2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin annisleeerrr aynen canim aslinda kizlara yayvan erkeklere sivri olur derler benim bi tek gobegim var aslinda rahat hareket ediliyo boyle olunca diger kizlar sizin nasil gobusleriniz
Günaydın kizlarr evet daha rahat asagida top gibi duruyor iste

Yok cok yakismis cnm emre dorugun yaninda insallah emre beye kırk ucurmaya gitmeyi istiyoruz bizde cagirmisti kirkinda gelin diye :)
Gidin tabi canım ani olur kızına bizim doğum ekimde olduğu için seneye bu zamanlar anca gideriz herhalde bakalım :)

çok merak ettim seni canım iyi olmanıza cok sevindim yazdıklarını cok duygulunarak okudum benim için de artık süre kısalıyor bakalım neler yaşayacağım. Herşeyden önemlisi miniklerini sağlıkla kucağına almışsın allah ikisini de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin zor olacağına karşı kendimizi ne kadar hazırlarsak hazırlayalım yaşamadan tecrübe etmeden anlaşılmıyor yaşayıp görücez.Bbeklerin kilosu nasıl doğdu canım ben hiç premature almadım şimdi senden duyunca düşünmeye başladım. Fırsat bulunca yazmaya calış canım merakla bekliyorz kendine ve miniklere iyi bak..

Ayyy maaşallah size ne mutlu...Allah yar ve yardımcın olsun...Saglık ve huzurla büyüsünler canım.

Hepinize hayırlı günler dünyanın en fedakar anneleri. Aranıza izin verirseniz şu an Katılıyorum. Maşallah hepiniz 37. Haftalarınızda,bir çoğunuz da doğum yapıp bebeklerinize kavuşmuş durumdasınız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Burdan bakınca sizin evrelere sanki ben hiç o günlere gelemeyeceğim gibi,öyle uzak geliyor ki... Hepinize şuan dünyanın en şanslı,seçilmiş kadınları olarak baktığım doğrudur efendim :))
Sizler çok farklı evrelerdesiniz;konuştuğunuz konular, telaşlarınız,korkularınız,seviçleriniz çok farklı. Bense daha kesenin içinde bebek görüp göremeyeceğimi bile bilmiyorum. Bir yandan Sizin tecrübelerinizin,deneyimlerimizin bana çok iyi geleceğini düşünürken,bir yandan da farklı boyutlarda olduğunuz için yolun daha çok başında olan benimle ilgilenmek istemeyebilirsiniz diye düşnüüyorum her neyse çenem açıldı :))
Benim ilk tüp bebek denememde gebeliğim gerçekleşti çok şükür. 5 yumurta,4 embriyo vardı,2 tane 1. Kalite 2. Gün embriyosu transfer edildi,bir tanesi tutundu. Şu an 6+2 yim. Aslında yazarken her şey çok yolunda gitmiş gibi görüyorum ama öyle bir doktora düşmüşüm ki Sürecin başından beri her gidişimde şen gidip yaslı çıktık resmen. Her konuda demoralize etti,ya bozuk moralle ya da ağlayarak eve döndüm. En son dün ilk kontrolümde bana "kese var ama bebek görünmüyor,bu hafta kalp atımını bile görmem gerekiyordu,muhtemelen bir hafta içinde görünmezse haftaya bitecek bu gebelik" dedi. Nasıl ağladım anlatamam. Hemen başka özel bir hastaneye gittik Allah o kadından Razı olsun. Bana 6. Haftalık ama usg ye göre 5 haftalık görünüyor biraz gelişmemiş. Minik bir kalp atımı da görüyorum. Haftaya tekrar gelin tekrar bakalım,bundan sonrası artık Allah'ın takdiri dedi.
Bana dua edin şayet kromozomal genetik bir sıkıntı yoksa hayırlısıyla bebeğim sağlıkla gelişmeye devam etsin. Sizin bebek keseden sonra ne zaman göründü? Ultrasonda haftasından 1 hafta geri görünen oldu mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ay dolmuşum herhalde ne uzun yazdım:) İnşşşşalahh benimle ilgilenirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim

Cnm hc moralini bozma.bn 7.haftada altn muayne ile duydum kalp atslarini.oda yogun bi kanamam olmustu dusuk yaptm sanip ole gttgmde duymstm.daha cok erkn senn icin bazi bebeklerin gec duyulabiliyo kalp atslarisaknoraliniin moralini bzma.Rabbim yardmcin olsun

Hoş Geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hiç üzülme öyle dna hasarlı doktorlar da var ne yazık ki. Inşallah bebeğin gelişecek 7. Haftada hepsini göreceksin. Kalp atışı basladiysa bebeğin seninle demektir. Sen o doktora gitmeyip ikinci gittiğin doktorda devam edeceksin. Rabbim sana bağışlasın

Canmm bnm seni cok coooookk iyi anliyorum cunku gecen hafta bnm dokyorumda bana aynisini yapti burdaki arkadadlar cok iyibiliyo bana bebek var ama kalp atisi yok dedi aglamaktan helak oldum inan ama cok sukur allahima bebegim iyi bir hafta sonrada kalp atisini duyduk bnm bebegimde geriden geliyomus korkma allahima dua et rabbim hayrlisiyla size bagislasin bebeginizi insallah sende iyi haberlerini alirsin hem ne sacma doktormus bebek gormedim diyo ama bak diger doktrun bebegi gormus ki hatta kalp atisi bile gormus kucukte olsa bnde o bile yoktu bebegin kalbinin atigini gosteren isik bile yoktu ama hamd olsun bebegim iyi sadece birazcik kucuk bi kac gun geriden geliyp bende baya yazdim ama ne yaoalim bebegimiz konu olunca tutamiyoz kendimizi

YAŞ şehir kaçıncı deneme doğum tarihi ve cinsiyet belli ise cinsiyet isim belli ise isim söylersen eklerim
Canim yaş: 29
Deneme= 1
D.tarihi= 21 Ekim 2015
Cinsiyeti = Kız
Isim belli degil henuz :))
Saglikla kucagimiza almak nasip olur hepimiz icin. Amin :)

D didyu canim moralini bozma hic. 8. Haftaya kadar yolu var kalp atimi icin. Olabilir senin melegin belki biraz daha nazlanacak agirdan aliyordur.. dua et bol bol. Bende ederim tabiki senin icin Rabbim ol dedikten sonra doktorlar ne bilirmiss benim 8. Haftamda kanamam olmustu ilk gittigim dr dusecek olduktan sonra yapacak bise yok demisti acik acik yuzume karsi tam okurken ilk dr bole bole dedi yazmissin ya icimden ben olsam baska dr a giderdim dedim kii sende oyle yapmissin... tupcu dr umu saymazsak 3uncu dr a gidiyorum suan. Kafami bozani biraktim. Hatta simdi biri dogumumu filan yaptiracak olan digeri de arada kimseye demeden kacamak yapip gittigim dr sonunaa kadar katiliyorum bizler cok fedakar anneleriz ve bebeklerimiz cooook degerli. Insallah o bi hafta acigi kapatir kuzu.. hersey normale doner ve acaba soyle mi boyle mi korkularin gecer gider.. stresi uzak tutmaya calis kendinden. Duani edip Allaha birak canim..

Kizlar gunaydin.... inanilmaz bi bas agrisiyla uyandim bugun... Azcik esime nazlaniyim dedim ama adam odunn yapcak bise yok. Kafama bi yazmayi siki siki sardim. Cennet mahallesindeki pembe gibi. O ne neyin var demedi gozune soka soka basim cok agriyo dedim bide usuttum galiba oksuruk var yav hadi bi kahvalti hazirla acimdan oldum dedi okuuz. Kahvaltisi yapti kacti camasir bulasik islerim var birsuru bi gecseydi basim isime gucume bakcam parol aldim ama fayda etmicek heralde.

Allahım bu kocalar insanı kanser eder yemin ederim ya.v
benimkisi de deli ediyor beni. hala benim durumumun farkında değil peşinde hizmetçi gibi dolanıp toplayacağımı düşünüyor. eğilip de yatağı bile toplayamıyorum bu halimle. canım acıyor bir de mide bulantıları çıktı diğer problemlere ilaveten. yatak odası hallaç pamuğu gibi, misafir odasını kendi giyinme odası belledi üstünden çıkanları alıp sağa sola bırakıyor bir zahmet yerine koyayım ya da makinaya koymalık sepete atayım yok. salondaki koltuklarda yatıp yuvarlandığı için salon şu anda bekar evi gibi duruyor diğer bir odada yine beyefendinin kutuları vs var. yaptığı tek iş bulaşık makinasını dizmek onu da o kadar kötü yapıyor ki hiçbir bulaşığın temizlenmesi mümkün değil bulundukları pozisyondan. söyleyince de sinirleniyor dişlerini falan sıkıyor. valla yakında cinnet geçirip kendisini camdan aşağı atarsam şaşırmayın. bazen keşke doğursam da bu halimle koşturmam daha zor en azından fiziksel olarak rahatlarım diyorum. gidip doktora yalvarasım var alın artık çocukları diye. çocukların ikisi karnımda biri ve ne yazık ki benim eğitim veremediğim de dışarıda

Melina merhaba bizim takvimler ayniydi benim onceki yazilanlar cikiyor tekrar anlamadim

Benim esimi anlatmissin sanki. Yeminle gardrobunu acmak gelmiyo icimden elime gelen esofman tisort vs kapagi ucundan aciverip atiyorum dolabina.. hic duzenlemeyi gozum kesmio. Benim kanepeler cok acik renkli uzrine ortu yaptirdim mecburen yoksa esimin surekli oturdugu yer gunun resimli menusu gibi. Bi insan meyve yerken bile doker mi ya dokuyo valla. O ortulerde aynen debelene debelene yattigi icin durmadan kayiyo. Azonce bi toparladim ama eve gelip evde 10 dk zaman gecirmesine bakar hersey.. bulasiklari dizdirmiyorm ben artik. Makina bozulacak yoksa. Kirini pisini ellemeden atio. Bide en cok sinirlendigim olay gidip berberine sac yaptiriyo. Jolesiyle yatip kalkiyo. Hem heryere saci dokuluyo hem de iki gune bir yastik kilifi degistirmek zorunda kaliyorm. Fayda beklememek lazim zararlari olmasa yeter galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…