2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydn kizlar bugun dr gidiyrz bz cinsiyet ogrenmeye :)hadi hayrlisi

hadi tahminde bulunalım ben erkek diyorum malum bu sene erkek senesi canım saka bi yana sağlıklı sıhhatlı vatana millete hayırlı bi evlat olsun da cinsiyet en son önemli olan şey :):)

Ay bende hala catlak yok masallaahhh hic olmiycak die umutlanmaya basladim insallah da olmaz. Ben catlaktan kacisim yok diye dusunurdum. Annemin karni cok fenaa. Genetik olurmus yaa. Annemde benim 6. Ayda baslamisti catlamazsin daha da diyo ama bilemiyorum olmaz umarim...

Ne alaka yaa aa sanane kizin ailesinden kendisi cagirsin sen bi de hamilesin nasil yapicaksin garip gercekten
Bugune kadar hep kaynananin cahilligine verirdim. Omru boyunca bulundugumuz sehirden cikmamis 5 cocuk byutmus tek basina. Kayinpeder hep yurt disinda baska sehirlerde filan calismis. Okumasi yazmasi bile yok. Hani tek basina bi markete filan bile gidemez. Gormemis bilemiyo cahilliginden yapiyo der guler gecerdim. Ama simdi dusuncem degisti. Resmen gicigima yapiyo. Ogluyla mutlu oldugumuzda batiyo kadina. tek ben de deil. Evli oln bi kaynim daha var.. eltimin kocasina hayatim demesi bile rahatsiz ediyo. Hic utanmiyo bizim yanimizda hayatim diyo filan diyo bana. Zaten bi karsi karsiya kaldigimzda benimle yada eltimle ben dogurdum benim oglum diyo kadin. Paylasamiyo. Bide ben yakin oldugum icin daha cok gozune batiyoruz malesef.. karninin darligindan mutlulugu kiskandigindan baska bise deil.. esimin muhattap olma lafindan cesaretle twkmiycam artik umruma. Konusmiycam gelir bise derse de he anne sensin der gecerim..

Hayirli cumalar kizlar... kimsenin kalbinizi kirmadigi bebislerimizin saglikli oldugu.. doguma sayili haftalarimiz kala sikintilarimizin cok zorlamadigi gunler diliyorum... biz de bugun esimle bana tayt almaya gidecez evde taytlar cok rahat oluyor ama iki tane vardi birini patlatmis bulunuyorum gecenlerde xxl esofman aldim kalca bacak bol oluyo bel kismini gobegimin altina indirsem bile inanilmaz sıkıyoo. Cuvala girmis gibi geziyorum evin icinde yine xxl bi hirka aldim bi tek onun onunun fermuarini kapatabiliyorum.

canım iyi alışverişler gitmişken eşini iyice bir masrafa sok gel

günaydın kızlar vebahargeldi arkadaşımızdan haber alan var mı cok merak ediyorum..
Canm yazmistim okudun mu bilmiyorum dogum yaptigi gun aksam mesajlasmistik iyilerdi ucude.. ama sonra bi mesaj attim cvp vermedi. Bidaha atmiyim dedim. Gormustur nasilsa musait olunca doner die. Yogun galiba annelige alismaya calisiyordur

Canm yazmistim okudun mu bilmiyorum dogum yaptigi gun aksam mesajlasmistik iyilerdi ucude.. ama sonra bi mesaj attim cvp vermedi. Bidaha atmiyim dedim. Gormustur nasilsa musait olunca doner die. Yogun galiba annelige alismaya calisiyordur

aa canım sağol görmedim valla iyi olmalarına sevindim eğer haber alırsan yaz canım mutlaka..

Kizlar bz geldk .ama dr cok sinir oldum.112tl para werd.ikili testin sonucuna bakti.bebegede bakalim dedim gerek yok diyo.bzde isrr ettk.sonra bakti artk kiza benzetti ama kesin degil dedi bacaklari kapali dedi.bide bebegin esi asagidayms kanama yapabilir.bole dewamederse normal dogum yapamazsin dedi.birax endiselendim szde bole bse warmydi

canım hiç korkma bu haftalarda bebeğin eşinin aşağıda olması normal sonradan yukarı çıkıyor bana da aynen 14.haftada öyle demisti doktor ama korkulacak bişey değil kanaman olabilir görürsen korkma bide böyle giderse normal doğum yapamazsın fakat ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir endişelenme demişti aynen de öyle oldu ve dediği gibi de oldu bebeğin eşi yer değiştirdi hiç sıkıntı olmadı çok şükür seninde öyle olur büyük iptimalle olmazsa bile kırkulacak bir durum değil bol bol dinlenirsin :) bu arada ikili test zaten ultrason ölçümleriyle oluyor bebeğe bakmadan nasıl ikili test yaptı anlamadım,,

Saol cnm icim rahatladi buraz.test yapilmsti sonucunu tlf konsmstk zatn.hastneye gdnce cuktsini aldk sekretrliktn onuda gosterdk tekrr yuzyuze konsrz die.kagida bakti iyi dedi iste snra bebege bakmaya gerek yok dedi iste ole.

Saol cnm icim rahatladi buraz.test yapilmsti sonucunu tlf konsmstk zatn.hastneye gdnce cuktsini aldk sekretrliktn onuda gosterdk tekrr yuzyuze konsrz die.kagida bakti iyi dedi iste snra bebege bakmaya gerek yok dedi iste ole.
hmm anladım simdi :) canım o zaman sen ölçümlerini yeni yaptırmışsın ondan bebeğe bakmaya gerek yok demistir bişey olmaz canını sıkma :)

bendeeeee geçsin istiyorum... özellikle 5 günde 2 kg aldığımı duyunca
canım ama bu haftalarda bebek de baya kilo alıyorya belki o da atağa geçmiştir...
benim bebekler ikiz olduğundan o hızla büyüme biraz zor oluyor ama senin yerin de daha geniştir inşallah çoğu bebeğe gidiyordur aldıklarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…