evet dolap çok güzel ben bebeğime dolap almak istemiyorum simdilik ama kendim için yaptırabilirimbeşiği de yapıyorlar canım hem de çok daha güzellerini.
ama ben biraz daha ucuzunu bulup hazır alıcam muhtemelen.
beşikleri kısa süreli kullanıcaz nihayetinde.
burada bir mobilya ustasının dükkanında inceledim ürünleri.
mdf den hepsi ve çok güzel işçilik var.hayran kalıyor insan.
bu dolap gibi daha ne güzel modeller yapıyorlar.
dolabın modeli çok şirin değil mi:))
canim ben o kotu seyleri muayene sirasinda cikaracam diye odum kopuyor. Dr. Karnimdanbastirdikca nasil aklim cikiyor anlatamamçok güldüm sabah sabah ya hakkaten kötü seyleri içimizde tutmayalım salalım gitsin
topiğin hayırlı olsun canım yeni görüyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-miniklere-neler-yapilir-neler-alinir.785564/
Haydi anneler ve anne adaylari burdan aldiklarimizi vr alacaklarimizi konusalim. 5. Ayimizi doldurduk biz. Daha bir zibin almadim benim pasalara nerelerden neler aliyorsunuz birlikte bakalim
Maşallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinikinci kan sonucumu aldım 13 gün. 266 çıktı çok şükür kızlar sizce nasıl 29 ocak randevu verdiler kese için inşallah hayirlisiyla onuda anlatırım
ohh ohh maaşallah maaşallah :):) gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşlarımızını bir kız arkadaşı daha oluyor deseneGünaydın güzel anne adayları .
Bende bugun öğrendim minnoş br kızım olacak inşaallah
kızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.
şu an 8+6 yım
inşallah sağlıklada ikisinide zamanı geliğinde kucağıma aldığımı günü görürüm
kızlar yalnız bende çok fazla kollarımda bacaklatrımda halsizlik yorgunluk var .
sabah olunca geçer mi diyorum ama yine aynı.sizdede böyle yaşayan var mı
hiç kalkacak gücüm yok...
vitamin olarak doktor bana decavit verdi ama iştahım açık olunca geri alma dedi.
şu an vitamin olarak folik asit ve omega 3 alıyorum...
acsaba vitaminsizlikden mi böyle diye düşünüyorum
içerikleri ne acaba benim de bu hafta 2 li test var. aslında yinede kan alıp yurt dışına yolluyormuş ama yine de yaptırıyorlarkızlar merhaba,
10+2 haftamdayım, doktor harmony test yada prena test önerdi 2 li 4 lü test yerine,
bunlardan birini yaptıran var mı?
harmony %99,7 sonuç diyor prena %100 diyor daha çok tarama yapıyorlar falan filan, arada 500 lira fark var,
ben açıkcası harmony düşünüyorum ama yinede sizden fikir almak istiyorum.
down sendromu olmak üzere bi kaç genetik bozukluklara bakıyorlarmış, bu testi yaptırınca 2 li ve 4lü teste gerek yok dendi,içerikleri ne acaba benim de bu hafta 2 li test var. aslında yinede kan alıp yurt dışına yolluyormuş ama yine de yaptırıyorlar
içine ne sinicekse hepsini yaptır hiç acıma bugünlerin dönüşü yok doktorunuda tmbihle ne gerekiyorsa söylesin seçeneğe gerek yok bence. eminim senin içinde öyledir. doktorlarmız söylesin biz yapalım bu kadar basitdown sendromu olmak üzere bi kaç genetik bozukluklara bakıyorlarmış, bu testi yaptırınca 2 li ve 4lü teste gerek yok dendi,
hatırlıyorum canım demiştin demek fayda gördün....bende de bi ara öyle bi durum vardı 1 pantolon bile ütülerken kaç kere durup dinlendiriyordum kollarımı doktora söyledim acaba vitamin alsam iyi gelir mi diye decavit verdi kullanıyorum hala ama şimdi o yorgunluğum yok çok şükür :)
geçmiş olsun canım.Biz doktordan geldik teyzeleri.bu defa alttan muayene olduk.hoca servuks en dogru boyle olculur dedi.neyse 2.8 cm cikti.heyet raporum cikti.artik sadece evdeyim.dr.merak etme cok sikintili bi durum olsaydi ben seni hastaneye yatirirdim dedi.hayitlisi bakalim.yapacak bisey yok bol bol dinlnmek disinda
inşallah bundan sonrasi sorunsiz gecer cnm. Ben ayda bir gidiyordum ama ilk defa persembe günü baska bi doktora detayli tarama yaptirmak istedim ogrendik ki rahim boyu kisa düşük tehlikesi var şok oldum kendi doktorumu arayip söyleyince tersledi artik ona gitmicem 15:30 da baska bi hocadan randevuu aldik inşallah yanlis olcmustur diye dua ediyorum suan rabbim refaha cikartsin diyorum suan merakla bekliyorum kimseler sorun yasamasin yaa zorrrrr çünküCanim ben en basindan beri sorunlu geciriyorum. Hic rutin belirlenen tarihlere uyamadim. Ya kanama oldu ya agrim oldu en son karnimda sertlik oluyordu meger kasilmaymis onun icin gittim. Genelde 15 gunde bir gitmis oluyorum onda da bir birine birinde de digerine gidiyorum artik. Gittigim dr.lar birbiriyle arkadas. Ilk dr.um soylemisti o ismi bana 1 aylik iznim var ben yokken ona git diye o dr.da beni tedaviden biliyordu zaten tesaduf oldu derken boyle basladi.
sen ne durumdasin ne diyor dr.un
Nasil yani tersledi derken? Nasil boyle bosey yaparinşallah bundan sonrasi sorunsiz gecer cnm. Ben ayda bir gidiyordum ama ilk defa persembe günü baska bi doktora detayli tarama yaptirmak istedim ogrendik ki rahim boyu kisa düşük tehlikesi var şok oldum kendi doktorumu arayip söyleyince tersledi artik ona gitmicem 15:30 da baska bi hocadan randevuu aldik inşallah yanlis olcmustur diye dua ediyorum suan rabbim refaha cikartsin diyorum suan merakla bekliyorum kimseler sorun yasamasin yaa zorrrrr çünkü
Hado gozun aydin. Allahin sevgili kuluymusum diye dusun keyfine bak : ) kotu havalari istirahatle gecir. Ciddi birsey oldugunda hastaneye yatiriryorlar gercekten Rahat olBiz doktordan geldik teyzeleri.bu defa alttan muayene olduk.hoca servuks en dogru boyle olculur dedi.neyse 2.8 cm cikti.heyet raporum cikti.artik sadece evdeyim.dr.merak etme cok sikintili bi durum olsaydi ben seni hastaneye yatirirdim dedi.hayitlisi bakalim.yapacak bisey yok bol bol dinlnmek disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?