How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim jel kullaniyorum estrofem kullaniyorum dedi bir hafta yine iki tane gunde diger hafta bir tane kullan bitir dedi jelde yeni almistim bir kutu onu da bitir dedi tup bebek doktoru
bnm doktor dünden estrofemi bıraktırdı kalp atışı duyuldu diye ama clexcan ve jele bir ay daha devam et dedi uc aylık olana kadar

Bende ilk uc istr gideyim diyorun dedigin gibi ucret da cok pahali her kontrol 80l lira diyo bakalim artik
80 iyiymiş yine canım bizim tüp bebek doktoru her 2 muayenede bir 350 lira alıyo artık yetiştiremeyiz diye düşündük o_O

80 iyiymiş yine canım bizim tüp bebek doktoru her 2 muayenede bir 350 lira alıyo artık yetiştiremeyiz diye düşündük o_O
Valla sizin ki de bayagi yuksekmis hic acimiyorlar varya zaten bir suru para doktuk bari ondan sonra yardimci olsalar senin kini bayagi abartmislar zengin bile olsak yazik yani Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Arkadaşlar merakta hast.yatmaya devam ediyorum yarin ne olcagi belli olacak.simdilik iyim.dualariniz yetisiyor allah razi olsun

Arkadaşım merhaba, günlerdir girmediğin için durumunu merak ettim. Bebeklerin ve sen nasılsınız?

Kızlar "ayyuzlu'' arkadaşımızdan haber alan var mı?

canım bende 12.haftam bitene kadar tüp bebek merkezine gittim kontrollerime çünkü ilk 3 ay önemli hem ilaçların nasıl ne kadar kullanılıcağı için hemde benim içimin rahat etmesi için 12.haftam bitti son kontrolümü tüp bebek merkezinde oldum doktor ilaçları artık bırakabiliceğimi söyledi bende doktora artık başka doktora gidebilirmiyim bi tehlike yoksa dedim çünkü hem doktor muayene ücreti çok fazlaydı hemde 12.hafta bitmişti doktorda tabi artık gelmek istemezseniz başka bi kadın doğum doktoruna gidebilirsiniz dedi ama uyarmıştı 16.haftamda rahim ağzını ölçtür mutlaka 16.hafta çok önemli demişti bende ondan sonra başka doktora gitmeye başladım canım iyide bi doktor buldum allah a şükür şimdi ona gidiyorum
bizim de 10gün sonra kontrolümüz yani 18 hafta içinde olacaklar inş.. bana hiç öle bişi demedi doktor ama rahim ağzı faln

[UOTE="curbu_01, post: 40648178, member: 636479"]Kizlar catlak icin ne kullaniyosuniz ben mustela zeytinyagi kullaniyorum bacaklarimm catlamis bide vazelin aldim uni baby nin kullanabilirmiyim katki maddesi varmi acaba[/QUOTE]

ne istersen kullanabilirsin ama eger olacaksa onune gecemiyorsun maalesef :-(

bizim de 10gün sonra kontrolümüz yani 18 hafta içinde olacaklar inş.. bana hiç öle bişi demedi doktor ama rahim ağzı faln
Her doktor farkli demek ki benim simdi gittigim doktor da her ultrason muayenesinde olcuyo kisalma var mi diye

Bende ilk uc istr gideyim diyorun dedigin gibi ucret da cok pahali her kontrol 80l lira diyo bakalim artik
Biz kalp atışını duyduktan sonra bıraktık tüp bebek doktorumuzu.. hem yol uzundu hem muayenesi 250 liraydi.. Allahtan oncesinde de çok iyi bir doktorum vardı da aramak zorunda kalmadım.. Ama onun da muayenesi 90 tl malesef.. Neyse ki ayda bir gidiyoruz ve şurda da kaldı iki aycik.. Umarım guvenebilecegin bi doktor bulursun. En önemlisi o.

allah allh b u kaynanaların derdi nedir acaba bnde kaynanadan cok çektm ama şükür evimi ayırdım kurtuldum yinede arada canımı sıkıyo bn ondan önce eşime anlatıyorum tartışma bnle değil anasıyla oluyo bnce sende ara eşini hamile halimle saymadık lafı kalmadı de anlatt canm bnce
Valla cancazim eve gelmesini bekledim. bide tlfda asagi filan ugrayip konusmasin die gelmesine yakin sofra hazir cok aciktim seni bekliyorum dedim. Geldiginde anlattim ama numara filan deildi valla anlatirken gozlerim dolDu. Dedim ki gunduz de annen gidince cok agladm cok zoruma gidiyo yaptiklari dedim. Bi de isin icinde yeni gelinini bana karsi kayirmasi varr.. hepsini soyledim esime sadece bosver sen muhattap olma dedi. Nasil muhattap olmiycam burnumun dibinde kadin:63: Allahm ya bana sabir versin yada bu evden gitmek nasip etsin insallah yaa..

Tatlım dilini tutamadın degilmi yapmazsa yapmasın boşver resmen kadının fitilini ateşlemişsin...tamam yapsa iyiydi ama yapmamış yapmıyor.bence sen eşine önceden söyle ki oda üzerine gelmsin.:stop:
Canimm mesele cocuguma bise yapip yapmamasindan cikti... nisanli olan bi kaynim var yaa.. ona dayandi.. hediye alip evlerine gitmemisimm. Kizin ailesini yemege cagirmamisim falan filann. Bana neyse.. hic demiyo hamile haliyle nasil yapacak die. Bide hani kolay elde ettigim bi bebek degil kii. Sanki kendinin dunurleri cok umrumda benim :63: oglumun pipisi kadar etmez kimse gozmde :KK47:esim tabi her zamnki gibi ailesine laf diyemedi sustu ama muhattap olma dedi sadce.. bu da iyi bise en azindan bana bagirip cagirmadi :KK74:

Canini sikma utanmiyorlar iste sen ne hossedersen o da hissediyor. Ohh canima degsin de ve bebisinde ayni seyleri hissettigini bilerek kendini guvende hisset 2 kisiyiz biz. Hihh
Insallah oglum babaannesinden ve dedesinden (esimin babasindan) nefrett ederrr nefretimi kapar insallah cocugum benden..hissederr...

Back