• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar günaydın herkese.... :) bu arada ben bişey farkettim,.. hani bazen eşiyle yaramazlık yapar ya insan :oops::oops: o zaman sanki bebeğimi daha çok hissediyorum çok hareketli oluyor sonrasında bi etkisi varmıdır acaba yoksa bana mı öyle geliyo :oops::oops::oops::oops:
Size yasak degil mi bizim doktor 9 ay yasakladi bize

Size yasak degil mi bizim doktor 9 ay yasakladi bize
yok canım yasak değil ama sormadım da ilk zamanlar yasaktı belli bi süre vermisti ilk 3 aydı sanırım ondan sonra zaten tüp bebek doktorumu bıraktım ama diğer doktorlar da yasaklamadı gittiğimde bi sorayım ama :KK64:

3. aydan sonra hiç birşey olmaz bebeğe dedi ve izin verdiler ama yinede insan tedirgin oluyor:KK22::KK22:. son 3 ay yine kanka moduna geçeceğiz bu da bizim kararımız :KK60:
ya hatta ben internette çok okudum bir çok doktor ilk aylarda bile yasaklamamış aksine tavsiye etmişler ara vermeyin normal hayatınıza devam edin diye bilmiyorum ki sonuçta bebeği ulaşamaz ki hiçbişey belki bazılarında erken doğumu tetikliyor diye kısıtlanıyor

kızlar günaydın herkese.... :) bu arada ben bişey farkettim,.. hani bazen eşiyle yaramazlık yapar ya insan :oops::oops: o zaman sanki bebeğimi daha çok hissediyorum çok hareketli oluyor sonrasında bi etkisi varmıdır acaba yoksa bana mı öyle geliyo :oops::oops::oops::oops:
Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecek ;) eşimin oynatmaya az kaldı :)

ya hatta ben internette çok okudum bir çok doktor ilk aylarda bile yasaklamamış aksine tavsiye etmişler ara vermeyin normal hayatınıza devam edin diye bilmiyorum ki sonuçta bebeği ulaşamaz ki hiçbişey belki bazılarında erken doğumu tetikliyor diye kısıtlanıyor
Evet rahim kasilinca erken dogum riski varmis o yuzden

Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecek :KK66: eşimin oynatmaya az kaldı :)
:KK48::KK48::KK48::KK48: Güldürdün ay beni:KK70: bence değişik sistemler oluşturun yazık adama yahu,evliliğin yarısı özel samimiyettir:KK22: sınırlar koyarak çözümler üretin derim nacizane:cool:

Arada hissediyorum canim ama cok tutarsiz. Bi gun hichissetmedigim oluyo sonraki gun ara ara hissediyorum. Ama bu gece sey yaptim sola donup yattim cok az karnimin uzerine. Baya baya tekme gibi hissettim hemde oyle yattigim surece hep oldu. Nasil heyecanlandim anlatamam saat 4e kadar uyuyamadim heyecandan :rolleyes: sabah uyandigimda da ayni seyi denedim ama olmadi. Wc ihtiyacim vardi sanirim ondan:KK70:

Canımcığım gelmedin mi hala doktor ne dedi ? Soracağım ama hep unutuyorum sen bu sigara işini ne yaptın içmiyorsun değil mi? Bırakmadıysan:KK4: :KK67::KK67:

Biz dün gece babasıyla suç işledik:KK8::-)

Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecek :KK66: eşimin oynatmaya az kaldı :)
canım ilk üç ay ve son üç ay yasak oluyor genelde ortadaki 3 ay serbest bırakıyor dortorlar :rolleyes: niye kendinize eziyet ediyorsunuz ki :KK70::KK70:

Canımcığım gelmedin mi hala doktor ne dedi ? Soracağım ama hep unutuyorum sen bu sigara işini ne yaptın içmiyorsun değil mi? Bırakmadıysan:KK4: :KK67::KK67:
nee sigara mı ?? kim içiyor sigara bakimm :KK12:ben tedaviye başladığım gün bıraktım dah da içmem arada 1-2 fırt çektim sadece arkadaşlardan moralim çok bozul olduğunda ama bi işe yaramadı bana iyi gelmedi bebeğime kötülük yaptım sadece ve çok üzgünüm bidaha da içmem.. siz de içmeyin lütfen :stop::stop:

Sus kız kimse duymasın :KK30:ne yapalım tak etti zaten şunun sırasında 6. ayın bitmesine ne kaldı:KK8::KK8::confused::KK70::KK70:
canım siz de mola vrenlerdensizin o zaman :KK70: 6.aydan sonra ve doğum sonrası 40 günü de sayarsak epey uzun bi ara vericez bugünlerimizi iyi değerlendirmek lazım :KK70::KK70:

lizz_1702 lizz_1702 KNTMMM KNTMMM sahra10 sahra10 C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. ARMYY ARMYY hepinizden allah razi olsun bugün kesinleşti artik yarin bebeğimi alacaklar büyük bir hevesle hamilelik takvimi eklemiştir simdi silemiyorum dahada giremicem buralara kalın saglicakla Rabbim korusun bebeklerinizi kimseye yasatmasin boyle şeyler amin
Güzelim üzülmeyeceksen sen bizleri bırakma hepimiz ismine dua ederiz moral veririz,motive olur sana. ikinci bir tedaviyi düşünüyor musunuz?

canım siz de mola vrenlerdensizin o zaman :KK70: 6.aydan sonra ve doğum sonrası 40 günü de sayarsak epey uzun bi ara vericez bugünlerimizi iyi değerlendirmek lazım :KK70::KK70:
Aynen bacim zaten 15 günde 1 kere 2 hakkımız var:KK59:. Biz idareli kullanıyoruz. :KK53:

Back