• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydın canım ben yaptım ve ürünlerim geldi benimki tedarik süreci falan diyormuydu hatırlamıyorum ama 15 gün içerisinde geldi çok da güzeldiler :)
Ben bunları beğendim ama esim izin vermiyor net alış verişine :( siz keyfini sürün benim yerimede df0d00e7-d16f-4aa7-9f07-dd5fb262c356.jpg 9aa8e4f3-a202-4d5b-8e9d-8280c67c8f32.jpg

Kızlar birde karnın sertleşmesi erken doğuma işaretmiş peki bu sertliğin derecesi ne nasıl bir sertleşme acep
Canim senin ikizmiydi?çünkü ikizlerde bu ay mesela 7 8 aylik tek gebenin yukune sahip oluyoruz onlarin 7.ayda hissettigi mesaneye baski olayini biz bu aylarda yaşıyoruz.benim kizim mesaneye çok yakin duruyor kipirdadigini mesaneye baski tapinca anliyorum yoksa kizimi fazla hissedemiyorum.sertlesmeye gelince benim gecen hafta basima gelenlerden haberin va4di rabbim kimseye yasatmasin ins.sertlesme kasılma olursa gel dediler bende nasil bise olduğunu sordum istercistemez artik herseyden tedirginim cift tarafli sert lik olup karnin bir yerde toplanmasi olarak acikladi hani hissetmemen mumkun degil dedi.

Canim senin ikizmiydi?çünkü ikizlerde bu ay mesela 7 8 aylik tek gebenin yukune sahip oluyoruz onlarin 7.ayda hissettigi mesaneye baski olayini biz bu aylarda yaşıyoruz.benim kizim mesaneye çok yakin duruyor kipirdadigini mesaneye baski tapinca anliyorum yoksa kizimi fazla hissedemiyorum.sertlesmeye gelince benim gecen hafta basima gelenlerden haberin va4di rabbim kimseye yasatmasin ins.sertlesme kasılma olursa gel dediler bende nasil bise olduğunu sordum istercistemez artik herseyden tedirginim cift tarafli sert lik olup karnin bir yerde toplanmasi olarak acikladi hani hissetmemen mumkun degil dedi.
Yok CNm ikiz değil ama benimde kız cuma günüme randevu aldım inş bir sıkıntı yoktur

Günaydın 2 gündür benim bebiş hareketlerini aşağıda hissediyorum hatta vajinama tepik atıyor gibi bu normalmidir sizce
canım ben de aynen alt tarafta hafif hafif tekmeler hissediyorum önceleri gaz sanıyodum ama değilmiş bebeğin ayakları aşağıdaymış onları hissediyormuşum bence korkulacak bişey değildir ama yine de ultrasonla bi baktır druna ..

iyi yapmışsın canım için rahat eder en azından :) bebişini de görmüş olursun yine :) insan özlüyo ya :KK36: haa bu arada hareketlerini hissetmeye başladın dimi biz seninle aynıyız hemen hemen :)
Arada hissediyorum canim ama cok tutarsiz. Bi gun hichissetmedigim oluyo sonraki gun ara ara hissediyorum. Ama bu gece sey yaptim sola donup yattim cok az karnimin uzerine. Baya baya tekme gibi hissettim hemde oyle yattigim surece hep oldu. Nasil heyecanlandim anlatamam saat 4e kadar uyuyamadim heyecandan :rolleyes: sabah uyandigimda da ayni seyi denedim ama olmadi. Wc ihtiyacim vardi sanirim ondan:KK70:

Arada hissediyorum canim ama cok tutarsiz. Bi gun hichissetmedigim oluyo sonraki gun ara ara hissediyorum. Ama bu gece sey yaptim sola donup yattim cok az karnimin uzerine. Baya baya tekme gibi hissettim hemde oyle yattigim surece hep oldu. Nasil heyecanlandim anlatamam saat 4e kadar uyuyamadim heyecandan :rolleyes: sabah uyandigimda da ayni seyi denedim ama olmadi. Wc ihtiyacim vardi sanirim ondan:KK70:

Fotolarini yuklemistim canim. Hatta hem buraya hem de vebahar geldi arkadasin bebek hazirliklari sayfasina yukledim :) yelek, alt ust zibin takim bide corap almistim :)

evet ben de özellikle geceleri çok hissediyorum tek dinlenebildiğim zamanlar uyku zamanları :) hissedince de uyku falan kalmıyo saatlerce elim karnımda öylece duruyorum :) aldıklarını güle güle giysin inşallah :)

Back