ilk 3 ay rutin 15 debir dedi. Sonra kanama oldu. 15 de bir dedi. Sonra kanama yoluna girdi ama hep biseyler cikti yok agriydi yok sertlikti kasilmaydi derken hep 15 de bir gittim. Hatta arada bir okuldan dolayi rapor almak icin gittim bir iki yere e onlar dwmuayene etti. Iki uc kerede haftada bir olmus oldu.
canım 20. haftadan sonra daha net oluyor. Bende daha önceleri anlayamasığım minik kas seğirmeleri gibi şeyler hissediyordum haftalar ilerledikçe hareketler belirginleşiyor. şimdi bebeğin pek minik hareket ediyor ama sen hissedemiyorsun. Biraz daha sabret. Ultrasonlarda hareketlerini görebiliyor musun?
Benim yarin OPu m var. doktor nakit oara istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...
Canım anca cevap yazabildim iyiyim cok şükür sen nasılsın?
Kurabiyenin fotosunu atıyorum.. Tarifini lezzetli.com dan alıp yaptım kıtır oldu. Kocacım cok begendi.. Bugün kocamı mutlu etme günü ona mercimek köftesi ve kıymalı börek yaptım..
Şimdi evi temizliyor her yeri siliyor
kızlar hamileliğini kahverengi lekelerle ögrenen oldu mu? bugun testım poziti çıktı ama hiç mutlu değilim 5 gündür kahverengi lekelenmem oluyor dış gebelik olmasından korkuyorum