2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim bende senin gibi tedirgindim daha yeni yeni hissediyorum hareketlerini :) seninde az kalmis yakinda hissedersin

Kizlar bisey sorabilirmiyi. Aramizda bu konuda bilgili olan vardir muhakkak dr bana o gun dediki rahimin sag tarafinda ufak bi kasilma.gordum ama ben bisey hissetmiyorum arada sanci oluyo o tarafta peki nolacak yani kasilma deyince benim kafama.takildi simdide yemeklerden sonra farkettim sanci cogaliyo bu kasilma erken dogum falan deniyor ya korktum ben yardimci olurmusunuz iki gundur kafama takildi

sizlere maşallah ben hiç bişey yiyemiyorum hatta ilaçlarımı bile içmiyorum bide mi mahfediyorlar

Benimde bugün oldu canım bilmiyorum ki neden oluyor

Arkadaşlar bugün benim misafirim geldi bana is yaptirmadi ama ayakta çok kaldım sanırım şimdi kasiklarim çok ağrıyor benim tahminime gore 7 haftalık hamileyim p.tesi Dr.gidecem kese vve kalp atışı için normalmi ya adet olacakmisim gibi ağrıyor çok korkuyorum

Korkma canim ben de cok misafir agirladim hala da devam ediyorum :) agrilarinda normal korkmani gerektirecek bisey yok bu donemlerde olur..

bizim her gittigimizde kalp atisi sayimi yapiyor. Ben de cok sik giriyorum malesef :-(

Kızlar bir sorum var. Sizinde karnınız vücudunuzun diğer bölgelerine göre soğuk mu? Neden böyle bilen var mı?
bazen oluyor sebebini ben de cok merak etmistim.

Nufusu baglamaz ki.kendisi ugrasir sonra.isim degistirecekse dava acar vs.hatta sevgilisinden olan cocugu karisinin ustune kaydedenler bile var

Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi

izleyemediim tel. Acmadiii ama eminim cok tatlidir masallah

günaydınnnn kızlar

bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?
sut icemiyorum arada ayran iciyorum. Bir de maden suyu. Yumurtayi hergun yemeye calisiyorum. Balik ayda bir neredeyse. Malesef beslenmeden dertliyim ben. Kendi pisirdiklerimi cok istekli yiyemiyorum.

sut disinda kismen ayni
ve ben 10 kilo almışım şimdiden:) 65 olmuşum.. kesin 20 yi bulucam..
masallah, aldigin kilolar bebislere de yariyorsa salla gitsin sefan olsun
o ates cagirmasin siiizziii lutfeen. Polemik konusu yapmak istemem ama sadece zararli fast food filan olmasi bir yana helalliginden de cok ciddi supheliyim. Yanlis hatirlamiyorsam evde sana yardimci annenler filan vardi evde yapin yaa. Bebislere yedirme bence :-(

günaydın tatlı anneler
bugün tatil günüm ama erkenden uyandım
bebişlerim kıpırdandı bende yatamadım
babamız uyuyor dün canı üzümlü cevizli kurabiye istemiş onu yapıyorum.
benim kocam aşeriyor yaaa evde iki hamile var gibi bi de kaburgası ağrıyomuş düşünün yani

Günaydın tatlım nasılsın ?
Çalışmama rağmen pazar günleri erken uyanmaktan nefret ediyorumAynı durum bizde de var. Kocam benden daha hızlı kilo alıyor ve dün canı tavuk dürüm çekmiş,geçende havuçlu cevizli kek yaptırdı.Bazı akşamlar arıyor" canının çektiği birşey varmı alayım" diye,"senin canının istediği birşey varsa al ben yerim çünkü benim canım birşey istemiyor" diyorumAkşamları karşıladığımda sarılırken göbekler bizden önce buluşuyor vallahi Bide "sen dogumu yap beraber kilo veririz" diyor alem yaaa
Bu arada kurabiyenin foto ve tarifini de isterim

Günaydın canım,
Benim kocamın da dün sırtı ağıyordu ve ara sıra aşermeleri oluyor Bunlar normal demek ki her baba adayı biraz hamile anlaşılan Ama dün canım kocam bana sürpriz yapıp iş yerine sevdiğim burgerden göndermiş. Burda ki muhabbetimizden bahsetmiştim. Çok şaşırdım ve mutlu oldum. Canım kocam benim yaaa

Benim de vardı kasılmalarım doktor bana magnezyum verdi onu içtiğimden beri olmuyor

Bende dün AVM ye gitmiştim orda yedik eşimle ilk kez kola içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…