadim

Yaaa ne tatli anlatmssn.rabbim saglikli sihattli buyumeyi nasip etsin.isllah bzlerde goruruz o gunleri anlatrz senn gbi:)

Cnm yazalu baya olmys ama ne yaptin benzer durumdayim sonucun nasil cikti sevgiler

Gözün aydın canım Güle güle sağlıkla sıhhatle büyüt Minnaklarini. Allah güç kuvvet versin.. Darısı sırasıyla bütün arkadaslara olsun.

Canm yazmistim okudun mu bilmiyorum dogum yaptigi gun aksam mesajlasmistik iyilerdi ucude.. ama sonra bi mesaj attim cvp vermedi. Bidaha atmiyim dedim. Gormustur nasilsa musait olunca doner die. Yogun galiba annelige alismaya calisiyordur
Bak simdi endiselenmeye bssladim.bende yazdim cvp yok.bugun bi ariyim ben

Bilmiyorumki benimki nasil size gore buyukmu kucukmu kiz ya top gibi olur diyolar kiz karni bi ara yapmistik ne guzel karinlarimizin resmini cekip atmistik yine.yapalim
Gunaydin annisleeerrr aynen canim aslinda kizlara yayvan erkeklere sivri olur derler benim bi tek gobegim var aslinda rahat hareket ediliyo boyle olunca diger kizlar sizin nasil gobusleriniz

Maşallah canım seni senden dinlemek çok güzel evladlarını kucağına aldın rabbim analı babalı büyütsün Hayırlı evlatlar olsunlar

maaşallah canımne güzel şeyler yazmışsın güle güle büyüt minnaklarını sen vuslatına erdin darısı bizim başımıza

Merhaba canım Güle güle büyüt bebeklerini..benim.merak ettiğim beşik konusunda hani biri diğerini uyandiriyormu ayrı ayrı beşik mi aldin..aynı odalarda mi uyyorlar benim de ikizlerim olacak 15 haftalik hamileyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…