Yok canim benim hic bi is yapmamistim. bu gun yine bakildi ultrasonla oglusum iyi cok sukur kanama kese disindaymis. Kan uyusmazligimiz var dr bise demedi bundan kaynaklaniyo diye ama kan uyusmazligi ignesi ypildi bu sabah. bin kere sukur kanamam nerdeyse durduÇok ama çok geçmiş olsun güzel arkadaşım.Allahin izni ile hicbir seyiniz kalmayacak sapasağlam Ayaz oğlumuzu kucağına alacaksın.çok dikkat et bebeklerimız çok kıymetli annesi.kanamanın sebebi ne canım.yordun mu kendini?
Oyy canim benim. Iyiz cok sukur teyzesi. Oglusumla alakaLi bise degilmis. Kanamam da durdu gibi bise cok sukur.Allah allah ne oluyor topigimize ses seda kesilmis.endiseli bi bekleme hakim.hepimiz olumlu dusunuyoruz vesensizim89 lutfen yaz artik iyiyim de eve geldik de oglan saka yapmis de hadi ama
Cnm bende henuz hissedemedim merakla bekliyorum........günaydın herkese kızlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissetiniz benim hafif ağrıdan başka hissetmiyorum daha
bu da beni korkutuyor.haftaya gidecem dr gecen hafta gittim cok şükür iyiydi bebeğim .yine insan tedirgin oluyor
Yok canim bise demedi kanamayla ilgili ama keseYle alakali deilmis. Hatta dr a ben full yatarim tek bebis iyi olsun dedim. Gerek yok yatmana Sadece seni zorlayacak isler hareketler yapma bol su ic dedi.Canimmm gecmis olsun nazara mi geldiniz yoksa.kiyamam uzulme bak pasa da iyiymis.sende dinlen guzelce.kalkma yat agirlikli olarak.arkadaslarda sormuslar ama dr nedeni hakkinda bi aciklama yapti mi?
Tsk ederim canm. valla hic bi is de yapmadim. Hatta gorumcem bizde her isi o yapiyordu. Ikinci kez yapildi cnim. Ilki de 8. Hafta kanamam oldugunda yapilmisti.gecmis olsun canim noldu kenidni cok mu yordun ki? Istirahat et gonlunu ferah tut.
Yine kan uyusmazligi ignesi yaptiricam demissin.
ikinci kez mi yapacaklwr ben mi yanlis anladim.
Geldim canm. Mesajini da cevapladim okumussundur insallah.
Iyim canim cok saol. Kanama kirmiziydi kahveye dondu ve iyce azaldi simdi Cok sukur. 8. Haftdaki gibi oldu yinesensizim89 canım nasıl oldun ,?? kanaman ne alemde ??
Saol canim okurum tabiki tsk ederim. Nedeni hakkinda bise demedi dr. Sadece ciddi bi kanama deil korkma dedi.Cok geçmiş olsun canim rabbim yardımcin olsun dua et surekli ve insirah suresini cok oku benim 2 hafta onceki problemimi hatirliyorsundur rabbim içimi bu sureyle ferahlatti sende oku rabbim yrdmcn olsun.nedeni bellimi peki?
Ikili taramam 14000 di ense kalınlığı 1,5 burun kemiği de netti çok iyi demişti doktorum üçlü neden bu kadar tezat çıktı anlamadımcanım ikili sonucun nasıldı?
e ikili testin çok iyi çıkmış soktor bir açıklamada bulunmadı mı canım?Ikili taramam 14000 di ense kalınlığı 1,5 burun kemiği de netti çok iyi demişti doktorum üçlü neden bu kadar tezat çıktı anlamadım
çok geçmiş olsun Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla hayırlısıyla bağışlasın inşallahhYok canim bise demedi kanamayla ilgili ama keseYle alakali deilmis. Hatta dr a ben full yatarim tek bebis iyi olsun dedim. Gerek yok yatmana Sadece seni zorlayacak isler hareketler yapma bol su ic dedi.
inşallah Allah her isteyene nasip etsin...ne guzel rabbım hayırlısıyla dogmasını nasıp etsın ınsallah bebegının, cok buyuk umut oluyor bıze boyle duydukca saol
Iyi hadi masallah simdiden yaramazlik mi yapmak istemis pasamin cani.sen yine de dikkat et annesi kendine.yat dinlenOyy canim benim. Iyiz cok sukur teyzesi. Oglusumla alakaLi bise degilmis. Kanamam da durdu gibi bise cok sukur.
Cokk heyecanli... Topigimizin ilk bebegi mi olacak :)Herkese . rhaba. Biz dun kasilmalarla acile gittik. Dogumum hafiften baslamis. Bugun de kendi doktorum gordu. Bu haftayi da bitiririrsek super olur dedi. Bakalim bekleyebilirse bizimki pazartesiye kadar bekliycez. Ama artik her an dogurabilirim. Cok heyecanlii.. Allah Hepinise saglikla bu gunleri nasip etsin...
Evetttttt sonra da arka arkaya hepsii gelecek kuzularin insallahhh....Cokk heyecanli... Topigimizin ilk bebegi mi olacak :)
Devlette yaptırmıştım bunu kendi doktorum da da tekrarlayacağız ilkin güzel ben sana amniyosrntez yapmam diye beni rahatlattı ama yine de moralim çok bozuldu sıkıntıdan kasıklarım ağrımaya başladıe ikili testin çok iyi çıkmış soktor bir açıklamada bulunmadı mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?