2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sabah sabah ne güldüm ama iyi yapmışsın canım erkeklere arada bir böyle yapmak lazım biraz sertlik iyi olur....

Alemsin valla nerden de aklına geldi çok güldürdün beni, benim ki lavaboya giderken bile nereye diyo bende sıkıldım artık evden kaçıyom ya da avm ye gidiyorum diyorum bi gün gerçekten söyleyip gitsem hiç anlamaz :)

lizz_1702 KNTMMM bana hala kan ilaci verilmedi de size soruyim dedim belki bu gidiste verir bebekokan bendede cikiyo yaa
Biz etli butlu hatunlarin kan değerleri düşük ben günde iki defa içiyorum düşün ki nekadar durum sıkıntılı senin gibi kraker hatunlarin kanı tavan yapmış.benim çocukluktan beri sıkıntımdir kansızlık ve demir düşüklüğü.

Vay eşek seni vay kız yapma öyle şeyler senin o atarlarin oğluna yansır sonra sen çekersin.Ee bu arada annene de aşkolsun yani
ne kadar sakin ne kadar huzur olursa o kadar iyi tüm hücrelerin yenilenir.benim sinirler alınmış gibi eşim sakinliğin zirvesinde taht kurmuş oturuyor 7 senedir daha sesinin yükseldiğini duymadım düşün bizim kız nasıl olur.inşallah sağlıklı pamuk şekeri gibi bir kızımız olur

Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin.yüce Rabbim senide çok üzmeden çok yormadan ilk tedavide evlat sahibi eder inşaallah.

Ay masallah kuzuya.boyle buyumeye devam insallah.ya nasil uyuyosun annesi.bende evdeyim su an.cogunlukla yatiyorum ama uyku gunluk max.6 saat.surrkli yattigimdan vucudum hic yorulmuyor.yorulmadigi icin herhaldr uykum gelmiyor.herkes bol bol uyu ileride cok arayacaksin bu gunleri diyor.tamam anliyorum ama kesinlikle uyuyamiyorum.bi yolu yontemi varsa bana da anlat kuzum yaa

Merhaba arkadaşlar ben sayfaya yeni üyel oldum. Nisan 2015 anneleri grubundayım aynı zamanda. Benim tedavi maceram baya uzun. 2 aşılama, 4 negatif tüp bebek denemesi ve Allah'a bin şükür 5. denemede şu an 29 haftalık hamileyim canım oğluma... İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize...

Masallah sorma boyle kilo alirsak nolcaz bilmiyorum cnm bende geceleri uyuyamiyotum oraya don buraya don gunduzleri yatiyorum uyuyorum ne biilim birden uykum geliyo yatiyorum bence bizim kiz uyutuyo beni :)

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevap verirseniz çok çok sevinirim. Ben ilk 3 ayda çok ağrı çektim nedenini bulamadılar hastanede bile yatmak zorunda kaldım. Ve bu süreçlerde sürekli ultrasona girip çıkmak zorunda kaldım. Sonra da bi trafik kazası geçirdim yine fazlasan ultasonlar oldu ve o kadar çok ultrasona girdim ki anlatamam. Acaba sizler kaçıncı haftalarınızdasınız, ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz ve acaba toplam kaç kere ultrasona girmişssinizdir. Eğer hatırlayabiliyorsanız paylaşır mısınız benimle bu bilgileri.

Gecmis
Gecmis olsun cnm ultrasonun zarari yok diye biliyorum ben ama cunku bizlerde cok sık girdik baslarda kanama falan olunca gonlunu ferah tut hic korkma bunun icin bence az kalmis bebegine kavusacaksin bizden once insallah

öncelikle hayırlı olsun diyelim Rabbim sağ salim oğluna kavuşmayı nasip etsin :) ben de ultrasonun bi zararının olmadığını biliyorum ses dalgaları sonuçta bi sıkıntı olmaz merak etme :)

Son düzenleme:

Ayy çok güldüm yaa sensizim89 niye yapıyorsun kocana böyle şeyler. Annenle iyi ittifak kurmuşsunuz yazık adamcağıza yaaa, seni çılgın sen sakinliğini koru arkadaşım atarlanma. mutlu anne=mutlu bebek, huzurlu anne=huzurlu bebek. ok

Gecmis olsun arkadasim.ultrasonun net bi zarari yok ama kalp atislarini dinlersen o zaman biraz zararli hale geliyo demisti benim dr.lar.ben neredeyse haftada bir girdim.en gec 10 gunde bir muhakkak girdim.yarisi keyfiyse yarisi sorun olabilecegi icindi.merak etme allahin izniyle bisey olmaz

Günaydın güzel anneler, ne güzel sıcak tatlı muhabettler gidiyor maşallah şu yaramazlık konusunda birçok arkadaşa bakarak biz baya yaramaz çıktık anlaşılan ara sıra bizde benim ağrılarımdan rahatsızlıklarımdan falan kanka takılıyoruz ama çok uzun olmuyor, olamıyor, olmamalı yaf eskiye göre tabiki daha soft, daha sakin ama olsun değilmi. bize 14. haftada serbest bıraktı doktor. artık ne zaman durun derse gittiği yere kadar laylaylom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…