2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

aa niye öyle oldun ki canım bişeye mi üzüldün durup duruken mi oldu hormonlar işte napalım elimizde değil ki

cok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin

aa niye öyle oldun ki canım bişeye mi üzüldün durup duruken mi oldu hormonlar işte napalım elimizde değil ki
dun herşey üstüste geldi bende patladım kendi kednim biranlık.herkes dün hamiş olduğumu unutmuş gibiydi..cok sessiz biriyim ama işte oldu birkere suan korkuyorum.bilmiyorum

Çok üzüldüm canım. Rabbim sana sabrin en büyüğü versin. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Dünya imtihan dünyası bundada vardır bir hayır. Allahtan ümit kesilmeZ

allah sabır versin canım gercekten cok zor allah bu acını unutturacak saglıklı bir bebek versin öyle mutlu ol ki o sana nispet yapanlar utansın.. umudunu hiç kaybetme arkadasım güçlü ol..

Teşekkür ederim canım.maşaallah kuzuna :)

hadi gözün aydın canım :) ne kadar sürdü peki bu sefer ki kontrol renkli ultrasonla mı baktı ?

((bi telefonla bi bilgisayarla girdim karman çorman yaptım burayı kızlar kusura bakmayın :) ))
Anaaamm annesi ne büyük aldın sen o takımları öyle .ama hastane çıkışı renklerine bayıldım ağız tadı ile giydir evladına sağlıkla inşaallah :)

Ah ahhh onlar ne anlar tüp bebek sahibi olmaktan kilo alıyoruz,garip şişliklerin sahibi oluyoruz hele tüysüz olan ben şeftali gibi oldum göbek,bacaklar vede yüzüm sarı sarı tüylerle doldu ki ben bildiğin esmerim tam komedi anlıyacağın

ne 49 mu :) ben heralde en son ortaokulda o kilodaydım hayal gibi geliyo bana

lizz_1702 ayyy çok güldüm kendimi gördüm yazdığın cümlede ruyacn boyun da uzunsa tam bir çubuk krakersin 49 ne ALLAH aşkına benim yiğen 15 yaşında 48 kilo hatta benim yarım kadarsın

Seninde sınavın buymuş canım.Rabbim istediğine verir istediğine vermez ki kişilerin şükür durumuna bakar sonrasında mükaafat vardır şükür edene....Her karanlığın sonu aydınlıktır,dua et canım

Suan sana ne desek acini hafifletemeyiz zor bir durum gercekten.Allah sabir versin.ama soyle dusun ki herseyde bir hayir vardir.insallah yakin zamnda tekrar saglikli bir hamilelik yasarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…