hadi bakalım canım bebeşini uzun uzun gör gel :):) biz de bidahaki ay gidicez inşallah :)Günaydın herkeseBiz hastaneye geldik. Perinatolog imza atacakmis konuşma yapacakmis. Vs. Ayrıntılı ultrason için bekliyoruz bakalım. Önümüzdeki salı da ultrasona gireceğiz
Görmedim kihadi bakalım canım bebeşini uzun uzun gör gel :):) biz de bidahaki ay gidicez inşallah :)
Bnde sistim valla yavrularin anneleri sisko sisko olacakbence de iyidirler :) cumartesi günü gittim ultrasona bi sıkıntı yoktu gayet iyi dedi drum.. bide kilodan hissetmiyor olabilirim artık ona kanaat getirdim oğluşum naapsın karın yağlarından annesine ulaşamıyorsa onun suçu ne
neyi imzalattı ve anlattı kiGörmedim kiform kağıdı doldurdu doktor imzaladı anlattı ve eve geldim. 27 sinde gidicez görmeye
Ben aynı uykular gitti. Sırtım ağrıyor sabit yatamiyorumGünaydın kızlar. .atik geceleri pek de rahat uyuyamiyorum.burun tikanikligi cok oluyo özellikle de geceleri.bide kulagimda da ugultu ve basinc hissi var.internette okudum hormonlardan dolayi olabilioms burun ve kulak tıkanıklığı. sizlerde de varmi boyle sikayetler
valla canım senin kilolar iyiymiş bana göreBnde sistim valla yavrularin anneleri sisko sisko olacakac karna 63 oldum tedaviye basladigimizda 53 dum heyy gidi gunlerr esim yeminler ettiriyo dogumdan sonra en gec bi senede eski haline donecen diye bide 2 seneye kalmadan ikinciyi yaptirriz diyo. Adam beni ne saniyosa artik
Devlette yaptırıyorum testleri riskli gebelik bölümü tıbbi genetiğe elinde anlatım içeren form gönderiyor. Perinatolog anlatıyor detaylı ultrasonda şu olur bu olur. Ailenizde kalıcı hastalığı olan varmi? Vs gibineyi imzalattı ve anlattı ki
Aynen cnm hiç sorma burun etlerim sisti baslarda sonra cok islanmaya basladi ve artik kabuklar oluşuyor yara oldu butun burun içim. Haftasonuda kanadi. 3 haftadir cekiyorum cnm. Bugunde eczaneden deniz suyu aldim iyi gelir dediler bakalim. Sende al istersen simdiden bide yatak odana su koy hava kurunasin. Cok gecmis olsun cnm .......Günaydın kızlar. .atik geceleri pek de rahat uyuyamiyorum.burun tikanikligi cok oluyo özellikle de geceleri.bide kulagimda da ugultu ve basinc hissi var.internette okudum hormonlardan dolayi olabilioms burun ve kulak tıkanıklığı. sizlerde de varmi boyle sikayetler
Vanada doktorum proluton depo verdi haftada bir dört defa yarım ampul vurulacağım erken doğum riskini önlemek için mil senin ki de mi bu acabamerhaba kızlar
ctesi kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı meleklerim cok şükür iyiler..
biri 330 gram, diğeri 350 gram çıktı
doktor rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 4cm çıktı haftaya tekrar kontrulum var artık daha sık kontrol edicekmiş
ayrıca erken doğum riskine karşı iğne vericekmiş bi bilgisi olan var mı
24. haftamda da bana rapor vericekmiş dinlenmem için..
Ic camasirimin on tarafi islanmisti canim asiri degildiÇokmuydu Sıvı ??
Bitmicek galiba canim sag saglim kucagimiza aldigimizda da endiseli anneler olucaz sanirim,doktorum yurt disinda ulasamadim umarim bormalcanım ben buradaki hamilelik takviminde okumuştum bu dönemlerde annelerin su gibi akıntıları olabilir diye öyle bişeydir mutlaka normaldir canını sıkma bunun için ama çok endişendiysen drunu ara bi sor için rahat etsin :) ah biz stresli anneler ne zaman bitecek acaba :)
Insallah normalAkıntı gebelerde oluyor canım korkma
Canim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordumGünaydın kızlar. .atik geceleri pek de rahat uyuyamiyorum.burun tikanikligi cok oluyo özellikle de geceleri.bide kulagimda da ugultu ve basinc hissi var.internette okudum hormonlardan dolayi olabilioms burun ve kulak tıkanıklığı. sizlerde de varmi boyle sikayetler
canim bir aylik nereden rapor aldin. Benim dr.um tip merkezinde o veremiyor. Bir kere devletten bir kere baska ozelden aldim. Simdi subat tailinden sonra son bir ay daha almam gerekiyor. Okulda tuvalet olayi cok kotu. Iki hafta okula gittim sistit oldum. Enfeksiyon car dr. Cok tehlikeli diyor malum rahmin acilmasina neden olabiliyormus. 1 ay biyerden rapor almam lazim yonlendirebilecegin birileri varsa nasil sevinirim anlatamamMerhaba güzel anneler ve bebişleri dün hamile kaldığından beri ilk defa iş yerime gittim ve yol beni çok yordu bundan sonra da gidemeyeceğimi anladım rapor aldım tekrar bir aylık oradaki kadın doğum doktorumda dörtgözle hamile kalmamı bekliyordu zaten beni görünce çok sevindi hemen büyük ultrasona soktu beni bebilirenkli gördüm çok güzeldi erkek olduğu da netleşti sayfalara baktım herkesler i yi Allah'a şükür
Insallah normal
Biseydir canim sagol[/QUOTE/]
Su gibi ve ılık geldiyse doktora git ihmal etme canım ama akıntı şeklinde koyu ise bişey olmaz
Vanada doktorum proluton depo verdi haftada bir dört defa yarım ampul vurulacağım erken doğum riskini önlemek için mil senin ki de mi bu acaba
Canim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordum
canim bir aylik nereden rapor aldin. Benim dr.um tip merkezinde o veremiyor. Bir kere devletten bir kere baska ozelden aldim. Simdi subat tailinden sonra son bir ay daha almam gerekiyor. Okulda tuvalet olayi cok kotu. Iki hafta okula gittim sistit oldum. Enfeksiyon car dr. Cok tehlikeli diyor malum rahmin acilmasina neden olabiliyormus. 1 ay biyerden rapor almam lazim yonlendirebilecegin birileri varsa nasil sevinirim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?