2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yok canim benim hic bi is yapmamistim. bu gun yine bakildi ultrasonla oglusum iyi cok sukur kanama kese disindaymis. Kan uyusmazligimiz var dr bise demedi bundan kaynaklaniyo diye ama kan uyusmazligi ignesi ypildi bu sabah. bin kere sukur kanamam nerdeyse durdu
Kahverengi leke ye dondu ve cok azcik azcik geliyo simdi. Ikinci gittigim dr korkma dedi bakalim. RAbbime emanet oglum.

Allah allah ne oluyor topigimize ses seda kesilmis.endiseli bi bekleme hakim.hepimiz olumlu dusunuyoruz ve sensizim89 lutfen yaz artik iyiyim de eve geldik de oglan saka yapmis de hadi ama
Oyy canim benim. Iyiz cok sukur teyzesi. Oglusumla alakaLi bise degilmis. Kanamam da durdu gibi bise cok sukur.

Cnm bende henuz hissedemedim merakla bekliyorum........

Canimmm gecmis olsun nazara mi geldiniz yoksa.kiyamam uzulme bak pasa da iyiymis.sende dinlen guzelce.kalkma yat agirlikli olarak.arkadaslarda sormuslar ama dr nedeni hakkinda bi aciklama yapti mi?
Yok canim bise demedi kanamayla ilgili ama keseYle alakali deilmis. Hatta dr a ben full yatarim tek bebis iyi olsun dedim. Gerek yok yatmana Sadece seni zorlayacak isler hareketler yapma bol su ic dedi.

gecmis olsun canim noldu kenidni cok mu yordun ki? Istirahat et gonlunu ferah tut.
Yine kan uyusmazligi ignesi yaptiricam demissin.
ikinci kez mi yapacaklwr ben mi yanlis anladim.
Tsk ederim canm. valla hic bi is de yapmadim. Hatta gorumcem bizde her isi o yapiyordu. Ikinci kez yapildi cnim. Ilki de 8. Hafta kanamam oldugunda yapilmisti.

Cok geçmiş olsun canim rabbim yardımcin olsun dua et surekli ve insirah suresini cok oku benim 2 hafta onceki problemimi hatirliyorsundur rabbim içimi bu sureyle ferahlatti sende oku rabbim yrdmcn olsun.nedeni bellimi peki?
Saol canim okurum tabiki tsk ederim. Nedeni hakkinda bise demedi dr. Sadece ciddi bi kanama deil korkma dedi.

Kizlar esimin tabletinden giriyorum. cok saglikli calismiyo bu meret. Hepinize ayri ayri cok tsk ederim Allah razi olsun bepinizden. Becerebildigim kadar ayrintili yazmaya calistim. Allahim hepimizin yavrularimizi bizlere bagislar insallh ya. cok korkmustum. Cok telas yapmistim ama simdi iyim iyiz cok sukur. Kan uyusmazligi ignesi yapilinca hemen fark etti kanama nerdeyse durdu Yaptirdiktan sonra. Bol bol dua edip daha da fazla dikkat edcem artik. Allahim korur bana bagislar insallah oglusumu....

Yok canim bise demedi kanamayla ilgili ama keseYle alakali deilmis. Hatta dr a ben full yatarim tek bebis iyi olsun dedim. Gerek yok yatmana Sadece seni zorlayacak isler hareketler yapma bol su ic dedi.
çok geçmiş olsun Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla hayırlısıyla bağışlasın inşallahh

Herkese merhaba. Biz dun kasilmalarla acile gittik. Dogumum hafiften baslamis. Bugun de kendi doktorum gordu. Bu haftayi da bitiririrsek super olur dedi. Bakalim bekleyebilirse bizimki pazartesiye kadar bekliycez. Ama artik her an dogurabilirim. Cok heyecanlii.. Allah Hepinise saglikla bu gunleri nasip etsin...

Cokk heyecanli... Topigimizin ilk bebegi mi olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…