- 29 Haziran 2013
- 731
- 1.777
- 158
Canım kişiden kişiye değişir fizyolojik yapı.demekki senin iç karnın geniş değil.Ben çook yürüyüp şişince 7 aylık görünüyorum hatta al doğuma götür o derce yaniŞöyle tarif edeyim gögüslerimi henüz geçmedi göbeğim.20+3 haftadayım boyum 1.65cm toplamda 5 kilo aldım ve ben komple alıyorum kiloyu ayaktan omuza kadar karnımı saymazsan dengeli bir dağılım var.1 aydır diyetisyene gidiyorum çok uyuyormusun dersen %70 diyebilirim.Çok takılma derim ama her ikinizde sağlıklı olmak kaidesi ile tabiki :)Gunaydin guzel anneler ve bebekler.hayir biz yapamiyoruz yapan yapsin gozum yokama birseyi cok merak ettim.ben toplamda 9 kilo aldim ki dr.bana gelme diyetisyene git diyerek beni benden aldi.nrymis bugune kadar 3 kilo almam lazimmis hadi senin ikiz 4 kilo olsun dedi.uleyn benim cocuklarim zaten 1.5 kilo suyu falan desen pardon da ben hic mi kilo almayacagim.adam kendini seyda coskunun dr.u saniyo galibaneyse dr a kizdim konudan saptim.benim gobisim gobis degil goooobbbbeeeekkkk.kocaman yani.en az 8 aylik hamile gorunumundeyim.abarttigimi dusunenler gercekten abartmiyorum.kocaman bir karnim var.sizin gobisleriniz kucuk mu yaa