2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Şekerciğim amma karışık yazmışsın soruyu yakalayamadım. soru cinsellik mi yoksa başka doktora gitmek mi
başka dr a gitmek canımm aldım zaten bugün randevuyu kimseciklere demeden yarın gidcem bakalım hem oğluşumu görmüş olurum diğer dr u beklemedenannesinin bitanesi nasılmış napıyomuş bakalım bakim bi yarın. cinellik konusu annemin yanında şuan gittiğim dr a soramamam yarın onu da sorarım rahat rahat

çook tşk ederim ayrıntılı cvp için canım benim evet doğumumu annemin çalıştığı hastanede yapcm. annem zaten eskiden ebeydi. sonradan unv bitirdi ebe hemşire oldu doğal olarak arkadaşları çok ebe olup doğumuma gircek olan. özel hastaneden daha rahat olur benim için. aldım randevuyu bugün bakalım kimsenin haberi yok kaçıp gidecem yarın eşime de yarın çarşıya çıkcam işlerim var dedim

aynen öyle yapıcam canım kaçıp gidcem :)

Bebis geçen gittiğimde kafası göğüs hizamda poposu asagidaydi. Şimdi paşa yan gelip yatmis yüzü ağızı gözleri sanki babaya benziyor gibi
maşallah paşaya canım :) bu arada benim de eşime benziyo gibi kulaklarından öyle düşündüm benim eşimin kulakları kepçe oğluşumun da kulakları çıkkın çıkkın keşke kız halaya oğlan dayıya derler ya öyle olsaydı kardeşim çook yakışıklı maşşallah :)

Bende 54 le kaldim simdi 62 nerdeyse on kilo aldim dr gorunce cok kizacak ama napiyim aliyorum iste
56yla da ben başladım canım 63 kiloyum yapacak bişe yok Allahtan dr un beni ilk tarttığında 58 dim çok bulantım olmadı ama ilk 3 ay severek yediğim tek şey börekti bide tost doğal olarak aldı başını gitti kilolar.

Sağlıklı olsunda yeter canım.

KNTMMM tam cubuk kraker hemde boyumda 1.70 ama simdi topkek olmaya dogru gidiyorum neyse bebisim iyi olsun da ben topkek oluyim
Ama o boyla topkek olamazsın ki olsan olsan galeta olursun Bende odun ekmeği tombalak ayy kızım sağlıkla gelsinde veririm inşaallah kilolarımı

dun herşey üstüste geldi bende patladım kendi kednim biranlık.herkes dün hamiş olduğumu unutmuş gibiydi..cok sessiz biriyim ama işte oldu birkere suan korkuyorum.bilmiyorum
canım benim üzülme sakın bizimde başımıza geliyor böyle şeyler, karşıdaki eğer bir İNSANSA senin hamile olduğunu bilip seni üzmüşse Allaha havale et senin hiç suçun yok inan ki zor bir süreç geçirdik hala da geçirmeye devam ediyoruz anlayışlı olmaları gerekiyor..

Anaaamm annesi ne büyük aldın sen o takımları öyle .ama hastane çıkışı renklerine bayıldım ağız tadı ile giydir evladına sağlıkla inşaallah :)
amin canım insallah cümlemiz için :) çok büyük de değil aslında biri 6 ay biri 9 ay biri 12 ay coştum sanırım

iyi yapmışsın canım için rahat eder en azından :) bebişini de görmüş olursun yine :) insan özlüyo ya haa bu arada hareketlerini hissetmeye başladın dimi biz seninle aynıyız hemen hemen :)

günaydınn kızlar
tetanoz aşımı oldum bugün
biraz uyuşukluk hissi var onun dışında birşey yok.
5 kez yapılması gerekiyormuş aşı takvimi verdiler..ama 5 kez bana cok geldi doktoruma danışıcam..
bu arada bende 55 kiloydum şuan 64 kiloyum boyum 1.72 boydan kurtarıyorum:)
ya valla 100 kilo olalım nolcak ki bebeklerimiz geliyor çok şükür:) ne de olsa onlar doğunca koşturmaktan veririz kiloları hiç dert etmeyinnnnnn..

annişler butikbebeden verdiğim sipariş hala gelmedi tedarik sürecinde diyo. ordan alışveriş yapan var mı kaç günde geliyo bilgisi olan cvp verebilir mi
günaydın canım ben yaptım ve ürünlerim geldi benimki tedarik süreci falan diyormuydu hatırlamıyorum ama 15 gün içerisinde geldi çok da güzeldiler :)

canım veren de Allah alan da Allah.... ne insanlar var bebeklerini kucaklarına alıp, öpüp, koklayıp sonra da kaybeden Rabbim onlardan biri etmesin bizleri..kimse evladıyla nispet yapmamalı bence, yapanları da Allah' a havale et gitsin. sınav dünyası bugün onların yüzü gülüyorsa yarın ağlamayacakları ne belli ?? bugün sen üzgünsen yarın sevinmeyeceğin ne belli ?? Sen iyi ol, doğru yolda ol Rabbim boş bırakmayacak kucağını, dualarımız seninle olsun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…