2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Herkese merhaba. Biz dun kasilmalarla acile gittik. Dogumum hafiften baslamis. Bugun de kendi doktorum gordu. Bu haftayi da bitiririrsek super olur dedi. Bakalim bekleyebilirse bizimki pazartesiye kadar bekliycez. Ama artik her an dogurabilirim. Cok heyecanlii.. Allah Hepinise saglikla bu gunleri nasip etsin...
Ayyy çok heyecanlı normal doğum mu olacak

Herkese merhaba. Biz dun kasilmalarla acile gittik. Dogumum hafiften baslamis. Bugun de kendi doktorum gordu. Bu haftayi da bitiririrsek super olur dedi. Bakalim bekleyebilirse bizimki pazartesiye kadar bekliycez. Ama artik her an dogurabilirim. Cok heyecanlii.. Allah Hepinise saglikla bu gunleri nasip etsin...
ayy ilk bebiş geliyor desenize güzel haber oldu..

Evetttttt sonra da arka arkaya hepsii gelecek kuzularin insallahhh....
Insallah canim. Rabbim kolayliklar versin. Darisi basimiza artik. Gerci ben oglusum dogana kadar 9 doguracam sanirim. Hersey cok korkutuyo telaslandiriyo. Allah korusun...

Devlette yaptırmıştım bunu kendi doktorum da da tekrarlayacağız ilkin güzel ben sana amniyosrntez yapmam diye beni rahatlattı ama yine de moralim çok bozuldu sıkıntıdan kasıklarım ağrımaya başladı :KK43:
Canim Amerikaya giden testlerden birini yaptirsan maddi olark karsilayabilirsen. Materniti21, panoroma ya da harmony falan. 8 gunde falan geliyor sonucu.

Tsk ederim canm. valla hic bi is de yapmadim. Hatta gorumcem bizde her isi o yapiyordu. Ikinci kez yapildi cnim. Ilki de 8. Hafta kanamam oldugunda yapilmisti.
canim seni meraktan sayfalari okumadan yazmistim. Sevindim iyi olmana. Rabbim bir daha korku yasatmasin hicbirimize. Saglikla mutlulukla dolduralim gunlerimizi

Iyim canim cok saol. Kanama kirmiziydi kahveye dondu ve iyce azaldi simdi Cok sukur. 8. Haftdaki gibi oldu yine :KK43:

ayy cok heyecanlandim. Seni rahatlatmaya calisacakken biz heyecan yaptik. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin. Bir avazda kurtarsin Rabbim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Panaroma test yaptirdim sonuc icin 2 hafta kaldı. Cok agladim 300 de 1 cikti ama doktorum sinir dedi. Bekliyorum
Ayyy keşke benim de 300 çıksaydı can sıkacak birşey yok benim 50 de bir çıktı grafiğin en tepesinde çizgi çok üzücü ;( sen hiç canını sıkma bence bnm doktorum 200 sınır demişti, panayıra ile ilgili beni biraz bilgilendirir misin canım

Yok canim bise demedi kanamayla ilgili ama keseYle alakali deilmis. Hatta dr a ben full yatarim tek bebis iyi olsun dedim. Gerek yok yatmana Sadece seni zorlayacak isler hareketler yapma bol su ic dedi.
Geçmiş olsun kuzum korkuttun bizi bugün iyi olmana sevindimm aman sen temizlik hastasısin gözünü Sevim bi iş yapma yat dinlen Eniste bey yapsın işleri boşver :KK19:

Hay maşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Kolay doğum yapmak nasip olsun hersey gönlünce olsun darısı bizim başımıza ;)

Kizlar esimin tabletinden giriyorum. cok saglikli calismiyo bu meret. Hepinize ayri ayri cok tsk ederim Allah razi olsun bepinizden. Becerebildigim kadar ayrintili yazmaya calistim. Allahim hepimizin yavrularimizi bizlere bagislar insallh ya. cok korkmustum. Cok telas yapmistim ama simdi iyim iyiz cok sukur. Kan uyusmazligi ignesi yapilinca hemen fark etti kanama nerdeyse durdu Yaptirdiktan sonra. Bol bol dua edip daha da fazla dikkat edcem artik. Allahim korur bana bagislar insallah oglusumu....

Canım çok geçmiş olsun. Sabah gördüm rahatsızlığını daha sonra giremedim, çok merak ettim seni. İyi olmana çok sevindim. Bu son olsun inşallah allah hamileliğin boyunca sıkıntı yaşatmasın. Sağlıkla mutlulukla kucağına al oğluşunu inşallah.

Canım, hayırlısı ile kucağına al kuzunu inşallah :))

• Beğen
Reactions: Pbb
Back