• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

beşiği de yapıyorlar canım hem de çok daha güzellerini.
ama ben biraz daha ucuzunu bulup hazır alıcam muhtemelen.
beşikleri kısa süreli kullanıcaz nihayetinde.
burada bir mobilya ustasının dükkanında inceledim ürünleri.
mdf den hepsi ve çok güzel işçilik var.hayran kalıyor insan.
bu dolap gibi daha ne güzel modeller yapıyorlar.
dolabın modeli çok şirin değil mi:))
evet dolap çok güzel ben bebeğime dolap almak istemiyorum simdilik ama kendim için yaptırabilirim :-) bebişime de ileride yaptırabilirim, şifonyer kolay onu yaparlar da beşikten emin değilim canım ... ben Kanz' da beğendim aslında oda takımı çok da pahalı değildi sadece beşik ve şifonyer alacağımı düsünürsek daha ucuza gelir sanırım...[/QUOTE]

:KK70::KK70::KK70:çok güldüm sabah sabah ya hakkaten kötü seyleri içimizde tutmayalım salalım gitsin :KK70::KK70::KK70:
canim ben o kotu seyleri muayene sirasinda cikaracam diye odum kopuyor. Dr. Karnimdanbastirdikca nasil aklim cikiyor anlatamam

kac gundur okullar tatil olunca sen aklima geldin pazartesi ise baslamistim ben de. Bir g7n gittim cok sukur 3 gundur tatil. Ins. Sende guzelce dinlenme firsati bulmussundur

canim benim odam musait iki tane besik koyabiliyorum rahat rahat. Uzmanlar oyni odada olun dedikleri icin oda yapmayacam bir muddet. Ben ikizi olan bir auleyle gorustum onlu arkali olan arabalardan vardi. Cok kullanissiz oldugunu iki ayri arabanin mantikli oldugunu soylediler. Meseladedi adam biri hasta oluyor. Hastaneye gidecez birini evde birakacaz ama bir cocuk icin kocaman arabayla cikiyoruz filan dedi. Cok mantikli geldi. Ben hic ihtimal vermiyorum kendime zaten iki coxukla tek basima cikabilecegimi onun icin simdilik bize iki ayri araba almak mantikli geliyor. Dusun disari cikinca kendi cantami bile esim tasirdi. Ben tek cikamam iki cocukla.

canim arabalari birlestirecek aparattan bahsetmissin o nasil bisey ve nereden bulabiliriz tam aradigim mantikta bisey. Bu arada oda icin hazirliklar icin bir topik acayim diyordum. Ben hic bisey bilmiyorum. Siz tecrubeli annelerden fikir almak icin. Hazirliklarimizi oradan konusalim ins. Ben hic bisey bilmiyorum gercekten. Yariyil tatilinde annemler gelecekler o zamna biseyler alacaz o zamana kadar biseyleri netlestirmem lazim

canim kacirdim sayfalarin arasinda kasilma gorunce ne verdi ki sana. Bir de kasilmani nasil farketti

canim adete bakma transfer oldugun gunun uzerine 14 gunkoy. Misal ayin 20sinde transfer olduysan gebelik haftani 5inden 6 sindan itibaren sayacaksin. Bu kesin bilgi bebegin gelisiminde bunu takip ediyorlar. Ama digum izninde filan tabi genel gecer olan sat gununu baz aliyorlar. Benim icin 5 gun oynuyor cok farketmiyor ama bazi arkadaslarda bi 10 gun filan farkediyormus.

canim arkadaslar da soylemis alintiladiktan sonra gordum. Sakin gogus uclarina dokunma. ozur dileyerek yaziyorum bizr yasak ama siz ozellikle iliskiye giriyorsaniz da esine de musaade etme. dogum kasilmalarina neden oluyormus hele de hala progestan kullaniyorsan. Bir de o gogus uclarindan gelen sut merak etme. Yavastan sutlerin olusmaya baslamis ne guzel. Ben de iltihap zannedip dr.uma gosterdim. Gogus kendini hazirliyor dedi.[/QUOTE]

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-miniklere-neler-yapilir-neler-alinir.785564/
Haydi anneler ve anne adaylari burdan aldiklarimizi vr alacaklarimizi konusalim. 5. Ayimizi doldurduk biz. Daha bir zibin almadim benim pasalara nerelerden neler aliyorsunuz birlikte bakalim
topiğin hayırlı olsun canım yeni görüyorum.
artık herşeyi topluca biryerde paylaşırız.
çok faydalı olacak eminim.

kızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.
şu an 8+6 yım
inşallah sağlıklada ikisinide zamanı geliğinde kucağıma aldığımı günü görürüm
kızlar yalnız bende çok fazla kollarımda bacaklatrımda halsizlik yorgunluk var .
sabah olunca geçer mi diyorum ama yine aynı.sizdede böyle yaşayan var mı
hiç kalkacak gücüm yok...
vitamin olarak doktor bana decavit verdi ama iştahım açık olunca geri alma dedi.
şu an vitamin olarak folik asit ve omega 3 alıyorum...
acsaba vitaminsizlikden mi böyle diye düşünüyorum

kızlar merhaba,
10+2 haftamdayım, doktor harmony test yada prena test önerdi 2 li 4 lü test yerine,
bunlardan birini yaptıran var mı?
harmony %99,7 sonuç diyor prena %100 diyor daha çok tarama yapıyorlar falan filan, arada 500 lira fark var,
ben açıkcası harmony düşünüyorum ama yinede sizden fikir almak istiyorum.

kızlar merhaba,
10+2 haftamdayım, doktor harmony test yada prena test önerdi 2 li 4 lü test yerine,
bunlardan birini yaptıran var mı?
harmony %99,7 sonuç diyor prena %100 diyor daha çok tarama yapıyorlar falan filan, arada 500 lira fark var,
ben açıkcası harmony düşünüyorum ama yinede sizden fikir almak istiyorum.
içerikleri ne acaba benim de bu hafta 2 li test var. aslında yinede kan alıp yurt dışına yolluyormuş ama yine de yaptırıyorlar

Biz doktordan geldik teyzeleri.bu defa alttan muayene olduk.hoca servuks en dogru boyle olculur dedi.neyse 2.8 cm cikti.heyet raporum cikti.artik sadece evdeyim.dr.merak etme cok sikintili bi durum olsaydi ben seni hastaneye yatirirdim dedi.hayitlisi bakalim.yapacak bisey yok bol bol dinlnmek disinda

down sendromu olmak üzere bi kaç genetik bozukluklara bakıyorlarmış, bu testi yaptırınca 2 li ve 4lü teste gerek yok dendi,
içine ne sinicekse hepsini yaptır hiç acıma bugünlerin dönüşü yok doktorunuda tmbihle ne gerekiyorsa söylesin seçeneğe gerek yok bence. eminim senin içinde öyledir. doktorlarmız söylesin biz yapalım bu kadar basit

bende de bi ara öyle bi durum vardı 1 pantolon bile ütülerken kaç kere durup dinlendiriyordum kollarımı doktora söyledim acaba vitamin alsam iyi gelir mi diye decavit verdi kullanıyorum hala ama şimdi o yorgunluğum yok çok şükür :)

bende de bi ara öyle bi durum vardı 1 pantolon bile ütülerken kaç kere durup dinlendiriyordum kollarımı doktora söyledim acaba vitamin alsam iyi gelir mi diye decavit verdi kullanıyorum hala ama şimdi o yorgunluğum yok çok şükür :)
hatırlıyorum canım demiştin demek fayda gördün....
bende 20 gün sonra kontrolüm var o zaman tekrar sorucam doktora.
alırım bende vitamini...

Biz doktordan geldik teyzeleri.bu defa alttan muayene olduk.hoca servuks en dogru boyle olculur dedi.neyse 2.8 cm cikti.heyet raporum cikti.artik sadece evdeyim.dr.merak etme cok sikintili bi durum olsaydi ben seni hastaneye yatirirdim dedi.hayitlisi bakalim.yapacak bisey yok bol bol dinlnmek disinda
geçmiş olsun canım.
demek serviks için en uygun kontrol alttan muayene etmek.
normali ne olması gerekiyomuş.benim hiç bakılmadı.dr hiç te bahsetmedi.alttan bakayım demedi.

Canim ben en basindan beri sorunlu geciriyorum. Hic rutin belirlenen tarihlere uyamadim. Ya kanama oldu ya agrim oldu en son karnimda sertlik oluyordu meger kasilmaymis onun icin gittim. Genelde 15 gunde bir gitmis oluyorum onda da bir birine birinde de digerine gidiyorum artik. Gittigim dr.lar birbiriyle arkadas. Ilk dr.um soylemisti o ismi bana 1 aylik iznim var ben yokken ona git diye o dr.da beni tedaviden biliyordu zaten tesaduf oldu derken boyle basladi.
sen ne durumdasin ne diyor dr.un
inşallah bundan sonrasi sorunsiz gecer cnm. Ben ayda bir gidiyordum ama ilk defa persembe günü baska bi doktora detayli tarama yaptirmak istedim ogrendik ki rahim boyu kisa düşük tehlikesi var şok oldum kendi doktorumu arayip söyleyince tersledi artik ona gitmicem 15:30 da baska bi hocadan randevuu aldik inşallah yanlis olcmustur diye dua ediyorum suan rabbim refaha cikartsin diyorum suan merakla bekliyorum kimseler sorun yasamasin yaa zorrrrr çünkü :(

inşallah bundan sonrasi sorunsiz gecer cnm. Ben ayda bir gidiyordum ama ilk defa persembe günü baska bi doktora detayli tarama yaptirmak istedim ogrendik ki rahim boyu kisa düşük tehlikesi var şok oldum kendi doktorumu arayip söyleyince tersledi artik ona gitmicem 15:30 da baska bi hocadan randevuu aldik inşallah yanlis olcmustur diye dua ediyorum suan rabbim refaha cikartsin diyorum suan merakla bekliyorum kimseler sorun yasamasin yaa zorrrrr çünkü :KK43:
Nasil yani tersledi derken? Nasil boyle bosey yapar

816114, dilik ama kendim için yaptırabilirim :-) bebişime de ileride yaptırabilirim, şifonyer kolay onu yaparlar da beşikten emin değilim canım ... ben Kanz' da beğendim aslında oda takımı çok da pahalı değildi sadece beşik ve şifonyer alacağımı düsünürsek daha ucuza gelir sanırım...[/QUOTE]

canim ben o kotu seyleri muayene sirasinda cikaracam diye odum kopuyor. Dr. Karnimdanbastirdikca nasil aklim cikiyor anlatamam

kac gundur okullar tatil olunca sen aklima geldin pazartesi ise baslamistim ben de. Bir g7n gittim cok sukur 3 gundur tatil. Ins. Sende guzelce dinlenme firsati bulmussundur

canim benim odam musait iki tane besik koyabiliyorum rahat rahat. Uzmanlar oyni odada olun dedikleri icin oda yapmayacam bir muddet. Ben ikizi olan bir auleyle gorustum onlu arkali olan arabalardan vardi. Cok kullanissiz oldugunu iki ayri arabanin mantikli oldugunu soylediler. Meseladedi adam biri hasta oluyor. Hastaneye gidecez birini evde birakacaz ama bir cocuk icin kocaman arabayla cikiyoruz filan dedi. Cok mantikli geldi. Ben hic ihtimal vermiyorum kendime zaten iki coxukla tek basima cikabilecegimi onun icin simdilik bize iki ayri araba almak mantikli geliyor. Dusun disari cikinca kendi cantami bile esim tasirdi. Ben tek cikamam iki cocukla.

canim arabalari birlestirecek aparattan bahsetmissin o nasil bisey ve nereden bulabiliriz tam aradigim mantikta bisey. Bu arada oda icin hazirliklar icin bir topik acayim diyordum. Ben hic bisey bilmiyorum. Siz tecrubeli annelerden fikir almak icin. Hazirliklarimizi oradan konusalim ins. Ben hic bisey bilmiyorum gercekten. Yariyil tatilinde annemler gelecekler o zamna biseyler alacaz o zamana kadar biseyleri netlestirmem lazim

canim kacirdim sayfalarin arasinda kasilma gorunce ne verdi ki sana. Bir de kasilmani nasil farketti

canim adete bakma transfer oldugun gunun uzerine 14 gunkoy. Misal ayin 20sinde transfer olduysan gebelik haftani 5inden 6 sindan itibaren sayacaksin. Bu kesin bilgi bebegin gelisiminde bunu takip ediyorlar. Ama digum izninde filan tabi genel gecer olan sat gununu baz aliyorlar. Benim icin 5 gun oynuyor cok farketmiyor ama bazi arkadaslarda bi 10 gun filan farkediyormus.

canim arkadaslar da soylemis alintiladiktan sonra gordum. Sakin gogus uclarina dokunma. ozur dileyerek yaziyorum bizr yasak ama siz ozellikle iliskiye giriyorsaniz da esine de musaade etme. dogum kasilmalarina neden oluyormus hele de hala progestan kullaniyorsan. Bir de o gogus uclarindan gelen sut merak etme. Yavastan sutlerin olusmaya baslamis ne guzel. Ben de iltihap zannedip dr.uma gosterdim. Gogus kendini hazirliyor dedi.[/QUOTE]

topiğin hayırlı olsun canım yeni görüyorum.
artık herşeyi topluca biryerde paylaşırız.
çok faydalı olacak eminim.[/QUOTE] Trsekkur ederim canim topik hepimizin malum konu hazirlik :) Evet canim sagolsun arkadaslar ozellikle dogum yapmis olan arkadaslarin bilgileri tecrubeleri cok faydali oluyor simdiden liste yapmaya basladim ben

Hado gozun aydin. Allahin sevgili kuluymusum diye dusun keyfine bak : ) kotu havalari istirahatle gecir. Ciddi birsey oldugunda hastaneye yatiriryorlar gercekten Rahat ol

Back