Canim bende senin gibi tedirgindim daha yeni yeni hissediyorum hareketlerini :) seninde az kalmis yakinda hissedersingünaydın herkese kızlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissetiniz benim hafif ağrıdan başka hissetmiyorum daha
bu da beni korkutuyor.haftaya gidecem dr gecen hafta gittim cok şükür iyiydi bebeğim .yine insan tedirgin oluyor
Saskin"OzlTzk, post: 39168072, mç
41 kere maasallahne kadar guzel gorunuyor
Cok guzel olmus bu paylasimbende sabahlari yumurtami mutlaka yiyorum yaninda peynir zeytin bal tereyagi falan.. Arada meyve ve cerez ya da ceviz. Oglen ve aksam da sebze agirlikli ekmek yok denecek kadar az. Haftada bir kez de balik yiyorum.. Sut icemiyorum onun yerine yogurt yiyorum bol bol...
Benimde bugün oldu canım bilmiyorum ki neden oluyorKizlar bisey sorabilirmiyi. Aramizda bu konuda bilgili olan vardir muhakkak dr bana o gun dediki rahimin sag tarafinda ufak bi kasilma.gordum ama ben bisey hissetmiyorum arada sanci oluyo o tarafta peki nolacak yani kasilma deyince benim kafama.takildi simdide yemeklerden sonra farkettim sanci cogaliyo bu kasilma erken dogum falan deniyor ya korktum ben yardimci olurmusunuz iki gundur kafama takildi
Korkma canim ben de cok misafir agirladim hala da devam ediyorum :) agrilarinda normal korkmani gerektirecek bisey yok bu donemlerde olur..Adevam eaşlar bugün benim misafirim geldi bana is yaptirmadi ama ayakta çok kaldım sanırım şimdi kasiklarim çok ağrıyor benim tahminime gore 7 haftalık hamileyim p.tesi Dr.gidecem kese vve kalp atışı için normalmi ya adet olacakmisim gibi ağrıyor çok korkuyorum
bizim her gittigimizde kalp atisi sayimi yapiyor. Ben de cok sik giriyorum malesef :-(Gecmis olsun arkadasim.ultrasonun net bi zarari yok ama kalp atislarini dinlersen o zaman biraz zararli hale geliyo demisti benim dr.lar.ben neredeyse haftada bir girdim.en gec 10 gunde bir muhakkak girdim.yarisi keyfiyse yarisi sorun olabilecegi icindi.merak etme allahin izniyle bisey olmaz
bazen oluyor sebebini ben de cok merak etmistim.Kızlar bir sorum var. Sizinde karnınız vücudunuzun diğer bölgelerine göre soğuk mu? Neden böyle bilen var mı?
Nufusu baglamaz ki.kendisi ugrasir sonra.isim degistirecekse dava acar vs.hatta sevgilisinden olan cocugu karisinin ustune kaydedenler bile var
izleyemediim tel. Acmadiii ama eminim cok tatlidir masallahKızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
sut icemiyorum arada ayran iciyorum. Bir de maden suyu. Yumurtayi hergun yemeye calisiyorum. Balik ayda bir neredeyse. Malesef beslenmeden dertliyim ben. Kendi pisirdiklerimi cok istekli yiyemiyorum.günaydınnnn kızlar
bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?
sut disinda kismen ayniGünaydın canım,
ben sabah kahvaltılarında her gün mutlaka yumurta yiyorum. Ara öğün olarak meyve yiyorum. az az ceviz yiyorum. onun dışında özellikle yediğim bir şey yok. çayı ve kahveyi normal ölçülerde içiyorum. süt pek sevmiyorum ara sıra içiyorum. yoğurt yemeye çalışıyorum. Mahallemizin sütçüsünden aldığımız sütle yoğurt yapıyoruz, güzel oluyorbir de doktorun yeme dediklerinden uzak duruyorum. Hepsi bu kadar. aslına bakarsan ben yeme alışkanlığım da pek değişiklik yapmadım. eskiye göre biraz daha fazla meyve yiyip, biraz daha fazla süt ve yoğurt tüketiyorum.
masallah, aldigin kilolar bebislere de yariyorsa salla gitsin sefan olsunve ben 10 kilo almışım şimdiden:) 65 olmuşum.. kesin 20 yi bulucam..
o ates cagirmasin siiizziii lutfeen. Polemik konusu yapmak istemem ama sadece zararli fast food filan olmasi bir yana helalliginden de cok ciddi supheliyim. Yanlis hatirlamiyorsam evde sana yardimci annenler filan vardi evde yapin yaa. Bebislere yedirme bence :-(Sabah yumurtali bi kahvalti arada meyve oglen corba veya sebze yemegi yaninda yogurt aksamustu kahvekeyfi ama sirf sutten icine azicik kahve bol kuruyemis ama mumkunse islem gormemis olanindan.aksam 7 gibi yemek yine yaninda yogurt veya 10 gibi balli sut veya muzlu sut.haftada bir kacamak yemegim var ama mesela bugun aksamustu ates beni cagiracakbirde pazar gunleri muhakkak balik yiyorum.kiloyu takma bende 9 kilo aldim ama kolay degil ikiz annesiyiz biz.netten arastirdigimda normal diyor.benim dr.demiyor ama neyse
Günaydın tatlım nasılsın ?günaydın tatlı anneler
bugün tatil günüm ama erkenden uyandım
bebişlerim kıpırdandı bende yatamadım
babamız uyuyor dün canı üzümlü cevizli kurabiye istemiş onu yapıyorum.
benim kocam aşeriyor yaaa evde iki hamile var gibibi de kaburgası ağrıyomuş düşünün yani
günaydın tatlı anneler
bugün tatil günüm ama erkenden uyandım
bebişlerim kıpırdandı bende yatamadım
babamız uyuyor dün canı üzümlü cevizli kurabiye istemiş onu yapıyorum.
benim kocam aşeriyor yaaa evde iki hamile var gibibi de kaburgası ağrıyomuş düşünün yani
Benim de vardı kasılmalarım doktor bana magnezyum verdi onu içtiğimden beri olmuyorKizlar bisey sorabilirmiyi. Aramizda bu konuda bilgili olan vardir muhakkak dr bana o gun dediki rahimin sag tarafinda ufak bi kasilma.gordum ama ben bisey hissetmiyorum arada sanci oluyo o tarafta peki nolacak yani kasilma deyince benim kafama.takildi simdide yemeklerden sonra farkettim sanci cogaliyo bu kasilma erken dogum falan deniyor ya korktum ben yardimci olurmusunuz iki gundur kafama takildi
Bende dün AVM ye gitmiştim orda yedik eşimle ilk kez kola içtimGünaydın canım,
Benim kocamın da dün sırtı ağıyordu ve ara sıra aşermeleri oluyorBunlar normal demek ki her baba adayı biraz hamile anlaşılan Ama dün canım kocam bana sürpriz yapıp iş yerine sevdiğim burgerden göndermiş. Burda ki muhabbetimizden bahsetmiştim. Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Canım kocam benim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?