amin canım cümlemize nasip olsn inşallah cici cici giydirmek :) fotosunu verdiler mi bebişin ??Hahaa :) çenesi uzun gibi babası da öyle.ciciler güzelmiş. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :)
ne 49 mu :) ben heralde en son ortaokulda o kilodaydım hayal gibi geliyo banaKizlar bende 49 la tedaviye basladim simdi 55 kiloyum
aa niye öyle oldun ki canım bişeye mi üzüldün durup duruken mi olduherkese selam arkadaşlar..ya hamilelikte sinir krizi değilde birden sinir boşalması çığlık attım ve ağladım ama hemen kendime geldim ..özür diledim yavrumdan inşallah bir şey olmamıştır.gitseymiydim dr a acaba
dun herşey üstüste geldi bende patladım kendi kednim biranlık.herkes dün hamiş olduğumu unutmuş gibiydi..cok sessiz biriyim ama işte oldu birkere suan korkuyorum.bilmiyorumaa niye öyle oldun ki canım bişeye mi üzüldün durup duruken mi olduhormonlar işte napalım elimizde değil ki
Hayır veymedileyamin canım cümlemize nasip olsn inşallah cici cici giydirmek :) fotosunu verdiler mi bebişin ??
Çok üzüldüm canım. Rabbim sana sabrin en büyüğü versin. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Dünya imtihan dünyası bundada vardır bir hayır. Allahtan ümit kesilmeZcok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin
cok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin
Teşekkür ederim canım.maşaallah kuzuna :)Valla ben iki ayrı hastaneye gidiyorum. Testleri takibi devlet hastanesinde rutin kontrolleri ve doğumu özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum. 15 20 dk falan sürdü. Yüzü yarık dudak damak var mı, böbrekler, mesane,kalp ve kalp kapakciklari, beyin elleri bacaklari, cigerleri, ense ölçümü heryerine bakıyorlar. Ücret ödemedim sigorta Hastanesi olduğu için
Anaaamm annesi ne büyük aldın sen o takımları öylehadi gözün aydın canım :) ne kadar sürdü peki bu sefer ki kontrol renkli ultrasonla mı baktı ?
((bi telefonla bi bilgisayarla girdim karman çorman yaptım burayı kızlar kusura bakmayın :) ))
Ah ahhh onlar ne anlar tüp bebek sahibi olmaktan kilo alıyoruz,garip şişliklerin sahibi oluyoruz hele tüysüz olan ben şeftali gibi oldum göbek,bacaklar vede yüzüm sarı sarı tüylerle doldu ki ben bildiğin esmerim tam komedi anlıyacağınama desen ki kilonu takıyor musun inan ki takmıyorum bugün iş yerindeki arkadaşlar bana takılıyolar yok dr ultrasonda görebiliyomu bebeği yağ tabakasından nasıl görecek falan sanki çok da umurumda biz ne zorluklarla elde ettik bu bebekleri çok sükür ki nasip oldu kilo ileride verilir canım yeterki insan azimli olsunbirde bünye meselesi zaten oturup hamur işleri yemiyorum her ögünde ekmek tüketmiyorum yani elimden geldiği kadar dikkat ettiğim halde aldım bu kiloyu onun için içim rahat
Tebrik ederim sağlıkla sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim canımBende yeni anne adaylarindanim:)
Seninde sınavın buymuş canım.Rabbim istediğine verir istediğine vermez ki kişilerin şükür durumuna bakar sonrasında mükaafat vardır şükür edene....Her karanlığın sonu aydınlıktır,dua et canımcok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin
Suan sana ne desek acini hafifletemeyiz zor bir durum gercekten.Allah sabir versin.ama soyle dusun ki herseyde bir hayir vardir.insallah yakin zamnda tekrar saglikli bir hamilelik yasarsin.cok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin
ne 49 mu :) ben heralde en son ortaokulda o kilodaydım hayal gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?