• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

E="dolunay1982, post: 38942048, member: 466360"]şimdi hesapladim 47 GÜN Sonraya denk geliyor hayırlısı bakalım[/QUOTE]

Ben de 31 Aralık'ta transfer oldum 12.gun kan degerım 1580 14.gun 4350 oldu kese için 29 Aralık verdi benim de muhtemelen Çoğul gebelik diyorlar 3. Denemem bu , inşallah olumlu gidecek herşey senin için de öyle olsun inşallah[/QUOTE]
buyuk bir ihtimalle canım benim 10 günde89 13 günde 266 çıkmıştı benim ilk denemem bir tane trnsfer edildi.insallsh keseyi ve kalp atisinida duyup rahatlariz

Ben OTE="dolunay1982, post: 38942151, member: 466360"]Benimde kese 29 Aralık'ta görülecek canım :) günler gecmek bilmiyor Allahtan çalışıyorum yoksa zaman benim için geçmezdi[/QUOTE]dört gözle bekliyorum bu kadarını gördük ya bundan sonrasinida gösterir allahım inş

oyy kurban olurum yaa çook üzüldüm :KK43: tüm kalbimle duadayım ablam. nolur çok stres yapıp bebişi de daha çok üzme.. bi kaç gündür giremiyordum görünce gözlerim doldu. ama biliyoun demi bu testler yanıltıcı olabiliyor özellikle ileri yaşta.. risk yüksek denilen bebişlerin büyük çoğunluğu gayet sağlıklı doğuyor. inşallah Allahım o güzel gönlüne göre verir.. ben ilk 2liyi yaptırdım bidaha da yaptırmayı düşünmedim. Allahım korusun kızını ablacım. hepimiz ona emanetiz yavrularımız da tabi..

İki doktora gittim iki seçenek sundular bende en risksiz olanı yaptıracağım inşaallah... Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inşaallah. Herkesin gönlündekileri hayırlısı ile versin Rabbim....Dua :KK61:

merhaba kızlar
ctesi kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı meleklerim cok şükür iyiler..
biri 330 gram, diğeri 350 gram çıktı:nazar:
doktor rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 4cm çıktı haftaya tekrar kontrulum var artık daha sık kontrol edicekmiş
ayrıca erken doğum riskine karşı iğne vericekmiş bi bilgisi olan var mı
24. haftamda da bana rapor vericekmiş dinlenmem için..

İki doktora gittim iki seçenek sundular bende en risksiz olanı yaptıracağım inşaallah... Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın inşaallah. Herkesin gönlündekileri hayırlısı ile versin Rabbim....Dua :KK61:
amiinnn aminn.. hepimiz bi bebek için çok çabaladık. inşallah hepimiz için sonu güzel olur bu çabaların sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olarak alırız kucaklarımıza ..

amin canim hepimiz icin ins. Severek huzurla saglikla kullanir bebeklerimiz. Iyi olmus araba biz ikiz oldugumuz icin cikamiyoruz bir turlu isin icinden. hayirlisi artik.

canim ben genel olarak begendim kafama takilan seylere baktim. Sallarken ses cikarir mi acaba diyordum bazi besikler yapiyor cunku. Malum besikler yatak odamda olacak alttakilere de yazik :) oyle asagi gidecek ses cikarmiyor sanki parkede. Bir bu vardi. Bir de sallamak istemesek tekerlekli halinde sabitlenip sabitlenmedigini bilmiyordum. Sabitleniyormus tekerleklerinde basit fren sistemi vardi. Yuksekligi zaten cok guzel park besik kadar en az. Benim en buyuk korkum bebegin ayaklaninca besikten inmeye calismasi. Onun icin derinligi hosuma gitti ama belki gormussundur bir topik acmistik ikiz bebek hazirligi diye orada sagolsun ikizlerini 2 yasina gdtirmis bir arkadas yazmisti. Cocuk ayaga kalkmaya baslayinca parmakliklardan tutunup sallaniyor tehlikeli olabilir diye. Evet kesinlikle dogru soylemis. Eger bebek oyle sallanirsa besik devrilebilir bile. Bir tek o kafama takildi. bir de besikler bana cok hafif geldi mobilya olmasina ragmen. Hafif olmasi iyimi kotu mu bilemedim.
yani %50 alinabilir fikriyle geri dondum fuardan. Bir bebegim olsaydi dusunmez alirdim ama iki tane alacagim verdigim paraya degermi moduna girdim. Simdi yine basa donup park yatak mi bu besikler mi diye dusunuyorum :)
Hangisi gönlüne hoş geliyorsa onu al canım. Bende yakından merak ediyorum. Netten bak bak nereye kadar :)

merhaba kızlar
ctesi kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı meleklerim cok şükür iyiler..
biri 330 gram, diğeri 350 gram çıktı:nazar:
doktor rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 4cm çıktı haftaya tekrar kontrulum var artık daha sık kontrol edicekmiş
ayrıca erken doğum riskine karşı iğne vericekmiş bi bilgisi olan var mı
24. haftamda da bana rapor vericekmiş dinlenmem için..
Gözün aydın canım maşallah size. . .:nazar::anneadayı:

günaydınnn kızlar nasılsınız?
bu sabah miniklerim beni uyutmadı kıpır kıpırlardı:)
iyice netleşti hareketler ve bunu hissettikçe kavuşmak istiyorum yavrularıma..
herkese iyi haftalar umarım güzel bir hafta olur hepimiz için....
günaydın canım.. ne güzel bir güne uyanmışsın meleklerinle birlikte :)

Gunaydin.allahima sukurler olsun ne kadar guzel bir duygu degil mi?o minik pitpitlar gerci venimkiler ciplak gozle acikca goruluyor.hatta esim dalga geciyor.simdi boyle tamam da bi ay sonra falan ne yapacaksiniz acaba diyor?bende kahvalti yaptuktan sonra yeniden uzanip haberleri izlerken onlari oksamayi hareketlerini dinlemeyi cok seviyorum.rabbim hepimizi saglikla kavustursun insallah bebeklerimize
Herkese iyi haftalar

Cok guzel bir duygu olsa gerek allahım o mutlulugu bnada yaşatmayıda nasip eder inş

Gunaydin.allahima sukurler olsun ne kadar guzel bir duygu degil mi?o minik pitpitlar gerci venimkiler ciplak gozle acikca goruluyor.hatta esim dalga geciyor.simdi boyle tamam da bi ay sonra falan ne yapacaksiniz acaba diyor?bende kahvalti yaptuktan sonra yeniden uzanip haberleri izlerken onlari oksamayi hareketlerini dinlemeyi cok seviyorum.rabbim hepimizi saglikla kavustursun insallah bebeklerimize
Herkese iyi haftalar
Amin inş cnim

01, post: 38949915, member: 499208"]Cok guzel bir duygu olsa gerek allahım o mutlulugu bnada yaşatmayıda nasip eder inş[/QUOTE]
Benim bebegim daha cok küçük ama o kadar mutluyuzki binlerce cok şükür eşimle daha bir üzerime titriyor bana hicbir iş yaptïrmak istemiyor daha önce bir brdak suyu bile kalkıp almazdı bana özel oldugumu hissettiriyor.ve onu da

Back