- 1 Ekim 2014
- 898
- 1.425
- 158
- 49
Masallah Yarabbim cok guzellll ♡♡♡♡
Sağol canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah Yarabbim cok guzellll ♡♡♡♡
Kuzummm:) zaman ne çabuk geçti.... Kucagına alma vakti geldi bebişi:) masallah... İnşallah ağrısız sızısız bi doğum olur kuzum...Yok cnm sezeryan...
hayırlısıyla kavuşursun inşallah evladına inşallah hepimiz öyle kavuşuruz.Herkese merhaba. Biz dun kasilmalarla acile gittik. Dogumum hafiften baslamis. Bugun de kendi doktorum gordu. Bu haftayi da bitiririrsek super olur dedi. Bakalim bekleyebilirse bizimki pazartesiye kadar bekliycez. Ama artik her an dogurabilirim. Cok heyecanlii.. Allah Hepinise saglikla bu gunleri nasip etsin...
hele ben konuşuyorum akşamları dinliyorum ama tık yok heycanla bekliyorum.gittikçe endişenlenmeye başlıyorum ister istemezCnm bende henuz hissedemedim merakla bekliyorum........
amniyosentez gibi %100 değil ama eğer sizin down sendromndan şüpheleniliyorsa %99, trisomi18 için yine o civarda, trisomi13 iç,n %90 çalışıyor yazıyor üstünde. Ben Matertniti21+ yaptırdım 2700 tl ödedim. Harmony ve panoroma bundan biraz daha ucuz. Sadece kan alınıyor, ABD'Ye gidiyor kan benim 7-8 gün içinde sonuç gelmişti. Sen bir konuş doktorunla istersen Materniti21 testinin Türkiye sorumlusu doktorun cebi var bende yazarım sana görüşürsün.Yarın doktorumla konuşacağım bu konuyu kesin sonuç mu veriyor bunlar ne kadara yaptırdınız
Eğer Allah korusun daha önce kanaman falan olmazsa 28. haftada vurulması gerekiyor. Eğer kanama gibi bir durum olursa o zaman vurulmalı.Kan uyusmazligi ignesi ne zaman vurulacaginibilen yok mu¿
profilde muhtemel doğum tairihi mi son adet mi öyle bi bölüm vardı onu girince otomatik çıkıyor canımaltta çıkan hamilelik takvimini nasıl yapacam ben
İnşaallah bir daha tekrarlamaz telaşa sokmaz senide bizleride :) Allah'a emanetsiniz canım ,sende dikkat et kedine yorma artık öpüyorum canımmmYok canim benim hic bi is yapmamistim. bu gun yine bakildi ultrasonla oglusum iyi cok sukur kanama kese disindaymis. Kan uyusmazligimiz var dr bise demedi bundan kaynaklaniyo diye ama kan uyusmazligi ignesi ypildi bu sabah. bin kere sukur kanamam nerdeyse durdu
Kahverengi leke ye dondu ve cok azcik azcik geliyo simdi. Ikinci gittigim dr korkma dedi bakalim. RAbbime emanet oglum.
Canım ne istediğine karar verirsen daha rahat hareket edersin.Yani bu bebeği her ne olursa olsun doğuracağım mı yoksa aldırırım mı? ayrımı yapıp karar verirsen test yaptırmk yada yaptırmamak konusunda daha net olursun.Ikili taramam 14000 di ense kalınlığı 1,5 burun kemiği de netti çok iyi demişti doktorum üçlü neden bu kadar tezat çıktı anlamadım
Oyyy maşaallah sağlıkla sorunsuz al bebeğini kucağına inşaallah.Ayy bizde görecekmiyiz o günleri zaman geçmiyor yahu.Hazirana daha çooook varHerkese merhaba. Biz dun kasilmalarla acile gittik. Dogumum hafiften baslamis. Bugun de kendi doktorum gordu. Bu haftayi da bitiririrsek super olur dedi. Bakalim bekleyebilirse bizimki pazartesiye kadar bekliycez. Ama artik her an dogurabilirim. Cok heyecanlii.. Allah Hepinise saglikla bu gunleri nasip etsin...
22 haftaya girdik ve bende hala hissetmiyorum bende bir tuhaflık var yoksa kızım biraz sakin mi çözemedim.Tek kaçış yolum da kilodan göbek yağımdan hissetmiyorum heralde diyorumhele ben konuşuyorum akşamları dinliyorum ama tık yok heycanla bekliyorum.gittikçe endişenlenmeye başlıyorum ister istemez
PANAROMA TEST İÇİN BENDEN 2 tüp kan eşimden de tükürük örneği aldılar. 1600 tl verdik arkadaşlar 5 ay önce 2000tl vermişlerdi.amniosentez yapılmaması için panaromayı öneriyorlar.Bebeğe ait DNA parçaları hamilelik sürecinde anne dolaşım sistemine geçmektedir. Panorama test ile anneden alınan kan örneğinden elde edilen bebeğe ait DNA analiz edilmekte ve bebeğin sağlığını etkileyebilecek sayısal kromozom anomalileri incelenmektedir.Panorama , anne ve bebek için güvenli bir testtir. Amniyosentez gibi bebek için risk içeren girişimsel işlemlere gerek kalmadan sadece anneden kolayca alınabilen kan örneği ve babadan alınan bukkal swap (opsiyonel) ile çalışılmaktadır.Ayyy keşke benim de 300 çıksaydı can sıkacak birşey yok benim 50 de bir çıktı grafiğin en tepesinde çizgi çok üzücü ;( sen hiç canını sıkma bence bnm doktorum 200 sınır demişti, panayıra ile ilgili beni biraz bilgilendirir misin canım