2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hayırlısıyla kavuşursun inşallah evladına inşallah hepimiz öyle kavuşuruz.

Yarın doktorumla konuşacağım bu konuyu kesin sonuç mu veriyor bunlar ne kadara yaptırdınız
amniyosentez gibi %100 değil ama eğer sizin down sendromndan şüpheleniliyorsa %99, trisomi18 için yine o civarda, trisomi13 iç,n %90 çalışıyor yazıyor üstünde. Ben Matertniti21+ yaptırdım 2700 tl ödedim. Harmony ve panoroma bundan biraz daha ucuz. Sadece kan alınıyor, ABD'Ye gidiyor kan benim 7-8 gün içinde sonuç gelmişti. Sen bir konuş doktorunla istersen Materniti21 testinin Türkiye sorumlusu doktorun cebi var bende yazarım sana görüşürsün.

İnşaallah bir daha tekrarlamaz telaşa sokmaz senide bizleride :) Allah'a emanetsiniz canım ,sende dikkat et kedine yorma artık öpüyorum canımmm

Ikili taramam 14000 di ense kalınlığı 1,5 burun kemiği de netti çok iyi demişti doktorum üçlü neden bu kadar tezat çıktı anlamadım
Canım ne istediğine karar verirsen daha rahat hareket edersin.Yani bu bebeği her ne olursa olsun doğuracağım mı yoksa aldırırım mı? ayrımı yapıp karar verirsen test yaptırmk yada yaptırmamak konusunda daha net olursun.
Misal benim ikili testim birazcık yüksek çıktı hemen o yurt dışı testlere yönlendirdiler istemedim üçlü testi atlayıp dörtlü yaptırdılar ondada 1:32 çıktı buda risk taşıyor yine yırt dışı testi istediler onuda istemedim.Detaylı ultrason yaptılar kızımın bağırsaklarında parlaklık gördüler minikde olsa bir problem gibi yarım yamalak birşey dediler.Herşeye ama herşeye ragmen o cennet kokan minik kızımızı istiyorum hayırlısı ile.Ama bir anne adayı olarak şuna kuvvetli bir inancım var Yüce Rabbim bize sağlıklı bir evlat verecek (inşaaaallaahhhh)
O yüzdendir ki ne istediğine ilk önce karar ver ve adımlarını ona göre at.Şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım

Oyyy maşaallah sağlıkla sorunsuz al bebeğini kucağına inşaallah.Ayy bizde görecekmiyiz o günleri zaman geçmiyor yahu.Hazirana daha çooook var

hele ben konuşuyorum akşamları dinliyorum ama tık yok heycanla bekliyorum.gittikçe endişenlenmeye başlıyorum ister istemez
22 haftaya girdik ve bende hala hissetmiyorum bende bir tuhaflık var yoksa kızım biraz sakin mi çözemedim.Tek kaçış yolum da kilodan göbek yağımdan hissetmiyorum heralde diyorum

PANAROMA TEST İÇİN BENDEN 2 tüp kan eşimden de tükürük örneği aldılar. 1600 tl verdik arkadaşlar 5 ay önce 2000tl vermişlerdi.amniosentez yapılmaması için panaromayı öneriyorlar.Bebeğe ait DNA parçaları hamilelik sürecinde anne dolaşım sistemine geçmektedir. Panorama test ile anneden alınan kan örneğinden elde edilen bebeğe ait DNA analiz edilmekte ve bebeğin sağlığını etkileyebilecek sayısal kromozom anomalileri incelenmektedir.Panorama , anne ve bebek için güvenli bir testtir. Amniyosentez gibi bebek için risk içeren girişimsel işlemlere gerek kalmadan sadece anneden kolayca alınabilen kan örneği ve babadan alınan bukkal swap (opsiyonel) ile çalışılmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…