Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzme boşuna kendini ben o teste negatifi görüp Boşa üzdüm ertesi gün kanda pozitif çıktıBende sizler gibi bu sevinci yaşayabilecekmiyim transferin 9. Günündeyim erken duyarlı olan gebelik testi Yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen sizin yazılarınızı okudukça ben hiç yaşayamıyacakmışım gibi geliyo
Benim gibi erken gebelik testi yapıp negatif çıktıktan sonra pozitife gören var mıBende sizler gibi bu sevinci yaşayabilecekmiyim transferin 9. Günündeyim erken duyarlı olan gebelik testi Yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen sizin yazılarınızı okudukça ben hiç yaşayamıyacakmışım gibi geliyo
Tamam tamam zaten bakicilar sagolsun birak kalkmayi sagimdan soluma donerken hepsi basimdainsallah yarin dr.biraz guzel seyler soyler beni cok bunaltmazlarnankorum gali a birazcanım yarın inşallah iyi haberlerle gelirsin inşallah :) bu da kötü haber değil şükür açılma yok :) ama sen yine de çok kalkmamaya çalış canım :)
Ama benim erken gebelik testi 15 liraya aldım çok duyarlı diyor gebelik olsa çıkardı peki kandaki değeriniz kaçtıÜzme boşuna kendini ben o teste negatifi görüp Boşa üzdüm ertesi gün kanda pozitif çıktı
Ve 11.gün yapmıştımBenim gibi erken gebelik testi yapıp negatif çıktıktan sonra pozitife gören var mı
Ben varim.7.gun yapmistim negatifti.halbuki ikiz bekliyorum.hersey olavilir ama bosuna kendini yapiratma.eger hamileysen bosuna uzuluyorsun su an.degilsende yilmadan diger tedavilere bakacaksin.gereksiz umut olmasin diye boyle yaziyorum.saiin beni yanlis anlamaBenim gibi erken gebelik testi yapıp negatif çıktıktan sonra pozitife gören var mı
100 küsürdü hatırlayamadım tam yüksekti amaAma benim erken gebelik testi 15 liraya aldım çok duyarlı diyor gebelik olsa çıkardı peki kandaki değeriniz kaçtı
Sagol tatlim.senin adina cok sevindim.demek bi pasa daha yolda.hayirlisiyla insallah 16 subatta pipi gorunecek mi bakalimMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir O OzlTzk geçmiş olsun canım hem tüp bebek hem ikiz şimdiye kadar çalışmış olman bile çok güzel 23 haftadasın uzun bir dönem atlatmışsın maaşallah diyorum korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile , transferi Olan arkadaşlarımızın sonum bekleyenlerin de Rabbim yardımcısı olsun bende bugün ikili tarama yaptırdım kan sonucu için arayacaklar ama burnu ve ense kalınlığı çok iyi maaşallah büyük bir ihtimallede erkek dedi ama Şubat'ta 16. Haftada netleşir dedi büyük ihtimalle oğluşum olacak benim de
Bak bende alttan muayeneyi internette okumustum.dr.lar neden bakmadi diyordum.sen insallah bisey olmaz diyosun.ah biz hamisler zavalli dr.lar ne yapsalar yaranamayacaklar bizeBana alttan bakti uc ayri aletle ölçüm yapti tek bi doktora gittim salı günü belli olur umarim az olcmustur yaaa ( alttan bakti diye korkum hatta bebege zarari olur mu diye inşallah olmaz zz
erkektir o erkek :) bana da 12 hafta büyük ihtimalle erkek demişti canım. son gidişimde de ben bile net gördüm pipiyi yumurtalıklarını paşalar çoğalıyo bakalımMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir O OzlTzk geçmiş olsun canım hem tüp bebek hem ikiz şimdiye kadar çalışmış olman bile çok güzel 23 haftadasın uzun bir dönem atlatmışsın maaşallah diyorum korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile , transferi Olan arkadaşlarımızın sonum bekleyenlerin de Rabbim yardımcısı olsun bende bugün ikili tarama yaptırdım kan sonucu için arayacaklar ama burnu ve ense kalınlığı çok iyi maaşallah büyük bir ihtimallede erkek dedi ama Şubat'ta 16. Haftada netleşir dedi büyük ihtimalle oğluşum olacak benim de
benim eşimde çok korumacı :) dışarı çıkıyoruz elimi sıkı sıkı tutuyor düşerim diye :) arabadan inmeden hooooop zıplıyor hemen yanıma koşuyor inme inme diyerek bekliyorum beni indiriyor :) hergün annem kayınvalidem arıyor yorma kendini dışarı çıkma diye hem beni hem eşimi tembihliyorlar :) idare edeceğiz sonra üzülmeyelim diye yapıyorlar :) benim yorduğum için olmuştu erken doğum inşallah güzel olacak bunalacağız ama sonuuuuu süpeeeeeer olacakkk :)Tamam tamam zaten bakicilar sagolsun birak kalkmayi sagimdan soluma donerken hepsi basimdainsallah yarin dr.biraz guzel seyler soyler beni cok bunaltmazlarnankorum gali a biraz
canım yarın 10. günün oluyo demi. birde kan testi yaptır istersen. az çok bişe illaki çıkar. belki de bebiş var ama sen kendine böyle stres yapıp ona da yansıtıyorsundur. inşallah hamilesindir...Çok duyarlı test olduğu için yıkıldım normal test değil desteğin için Sağol içim acıyo ya
canım benim kızımda 11. gün idrar testinde çıkmamıştı 150 falandı :) bunda 10. günde idrarda çıktı :) böyle stres yapma yarın kan testi yaptır canım :) aklında soru işareti kalmasın :)Ama benim erken gebelik testi 15 liraya aldım çok duyarlı diyor gebelik olsa çıkardı peki kandaki değeriniz kaçtı
hemen koyverme bence. kan testi yaptırsan daha sağlıklı sonuç almaz mısın ?.Bende sizler gibi bu sevinci yaşayabilecekmiyim transferin 9. Günündeyim erken duyarlı olan gebelik testi Yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen sizin yazılarınızı okudukça ben hiç yaşayamıyacakmışım gibi geliyo
Benim gibi erken gebelik testi yapıp negatif çıktıktan sonra pozitife gören var mı
güzel haberle gelirsin inşallah canım...Arkadaşlar bana dua edermisiniz.yarin ikinci kan testi var inşallah oda pozitif çıkar degerim ikiye üçe katlar kurban olduğum allahım sevincimi yarım bırakmaz