How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlaaarrr ne soracağım sizlere:KK31:
Hastane oda süslemesi,kapı süsü,minik hediyeler yada lohusa şerbeti bunlardan hangisini yapacaksınız?
Biz odayi susletcez canim. Daha dogrusu bu annemin fikri. Bide minik hediyeler dusunuyorum eve gelenlere hatira kalsin diye. Lavanta keseli dolap susu gibi bise....

Kizlar bz geldk .ama dr cok sinir oldum.112tl para werd.ikili testin sonucuna bakti.bebegede bakalim dedim gerek yok diyo.bzde isrr ettk.sonra bakti artk kiza benzetti ama kesin degil dedi bacaklari kapali dedi.bide bebegin esi asagidayms kanama yapabilir.bole dewamederse normal dogum yapamazsin dedi.birax endiselendim szde bole bse warmydi
Sonradan degisiyo canm. Bnimde hep ondeydi esi gobek deligime dogru. Simdi bebek asagida esi yukarda ve dr um bana sorarsan normal dogum yap dedi yinede karari bana birakti ama:KK39:

bendeeeee geçsin istiyorum... özellikle 5 günde 2 kg aldığımı duyunca :mad::mad:
Ayni dusunce bende de var :KK34: aksamlari oturamiyorum kalkamiyorum uzansam dogrulamiyorum. Popomun kemigi cok agriyo artik zor yuruyorum agrisindan. Aksam yemeklerinden sonra nefes alamiyorum kendimk boguluyomus gibi hissediyorum sona yaklastik ama ben cok zorlaniyorm.. eger 40 haftaya kadar gidersek daha 7 hafta varr:KK17: valla boyle giderse artik yemek filan yemiycem. Sabahtan aksama kadar yatacam:63:

Kızlaaarrr ne soracağım sizlere:KK31:
Hastane oda süslemesi,kapı süsü,minik hediyeler yada lohusa şerbeti bunlardan hangisini yapacaksınız?
ben sadece minik hediyeler kısmını yapacağım. hatta hazırladım bile onları. kapı süsü de belki bir şey olabilir ama piyasadakileri çok beğenmiyorum...

Ayni dusunce bende de var :KK34: aksamlari oturamiyorum kalkamiyorum uzansam dogrulamiyorum. Popomun kemigi cok agriyo artik zor yuruyorum agrisindan. Aksam yemeklerinden sonra nefes alamiyorum kendimk boguluyomus gibi hissediyorum sona yaklastik ama ben cok zorlaniyorm.. eger 40 haftaya kadar gidersek daha 7 hafta varr:KK17: valla boyle giderse artik yemek filan yemiycem. Sabahtan aksama kadar yatacam:63:
sen yine iyisin benim bir de ikiz. doktor gün de vermiyor herhalde 40 a kadar gitmeyi zorlayacak ben bazen kalbim duracak gibi hissediyorum o kadar zorlanıyorum ki. ne oturuluyor ne ayakta duruluyor yatsan yatılmıyor tuvalet seansları fenalık getirtti bir de halsizlik artık had safhada kolumu kaldırmaya gücüm yok...

H.geldin cnm seni burda gormek ne guzel doruk emre he ismi emre by ne gurur duyacak :KK66:
Hos bulduk canım sagol valla hic aklımda yoktu emre vermek eşim doruk istedi yanina ne buldumsa beğenmedi en son emre te tamm dedi inşallah seneye Rabbim izin verirse gideriz oglumla emre beye adasina :)

Hos bulduk canım sagol valla hic aklımda yoktu emre vermek eşim doruk istedi yanina ne buldumsa beğenmedi en son emre te tamm dedi inşallah seneye Rabbim izin verirse gideriz oglumla emre beye adasina :)

Yok cok yakismis cnm emre dorugun yaninda ;) insallah emre beye kırk ucurmaya gitmeyi istiyoruz bizde cagirmisti kirkinda gelin diye :)

Isllah bnmkide yukari cikar.ne zamn yukari cikmsti hatrliyomsn cnm.
Canim galiba yanlis hatirlamiyosam 24.haftamda doktor asagida demisti ama 1 ay sonra gittigimde yukari cikmaya baslamisti en son gecen hafta gittim doktora normal yerinde dedi doktor

Kizlar sizin karniniz nasil benim asagida goren son ayinmi diyor :))
Yaa benimde oyle gecende kayinvalidemin komsusu gobegin asagi dusmus bebek asagida defi aslinda yoo kaburgalarimda hissediyorum ama gobegim top gibi one dogru ve biraz asagida bi de inanmiyolar bana 32 haftalik diyince karnim kucuk biraz sizinde oyle mi kizlar

kızlar kanguru bakanınız var mı ya da alanınız? bir fikri olan şu iyiymiş bu kötüymüş diye bilen var mı acaba?
Bakindim canim ben baya ama almadim. Chicco nunki gorunus olarak hosuma gitti ama kullanissiz yazmislar yorumlarda tek basina bebegi girdiremiyosun birinin yardimci olmasi lazim filan.. bide ilk aylarda onermiyolar agirlik popo kismina bindigi icin kemik gelisimini olumsuz etkiliyormus.. sling denilen farkli bi modeli var netten bi bak istersen bebek icinde yatar pozisyonda kullanabiliyosun. Onlari daha iyi diyolar..kanguruyu erkeklere cok yakistiriyorum ben dogduktan bi kac ay sonra duruma gore ihtiyac duyarsam alicam Hoppa

Bakindim canim ben baya ama almadim. Chicco nunki gorunus olarak hosuma gitti ama kullanissiz yazmislar yorumlarda tek basina bebegi girdiremiyosun birinin yardimci olmasi lazim filan.. bide ilk aylarda onermiyolar agirlik popo kismina bindigi icin kemik gelisimini olumsuz etkiliyormus.. sling denilen farkli bi modeli var netten bi bak istersen bebek icinde yatar pozisyonda kullanabiliyosun. Onlari daha iyi diyolar..kanguruyu erkeklere cok yakistiriyorum ben dogduktan bi kac ay sonra duruma gore ihtiyac duyarsam alicam Hoppa
slingi biliyorum çok araştırdım onu bir ara taktım kafaya alacaktım ama sevenler çok seviyor sevmeyenler de hiç sevmiyor yorumlar çok değişken. bir de türkiye satışını bulamadım. kaldırılmış sanırım ya da bir süreliğine olan bir şey.
bloglardan bulduğum bir başka marka var momfort baby diye. onun yenidoğan aparatı da var. kullanıcı yorumları çok iyi. 20 kg a kadar taşıyabiliyormuşsun ve ağırlığı hissetmiyormuşsun bele falan da ağırlık bindirmiyormuş bir de türk malıymış. ama yenidoğan parçası ile birlikte 195 tl ye geliyor tanesi ben iki tane alırsam 400 tl gibi bir şey yapıyor o yüzden de biraz daha durayım olmadı dedim...

aynen oyle valla ozel oda kuafor serbet foto albumu full paket hepsi olacak tabi bundada cingar cikarmazsa :KK70::KK70::KK70:tatlim ben dun itibariyle tam 100 kg olmusum
a[:-(QUOTE="KNTMMM, post: 40665604, member: 487750"]Ben bu kocanın canına okurum diyorsun yani:KK70::KK70:Maliyeti karşıladıktan sonra hastane yapıyor demekki.Şerbeti ben yapayım diyorum ama bilgim yok bilen varsa yazsında bende yapayım yahu :)
Şekerciğim bu arada kaç kilo oldun?Ben psikolojik sınıra geldim de:KK34:[/QUOTE]

Back