2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım ultrasonda ne kadar kaldın ,neler gördün ,maliyeti ile bilgi verir misin? Birde nerede yaptırdın
Valla ben iki ayrı hastaneye gidiyorum. Testleri takibi devlet hastanesinde rutin kontrolleri ve doğumu özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum. 15 20 dk falan sürdü. Yüzü yarık dudak damak var mı, böbrekler, mesane,kalp ve kalp kapakciklari, beyin elleri bacaklari, cigerleri, ense ölçümü heryerine bakıyorlar. Ücret ödemedim sigorta Hastanesi olduğu için

aman iyi yapmıssın canım vur dibine gitsin ben artık tartıya bile çıkmıyorum Allahtan doktorum her gittiğimde tartıya çıkarmıyo yoksa rezilliğin dibi valla.. sadece çok kilo alma kaç kilo aldın diye soruyor direk kilomu sorsa zoruma gider heralde ayrıntılı ultrasonu ben de çok merak ediyorum yanında birini götür videoya çeksin ben öyle yapıcam 3 hafta sonra benim ki :)

hadi gözün aydın canım :) ne kadar sürdü peki bu sefer ki kontrol renkli ultrasonla mı baktı ?

((bi telefonla bi bilgisayarla girdim karman çorman yaptım burayı kızlar kusura bakmayın :) ))

Eklentiler

• IMG_20150123_181606.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20150122_161956.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 77
Hadi bana kilonu söyleseneeee

Ayyy sen yat kalk dua et haline ben senin şuanki kilonda hamile kaldım var gerisini sen hesapla
ama desen ki kilonu takıyor musun inan ki takmıyorum bugün iş yerindeki arkadaşlar bana takılıyolar yok dr ultrasonda görebiliyomu bebeği yağ tabakasından nasıl görecek falan sanki çok da umurumda biz ne zorluklarla elde ettik bu bebekleri çok sükür ki nasip oldu kilo ileride verilir canım yeterki insan azimli olsun birde bünye meselesi zaten oturup hamur işleri yemiyorum her ögünde ekmek tüketmiyorum yani elimden geldiği kadar dikkat ettiğim halde aldım bu kiloyu onun için içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…